Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ακόμη εδώ!

Για να δούμε για πόσο ακόμη.....

Μαρμιν, εγώ το άνοιξα το mail και μόλις το άνοιξα τότε κατάλαβα πως κάτι τρέχει! Εβαλα τον άντρα μου να σκανάρει τον υπολογιστή! Εγραφε΄'good evening' και σκέφτηκα πως θα μας καληνυχτίζεις με φώτο του μωρού :(

Λίλι, ωραίος ο μικρός! Καλά, έχει μεγάλη αδυναμία στα δαχτυλάκια των ποδιών του, ε; :P

Ηρθε ένα φιλικό μας ζευγάρι από Θεσσαλονικη! Το παιδί είναι ανιασθησιολόγος και τον ρώτησα αρκετά για την επισκληρίδιο! Η γυναίκα του έκανε δυο παιδιά! Το πρώτο με επισκληρίδιο, το δεύτερο χωρίς! Μου σύστησαν ανεπιφύλακτα και οι δυο να μην κάνω και να μην φοβάμαι τον φυσιολογικό! Η κοπέλα είπε πως στη δεύτερη γέννα μπορεί να πόνεσε πολύ, αλλά το μεγαλείο της ήταν ασυγκριτο! Μου έδωσαν κουράγιο! Μπορεί να μου τα είπαν βέβαια έτσι για να με κάνουν να αισθανθώ καλά, μιας που τους είπα πως δεν θα κάνω επισκληρίδιο!

Μάρτζι μου εγώ που ταλαιπωρήθηκα τόοοοοοσο πολύ και η αλήθεια είναι πως τις πρώτες ώρες σκεφτόμουν τι πέρασα και είχα το μωράκι μου αγκαλιά και χαιρόμουν που όλα τελικά πήγαν καλά αλλά και πάλι έλεγα τώρα που ξέρω πως είναι τι θα κάνω στο δεύτερο; Ε λοιπόν σε διαβεβαιώ πως πολύ πολύ σύντομα και μάλιστα πριν καν βγω από το νοσοκομείο ξέρεις τι είπα; Πως άνετα το ξανακάνω όλο αυτό και μάλιστα και τώρα (τότε) αν ήταν να βγει άλλο ένα τέτοιο. Και φυσικά δε στο λέω για να σε παρηγοργήσω! Είσαι ακριβώς στην ίδια θέση με μένα αφού κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω επισκληρίδιο αφού μου το απαγόρευσε ο νευρολόγος απλά σκεφτόμουν πως τόσες γυνάικες από τη δημιουργία του κόσμου γεννούσαν και μάλιστα παλιά χωρίς καμία απολύτως φροντίδα και όμως τα κατάφερναν άρα μπορώ και εγώ ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακόμη εδώ!

Για να δούμε για πόσο ακόμη.....

Μαρμιν, εγώ το άνοιξα το mail και μόλις το άνοιξα τότε κατάλαβα πως κάτι τρέχει! Εβαλα τον άντρα μου να σκανάρει τον υπολογιστή! Εγραφε΄'good evening' και σκέφτηκα πως θα μας καληνυχτίζεις με φώτο του μωρού :(

Λίλι, ωραίος ο μικρός! Καλά, έχει μεγάλη αδυναμία στα δαχτυλάκια των ποδιών του, ε; :P

Ηρθε ένα φιλικό μας ζευγάρι από Θεσσαλονικη! Το παιδί είναι ανιασθησιολόγος και τον ρώτησα αρκετά για την επισκληρίδιο! Η γυναίκα του έκανε δυο παιδιά! Το πρώτο με επισκληρίδιο, το δεύτερο χωρίς! Μου σύστησαν ανεπιφύλακτα και οι δυο να μην κάνω και να μην φοβάμαι τον φυσιολογικό! Η κοπέλα είπε πως στη δεύτερη γέννα μπορεί να πόνεσε πολύ, αλλά το μεγαλείο της ήταν ασυγκριτο! Μου έδωσαν κουράγιο! Μπορεί να μου τα είπαν βέβαια έτσι για να με κάνουν να αισθανθώ καλά, μιας που τους είπα πως δεν θα κάνω επισκληρίδιο!

