Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστούμε!

ναι ήτανε ωραία!!!

και στα δικά σας!!!

και εύχομαι του χρόνου να ετοιμάζω και τα δικά μας ...

Ναι πλησιάζουμε και εμείς :D:D Και εγώ στο εύχομαι ολόψυχα κοριτσάκι μου~

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα φιλεναδιτσες μου!

αχ καντυ μου οπως τα λες εδειξαν την γυφτια τους!θελω να μου πεις πως εφτιαξες καρτα για να παραγγελνεις πραγματα απο τα νεξτ.

λιλι μ κ εμεναο αντρας μου τα ιδια μου λεει οτι κ καλα εχω τελειο σωμα κ σιγα τι πειραζει που εχω ραγαδες σαν τατουαζ με ασπρες γραμμουλες λεει ειναι κ δεν τρεχει κ κατι κ κανεις δεν θα πει τπτ γτ 2 μωρακια γεννησα κ τετοια αλλα οσο να ναι εγω που δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι μου:tongue: βλεπω την αληθεια!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου!

αχ καντυ μου οπως τα λες εδειξαν την γυφτια τους!θελω να μου πεις πως εφτιαξες καρτα για να παραγγελνεις πραγματα απο τα νεξτ.

λιλι μ κ εμεναο αντρας μου τα ιδια μου λεει οτι κ καλα εχω τελειο σωμα κ σιγα τι πειραζει που εχω ραγαδες σαν τατουαζ με ασπρες γραμμουλες λεει ειναι κ δεν τρεχει κ κατι κ κανεις δεν θα πει τπτ γτ 2 μωρακια γεννησα κ τετοια αλλα οσο να ναι εγω που δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι μου:tongue: βλεπω την αληθεια!

χαχαχα Μαριούλα μου τι ωραία που τα λες :tongue: Και το κακό (ή καλό) είναι πως ούτε η υπόλοιπη παραλία θα είναι ερωτευμένη μαζί μας :tongue: Πάντως ούτε εμένα με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ίσως επειδή εμείς πάμε νωρίς και βουτάμε και μετά φεύγουμε δηλαδή δεν καθόμαστε με τις ώρες για ηλιοθεραπεία και τώρα με το μωράκι πάλι νωρίς θα πάμε και θα φύγουμε γιατί καλοκαιράκι δεν κάνει να είναι στον ήλιο τις "κακές" ώρες όπως κ κανένας κανονικά δηλαδή. Το καλό με εμας είναι πως ούτε στο σύζυγο αρέσει να κάθεται με το ντάλα ήλιο στην παραλία γιατί πλέον ο γιατρός μου το έχει απαγορεύσει από το 2010 και ευτυχώς ο σύζυγος το τηρεί και μια φορά που ήμασταν με μία φίλη μου μπήκα στη θάλασσα στη 1 το μεσημέρι και κάθισα αρκετά γιατί μου άρεσε. Εκείνος μας περίμενε στην παραλία και μου έκανε νόημα να βγω και γω τον χαιρετούσα ε με τα πολλά βγήκα μετά από ώρα και μετά με μάλωσε :(:( Μα του λέω αφού ήταν ωραία τι με μαλώνεις :cry::cry:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εδώ είμαι ακόμη!

Πήγα για νον στρες σήμερα, καλό βγήκε! Ρώτησα αν φαίνεται πότε θα γεννήσω πάνω κάτω, μού είπε δεν μπορούμε να ξέρουμε!

Τα πόδια μου με πονάνε αφόρητα! Από τον αστράγαλο και κάτω έχουν πρηστεί πολύ! Αισθάνομαι τόσο κουρασμένη, κορίτσια μου! Δεν μπορώ καθόλου! Αδυναμία έχω, υπνηλία έχω, κακή διάθεση έχω, απ' όλα έχω.....

Κάντυ μου, καλά να περάσετε! Να προσέχετε στο δρόμο! Να φτάσετε και να γυρίσετε καλά!

Τίνκερ, πάντα άξια!

Λίλι, τι ωραία που κάνετε τα μπανάκια σας!

