Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Νενα, καλες δουλειες! Αχ, σε σκέφτομαι πολύ συχνά που κι εσύ εκλεισες τις 40 εβδομάδες και αγχωνόσουν τότε! Ετσι αρχισα να αγ'ωνομαι κι εγώ.......Πότε θα γεννησω, οεο; Τσερυ, εσύ στις 39 και 2 μέρες δεν γεννησες; Σε σκεφτομουν κι εσένα χθες....Εσυ όμως και σεξ εκανες και σε είχε σκαλίσει, αν θυμαμαι καλα, η γιατρος! Ενω εγώ τίποτα! Αρα πότε εγώ θα γεννησω; ξαναρωτω!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μανα μου στην πρώτη γέννα έκανε μια νύχτα να γεννήσει!

Σε μένα της έκαναν τεχνητούς πόνους ( είχα γεννηθεί 3 μέρες αργότερα από την πητ).

Α, ακούστε! Πητ η μανα μου σε μένα είχε 15 Μαιου και γέννησε 18! Εγώ έχω πητ στις 16! Φοβερή σύμπτωση, ε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρααααααααααα!!!!!Μάρτζη μου εδώ ακόμα έ???Μια χαρά να μεγαλώσει ακόμα λίγο η μπαλαρίνα!!!Τσέρη θα βάλω facebook!!!Το βρυκολακάκι σου έχει μπλέξει τη μέρα με τη νύχτα μάλλον!!!Δείτε και αυτό και πείτε μου τη γνώμη σας...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μωρε, να μεγαλώσει η μπαλαρίνα μας! Αλλά αν παραμεγαλώσει, πώς θα την γεννήσει η καημένη η Μαρτζι μας;;;; Πόσο να έφτασε τώρα; Πριν 2 εβδομάδες ήταν 2800!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ανυππομονεις μαρτζι μου ε???θα ερθει η μπαλαρινα!!!που θα παει?λες να γεννησεις κ συ με παραταση κ να εχετε μαζι γεννεθλια????την εβδομαδα παιρνουν περιπου 200-250 γρμ.

λιλικα ετσι οπως τα λεει!!γι αυτο εμεις πηραμε besafe που ειναι αναποδα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Σημερα πηγαμε στον γιατρο για το πρωτο εμβολιο. Εκλαψε λιγακι αλλα γρηγορα συνηλθε. Μας μετρησε και μας ζυγησε και ειμαστε 5380 σε βαρος και 59.5 εκ. σε υψος. Συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου ο μπεμπης ειναι 1 καμπλυλη πιο πανω απο τον μεσο ορο στο βαρος και 2 καμπυλες στο υψος!!!! Νομιζω οτι μπορω να παψω πια να ανησυχω αν χορταινει μονο με το μητρικο γαλα:rolleyes:!!!

Nenoula μου συνέχεια σε σκέφτομαι που κουράζεσαι και όμως κάνεις τόσα πολλά! Φτου φτου φτου μη σε ματιάξω κοπέλα μου αλλά ζηλεύω :oops: Εγώ μόνο τον μπέμπη έχω και πάλι κουράζομαι όταν είναι λίγο γκρινιαρούλης! Πάντως μια χαρά μεγάλωσε ο δικός σου και ήρθε κι όλας η στιγμή που έκανε το πρώτο του εμβόλιο ε; Μπράβο!

καλημερα απο αλλη μια αυπνη!!!!το μωρο μου βρυκολακιασε απο τις 3.30!!!!τωρα κοιμαται στην αγκαλια μου κ δεν τολμω να την αφησω...το λυπαμαι το καημενακι ετσι που δεν μπορει να κοιμηθει...

νενα καλες δουλειες να εχετε κ παλι!!!αναμενουμε φωτο του μαγαζιου αλλα κ του μπεμπουκου!!!χορταινουν μια χαρα!!!αν δεν χορταιναν θα εκλαιγαν...κ μεις χθες πηγαμε γιατρο!!!πηραμε ενα κιλακι και 2 ποντους υψος αλλα κ μυαλο!!!μεγαλωνει το κοριτσακι μου!!!

μαρτζι να μην τον φοβασαι τον τοκετο. ολα καλα θα πανε κ θα το αντεξειςψ μια χαρα οπως η μαρμιν κ το αγγελικακι μας!αληθεια η μαμα σου ειχε ευκολες γεννες?

λιλι εγω φωτο δεν βλεπω...

Μπράβο τη χιονάτη μας! Ένα κιλό και δύο πόντους ε; Τέλεια! ΣΕ πολύ λίγο διαστημα κι όλας ή κάνω λάθος; Εν τω μεταξύ με αυτά και με εκείνα μπήκα και εγώ στο κλαμπ των άυπνων! Ξύπνησε στις διόμιση και κοιμήθηκε ξανά στις τέσσερις αφού τον εγκατέλειψα η άκαρδη μάνα στο κρεβατάκι του με το γυριστρούλι από πάνω του! Πάντως κορίτσια χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο από προχθές γιατί έκανα μια μεγάλη βλακεία και τώρα την πληρώνω! Είχε από του Λαζάρου που το μωρό μου δεν ξυπνούσε νύχτα για φαγάκι! Περνούσαν ακόμη και εννιά ώρες από το τελευταίο γεύμα του το βράδυ! Ξημερώματα Τρίτης κατά τις τρισίμιση ξυπνάω! Το μωρό δεν κοιμόταν βαθιά κ η ανόητη πάω τουαλέτα που χίλιες φορές να τα έκανα πάνω μου! Τρίζει το κρεβάτι, τρίζει η πόρτα για να βγω, ξανατρίζει για να μπω ε πολύ θέλει; ανοίγει τα μάτια του! Και τώρα έρχεται η μεγαλύτερη βλακεία! Τον παίρνω και τον ταίζω :shock::shock: ωιμε!! Ενώ είχαμε κόψει το βραδινό! Όταν κατάλαβα τη χαζομάρα που έκανα ήταν αργά :(:(:( Από τότε μου ξυπνάει κάθε βράδυ και η ανόητη συνεχίζω να τον ταίζω μέσα στη νύχτα! Πρωτομανούλες όταν έρθει η ώρα και κόψει το βραδυνό ξύπνημα για μαμ να με θυμηθείτε και να μην κάνετε ανάλογη χαζομάρα!

