Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

βασιλισες σημερα ειμαι πολυ χαλια το μωρακι μου συγκαηκε για πρωτη φορα και ποναει το καημενουλι μου!:(

ημουν στην μαμα μ κ αρχισε να κλαιει χωρις σταματημο δεν μπορουσαμε να το ηρεμησουμε κ σκεφτηκα να του βγαλω τα ρουχα κ την πανα γτ του αρεσει πολυ ετσι κ λεω μπας κ σταματησει το κλαμα κ τι να δω? ειχε κανει κακακια του ποιος ξερει ποση ωρα που ειχαν στεγνωσει κιολας πανω στον ποπο του:cry: κατακοκκινο το κ@λαρακι του πριγκηπα:( τον επλυνα απο τοτε με καθαρο νερο ειδη 2 φορες και θα συνεχισω να τον πλενω σε καθε αλλαγη της πανας μεχρι να γινει τελειως καλα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

του βαζεις κατι μαριουλα μετα απο την αλλαγη πανας???εμεςι εχουμε μια της φρεζιντερμ αλλα για δυσκολες περιπτωσεις ειναι η σουντοκριμ. παντως να τον αφησεις χωιρς βρακακι ειναι το καλυτερο απλα να μην σου κρυωσει γιατι ο καιρος ακομη δεν ειναι και ο καλυτερος!!!

εμεις φαγαμε κατα τις 12.3 ενα γεματο 10' και μετα την εβαλα στο κρεββατι της. ζοριστηκε απο δω απο κει και τελικα κοιμηθηκε. ξυπνησε μετα απο 10' και ξανακοιμηθηκε...για να δουμε...

μαρμινακι πρεπει να εχεις ιο και τον ανοιξα κιολας!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

του βαζεις κατι μαριουλα μετα απο την αλλαγη πανας???εμεςι εχουμε μια της φρεζιντερμ αλλα για δυσκολες περιπτωσεις ειναι η σουντοκριμ. παντως να τον αφησεις χωιρς βρακακι ειναι το καλυτερο απλα να μην σου κρυωσει γιατι ο καιρος ακομη δεν ειναι και ο καλυτερος!!!

εμεις φαγαμε κατα τις 12.3 ενα γεματο 10' και μετα την εβαλα στο κρεββατι της. ζοριστηκε απο δω απο κει και τελικα κοιμηθηκε. ξυπνησε μετα απο 10' και ξανακοιμηθηκε...για να δουμε...

μαρμινακι πρεπει να εχεις ιο και τον ανοιξα κιολας!!!

χαρα μ βαζω πεπανθολ σε καθε αλλαγη πανας εχω κ την σουντουκριμ παλια εβαζα σουντοκριμ καθημερινα μεχρι που μ ειπε η παιδιατρος πως δεν ειναι για καθε μερα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ξεκουράστηκα κορίτσια και ευχαριστήθικα το καψουράκι μου!!!Να'ναι καλά η πεθερά:shock::shock::shock: ναι ναι καλά ακούσατε δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλησπέρα κορίτσια!!!

μαρτζι ακόμη εδώ???

λίγες μέρες έμειναν κορίτσι μου και θα κρατάς τη μπαλαρίνα σου αγκαλία...

μάρμιν μου τώρα πιο εύκολα θα μείνεις!!!άντε με το καλο!!!

στη δουλεια 2 κοπελιες που δυσκολευτικάν πολύ στο πρώτο...(τελικά δεν ξέρω αν όντως έκαναν εξωσωματική ή όχι) μόλις πέρασαν οι 40 μέρες έμειναν έγκυες!!!:)

μαριούλα μου να του βάλεις κορν φλαουρ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Πολλά γράψατε πάλι! Τρόμαξα να σας διαβάσω....

Dιακρίνω μία ειρωνία ή μου φαίνεται; :rolleyes:

Τσερρούλα μου δεν πιστεύω να σου κόλλησα κανέναν ιό; Εγώ το κατάλαβα αλλά ήταν αργά! Είδα μνμ από ξαδέλφη που και καλά απαντούσε σε δικό μου αλλά στους παραλήπτες εσύ δεν ήσουν! Ήταν μόνο το Λιλιτάκι και την ειδοποίησα απλά το μωράκι ήταν ανήσυχο και δεν σκέφτηκα να το γράψω στον καφέ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ακόμα εδώ κοριτσάκι...???
Ακόμη εδώ!

Για να δούμε για πόσο ακόμη.....

Μαρμιν, εγώ το άνοιξα το mail και μόλις το άνοιξα τότε κατάλαβα πως κάτι τρέχει! Εβαλα τον άντρα μου να σκανάρει τον υπολογιστή! Εγραφε΄'good evening' και σκέφτηκα πως θα μας καληνυχτίζεις με φώτο του μωρού :(

Λίλι, ωραίος ο μικρός! Καλά, έχει μεγάλη αδυναμία στα δαχτυλάκια των ποδιών του, ε; :P

Ηρθε ένα φιλικό μας ζευγάρι από Θεσσαλονικη! Το παιδί είναι ανιασθησιολόγος και τον ρώτησα αρκετά για την επισκληρίδιο! Η γυναίκα του έκανε δυο παιδιά! Το πρώτο με επισκληρίδιο, το δεύτερο χωρίς! Μου σύστησαν ανεπιφύλακτα και οι δυο να μην κάνω και να μην φοβάμαι τον φυσιολογικό! Η κοπέλα είπε πως στη δεύτερη γέννα μπορεί να πόνεσε πολύ, αλλά το μεγαλείο της ήταν ασυγκριτο! Μου έδωσαν κουράγιο! Μπορεί να μου τα είπαν βέβαια έτσι για να με κάνουν να αισθανθώ καλά, μιας που τους είπα πως δεν θα κάνω επισκληρίδιο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...