Μεγάλη αδυναμία τώρα που τα ανακάλυψε!!!Χαχαχαχα!!!Καλά στα λένε μακάρι Χριστέ μου το δεύτερο να με αξιώσει να το κάνω φυσιολογικά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μεγάλη αδυναμία τώρα που τα ανακάλυψε!!!Χαχαχαχα!!!Καλά στα λένε μακάρι Χριστέ μου το δεύτερο να με αξιώσει να το κάνω φυσιολογικά!!!

Μακάρι κοριτσάκι μου αφού το θες αλλά σημασία έχει πως τα μωράκια μας είναι γερά και δόξα τον Θεό να λέμε που ανακαλύφθηκαν όλα αυτά τα μέσα και όταν κάτι δεν πάει καλά προλαβαίνουν και παίρνουν τα μωράκια μας πριν πάθουν κανένα κακό! Πόσα πολλά μωράκια πέθαιναν παλιότερα αυτό και μόνο αρκεί

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μακάρι κοριτσάκι μου αφού το θες αλλά σημασία έχει πως τα μωράκια μας είναι γερά και δόξα τον Θεό να λέμε που ανακαλύφθηκαν όλα αυτά τα μέσα και όταν κάτι δεν πάει καλά προλαβαίνουν και παίρνουν τα μωράκια μας πριν πάθουν κανένα κακό! Πόσα πολλά μωράκια πέθαιναν παλιότερα αυτό και μόνο αρκεί

Σίγουρα αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα, κορίτσια μου!

Για να δούμε....θα είμαι αυριο εδώ;

Ποιος ξέρει;;;;

Φιλιά!

Καληνύχτα όμορφη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και χρονια πολλα

Σας διαβαζα αυτες τις μερες πολυ αργα το βραδυ που επεστρεφα αλλα δεν ειχα κουραγιο να γραψω. Ανοιξαμε το καφε την Μ. Παρασκευη και μπορω να πω πως παρολο που δεν προλαβαμε να κανουμε εγκαινια για να το μαθει ο κοσμος κινηθηκαμε καπως. Θα κανουμε εγκαινια μεσα στον Μαϊο. Σημερα που ειπα να βγαλω φωτο δεν ειχε καλο καιρο, αλλα θα σας στειλω το συντομοτερο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Σημερα πηγαμε στον γιατρο για το πρωτο εμβολιο. Εκλαψε λιγακι αλλα γρηγορα συνηλθε. Μας μετρησε και μας ζυγησε και ειμαστε 5380 σε βαρος και 59.5 εκ. σε υψος. Συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου ο μπεμπης ειναι 1 καμπλυλη πιο πανω απο τον μεσο ορο στο βαρος και 2 καμπυλες στο υψος!!!! Νομιζω οτι μπορω να παψω πια να ανησυχω αν χορταινει μονο με το μητρικο γαλα:rolleyes:!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Βλεπω οτι ειστε ολες καλα και χαιρομαι και περιμενουμε την αφιξη της καινουργιας μπεμπας!!! Καποια πρεπει να ξεθαψει την λιστα. Cherry εσυ νομιζω την συμπληρωσες τελευταια. Αληθεια εχει η margi τηλ. καποιας απο μας για να μας ειδοποιησει???

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλημερα απο αλλη μια αυπνη!!!!το μωρο μου βρυκολακιασε απο τις 3.30!!!!τωρα κοιμαται στην αγκαλια μου κ δεν τολμω να την αφησω...το λυπαμαι το καημενακι ετσι που δεν μπορει να κοιμηθει...

νενα καλες δουλειες να εχετε κ παλι!!!αναμενουμε φωτο του μαγαζιου αλλα κ του μπεμπουκου!!!χορταινουν μια χαρα!!!αν δεν χορταιναν θα εκλαιγαν...κ μεις χθες πηγαμε γιατρο!!!πηραμε ενα κιλακι και 2 ποντους υψος αλλα κ μυαλο!!!μεγαλωνει το κοριτσακι μου!!!

μαρτζι να μην τον φοβασαι τον τοκετο. ολα καλα θα πανε κ θα το αντεξειςψ μια χαρα οπως η μαρμιν κ το αγγελικακι μας!αληθεια η μαμα σου ειχε ευκολες γεννες?

λιλι εγω φωτο δεν βλεπω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...