Μωρέ, τα αντράκια μας έτσι είναι! Θέλουν να μας ανεβάζουν.....έτσι κάνει και ο δικός μου! Κούκλα με ανεβάζει κούκλα με κατεβάζει! Οταν όμως με θαυμάζει πραγματικά τον καταλαβαίνω από χιλιόμετρα γιατί με κοιτάζει κι έχουν μία λάμψη τα μάτια του! Οταν λέει απλά κάτι, έτσι για να το πει, πάλι τον καταλαβαίνω, γιατί αποφεύγει να με κοιτάξει στα μάτια ή το καλύτερο; Το ρωτάω "πώς είμαι;;;" και λέει ""ωραίο ξοανάκι!!!!"

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μάρτζι μου εδώ είσαι ακόμα αλλά όχι για πολύ η μπαλαρίνα σου θέλει δε θέλει θα βγει λίαν συντόμως!

Ακούστε και το καλύτερο! Ο άντρας μου από χθες ξεκίνησε προσπάθειες για δεύτερο παιδί :shock::shock: Εντάξει είπαμε ότι δε θα πάρουμε προφυλάξεις και όποτε έρθει αλλά αυτός είναι ικανός να μετρήσει ακόμα και τις μέρες που πριν μείνω έγκυος μέχρι που του της σημείωνα μπας και κουνηθεί και τώρα μόνο που δε με έβαλε να καθίσω με τα πόδια ψηλά μην και φύγει τίποτα :shock::shock: Για μένα μη ρωτάτε δεν ξέρω τι θέλω απλά αν είναι ή φάρμακα και σπερματέγχυση ή τώρα ε τότε ναι σαφώς ας έρθει ακόμα και τώρα και ας είναι νωρίς. Αν όμως μπορούσα να μείνω όποτε ήθελα σε κανένα χρόνο νομίζω θα ήταν το ιδανικό!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin, μου άρεσε που είπες πως ο άντρας σου άρχισε προσπάθειες για δεύτερο, λες και προσπαθεί μόνος του, ο άνθρωπος! Αντε με το καλό το δεύτερο μωράκι! Να ξέρεις πάντως πως είστε πολύ γόνιμοι τώρα και μην απορήσεις αν δεν ξαναδείς περίοδο!

Πιστεύω πως η απουσία της Κάντυ που πόσταρε συνέχεια μηνυματάκια είναι ιδιαίτερα αισθητή! Τι λέτε κι εσεις;

Αχ, τα ποδαράκια μου! Υποφέρω, κορίτσια......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin, μου άρεσε που είπες πως ο άντρας σου άρχισε προσπάθειες για δεύτερο, λες και προσπαθεί μόνος του, ο άνθρωπος! Αντε με το καλό το δεύτερο μωράκι! Να ξέρεις πάντως πως είστε πολύ γόνιμοι τώρα και μην απορήσεις αν δεν ξαναδείς περίοδο!

Πιστεύω πως η απουσία της Κάντυ που πόσταρε συνέχεια μηνυματάκια είναι ιδιαίτερα αισθητή! Τι λέτε κι εσεις;

Αχ, τα ποδαράκια μου! Υποφέρω, κορίτσια......

Ε μα Μάρτζι μου αλήθεια λέω! Μόνος του προσπαθεί ο άνθρωπος εμένα δε μου είπε τίποτα! Εγώ ήμουν χαλαρή και ωραία και απολάμβανα τη διαδικασία και ξαφνικά όταν τελείωσαμε και χαλαρώσαμε άκουσα ξανά τα τόσο γνώριμα και ξεχασμένα "κάθισε έτσι", "κάνε αυτό" κτλ. Πάλι καλά που δεν ήθελα να πάω τουαλέτα γιατί αποκλείεται να με άφηνε! Πάντως είμαι χαλαρή γιατί δεν πιστεύω πως θα γίνει κάτι έτσι εύκολα οπότε τον αφήνω να ονειρεύεται :tongue::tongue:

Όντως αισθητή η απουσία της Κάντυ :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Είσαι χαλαρη; Ε! τότε είναι που θα μεινεις έγκυος στο πιτς φυτίλι! Θα με θυμηθείς πολύ πολύ σύντομα!

