Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

το μικρουλι μου μετα απο πολυ ωρα κουνημα και μικρους υπνους του 10' τελικά εγω πηγα για υπνο κ την αφησα στον αντρα μου...μου την εφερε μετα απο μιαμιση ωρα να φαει και την κοιμησα ξαπλα στο κρεββατι μας. Κοιμηθηκε απο εκεινη την ώρα (με μερικά ξυπνηματα για να τσεκαρει οτι ειμαι διπλα της βεβαιως βεβαιως....) μεχρι και πριν απο λιγο...2- 2.30 ώρες γεματες!!!φαγαμε και τώρα ειμαστε στο ριλάξ και ρεμβάζουμε!!!σε καμια ωρίτσα θα την κάνω και μπανάκι, μασαζακι, ταισμα και ξανά νανι για βράδυ!!!άντε να μπαινουμε σε ένα προγραμματακι...αυριο θα παρουμε και τον γιατρο μας να κλεισουμε ραντεβου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κ απο μενα απ τα γιαννενα! Ολα καλα. μαρτζι ακομα εδω ε? Αντε εγω σκεφτομαι να παω καμια βολτα την πεμπτη πρωι απ το γιατρο να δω τι θα μου πει για εξωσωματ. Πω πω ανοιγει κ 2η λιστα με εγκυμοσυνες κ δεν σβηστηκαμε απ την πρωτη καλα καλα!

μαρακι τα σκαμπανεβασματα κανουν ραγαδες και κυτταριτιδα!!!βεβαια ειναι που σε τρεχει και ο πριγκηπας...μηπως δεν τρως καλα και γι αυτο μειωθηκε κ το γαλα σου?

θα σου βαλω και μια σελιδα για να το αυξησεις

http://www.llli.org/faq/increase.html

28xYp3.png

πεπσι τι κανεις καλε???ποιος ανοιξε 2η λίστα???θα κλεισει η πρωτη και μετα θα ανοιξουμε 2η!!!!μην μου αγχωνεσαι χωρις λογο!!!

το γατι μου κανει οτι κλαιει....

28xYp3.png

Pepsi μου δίκιο έχει η Τσέρρυ άλλωστε δε νομίζω καμία να θέλει τόσο σύντομα δεύτερο άσχετα αν "τύχει"! Θέλω από ώρα να σας διευκρινίσω γιατί έγινε παρεξήγηση! Ο άντρας μου θέλει δεύτερο και για αυτό είπα ότι ξεκίνησε προσπάθειες! Εγώ από αύριο αρχίζω αποχή και μη με δείρετε όσες προσπαθείτε για πρώτο γιατί κι εγώ στη θέση σας θα με έδερνα απλά είμαι πάαααααρα πολύ κουρασμένη και με ένα μωρό ήσυχο έτσι; Τώρα λίγο η νηστεία (έστω και αυτή η ελάχιστη) λίγο η πνευμονία πριν καιρό που με είχε ήδη αποσυντονίσει αν θυμάστε, οι δουλειές μέσα και έξω από το σπίτι λόγω Πάσχα και βάπτισης δεν έχω συνέλθει ακόμα! Πάντως πριν πάμε για το δεύτερο είπα στο σύζυγο ότι θα τον τσεκάρω και μετά! Και τι εννοώ! Εντάξει βοηθάει αλλά δε φτάνει και για δεύτερο! Να δω πραγματική βοήθεια και τότε εντάξει και κάτι άλλο! Σήμερα προσπαθούσαμε να σηκώσουμε χειμωνιάτικα και να βγάλω καλοκαιρινά και με έπιασε πάλι κατάθλιψη όπως κάθε σεζόν. Κορίτσια έχει πάαααααααααααααρα πολλά ρούχα ο σύζυγος πώς να χορεσουμε τέσσερις όταν θέλει την ντουλάπα της κρεβατοκάμας μόνος του και πάλι δεν του φτάνει; Και νευριάζει από πάνω γιατί λέει η μάνα μου, μου βάζει λόγια αν και του το έχω πει από χρόνια αυτό λες και θέλει πολύ μυαλό για να δεις ότι έχει πολλά ρούχα και όταν λέμε πολλά ενοούμε ΠΟΛΛΑ! Θα μετρήσω τις καλοκαιρινές μπλούζες και μου λέτε μετά τη γνώμη σας! Οπότε Πέπσι όχι δε θα ανοίξει νέα λίστα αλλά νέος κύκλος εγκύων που θα τον ανοίξετε εσύ, η Τίγκερ, η Κορίνα και η Μαρία ς και όσα άλλα κοριτσάκια προσπαθούν για ένα παιδάκι ;);)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

το μικρουλι μου μετα απο πολυ ωρα κουνημα και μικρους υπνους του 10' τελικά εγω πηγα για υπνο κ την αφησα στον αντρα μου...μου την εφερε μετα απο μιαμιση ωρα να φαει και την κοιμησα ξαπλα στο κρεββατι μας. Κοιμηθηκε απο εκεινη την ώρα (με μερικά ξυπνηματα για να τσεκαρει οτι ειμαι διπλα της βεβαιως βεβαιως....) μεχρι και πριν απο λιγο...2- 2.30 ώρες γεματες!!!φαγαμε και τώρα ειμαστε στο ριλάξ και ρεμβάζουμε!!!σε καμια ωρίτσα θα την κάνω και μπανάκι, μασαζακι, ταισμα και ξανά νανι για βράδυ!!!άντε να μπαινουμε σε ένα προγραμματακι...αυριο θα παρουμε και τον γιατρο μας να κλεισουμε ραντεβου!!!

