Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κι εμείς το επόμενο που θα πάρουμε θα κοιτάει ανάποδα! Κάτι τέτοια δεν τα διαπραγματεύομαι! Αν ξέρω ότι κάτι είναι για την ασφάλεια του μωρού, θα επιδιώξω να το πάρω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζούλα μου με καταλαβαίνεις τώρα; Θα θυμάσαι πως ήμουν τελευταίες μέρες και εσένα η μπέμπα σου είναι μικρή ακόμα εμένα 2800 ούτε που θυμάμαι σε ποιον μηνα ήταν ο δικός μου! Μάλλον στον έβδομο

Αν σε καταλαβαίνω λέει! Απορώ πώς τα κατέφερες με τόσο μεγάλο μωρό! Εντάξει, είσαι πολύ πιο μεγαλοσωμη από μένα, αλλά και 4500 κιλά μωρό δεν είναι λίγο! Εμένα η δική μου λογικά τώρα θα είναι γύρω στα 3100 με 3200!

Η κοιλιά μου αλλάζει συνέχεια σχήμα και μέγεθος! Χθες πήρα μια τρομάρα! Ακριβώς στον αφαλό μου εκτοξευτηκε κάτι σαν να υπήρχε από μέσα ένα δάχτυλο που μου πίεζε τον αφαλό και τον πετούσε προς τα πάνω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πολύ χαίρομαι που συμφωνούμε στο θέμα ασφάλειας!!!Μάρτζη μου 9 κιλά είναι τα παιδάκια μας αλλά ηλικιακά μπορεί να κρατάνε το κεφαλάκι τους αλλά το κοντρόλ δεν είναι το ίδιο που θα έχει ένα παιδάκι στους 8 μήνες ή στους 10 κ.ο.κ....αυτή είναι η διαφορά και εμένα το αγοράκι μου το βλέπουν και λένε ''ακόμα δεν περπατάει???'' έμ 5,5 μηνών μωράκι άν περπάταγε θα το βάζαμε στα ρεκόρ γκίνες....;););) Τσέρη έστειλα φωτό στο face!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Πολύ χαίρομαι που συμφωνούμε στο θέμα ασφάλειας!!!Μάρτζη μου 9 κιλά είναι τα παιδάκια μας αλλά ηλικιακά μπορεί να κρατάνε το κεφαλάκι τους αλλά το κοντρόλ δεν είναι το ίδιο που θα έχει ένα παιδάκι στους 8 μήνες ή στους 10 κ.ο.κ....αυτή είναι η διαφορά και εμένα το αγοράκι μου το βλέπουν και λένε ''ακόμα δεν περπατάει???'' έμ 5,5 μηνών μωράκι άν περπάταγε θα το βάζαμε στα ρεκόρ γκίνες....;););) Τσέρη έστειλα φωτό στο face!!!

Εγώ πιστεύω πως για να τα ορίζουν με βάση τα κιλά, έχουν κάνει τις ερευνές τους και ξέρουν! Αν λοιπόν το μωρό είναι 13 κιλά πριν χρονίσει, τι θα το κάνεις; Αναγκαστικά θα μπει σε μεγαλύτερο καθισματάκι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, πείτε μου την γνώμη σας! Εχω μια μεγάλη ελιά στο μάγουλο, την οποία σκέφτομαι να αφαιρέσω αργότερα ! Δεν έχω πάει σε γιατρό, δεν έχω ψάξει το ζήτημα, αλλά με ενοχλεί πλέον αισθητικά! Μου φαίνεται πως μεγάλωσε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Επίσης έχω βγάλει μικρές μικρες ελίτσες στο λαιμό και είναι κι αυτες πολύ αντιαισθητικές......Μήπως κάποια από εσάς έχει ανάλογη εμπειρία από την ίδια ή από κανέναν γνωστό που να αφαίρεσε ελια;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου,τι κανετε; μαρτζουλα μου ακομα εδω; ποσες μερες σου εμειναν πια;

τι νεα κοριτσακια μου; εμεις πηγαμε χθες την μπεμπουλα μας στο γιατρο γιατι δεν εκανε πολλα τσιτσακια και τελικα εκλεισα το πιπι της. τωρα θα βαζουμε μια αλοιφη για μια εβδομαδα και αν δεν ανοιξει θα της το ανοιξει εκεινος με μια λαβιδουλα,δεν ξερω πως το επαθε. την ζυγισε κιολας και μεσα σε μαι βδομαδα ππηρε 2 ποντους. τωρα ειναι 60 ποντους και 5160 γρ.

