Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τι λες καλέ που είναι νωρίς; Είμαι σίγουρη πως αν το έβαζε στη θάλασσα, μέχρι και πεταλούδα θα έκανε!:tongue: Περίμενε να πας εσύ τον Θρασυβουλάκο στη θάλασσα και θα δεις......

Μάρτζι μου για τον καιρό το είπα ότι είναι νωρίς όχι ηλικιακά η θάλασσα δεν είναι ακόμα αρκετά ζεστή ειδικά για βρεφάκια άσχετα αν σκάμε εμείς. Εάν ήταν Αύγουστος και ήμασταν στην ίδια ηλικία ή έστω και μέσα Ιούλη και μου το επέτρεπε η παιδίατρος φυσικά και θα τον πήγαινα αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα του αρέσει εκτός και αν μοιάξει σε μένα που μπαίνω θάλασσα ακόμη και αν έχει πάγο.

Πολύ ωραία τα μαγιό που βάλατε μήπως να πάρω κι εγώ κάτι τέτοιο; Η κοιλιά μου έστρωσε αρκετά αλλά ακόμα δεν είναι για μπικίνι άσχετα που ο σύζυγος λέει πως είναι μια χαρά γιατί έβγαλα κοτζάμ παίδαρο :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτά τα τελευταία που έβαλες δεν μου αρέσουν! Μου άρεσε το άσπρο που έβαλες κι αυτό το ριγέ που έβαλα εγώ! Απλά το ριγέ δεν ξέρω πόσο θα καλύπτει τις ραγάδες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

βασιλισα μου πολυ ομορφη η σελιδα που μ εστειλες αλλα ειναι πολυ ακριβα χαρα μ κρριμα δεν ειναι για ενα ολοσωμο μαγιο να δωσω 100+ ευτα που ανεβασα εγω κανουν απο 20-30

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μάρτζι μου για τον καιρό το είπα ότι είναι νωρίς όχι ηλικιακά η θάλασσα δεν είναι ακόμα αρκετά ζεστή ειδικά για βρεφάκια άσχετα αν σκάμε εμείς. Εάν ήταν Αύγουστος και ήμασταν στην ίδια ηλικία ή έστω και μέσα Ιούλη και μου το επέτρεπε η παιδίατρος φυσικά και θα τον πήγαινα αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα του αρέσει εκτός και αν μοιάξει σε μένα που μπαίνω θάλασσα ακόμη και αν έχει πάγο.

Πολύ ωραία τα μαγιό που βάλατε μήπως να πάρω κι εγώ κάτι τέτοιο; Η κοιλιά μου έστρωσε αρκετά αλλά ακόμα δεν είναι για μπικίνι άσχετα που ο σύζυγος λέει πως είναι μια χαρά γιατί έβγαλα κοτζάμ παίδαρο :tongue:

Μαρμιν, πάρε ένα ολόσωμο! Καλά σε σένα που είσαι και ψηλή, σίγουρα θα πηγαίνει πολύ! Δίκιο έχει ο άντρας σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αυτά τα τελευταία που έβαλες δεν μου αρέσουν! Μου άρεσε το άσπρο που έβαλες κι αυτό το ριγέ που έβαλα εγώ! Απλά το ριγέ δεν ξέρω πόσο θα καλύπτει τις ραγάδες!

εμενα μου αρεσουν πολυ χαρα μου ειναι το στυλ που βαζω μαλλον δεν σου αρεσουν επειδη ειναι πολυ σεξουλιαρικα ε?:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

βασιλισα μου πολυ ομορφη η σελιδα που μ εστειλες αλλα ειναι πολυ ακριβα χαρα μ κρριμα δεν ειναι για ενα ολοσωμο μαγιο να δωσω 100+ ευτα που ανεβασα εγω κανουν απο 20-30
Αν σου πω, δεν κοίταξα τιμές; Α, αν είναι τόσο ακριβά, πάω πάσο! Σιγά μην δώσεις 100 ευρώ για ένα μαγιώ! :evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

χαρα μ κ γω εβγαλα 2 παιδαρους κ σχεδων η κοιλια εχει φυγει οι ραγαδες κ η γραμμη ειναι το θεμα:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

εμενα μου αρεσουν πολυ χαρα μου ειναι το στυλ που βαζω μαλλον δεν σου αρεσουν επειδη ειναι πολυ σεξουλιαρικα ε?:tongue:
Ε, ναι! Εχουμε και μια σεβαστή διαφορά ηλικίας! :tongue: Αν είναι το στυλ σου, εννοείται πως θα πάρεις κάποια από αυτά! Αχ, τι σου κάνουν τα νιάτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια μου, σας καληνυχτίζω! Λέτε να με πιάσουν οι πόνοι απόψε; Ποιος να ξέρει! Τα λέμε αυριο το πρωί! Η από εδώ ή από κινητό! Φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ε, ναι! Εχουμε και μια σεβαστή διαφορά ηλικίας! :tongue: Αν είναι το στυλ σου, εννοείται πως θα πάρεις κάποια από αυτά! Αχ, τι σου κάνουν τα νιάτα!

