Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου !!! Σήμερα τη βγάλαμε όλη μέρα έξω...καφέ ,μπανάκι,φαγακι και ξανά μπανακι:-D. Όχι το καψουρακι μόνο εμείς...:-D. Ωραία ήταν και το καψουρακι μέσα στη τρελή χαρα:-D Κορινακι Μαράκι ς Χρόνια πολλά και του χρόνου με μωράκια στις αγκαλιές σας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τίποτα ακόμη Μαρμιν! Αλλά έχω πετρώματα και συσπάσεις! Ε, όπου να' ναι θα έρθει η ώρα!

Σήμερα έκανα πολλές βόλτες κι είδα πολύ κόσμο! Καφεδάκι στην πόλη, βόλτα για καφέ σε μία ξαδέλφη, βόλτα μετά σε μια άλλη!

Τώρα έβαλα κεφτεδάκια να ψηθούν!

Πού είστε όλες σήμερα; Γιατί εξαφανιστήκατε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου !!! Σήμερα τη βγάλαμε όλη μέρα έξω...καφέ ,μπανάκι,φαγακι και ξανά μπανακι:-D. Όχι το καψουρακι μόνο εμείς...:-D. Ωραία ήταν και το καψουρακι μέσα στη τρελή χαρα:-D Κορινακι Μαράκι ς Χρόνια πολλά και του χρόνου με μωράκια στις αγκαλιές σας!!!

Λιλι το καταλάβαμε πως ήσουν στη γύρα όλη μέρα για να εξαφανιστείς τελείως αλλά και μπανάκι ε; Μπράβο! Ζηλεύω λίγο αλλά τι να κάνουμε αφού δεν έχουμε θάλασσα εδώ γύρω θα περιμένω το καλοκαιράκι για καμία βουτίτσα! Καλά το καψουράκι είναι πολύ νωρίς να κάνει μπανάκι αλλά το είχατε μαζί σας στην αμμουδιά ε; Μια χαρούλα :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαρμιν παλεύω πολύ ώρα να δω τις φωτό αλλά δεν μπόρεσα να τις δω όλες με το κινητό δεν είναι εύκολο αλλά όσες είδα είναι υπέροχες μου άρεσε παρά πολύ αυτή που είστε και οι τρειςμαζί πραγματικά είστε υπεροχή οικογένεια κοριτσακι μου σας εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Μαρτζι τη τελευταία φωτό να τη βγάλεις πριν φύγεις για το μαιευτήριο :-D. Εισαι κουκλίτσα και η κοιλίτσα μούρλια άντε και κοντεύεις να πάρεις τη μπαλαρίνα σου αγκαλιά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Μαρμιν παλεύω πολύ ώρα να δω τις φωτό αλλά δεν μπόρεσα να τις δω όλες με το κινητό δεν είναι εύκολο αλλά όσες είδα είναι υπέροχες μου άρεσε παρά πολύ αυτή που είστε και οι τρειςμαζί πραγματικά είστε υπεροχή οικογένεια κοριτσακι μου σας εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Μαρτζι τη τελευταία φωτό να τη βγάλεις πριν φύγεις για το μαιευτήριο :-D. Εισαι κουκλίτσα και η κοιλίτσα μούρλια άντε και κοντεύεις να πάρεις τη μπαλαρίνα σου αγκαλιά!!!

Ευχαριστούμε! Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να τις δεις γιατί κατάλαβα πως μπαίνεις από το κινητό αλλά αφού τα κατάφερες μπράβο σου :D:D Εν τω μεταξύ ξέχασα να σας πω ότι αυτό το φορεματάκι κ ειδικά το σακάκι πριν μείνω έγκυος δε μου έκαναν ή έμπαινε με το ζόρι το δε σακάκι με στένευε και τώρα μου ήταν άνετο :D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τίποτα ακόμη Μαρμιν! Αλλά έχω πετρώματα και συσπάσεις! Ε, όπου να' ναι θα έρθει η ώρα!

Σήμερα έκανα πολλές βόλτες κι είδα πολύ κόσμο! Καφεδάκι στην πόλη, βόλτα για καφέ σε μία ξαδέλφη, βόλτα μετά σε μια άλλη!

Τώρα έβαλα κεφτεδάκια να ψηθούν!

Πού είστε όλες σήμερα; Γιατί εξαφανιστήκατε;

Εσείς κάνετε βόλτες κι εγώ δουλειές! Άδικη ζωή

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

κορινακι μου χρονια πολλά!!!!περαστικά στον πεθερο σου και να τους χαιρεσαι μαζι με τον μπαμπα σου!!!

εμεις εχουμε τον κουμπαρο μας να γιορταζει!!!τον αγαπώ πολύ!!!

μαρτζι σαν κοριτσοπουλο εισαι που λεν και τακοριτσια και το μαλλι σου μια χαρα εγω το βλεπω!!!άντε και η μερα φτάνει...

μαρμινακι οντως πολύ ομορφη και ευτυχισμενη οικογενεια ειστε!!!έτσι να μεινετε...

εμεις ειχαμε κι άλλη μαραθωνια προσπαθεια υπνου!!!πριν λιγο ξυπνησε και τωρα προσπαθει να ξανακοιμηθει!!το καημενακι ζεσταινεται στην αγκαλιά μου...

ήρθε και η μανα μου με την γιαγια μου να δουν το μωρο...εφοσον αρπαχτηκα με την μανα μου και σχεδον την εδιωξα μετα τα πηγαμε καλυτερα!!!!αυτη η γυναικα πως με κανει πυραυλο σε δευτερολεπτα δεν μπορώ να καταλαβω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Λιλι το καταλάβαμε πως ήσουν στη γύρα όλη μέρα για να εξαφανιστείς τελείως αλλά και μπανάκι ε; Μπράβο! Ζηλεύω λίγο αλλά τι να κάνουμε αφού δεν έχουμε θάλασσα εδώ γύρω θα περιμένω το καλοκαιράκι για καμία βουτίτσα! Καλά το καψουράκι είναι πολύ νωρίς να κάνει μπανάκι αλλά το είχατε μαζί σας στην αμμουδιά ε; Μια χαρούλα :D
Τι λες καλέ που είναι νωρίς; Είμαι σίγουρη πως αν το έβαζε στη θάλασσα, μέχρι και πεταλούδα θα έκανε!:tongue: Περίμενε να πας εσύ τον Θρασυβουλάκο στη θάλασσα και θα δεις......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λίλι θα δούμε το γκρέις το 22 σε λίγο. Έχει δύο μέρες που το κατέβασα αλλά δεν προλάβαμε να το δούμε νωρίτερα και τώρα ήρθε η στιγμή :D:D

Μια χαρά εγώ τη Πέμπτη θα το κατεβασω!!! Καληνύχτα ομορφες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

λιλι εκανες μπανακι ε? αχ σε ζηλευω εμενα πηγαινει ο αντρας μ κ κανει μου λέει να παω κ εγω αλλα ακομα δεν τα ξεκινησα τα μπανακια ασε που ντρεπομαι να βαλω μπικινι ετσι οπως ειναι η κοιλια μ κατασκισμενη!

μαρμιν κουκλοις ο γιοκας σου τι χαρουμενο μωρακι που φαινεται να μοιυ φιλησεις τα ομορφα μαγουλακια του!

μαργκι μου μεγαλωσε πολυ η κοιλιτσα σου φτου φτου κουκλιτσα εισαι?

καλε τσερρυ γτ σχεδων εδιωξες την μαμα σου τι το τοσο ασχημο εκανε?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...