Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Πολύ ωραίες οι φώτο Μαρμιν! Είστε πολύ όμορφη οικογένεια! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι! Καλά, ο μικρός είναι ίδιος ο μπαμπάς του! Τετοια ομοιότητα παιδιού με γονιό δεν έχω ξαναδεί ποτέ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mάλλον έχω συσπασούλες ήπιες! "Τραβήγματα" θα τα χαρακτήριζα! Λέτε να πλησιάζουν οι ώρες; Για να δούμε! ο σύζυγος είχε στοιχηματίσει για 6, αδελφή για 7, δυο φίλες η μία για 8 η άλλη για 9, Τσέρυ 12 και Λίλι 14! Λιγο πολύ παίζουν όλες οι ημερομηνίες!

Εγώ πάντως δασκάλεψα τον άντρα μου από τώρα να μην πανικοβληθεί αν με πιάσουν οι πόνοι! Να είναι ήρεμος και να μου δίνει κουράγιο, γιατί τον βλέπω που αγχώνεται αν και δεν το λέει! Τον ρωτάω "πόσα τσιγάρα θα κάνεις μέχρι να γεννήσω;". Λέει 'κανά 2 πακέτα".....

Αδικο δεν είναι εμείς να κοιλοπονάμε για να φέρουμε τα μωράκια μας στον κόσμο και οι άντρες να απολαμβάνουν το τσιγάρο τους;;

Λες; Μακάρι :D Όντως άδικο αν κ δεν είμαι σίγουρη αν το απολαμαβάνουν όντως :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!:P πως περασατε? εμεις τελεια!!! αλλα ειχα τοοοοοοοοοοοοοοοοσο μα τοοοοοοοοοοοσο φορτωμενο προγραμμα που δεν προλαβα να μπω καθολου ολη την ωρα λειπαμε απο το σπιτι... το σαββατο μετα την εκκλησια το βραδυ μαζευτηκαμε σπιτι μου γονεις αδερφια και πεθερικα και φαγαμε ολοι μαζι που σημαινει πως το σαββατο εκτος απο το παραδοσιακο αρνι που ειχα να φτιαξω ειχα να κανω και ενα σορο φαγητα για το βραδυ! την κυριακη το πρωι ξυπνησα και επλυνα ολα τα πιατα που αφησαμε απλυτα απο το βραδυ και πιστεψτε με ηταν πααααααρα πολλα μετα μαζεψα λιγο το σπιτι που ηταν λες κ επεσε βομβα μετα ντυθηκαμε κ πηγαμε στην γιαγια μου (μαμα της μαμας) που μας ειχε καλεσμενους εμας κ ολα τηα τα παιδια κ εγγονια για φαγητο φαγαμε κ εκει του σκασμου κ φυγαμε σχεδων απογευματακι...πηγα σπιτι εκανα ενα μπανακι εβαλα τον πριγκηπα για μπανιο και ηρθε σπιτι μ η αδερφη μ κ η κουμπαρα μου κ ετοιμαζαμε μαλλια νυχια φρυδια κ.α για το βραδυ...αργα το απογευμα πηγαμε στην πλατεια να ακουσουμε-δουμε τους δυναμιτες μολις τελειωσαν καθησαμε για φαγητο μετα το φαγητο πηγα τον θησαυρο μου στην μαμα μου και βγηκαμε για ποτο χωρεψαμε οσο δεν παει αλλο κ 6:20 φυγαμε απο το μπαρ και πηγαμε σε ενα ξενυχταδικο και ξανα φαγαμε:shock: εφαγα τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ αυτες τις 2 μερες απορω που τα εβαλα τοσα φαγητα!!! (αλλα ενταξει που κ που πηγαινα κ στην τουαλετα για να κανω λιγο χορο στο στομαχι μου:tongue:) χθες αδιαθετησα κιολας εκανα βεβαια 2 μερες καθυστερηση ελεος εγω ειχα παντα σταθερη περιοδο ελπιζω να φτιαξει συντομα! α κ κατι αλλο πηγα 46 κιλα ελεος????? που θα φτασω τελικα? εχω κ υπερθυρωειδισμο που υποτιθεται σε παχαινει αν δεν τον ειχα ποσα κιλα θα ημουν δηλαδη 20???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα!! Αμάν βρε Μάρτζι ακόμα εδώ; :confused:
Είπαμε με την μικρή μου να μην σπάσουμε την παράδοση του καφέ! Εκτός από Κάντυ και Μαριούλα που πήγαν προγραμματισμένα, όλες οι υπόλοιπες είχατε μπει στην 40η εβδομάδα και μετά έκαναν την εμφάνισή τους τα βλαστάρια μας! Ε, να μην μπούμε κι εμείς;;;:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαριούλα, ωραία τα περασατε, βρε! Χρόνια σας πολλά και Χριστός Ανέστη!

Θα σας στείλω μια φώτο μου! Δεν βγήκα πολύ καλή, είναι θολή, αλλά θα είναι η τελευταία της εγκυμοσύνης, οπότε θα σας την στείλω! Σήμερα την έβγαλα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Xrονια πολλά, μαρία! Γιατί χάθηκες, βρε κορίτσι; Πες μας τα νέα σου! Πώς περάσατε και σε τι φάση βρίσκεστε;

Εύχομαι του χρόνου να έχεις ένα μωράκι στην αγκαλιά σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Xrονια πολλά, μαρία! Γιατί χάθηκες, βρε κορίτσι; Πες μας τα νέα σου! Πώς περάσατε και σε τι φάση βρίσκεστε;

Εύχομαι του χρόνου να έχεις ένα μωράκι στην αγκαλιά σου!

Ευχαριστώ Μαρτζι μου και εσύ με το καλό να κρατήσεις την κορούλα σου αγκαλιά :-D

Εγώ τα ίδια,δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο προσπαθούμε μόνοι μας για κάνα χρόνο ακόμα και βλέπουμε.

Εσύ πως νοιώθεις που κοντεύεις?

Καλησπερα κοριτσακια..τι κανετε? Χρονια πολλα..χριστος ανεστη..η ανασταση του κυριου να δωσει σε ολους μας υγεια και ευτηχια..δεν μπηκα ολες αυτες τις μερες γιατι εκανε την εγχειρηση ο πεθερος μου και τρεχαμε ολη την εβδομαδα..ευτηχως ολα πηγαν καλα..ειναι μια χαρα και βγηκε την παρασκευη..εχω πολλα να σας γραψω αλλα μπηκα απο το κινητο ..σημερα γιορταζουν και ο μπαμπας μου και ο πεθερος μου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλώς τα εξαφανισμένα κοριτσάκια μας :D

Κορινάκι να τους χαίρεστε και περαστικά στον πεθερό σου! Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και όταν μπορέσεις να μας τα πεις αναλυτικά ;)

Μάρτζι μου πολύ με άρεσε η φωτο που μας έστειλες και η κοιλιά και εσύ που είσαι σαν κοριτσάκι και το σπίτι από πίσω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...