χαρα μ τι λεω τοση ωρα? μου αρεσουν αλλα δεν μπορω να τα φορεσω πια ετσι οπως εγινα:(:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

χαρα μ κ γω εβγαλα 2 παιδαρους κ σχεδων η κοιλια εχει φυγει οι ραγαδες κ η γραμμη ειναι το θεμα:rolleyes:

Μα εγώ έχω και κοιλίτσα που φυσικά είχα και πριν απλά η κοιλιά μου είναι και μαύρη και δεν τσίτωσε τελείως αν και σαφώς καλύτερη από την εικόνα της "γιαγιάς" που είχε μετά που γέννησα απλά ο άντρας μου ότι και να του λέω το χαβά του πάντα θα μου πει πως είμαι μια χαρά κουκλάρα :confused: δεν μπορώ να καταλάβω τόσο πολύ ανέβηκε η μυωπία του πια; :tongue::tongue: Πάντως Μαριουλάκι μου κι εμένα αν και μου άρεσε πολύ το πρώτο μαγιό που έβαλες δε θα έπαιρνα κάτι τέτοιο. Η αλήθεια έχω ένα κλασικό αθλητικό ολόσωμο από κάτι φεγγάρια που πήγα στη ναυαγοσωστική και κάναμε κολυμβητήριο και μας είπαν όχι μπικίνι για να μη φύγει τίποτα. Ο άντρας μου λέει ότι του αρέσω πολύ με αυτό το μαγιό οπότε έχω για αρχή και βλέπουμε μετά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αλήθεια Μαριούλα μου εσύ σε ποια σελίδα τα βρήκες τα ολόσωμα μαγιό;

Μαρτζούλα καληνυχτούλα και εύχομαι αύριο να μην είσαι εγκυούλα αλλά μανούλα :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μα εγώ έχω και κοιλίτσα που φυσικά είχα και πριν απλά η κοιλιά μου είναι και μαύρη και δεν τσίτωσε τελείως αν και σαφώς καλύτερη από την εικόνα της "γιαγιάς" που είχε μετά που γέννησα απλά ο άντρας μου ότι και να του λέω το χαβά του πάντα θα μου πει πως είμαι μια χαρά κουκλάρα :confused: δεν μπορώ να καταλάβω τόσο πολύ ανέβηκε η μυωπία του πια; :tongue::tongue: Πάντως Μαριουλάκι μου κι εμένα αν και μου άρεσε πολύ το πρώτο μαγιό που έβαλες δε θα έπαιρνα κάτι τέτοιο. Η αλήθεια έχω ένα κλασικό αθλητικό ολόσωμο από κάτι φεγγάρια που πήγα στη ναυαγοσωστική και κάναμε κολυμβητήριο και μας είπαν όχι μπικίνι για να μη φύγει τίποτα. Ο άντρας μου λέει ότι του αρέσω πολύ με αυτό το μαγιό οπότε έχω για αρχή και βλέπουμε μετά.

κοριτσια τι λετε να ανταλαξουμε φωτο με τις κοιλιες μας??????:tongue::tongue::tongue: μαρμινουλα χαρα μ αυτο δεν ειναι μυωπια ειναι ερωτας!!!οταν αγαπας τον ανθρωπο σου τον βλεπεις τον πιο ομορφο οπως και να ειναι! εσυ εισαι κουκλαρα και στις φωτο τις ολοσωμες δεν φαινεται να σουεχει μεινει κοιλια

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια τι λετε να ανταλαξουμε φωτο με τις κοιλιες μας??????:tongue::tongue::tongue: μαρμινουλα χαρα μ αυτο δεν ειναι μυωπια ειναι ερωτας!!!οταν αγαπας τον ανθρωπο σου τον βλεπεις τον πιο ομορφο οπως και να ειναι! εσυ εισαι κουκλαρα και στις φωτο τις ολοσωμες δεν φαινεται να σουεχει μεινει κοιλια

Μαριούλα μου σε ευχαριστώ αλλά κι εσύ ερωτευμένη είσαι μαζί μου; :tongue::tongue: χαχαχα σε πειράζω και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Προσπάθησα να βγάλω πριν λίγες μέρες για να σας στείλω αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ξαναπροσπαθήσω πάντως

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...