Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρμιν, σιγά μην φτάσετε ως του χρόνου και να μην έχεις μείνει! Εγώ πάω στοίχημα πως αν το κάνετε ελεύθερα θα μείνεις πολύ σύντομα! Αλλά κι αυτό που λες σωστό είναι! Οποτε κι αν θελήσει το δεύτερο! Αφού έχεις το Θρασυβουλάκι.....γερό να είναι το πουλάκι μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, μονοψήφιο νούμερο στο τικεράκι μου! Δεν το πιστεύω πως όταν το πρωτοέβαλα έγραφε 224 μέρες και τώρα λέει 9!!!! Πέρασε σαν νεράκι ο καιρός! Αλλά αυτές οι τελευταίες μέρες είναι ατελείωτες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, μονοψήφιο νούμερο στο τικεράκι μου! Δεν το πιστεύω πως όταν το πρωτοέβαλα έγραφε 224 μέρες και τώρα λέει 9!!!! Πέρασε σαν νεράκι ο καιρός! Αλλά αυτές οι τελευταίες μέρες είναι ατελείωτες!

Εδώ εγώ δεν κατάλαβα πότε κι όλας το Θρασυβουλάκι μου έκλεισε τον πέμπτη μήνα της ζωής του και σε λίγες μέρες θα πάρει και το ονοματάκι του!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τινκερακι χρονια πολλά κοριτσακι μου!!!πάντα άξια και του χρόνου να ετοιμάζεις τα δικά σας!!!ομορφα περασατε ε???ααααχχχ για σας ειναι η ζωή!!!θα πω τα τετριμμένα τωρα...χαρείτε τώρα που μπορειτε!!!εμεις μετραμε 19 και σημερα...

η λιλικα απολαμβάνει μπανια χωρίς οικτο!!!μαρη εμας μεσα στο σπιτι τις λεχωνες δεν μας σκεφτεσαι???

καντυ καλα στα λεει η μαμα!!!μην χαλας την ζαχαρενια σου...τα μωρακια σου εχουν όλα τα καλα του κόσμου!!!!αλήθεια, το μπαμπασλιγκ το βρηκες την ακρη?

Αχ κοριτσακι μου λίγες μέρες σου έμειναν μωρέ και εσένα και θα απολαύσεις τα μπανάκια σου καί εσύ!!!!:-D. Τινκερ πάντα Άξια κοπέλα μου σύντομα να ετοιμάσεις και για το παιδάκι σου!!! Καντυ μη σε νοιάζει ρε για τα σόγια αστους να κουρευονται δεν έχουν ανάγκη τα μωρά μας από δώρα!!! Μαράκι και ΌΛΕΣ σας οι ραγαδες είναι το τατου της ΜΑΝΑΣ που λέει καί η αδερφή μου και στο κάτω κάτω είπαμε εμείς έχουμε λόγο που τις αποκτήσαμε ενώ άλλες τις έχουν από τη μασαμπουκα:-D. Οπότε σε όποιον αρεσουμε!!!!:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Αντε να ανοίξει νέος κύκλος Μαρμιν και βλέπω να ανοίγει γρηγορα:-D

Κι εγώ αυτό λέω βρε κοριτσάκι να ξεκινήσει νέος κύκλος και να μείνουν τα υπόλοιπα κοριτσάκια έγκυες! Εγώ ειλικρινά νιώθω τόοοοοσο κουρασμένη πάλι τις τελευταίες μέρες που το μόνο που εύχομαι είναι να μπορέσω να συνέλθω μέχρι τη βάπτιση ή έστω να μη χειροτερέψω:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αχ μαρμινουλα βαλατε μπροστα για 2ο μωρακι ε? πως κ ετσι ξαφνικα? φανταζεσαι σε κανα μηνα να μας πεις πως εισαι εγκυος? αντε μακαρι!!!

λιλι μου αυτο λεει κ ο αντρας μου πως μοιαζει με τατου εγω πιστευω πως εχω τις περισσοτερες απολες σας επειδη ημουν εγκυος 2 φορες η μια πισω απο την αλλη!

μαργκι μ αντε κοντευεις!ειναι θεμα χρονου πια! ελπιζω να μην γινεις λουνα μετα κ να σε χασουμε τελειως!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή τα εχω όλα έτοιμα αλλά το καψουρακι την έχει κατά βρει κοιμάται 3 ώρες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαρμιν μια χαρά θα εισαι ακμαιότατη και θα τη γλεντησεις τη βάπτιση του μπουμπουκου μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

αχ μαρμινουλα βαλατε μπροστα για 2ο μωρακι ε? πως κ ετσι ξαφνικα? φανταζεσαι σε κανα μηνα να μας πεις πως εισαι εγκυος? αντε μακαρι!!!

λιλι μου αυτο λεει κ ο αντρας μου πως μοιαζει με τατου εγω πιστευω πως εχω τις περισσοτερες απολες σας επειδη ημουν εγκυος 2 φορες η μια πισω απο την αλλη!