xaxaxa Τσέρρυ μου και εμένα το έκανε αυτό όταν κοιμόμασταν αγκαλίτσα! Άνοιγε τα ματάκια του με κοίταζε τα ξαναέκλεινε (καμια φορά χαμογελούσε κι όλας) και συνέχιζε τον ύπνο του! Πόσο μου λείπει τώρα αυτό αφού περισσότερο βολεύεται στο κρεβατάκι του πια παρά δίπλα μου :(:( Για αυτό σας λέω χαρείτε τα τώρα και μη φοβάστε να κοιμάστε αγκαλίτσα μαζί τους γιατί εγώ ακόμη και τον πρωί που τον παίρνω δίπλα μου και τον ταίζω με την προϋπόθεση να κοιμηθούμε κάθεται και μου γελάει και κοιμάται μόνο όταν τον βάλω στο κρεβατάκι του :(:( Πάει μεγάλωσε πια το μπουμπουκάκι μου και φεύγει από την αγκαλιά μου :cry: Βέβαια το μεσημέρι αποκοιμήθηκε δίπλα μου ενώ τον θήλαζα αλλά δεν είναι το στάνταρ μας αυτό όπως παλιά καταλαβαίνετε τι εννοώ ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!

Κι όμως είμαι ακόμη εδώ.....

Κατα πως φαίνεται θα τις κλείσω τις 40 εβδομάδες και μετά θα γεννήσω! Είπαμε: η παράδοση σε αυτό το καφέ δεν σπάει εύκολα! Αυριο μπαίνω στην 40η εβδομάδα!

Τι κάνετε; Εγώ έχω λίγη ώρα που ξύπνησα και βολοδέρνω δώθε κείθε! Βαρεμάρα φοβερη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

τι βραδιά και αυτή!!!!μαρμινακι το δικο μου δεν θελει να κοιμομαστε μαζι απλώς...θέλει να κοιμάται πάνω μου!!!αχ τι θα την κάνω???που ξυπνάει στο δευτερολεπτο?χθες κοιμηθηκαμε απο τις 11-1.30...δεν λεω καλα ηταν μετα ομως....την έπιασε η γκρινια της!!ηθελε αγκαλιά!!!

28xYp3.png

Χριστός Ανέστη!!

Μάρτζι μου ακόμα εδώ ε; Δεν πειράζει θα έρθει που θα πάει;

Τσέρρυ μου θέλει αγκαλίτσες κολλητές η γλυκούλα μου ε; Ξέρεις πόσες φορές κοιμηθήκαμε έτσι με το Θρασυβουλάκι όταν είχε ανησυχίες; Και ο σύζυγος μας πρόσεχε γιατί αφού κοιμόταν το μωράκι μου εγώ ούτε να ανασάνω από φόβο μην τον ξυπνήσω και με έπαιρνε και μένα ο ύπνος στον καναπέ! Μετά από ώρα όμως πηγαίναμε κ κοιμόμασταν μαζί στο μονό κρεβάτι αφού είχε ηρεμήσει δεν ξυπνούσε παρά μόνο για φαί!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρακι τα σκαμπανεβασματα κανουν ραγαδες και κυτταριτιδα!!!βεβαια ειναι που σε τρεχει και ο πριγκηπας...μηπως δεν τρως καλα και γι αυτο μειωθηκε κ το γαλα σου?

θα σου βαλω και μια σελιδα για να το αυξησεις

http://www.llli.org/faq/increase.html

τσερρουλα μου 1000 ευχαριστω κοπελα μου αλλα δεν καταλαβαινω σχεδων τιποτα:tongue: ξερω αγγλικα αλλα οχι πολυ καλα:cry: καλε ποιος δεν τρωει??? καθε πρωι με καλει η μαμα για καφε κ βουταω στον καφε 8 φετες ψωμι με βουτυρο ολο αυτο μονο για πρωι! χθες εφαγα 6 φετες αντι για 8 και θυμωσε η μανα μου τι επαθες γιατι δεν τρως αλλο σου κοπηκε η ορεξη μηπως επαθες νευρικη ανορεξια?:tongue::tongue::tongue:χαχαχα αυτα μου ελεγε:tongue: ολη την υπολοιπη ημερα δεν ξερω κ γω τι τρωω εχω χασει το μετρημα:| βασιλισα μου δεν νομιζω να μπορω να το αυξησω απο εδω κ περα μειωθηκε παρα ποολυ ελαχιστο ειναι θα ελεγα!

Αλήθεια Μαριούλα μου έστρωσε ο πρίγκιπας που δεν κοιμόταν καθόλου τα βράδυα; Υποθέτω πως ναι!

Καληνύχτα κοριτσάκια και όνειρα γλυκά!!

ναι αγαπη μου εστρωσε για 5 μερες το εκανε αυτο κ μετα ηταν μια χαρα παλι:P ξυπναει βεβαια για γαλατακι 3 φορες αλλα μετα κοιμαται παλι..

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχαχα Μαριούλα μου ανησύχησε η μαμά που έφαγες μόνο έξι φέτες ε; Κοίτα αύριο να φας 10 για να αναπληρώσεις τις δύο λιγότερες χθεσινές :tongue:

χαχα ναι χαρα μου ανησυχησε γτ βλεπει κ εκεινη πως ενω τρωω πολυ χανω βαρος χωρις λογο κ βαζει διαφορα το μυαλο της ξερεις τωρα μαμαδες:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...