Τώρα για το καθισματάκι αυτοκινήτου! Εμένα έχει αρχίσει να στριμώχνεται! Τον έχουμε φυσικά στην ανάποδη θέση ακόμα απλά το ένα καθισματάκι μετά γυρνάει μπροστά! Όταν πήγα λοιπόν στα Λητώ τότε με το καρότσι (άλλη ιστορία αυτή) ρώτησα αν μπορώ να το γυρίσω μπροστά και τι μου είπαν; Καλύτερα στριμωγμένο και ανάποδα γιατί ακόμα δεν στηρίζει καλά το κεφαλάκι του (και ας το στηρίζει από πολύ νωρίς). Εννοούν πως σε κάποια σύγκρουση έστω και μικρή δε θα κάνει τη δική μας κίνηση ο αυχένας καταλάβατε τι εννοώ ε; Οπότε μου λέει προτιμούν ανάποδα και στριμωγμένα και συνήθως μετά τους δέκα μήνες γυρνάνε μπροστά. Βέβαια ξέχασα να ρωτήσω παιδίατρο αλλά τέλος του μήνα που θα πάμε μπορώ να τη ρωτήσω

Μαρτζούλα μου με καταλαβαίνεις τώρα; Θα θυμάσαι πως ήμουν τελευταίες μέρες και εσένα η μπέμπα σου είναι μικρή ακόμα εμένα 2800 ούτε που θυμάμαι σε ποιον μηνα ήταν ο δικός μου! Μάλλον στον έβδομο :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμιν εγω ξερω μεχρι 4 χρονων!!!

Τόσο πολύ; Εγώ απο ότι θυμάμαι αλλά και το καθισματάκι το ένα από τα δύο που έχουμε και είναι μόνο για νεογέννητα είναι μέχρι 0-13 δηλαδή περίπου μέχρι τον πρώτο χρόνο! Εσάς τι κατηγορίας είναι; Γιατί τα 0-18 νομίζω μετά τα γυρίζεις μπροστά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

0-13 αλλα κ το επομενο που θα παρουμε πρεπει να ειναι αναποδα! κ αν το σκεφτεις κ λογικα συμφωνα με το βιντεακι...

Απλά νομίζω πως τα επόμενα δε βγαίνουν να κοιτάνε προς τα πίσω ή τουλάχιστον τα περισσότερα! Συνέχεια τα μωράκια εγώ τα βλέπω να κοιτάνε μπροστά αλλά μάλλον φταίει η άγνοια

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καταρχήν το πρώτο λάθος (κατ' εμέ πάντα) που κάνουν είναι ότι τα ορίζουν με κιλά και όχι με ηλικίες ή έστω και με τα δύο! Δηλαδή εμένα τώρα το μωρό μου θα κοντεύει τα εννέα κιλά αλλά δεν είναι ούτε έξι μηνών τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να μπει σε κάθισμα 9+ ; Όχι φυσικά! Αλλά εάν δεν ήξερα τι διαφορά ή δε σκεφτόμουν να ρωτήσω και το έβαζα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αααααααα εντάξει βρήκα! Τα αναφέρει αναλυτικά στον κατάλογο mothercare και λέει ότι ξεκίνησε πριν δεκαετίες στη Σκανδιναβία και ήδη εξαπλώνεται και στην Ευρώπη! Αχαχα πάλι καλά που ξεκίνησε κι εδώ να λέμε δηλαδή! Τουλάχιστον Τσέρρυ μου έπιασε τόπο η εξονυχιστική έρευνα που έκανες για τα καθισματάκια

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχαχα!!!καθε κοπος μαρμιν δεν παει χαμενος!!!!κ για τα κιλα που λες εμενα μου φαινεται λογικο γιατι πχ το Θρασυβουλακι ειναι 9 κιλα τωρα που ειναι 6 μηνων αλλα ο Αντωνακης θα φτασει 9 κιλα οταν θα ειναι 9 μηνων...οποτε δεν μπορουν να πουν με ακριβεια ηλικια!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καταρχήν το πρώτο λάθος (κατ' εμέ πάντα) που κάνουν είναι ότι τα ορίζουν με κιλά και όχι με ηλικίες ή έστω και με τα δύο! Δηλαδή εμένα τώρα το μωρό μου θα κοντεύει τα εννέα κιλά αλλά δεν είναι ούτε έξι μηνών τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να μπει σε κάθισμα 9+ ; Όχι φυσικά! Αλλά εάν δεν ήξερα τι διαφορά ή δε σκεφτόμουν να ρωτήσω και το έβαζα;
Μα για αυτόν ακριβώς το λόγο πιστεύω πως τα ορίζουν με βάση τα κιλά! Επειδή έτσι μπορείς να ξέρεις ακριβώς σε τι κάθισμα θα το βάλεις το μωρό! Το δικό σου που είναι 9 κιλά μπορει να μπει σε κάθισμα 9+. Εγώ τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...