Βρε κορίτσια, έχω 2 εβδομάδες να κάνω υπέρηχο! Κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνω; Και δεν ρώτησα και τίποτα τον βοηθό του γιατρού που μου έκανε το ns σήμερα! Απλά τώρα το σκεφτόμουν και άρχισα να αναρωτιέμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Είσαι χαλαρη; Ε! τότε είναι που θα μεινεις έγκυος στο πιτς φυτίλι! Θα με θυμηθείς πολύ πολύ σύντομα!

Βρε κορίτσια, έχω 2 εβδομάδες να κάνω υπέρηχο! Κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνω; Και δεν ρώτησα και τίποτα τον βοηθό του γιατρού που μου έκανε το ns σήμερα! Απλά τώρα το σκεφτόμουν και άρχισα να αναρωτιέμαι!

Νομίζω και το Αγγελικακι στον τελευταίο μήνα έκανε μόνο νον στρες αλλά αν είναι να ανησυχείς πάρε ένα τηλέφωνο το γιατρό σου! Βρε Μάρτζι μου εγώ πραγματικά δεν πιστεύω ότι θα μείνω έτσι έγκυος αντιθέτως με βλέπω σε κανένα χρόνο από σήμερα να αρχίζω πάλι χάπια αλλά να μην είμαι αχάριστη Δόξα τον Θεό να λέω που έχω το γιο μου και αν δεν έρθει άλλο δεν πειράζει αρκεί να είναι γερός!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα!!ειπα και πριν ουτε που θυμαμαι...

τι κανετε κοριτσια μου?εμεις εχουμε και το αντρακι πλεον στο σπιτι οποτε γι αυτο δεν μπαινω το ιδιο συχνα, κανουμε και λιγη παρεουλα!!!την ημερα μαλωνουμε για το ποιος θα εχει την μικρη αγκαλια...το βραδυ για το ποιος δεν θα την εχει...αλλά κερδίζει πάντα λογω ανατομίας!!!ας μην γκρινιαζω ομως, γιατι και χθες καλουτσικα κοιμηθηκαμε...μεχρι τις 5.30 τουλαχιστον ηταν μια χαρα!!!

μαρτζι οταν λες μια χαρα το νον στρες τι εννοεις?εχεις ή οχι συσπασεις?εγω στο τελος πηγαινα μια φορα την εβδομαδα στην γιατρο μου. απο τα μαγιω που μας εβαλες και γω το ριγε το ολοσωμο ψηφιζω το οποιο μου άρεσε παρα πολύ!!!βέβαια τώρα που το σκέφτομαι οι ρίγες οι οριζοντιες παχαινουν...παντως κατι τετοιο θα παρω για φετος! Η κοιλια μου δεν με χαλει καθολου οπως σας εχω πει αλλά εχω εκεινη την γραμμή που θα θελε να ξερα ποτε θα φυγει...και για να μην παρεξηγηθώ, οχι οτι εμενα η κοιλιά έγινε όπως ηταν απλά επειδη ειχα πολύ λεπτη μεση με αποτελεσμα να φαινεται ακομη πιο μεγαλος ο κ@λος μου τωρα εχει μεγαλυτερη συμμετρια το σωμα...έτσι νομιζω τουλαχιστον!!!

μαρμιν εκανες ειπες ραγαδες?ποτε τις εκανες?δηλαδη μπορει να κανω καιγω απο τωρα και υστερα???εβαζες κρεμα μετα την γεννα ή αμυγδαλελαιο???

μαριουλακη μου και να σας πω ισως να μην καταλαβαιτε γιατι εφτασα σε αυτο το σημειο...απλά θα σου πω οτι δεν αντεχω την μίρλα χωρίς λόγο, με βγάζει εκτος εαυτού!!!και η μάνα μου δεν είναι ο άνθρωπος που θα πει Δόξα το Θεό!!!και γενικά ειναι γκρινιάρα και μιρλιάζει και θέλει ειδική μεταχείριση για να ειναι οκ και γω δεν ειμαι παντα σε θέση να ασχοληθώ μαζί της, ε και χθες ήταν μια μερα απο αυτες που δεν μπορω να ασχοληθώ...το μωρό μου γκρινιαζε απο νύστα απο τις 2.30 το μεσημερι. τελικά κοιμήθηκε στις 7 το απογευμα!!!εγώ ειχα τον νταλκά μου και η μάνα μου τον χαβα της...

