Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ντεπουλα οπως το ειπες οταν η μαμα μου εκανε πιτα απο αντιδραση δεν την παρακολουθουσα.μαμα ηπειρωτισσα κ πεθερουλα κοζανιτισα με τα κιχια.εγω ανεπροκοπη.παλι απ εξω παραγγειλαμε.

Μαρμιν σπουδαζα θεσνικη κ την αγαπησα πολυ την πολη αυτη.μετα βρηκα κ θεσνικιο κ ετσι επελεξα να μεινω εκει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες καλημερα!!!

μολις γυρισαμε απο την εκκλησια φαγαμε τις φετουλες με μελι και έναν χυμο τουρμπο οπως κανω καθε πρωι τον χειμωνα με 4 φρουτα!!!σήμερα κλεινω την 9η εβδομαδα!!!θεωρουμε 2 μηνων ετσι δεν ειναι???αλλού τα λεει ετσι αλλου τα λεει αλλιως...

αγγελικακι θα δω την προοπτικη αυτη αν και οπως ειπαμε μαλλον θα μας σκισει η τιμη και δεν ειμαι και σιγουρη για το αποτελεσμα γιατι η ντουλαπα εχει καμπυλες στις ακρες, ανεπαισθητες καμπυλες στα φυλλα και σε εκεινα τα σημεια δεν θα εφαπτει οπως πρεπει...θα δω τι μπορω να κανω...μηπως βρω κατι οικονομικο κ αξιζει τον κοπο...απλα σκεφτομαι μην στο τελος καταστρεψω κ την ντουλαπα και ειναι για πεταμα...τουλαχιστον ετσι μπορει ενας ανθρωπος να την βολευτει εστω κ αν την χαρισω τελικα...την ειχε κανει η πεθερα μου 1000Ε πριν καμια 5ετια...

ντεππα δεν πειραζει που δεν δοκιμασες...την αλλη φορα αν το θυμηθεις...

μαρμιν πως πηγε η βαφτιση???

μαριουλα κοινωνησατε με τον πρίγκηπα???

μαρτζι χθες διαβασα σε ενα βιβλιο οτι δεν επηρεαζει ο υπολογιστης την κυηση...το μονο που παθαινεςι ειναι πονοκεφαλους οταν εχεις ευαισθησια...

ναι τσερρυ μου κοινωνησα τον πριγκηπα μου:P:p:p

δεν ξερω αν το εχεις προσεξει αλλα ολες σου λεμε να την κρατησεις την ντουλαπα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω το νιωθω και πολυ εντονα μαλιστα λουνα μου σαν να παει να σπασει κατι και θα βγει το μωρο εξω

αυτο τωρα μου το πες για να αγχωθω??Εσυ εισαι 32 βδομαδων και το μωρακι μεγαλο και πιεζει, εμενα ειναι μικρουλη ακομα και δεν ειμαι ακομα ετοιμη να γεννησω απο τωρα!!!:shock::shock::shock: Οκ δεν αγχονομαι ....ηρεμω...ελπιζω να ειναι ο τραχηλος που απλα προετοιμαζετε σιγα σιγα?

marmin σιγουρα δεν εχεις προσεξει το λοξυγκα..αν το παρακολουθησεις θα το καταλαβεις..ειναι πολυ ρυθμικο χτυπημα και διαφερει απο τις κλωτσιες :tongue: !

fHaOp2.png

καλημερα σας ειπα??δεν σας ειπα.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!βοηθεια σας κοριτσακια που πηγατε στην εκκλησια!!!!!!

Τσερρυ πως το βαζεις το γιαουρτι????μεσα στην σουπα???οταν ειναι ζεστη????πες μου καλε την συνταγη...

Λουνα σημερα ειναι η μερα της χορτοπιτας..αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχω δοκιμασει να φτιαξω αλλα πιτα με χειροποιητο φυλλο τις υπολοιπες τις φτιαχνω με ετοιμο!!!

Λιλιτακι παρτυ ο γιος με την σοκολατοπιτα???εγω ημουν λατρης των γλυκων αλλα τωρα δεν τρελαινομαι απο προχθες ηθελα μπακλαβα τελικα πηρα εχθες αλλα δεν με ενθουσιασε...

Αγγελικακι δεν υπαρχει καποιος που να εμπιστευεσαι στο δημοσιο νοσοκομειο???μωρε παρα πολλα δεν ειναι τα χρηματα για το ιδιωτικο??θα μπορουσες να παρεις τα καλυτερα πραγματα για το μωρο σου!!!

αληθεια γνωριζει καμια αν πληρωνουμε κατι στο δημοσιο νοσοκομειο????

εγω που ειμαι στο ικα εχω ακουσει πως στο δημοσιο δεν θα πληρωσω τιποτα αλλα δεν θα παρω και τιποτα! στον γιατρο δινεις οσα θες...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

αυτο τωρα μου το πες για να αγχωθω??Εσυ εισαι 32 βδομαδων και το μωρακι μεγαλο και πιεζει, εμενα ειναι μικρουλη ακομα και δεν ειμαι ακομα ετοιμη να γεννησω απο τωρα!!!:shock::shock::shock: Οκ δεν αγχονομαι ....ηρεμω...ελπιζω να ειναι ο τραχηλος που απλα προετοιμαζετε σιγα σιγα?

marmin σιγουρα δεν εχεις προσεξει το λοξυγκα..αν το παρακολουθησεις θα το καταλαβεις..ειναι πολυ ρυθμικο χτυπημα και διαφερει απο τις κλωτσιες :tongue: !

ναι πιεζει πολυ αφου νιωθω ενα τεραστιο μπουκωμα απο κατω λες και θα πεταχτει κατι εξω:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

deppa στο δημοσιο απ΄'οσο εχω καταλαβει πληρωνεις τον γιατρο περιπου 1000Ε!!!