Μα για αυτόν ακριβώς το λόγο πιστεύω πως τα ορίζουν με βάση τα κιλά! Επειδή έτσι μπορείς να ξέρεις ακριβώς σε τι κάθισμα θα το βάλεις το μωρό! Το δικό σου που είναι 9 κιλά μπορει να μπει σε κάθισμα 9+. Εγώ τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω!

E ma ayto είναι το θέμα εγώ που ρώτησα βάση τα κιλά μου είπαν όχι γιατί ηλικιακά δεν γίνεται μπορεί να είναι κοντά στα εννέα αλλά πρέπει να πάει τουλάχιστον δέκα μηνών για το λόγο που προανέφερα! ΤΕσπα! Ίσως για ένα καθισματάκι 9 + που θα κοιτάει πάλι προς τα πίσω να με άφηναν αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και τέτοια γιατί δε θυμάμαι να μου έδειξαν κάτι τέτοιο αφήστε που εγώ η ανόητη ήθελα να κοιτάει μπροστά για να το βλέπω το μωράκι μου οπότε δεν το πολυέψαξα! Για αυτό είπα Τσέρρυ πως έπρεπε εσύ να γεννήσεις πρώτη ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κουκλί το καψουρακι!!!του δώσατε και το σμαρτακι ειδα για τσαρκες!!!!κ με τα καπελακια του!!!κουκλί.

μαρμινακι δεν εχει πολλα τετοια καθισματα γιατι ο κοσμος δεν το ψαχνει και δεν τα προτιμαει. μαλιστα η be safe εβγαλε ακριβως γι αυτον τον λογο και καποια να γυρναν και μπροστα!!!δεν πειραζει ομως που το πρωτο το πηρατε αλλιως...το επομενο θα το ψαξεις!!!απλά απ'οτι καταλαβα ειναι πιο ακριβα τα αναποδα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μάρτζι μου εγώ εμπειρία ανάλογη ούτε έχω ούτε άκουσα κάτι συγκεκριμένο από άλλον απλά αυτό που έχω θεωρητικά ακούσει και μάθει είναι πως τις μεγάλες κρεατοελιές καλύτερα να μην τις πειράζουμε. Φυσικά όπως και να έχει θα πάρεις γνώμη και δεύτερου και τρίτου γιατρού πριν πράξεις οτιδήποτε! Το καταλαβαίνω να θες να το κάνεις γιατί αν είναι στο πρόσωπο ειδικά και δε σου αρέσει είναι σημαντικό (αν και στις φώτο δεν πρόσεξα κάτι) αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία μας και μετά η αισθητική μας! Εσύ είσαι κουκλίτσα και να μη γίνεται μη σκας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου,τι κανετε; μαρτζουλα μου ακομα εδω; ποσες μερες σου εμειναν πια;

τι νεα κοριτσακια μου; εμεις πηγαμε χθες την μπεμπουλα μας στο γιατρο γιατι δεν εκανε πολλα τσιτσακια και τελικα εκλεισα το πιπι της. τωρα θα βαζουμε μια αλοιφη για μια εβδομαδα και αν δεν ανοιξει θα της το ανοιξει εκεινος με μια λαβιδουλα,δεν ξερω πως το επαθε. την ζυγισε κιολας και μεσα σε μαι βδομαδα ππηρε 2 ποντους. τωρα ειναι 60 ποντους και 5160 γρ.

Αχ μεγαλώνει και η νεραιδένια μας!!!!!!!!Αυτό το ήξερα μόνο στα αγοράκια....:( περαστικά σας!!!!!!!

κουκλί το καψουρακι!!!του δώσατε και το σμαρτακι ειδα για τσαρκες!!!!κ με τα καπελακια του!!!κουκλί.

μαρμινακι δεν εχει πολλα τετοια καθισματα γιατι ο κοσμος δεν το ψαχνει και δεν τα προτιμαει. μαλιστα η be safe εβγαλε ακριβως γι αυτον τον λογο και καποια να γυρναν και μπροστα!!!δεν πειραζει ομως που το πρωτο το πηρατε αλλιως...το επομενο θα το ψαξεις!!!απλά απ'οτι καταλαβα ειναι πιο ακριβα τα αναποδα!!!