μαρτζι άντε και λιγες μεινανε!!!

σημερα μουσακα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τινκερακι χρονια πολλά κοριτσακι μου!!!πάντα άξια και του χρόνου να ετοιμάζεις τα δικά σας!!!ομορφα περασατε ε???ααααχχχ για σας ειναι η ζωή!!!θα πω τα τετριμμένα τωρα...χαρείτε τώρα που μπορειτε!!!εμεις μετραμε 19 και σημερα...

η λιλικα απολαμβάνει μπανια χωρίς οικτο!!!μαρη εμας μεσα στο σπιτι τις λεχωνες δεν μας σκεφτεσαι???

καντυ καλα στα λεει η μαμα!!!μην χαλας την ζαχαρενια σου...τα μωρακια σου εχουν όλα τα καλα του κόσμου!!!!αλήθεια, το μπαμπασλιγκ το βρηκες την ακρη?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Tsery, οι παλμοί του μωρού είναι οκ! Από συσπάσεις δεν είχα τίποτα! Του είπα πως έχω σφιξίματα και μουδιάσματα και μου είπε να μην ερμηνευω τίποτα! Οταν έρθουν οι πόνοι, θα το καταλάβω! Γενικώς αυτός είναι άνθρωπος που δεν λέει πολλά.....Το μόνο που είπε είναι πως κανείς δεν μπορεί να μου πει πότε θα γεννήσω....Οτι μπορεί να φύγω, να φτάσω ως το αυτοκίνητο και να γυρίσω με σπασμένα νερά!

Μίλησα και με μία κοπέλα που γέννησε προσφατα και μου είπε πως κι αυτή τον τελευταίο μήνα δεν έκανε υπέρηχο, μόνο nsτ! Υπέρηχο λέει θα κάνω μόλις με πιάσουν οι πόνοι! Α, ρε Αγγελικάκι, γιατί δεν μπαίνεις κι εσύ λίγο να μας πεις κάποια πράγματα;;

Τσέρυ, έτσι είναι και μάνα μου! Συνέχεια μέσα στη μίρλα! Πάντα κάτι θα βρει για να μιζεριάσει! Είδες τι ωραίο που ήταν το ριγέ το μαγιώ; Κάτι τέτοιο να βρίσκαμε μωρέ.....να βρίσκαμε στο σχεδιάκι και να το παίρναμε σε μονόχρωμο! Εμένα ποιος ξέρει πώς θα μου γίνει η κοιλιά μετά την γέννα! Εγώ από τον 5 μήνα βάζω μία της brezyderm για ραγάδες! Μέχρι τότε έβαζα αμυγδαλέλαιο! ΑΝ δεν έχεις βγάλει ραγάδες ακόμη, δεν νομίζω να βγάλεις στην πορεία!

Αλήθεια, τσακώνεστε για το ποιος θα την παίρνει αγκαλιά; Αχ! τι τρυφερό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Έγραφα μια ώρα από το κινητό και δεν μπόρεσα να το αναρτήσω γιατί εν τω μεταξύ χάθηκε η σύνδεση :confused::confused:

Τσέρρυ μου με αρέσει πολύ ο λόγος που μαλώνετε με το σύζυγο :tongue: Όσο για τις ραγάδες τώρα που κοιλιά άρχισε να "ξεζαρώνει" τις είδα. Δεν έβαλα τίποτα γιατί ήμουν ήσυχη ότι αφού δεν έκανα στην εγκυμοσύνη (μέχρι που γέννησα δεν είχα) τη γλίτωσα αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα βοηθούσε κάτι. Εγώ πιστεύω πως οφείλεται στα δεκαπέντε κιλά που έχασα με τη μία.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...