Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα μου σε ευχαριστώ αλλά κι εσύ ερωτευμένη είσαι μαζί μου; :tongue::tongue: χαχαχα σε πειράζω και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Προσπάθησα να βγάλω πριν λίγες μέρες για να σας στείλω αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ξαναπροσπαθήσω πάντως

χαχα την αληθεια λεω μαρμιν μου προσπαθησες να βγαλεις φωτο με την κοιλια? λες να βγαλω κ γω κ να σας στειλω να δειτε τα χαλια μου?:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μα εγώ όσο ήμουν έγκυος δεν είχα ούτε μία ραγάδα και μάλιστα η γυναικολόγος μου στον όγδοο μου λεει μπράβο δεν έκανες ούτε ραγάδες και της λέω όταν γεννήσω μπορεί να κάνω; Όχι λέει αν ήταν θα έκανες τώρα. Και χάρηκα λέω ωραία την γλίτωσα αλλά να που τελικά έκανα. Βέβαια δεν ξέρω πως είναι οι δικές σου αλλά και εμένα φαίνονται μια χαρά. Αν μπορέσεις βγάλε φώτο θα προσπαθήσω και εγώ αν και κάτι έκανα ήδη αλλά θα το προσπαθήσω και αύριο γιατί τώρα δεν είμαι στα καλύτερα μου δύσκολη ώρα βλέπεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μα εγώ όσο ήμουν έγκυος δεν είχα ούτε μία ραγάδα και μάλιστα η γυναικολόγος μου στον όγδοο μου λεει μπράβο δεν έκανες ούτε ραγάδες και της λέω όταν γεννήσω μπορεί να κάνω; Όχι λέει αν ήταν θα έκανες τώρα. Και χάρηκα λέω ωραία την γλίτωσα αλλά να που τελικά έκανα. Βέβαια δεν ξέρω πως είναι οι δικές σου αλλά και εμένα φαίνονται μια χαρά. Αν μπορέσεις βγάλε φώτο θα προσπαθήσω και εγώ αν και κάτι έκανα ήδη αλλά θα το προσπαθήσω και αύριο γιατί τώρα δεν είμαι στα καλύτερα μου δύσκολη ώρα βλέπεις.

χαρα μ εμενα ειναι σκισηματα βαθια φαινονται πολυ τα εκανα στην 1η εγκυμοσυνη κ αυξηθηκαν κ στην 2η

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαρα μ εμενα ειναι σκισηματα βαθια φαινονται πολυ τα εκανα στην 1η εγκυμοσυνη κ αυξηθηκαν κ στην 2η

Εμένα είναι λεπτές "άσπρες" γραμμούλες μικρές μικρές αν κατάλαβες. Βέβαια η κοιλιά μου γύρω από τον αφαλό είναι ακόμη μαύρη - όχι όσο ήταν αλλά μαύρη - λες να ασπρίσει κάποια στιγμή και να μην φαίνονται; Δηλαδή να μην είναι ραγάδες αλλά να άρχισα να ασπρίζω; :rolleyes::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα είναι λεπτές "άσπρες" γραμμούλες μικρές μικρές αν κατάλαβες. Βέβαια η κοιλιά μου γύρω από τον αφαλό είναι ακόμη μαύρη - όχι όσο ήταν αλλά μαύρη - λες να ασπρίσει κάποια στιγμή και να μην φαίνονται; Δηλαδή να μην είναι ραγάδες αλλά να άρχισα να ασπρίζω; :rolleyes::tongue:

ναι καταλαβα τι λες εχω κ απο αυτα σε μπουτια-στηθος-κ@λο:cool:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλη-σπερα...-μερα..οπως θελετε παρτε το

χρονια πολλα!!!!!

ΠΕΠΣΙ χρονια σου πολλα να σε χαιρομαστε και να εχεις παντα στην ζωη σου οτι επιθυμεις!!πανω απ ολα υγεια!!!εεε και γεματο πορτοφολι;);)

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ δεν μου ανοιγει τις φωτο:cry:

ΜΑΡΤΖΙ μια κουκλα εισαι αχ ζηλευω που εχτε τοσο μικρη και μαζεμενη κοιλιτσα:(

ΝΕΝΑ μου καλες δουλειες να εχετε στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!