Α-παραδεκτο!!!

φτιαχνεις την σουπα κανονικα αλλά δεν την αυγοκοβεις. όταν σερβιρεις στα πιατα βαζεις 1-2 κουταλιες γιαουρτι, αναλογα ποσο θες, κ το ανακατευεις να παει παντου...κρυωνει κατευθειαν κ γινεται πιο ελαφρια...πιο απαλη...για καλοκαιρι ειναι ιδανικη πιστευω...

τσερρυ μ οχι στο δημοσιο οσα θες εσυ δινεις στο γιατρο

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγω που ειμαι στο ικα εχω ακουσει πως στο δημοσιο δεν θα πληρωσω τιποτα αλλα δεν θα παρω και τιποτα! στον γιατρο δινεις οσα θες...

και γω το ίδιο ξέρω:|

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εμεις σημερα φαγαμεστηνπεθερα μου και γλιτωσα το μαγειρεμα. η τιμη που σας εγραψα ειναι για εξακλινο,για το τρικλινο ειναι 1000 παραπανω. στο οσοκομειο δεν εμπ[ιστευομαι α παω ακουγονται συνεχεια τα χιλια μιρια. και δυστυχως ο ατρας μου δε θα μπορει α παρει αδεια οποτε δεν θα ειναι μαζι μου.γι αυτο το αποκλειω να φυγω. στο εξακλινο ειχε μεινει γωστη μου και ετυχε να γεννησει και αλλη μια και ητα στο ιδιο δωματιο και τους εκαε τη ζωη μαυρη,ολο παραπονα,γρινια, φωνες. δεν τα μπορω εγω αυτα.

Διαφημίσεις

1000? τι λετε καλε δεν παμε καλα.....εγω που ειχα ρωτησει κοπελα που γεννησε πριν 2 χρονια στον γιατρο που παω εγω μου ειπε οτι του εδωσε 250?δεν της ζητησε απλα αυτη τοσα ειχε τοσα εδωσε και μια αλλη που ξερω παλι στον ιδιο γιατρο πριν 4 χρονια του εδωσε 500? αλλα ειναι ευκαταστατοι οποτε δεν τους ενδιεφερε...εμενα η απορια μου ειναι αν πληρωνουμε κατι στο νοσοκομειο γιατι περυσι ειχε ακουστει οτι ακομα και στα δημοσια νοσοκομεια πληρωνουμε κανονικα τουλαχιστον ετσι ειχα ακουσει για τον φυσιολογικο τοκετο...

ακριβως ντεππα μ οσα θες δινεις στο γιατρο κ 100 ευρω να δωσεις δεν υπαρχει προβλημα! ναι νομιζω στον φυσιολογικο κατι πληρωνεις κ μετα τα παιρνεις πισω αλλα στην καισαρικη με το ικα δεν δινεις ουτε ενα ευρω αλλα νομιζω δεν παιρνεις και τιποτα! αυτο με τα 900 ευρω δεν εχει σταματησει βρε κοριτσια?νομιζω πως δεν τα δινουν πια?

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλε εσυ σαν ηπειρωτισα θα επρεπε να μας διδασκεις σ αυτα τα θεματα!!!λοιπον πλακα σου κανω αλλα κι εγω εδω στην ηπειρο εμαθα να φτιαχνω γιατι οσο ημουν κοντα στην μανουλα μου εφτιαχνε αυτη και σιγα μην καθομουν να μαθω τωρα ομως.....λοιπον εγω παιρνω σεσκουλα και σπανακια περιπου 1 κιλο επισσης βαζω φρεσκο κρεμμυδακι και ανηθο καποιοι βαζουν και πασο αλλα εμενα δεν μου αρεσει αυτα τα πλενω τα βαζω σε πετσετα να στεγνωσουν μετα τα κοβω σε μια λεκανη και προσθετω αλατι πιπερι ελαχιστο ρυζι λαδι και φετα την οποια λιωνω με τα χερια μου ολα αυτα τα ανακατευω στην λεκανη ανοιγω τα φυλλα στρωνω στο ταψι 2 απο κατω ενδιαμεσα τα αλοιφω με λαδι να μην κολησουν και 2 απο πανω στο τελευταιο απο πανω ριχνω με τα δαχτυλα μου λιγο νερο για να γινει τραγανο αυτα ειναι για το μεγαλο ταψι του φουρνου.

ντεππα ετσι οπως ειναι ωμα τα βαζεις τα υλικα? εγχ στην σπανακοτυροπιτα ας πουμε που ειναι πανω κατω ιδιο πραγμα τα τσιγαριζω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marmin σίγουρα το έχει πιάσει λοξυγγας το μωράκι σου απλά δεν έχεις δώσει

βάση έχει πάρα πολύ πλάκα!!! Εγώ κορίτσια θα δώσω 750?

για εξακλινο στο ΡΕΑ με τον ΕΟΠΠΥ να δίνει τα υπόλοιπα και ο γιατρός θέλει 1300 ?

άσχετα αν κανείς καισαρική η φυσιολογικό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Marmin σίγουρα το έχει πιάσει λοξυγγας το μωράκι σου απλά δεν έχεις δώσει

βάση έχει πάρα πολύ πλάκα!!! Εγώ κορίτσια θα δώσω 750?

για εξακλινο στο ΡΕΑ με τον ΕΟΠΠΥ να δίνει τα υπόλοιπα και ο γιατρός θέλει 1300 ?

άσχετα αν κανείς καισαρική η φυσιολογικό!!!

συνολικα 2050...τα 50 τι χρειαζοταν?:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...