μαργκι μ αντε κοντευεις!ειναι θεμα χρονου πια! ελπιζω να μην γινεις λουνα μετα κ να σε χασουμε τελειως!

Δεν νομίζω να με χάσετε! Δεν ξέρω όμως αν θα μαπίνω τόσο συχνά όσο τώρα που δεν εχω τι να κάνω! :tongue: η λούνα άλλωστε είχε χαθεί από την ώρα που έμεινε έγκυος, δεν χάθηκε ξαφνικά με τη γέννηση του μπέμπη! Οσες έμπαιναν όσο ήταν έγκυες, συνεχίζουν να μπαίνουν, έστω για ένα γεια! Να, η Νένα και η Αγγελική! Τόσες δουλείες έχουν, κι όμως ένα γεια και το τι κάνουν μπαίνουν και μας το λένε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι λεει "γελα μου"!!! δυστυχως δεν μπορεσα να το γραψω καλυτερα παρ'ολο που λεει η εφαρμογη οτι για το κειμενακι μου δινει περισσοτερα γραμματα, τελικά δεν τα παιρνει!!!

μαρμιν για 2ο ε???χαρα στο κουραγιο σου!!!και γω σιγουρα θελω να το αφησω για αργοτερα αλλα ο αντρας μου δεν κρατιέται!!!ηδη μου το εχει πεταξει κανα 2 φορες...

οσο για τις ραγαδες μαλλον αυτο που λες θα φταει. τα εξτρα κιλα που εχασες κ επιβαρύνθηκε το δερμα σου.

Εγω τις τελευταιες μερες, απο τοτε που φοβηθηκα να μην μου κοπηκε το γαλα τρωω ακαταπαυστα!!!τουλαχιστον δεν ανεβαινει η ζυγαρια γιατι αν το δω και αυτο θα πεσω να αποθάνω!!!αναλογα τι ώρα θα ζυγιστώ 55,5 - 57.

μαρτζι και συ στην αρχη θα εχεις κοιλια οπως ησουν 5 μηνων περιπου και μερα με την μερα θα πεφτει. φυσικα βοηθαει πολυ και ο θηλασμος γιατι κανει συσπασεις η μητρα και μικραινει γρηγοροτερα ετσι.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαργκι μου ετσι μπραβο να μην χαθεις να μπαινεις!:P

τσερυ μου εγω πλεον ειμαι 46 δεν ξερω τι επαθα κ εχασα τοσα κιλα!!!:|

κοριτσια βοηθηστε με εχω μια αλεργια αλλο πραγμα εδω κ μερες με φαγουριζει η μυτη μ κ τρεχει κιολας ακομα με φαγουριζει ο ουρανισκος μου και παρα πολυ φαγουρα και καψιμο στα ματια!τι να κανω?δεν αντεχω αλλο τα ματια μ εχουν πριστει κ ετοιμαζομαι τωρα να παμε εξω για καφεδακι και οπως κ να βαφτω παλι σαν στοιχειο ειμαι αφου τα ματια μ ειναι πρισμενα κ κοκκινα

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρακι πρεπει να παρεις αντισταμινικά για να ηρεμισεις απο την αλλεργια και φυσικα δεν μπορω να σου πω εγω κατι. μαλλον θα πρεπει να πας στον γιατρο να σου τα γραψει ή να σου δωσει κατι ο φαρμακοποιος.

τα 46 ειναι τα λιγοτερα κιλα που ειχα ποτε!!!τοτε μαλιστα παρατηρησα και για πρωτη φορα αλλαγη στη περιοδο, δηλαδη ισως και τοτε να ειχε βγει ο πολυποδας!!!η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει ο εαυτος μου σε αυτα τα κιλα γιατι χανει πολυ το προσωπο...εσυ αν τρως ικανοποιητικά δεν εχεις να φοβασαι κατι!!!ειχες ποτε ξανα αυτα τα κιλα?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρακι πρεπει να παρεις αντισταμινικά για να ηρεμισεις απο την αλλεργια και φυσικα δεν μπορω να σου πω εγω κατι. μαλλον θα πρεπει να πας στον γιατρο να σου τα γραψει ή να σου δωσει κατι ο φαρμακοποιος.

τα 46 ειναι τα λιγοτερα κιλα που ειχα ποτε!!!τοτε μαλιστα παρατηρησα και για πρωτη φορα αλλαγη στη περιοδο, δηλαδη ισως και τοτε να ειχε βγει ο πολυποδας!!!η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει ο εαυτος μου σε αυτα τα κιλα γιατι χανει πολυ το προσωπο...εσυ αν τρως ικανοποιητικά δεν εχεις να φοβασαι κατι!!!ειχες ποτε ξανα αυτα τα κιλα?

χαρα μ ημουν στα 46 πριν 5 χρονια μετα πηγα 49 κ για 4 χρονια ημουν σταθερη στα 49 κιλα μεχρι που εμεινα εγκυος στο πρωτο μωρο κ μετα ξεκινησαν τα σκαμπανεβασματα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...