δεν σας εχω διαβασει:oops::oops:δεν εχω χρονο:evil::evil:εχθες ειχαμε παει στα πεθερικα...το ποσο σπαστηκα δεν φανταζεστε...ηταν και ο κουνιαδος μου με την συνυφαδα με τους οποιους τα παμε πολυ καλα σε συγκριση με τους υπολοιπους επειδη ομως εχουν μικρα παιδια και οταν γεννησα ηταν αρρωστα δεν ειχαν ερθει στο νοσοκομειο να μας δουν και συναντηθηκαμε εχθες εγω ειχα ψωνησει στα παιδακια ρουχαλακια απο ταnext και πηγα σε ολα τα ανηψια δωρα κι αυτη ρε κοριτσια τι μου εδωσε για τα μωρα που τα εβλεπαν για πρωτη φορα???3 φορμακια τεραστια για τον μπεμπη γαλαζια και για την μπεμοα λεει δεν βρηκε κατι και πηρε ολολευκα επισσης ενα μπουρνουζακι για τον μπεμπη πολυ μικρουλι που δεν νομιζω να τον χωραει και ενα ζευγαρι παπουτσακια αγκαλιας για την μπεμπα τεραστια

και για να μην πολυλογω οτι της ειχαν φερει δωρο στα δικα της τα παιδια και δεν της αρεσε το ειχε κρατησει και το εφερε:evil::evil::evil:αδερφος του αντρα μου ετσι...και με οικονομικη ανεση.......εχασα πασα ιδεα γιατι αυτη κατι τετοια τα κατηγορει κι αν δεν της παμε κατι επωνυμο δωρο το χτυπαει τεσπα ....ας μην χαλιεμαι αλλο ο καθενας δειχνει την γυφτια του εγω οπως λεει κι η μανα μου πηγα με το κεφαλι ψηλα κι εφυγα με το κεφαλι ψηλα σε ολους ειχα κι απο κατι αυτοι εδειξαν για μια ακομα φορα την γυφτια τους!!!!

αυριο φευγουμε για το χωριο μου θα καθησουμε 10-12 μερες.....ειμαι φοβερα κουρασμενη δεν εχω προλαβει να μαζεψω ολα τα πραγματα

σας καληνυχτω!!

μην με ξεχασετε οταν γεννησει η ΜΑΡΤΖΙ.....

ΛΙΛΙ ;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

Χριστός Ανέστη!!!!

Χρόνια Πολλά Εύχομαι πάντα με υγεία!!!

Πέπσι μου, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου...εύχομαι του χρόνου το Πάσχα να το περάσουμε με το μωράκι μας αγκαλία...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρααα κοριτσακι μου!!! Έχει και σήμερα μπανάκι στη θαλασσιτσα!!! Κορίτσια εγώ έβαλα ολόσωμο το περσινό της εγκυμοσινης που μου είχε δώσει η αδερφή μου δεν εχω πάρει καινούριο ακόμα!!! Όσο για τη κοιλιά μου χάλια είναι και εμένα αλλά τα ίδια που λέει ο Μαρμινος λέει καί ο δικός μου οπότε αφού ο άντρας μου λέει έτσι δεν με νοιάζει καθόλου!!! Χρόνια πολλά Τινκερ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Χριστός Ανέστη!!

Λίλι μπανάκι και σήμερα ε; Ζηλεύω πάλι :oops::oops:

Κάντυ μου γιατί δεν μπόρεσες να δεις τις φώτο άραγε; Δεν πειράζει άλλο είναι το σημαντικό τώρα! Θα κάνουμε δεκαπέντε μέρες να σε δούμε ξανά εδώ; Καλά να περάσεις! Όσο για το σόι καλά σε είπε η μαμά σου άλλωστε ανάγκη τα δώρα τους είχες απλά έδειξαν για άλλη μια φορά τι είναι!

Μάρτζι αναμένουμε...

Τίγκερ μου πώς τα περάσατε; Εδώ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι γιορτάζουν πρωτομαγιά δηλαδή ψήνουν και τα σχετικά και οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κανονικά στις υπηρεσίες τους και βαράνε μύγες :confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

πολύ ωραία περάσαμε...

απλά σήμερα είμαι πτώμα...το στομάχι μου είναι χάλια...

όλες τις μέρες καλά τις περάσαμε...

φαγητό...βόλτες οικογενειακά...δεν είδαμε φίλους κλπ...΄

είχαμε και την βάφτιση χθες...ευτυχώς τελείωσε...είχα κουραστεί πάρα πολύ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...