Είδες το παλικάρι μου!!!!!!!:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μιλήσαμε στο τηλ με την Αγγελική! Είναι καλά, στέλνει χαιρετίσματα! Εχει πολυ τρέξιμο με την δουλειά της! Η μικρή της μεγαλώνει και αρχίζει να καταλαβαίνει και μάλιστα, όταν γυρίζει η Αγγελική από τη δουλειά, εκείνη της κρατάει μούτρα για λίγη ώρα! Μου είπε αρκετά πράγματα για τον τοκετό! Πόσο πολύ παιδεύτηκε η κακομοίρα! Κι όμως, όταν πήρε αγκαλιά την μικρή, τα ξέχασε όλα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν, τώρα κατάλαβα τον προβληματισμό σου για το καθισματάκι! Θα το ψάξεις αρκετά το θέμα και θα βρεις κάτι που να ταιριάζει στο παιδί! Αυτά που σου είπαν είναι βλακείες! Σιγουρα υπάρχουν καθίσματα που θα κάνουν και για τα κιλά του και για την ηλικία του! Τι πάει να πει "είναι μεγάλος, δεν χωράει στο ένα.....Α, είναι μικρός σε ηλικία, δεν μπορεί να μπει στο άλλο;" Και πού θα μπει το παιδί δηλαδη; Είναι καλύτερα να ζορίζεται; Ψάξτο.....Θα υπάρχει σιγουρα κάτι ενδιάμεσο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου εγώ εμπειρία ανάλογη ούτε έχω ούτε άκουσα κάτι συγκεκριμένο από άλλον απλά αυτό που έχω θεωρητικά ακούσει και μάθει είναι πως τις μεγάλες κρεατοελιές καλύτερα να μην τις πειράζουμε. Φυσικά όπως και να έχει θα πάρεις γνώμη και δεύτερου και τρίτου γιατρού πριν πράξεις οτιδήποτε! Το καταλαβαίνω να θες να το κάνεις γιατί αν είναι στο πρόσωπο ειδικά και δε σου αρέσει είναι σημαντικό (αν και στις φώτο δεν πρόσεξα κάτι) αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία μας και μετά η αισθητική μας! Εσύ είσαι κουκλίτσα και να μη γίνεται μη σκας!
Η ελιά φαίνεται αν με δει κανείς από προφίλ! Είναι πολύ χαμηλά στο μάγουλο! Μαυρη και μεγαλούτσικη! Θέλω να πάω να την δει δερματολόγος, γιατί καλό είναι να ελέγχουμε τις ελιές......Εχει αρχίσει να με ενοχλεί πλέον! Είναι αντιαισθητική και βγάζει τριχούλες που τις τραβάω με το τσιμπίδι! Και στο λαιμό έβγαλα δύο καινούργιες.......

Α, και στον λαιμό στο σημείο που περνάει η αλυσίδα του σταυρού έκανα ένα σημαδάκι που φαίνεται, βρε κορίτσια, σαν βρωμιά.....:oops: Λεκές ένα πράγμα! Ρώτησα στο φαρμακείο και μου είπε η αισθητικός εκεί ότι στην εγκυμοσύνη γίνονται τέτοιοι λεκέδες και μετά το θηλασμό να πάω να πάρω μια λευκαντική κρέμα να βάλω στο σημείο και ότι μπορεί να φύγει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Η ελιά φαίνεται αν με δει κανείς από προφίλ! Είναι πολύ χαμηλά στο μάγουλο! Μαυρη και μεγαλούτσικη! Θέλω να πάω να την δει δερματολόγος, γιατί καλό είναι να ελέγχουμε τις ελιές......Εχει αρχίσει να με ενοχλεί πλέον! Είναι αντιαισθητική και βγάζει τριχούλες που τις τραβάω με το τσιμπίδι! Και στο λαιμό έβγαλα δύο καινούργιες.......

Α, και στον λαιμό στο σημείο που περνάει η αλυσίδα του σταυρού έκανα ένα σημαδάκι που φαίνεται, βρε κορίτσια, σαν βρωμιά.....:oops: Λεκές ένα πράγμα! Ρώτησα στο φαρμακείο και μου είπε η αισθητικός εκεί ότι στην εγκυμοσύνη γίνονται τέτοιοι λεκέδες και μετά το θηλασμό να πάω να πάρω μια λευκαντική κρέμα να βάλω στο σημείο και ότι μπορεί να φύγει!

Αυτό με την ελιά εννοείται πως θα το ψάξεις! Το άλλο εγώ έκανα δύο τέτοιες γραμμούλες και ο άντρας μου λεει πως είναι ρυτίδες! Δεν του έδωσα σημασία το θεώρησα πολύ νωρίς αλλά και τα κορίτσια που με είδαν και τις ρώτησα το ίδιο μου είπαν! Και ήταν και η Νένα μαζί! Σωστά Τσέρρυ; Βέβαια εσένα μπορεί να είναι κάτι άλλο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...