Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ωραια θα ηταν να εμενες στην ροδο ντεππα μ αλλα δυστηχως δεν μενεις:( ομορφα θα περναγαμε θα εβλεπες και το μωρακι μου απο κοντα:D

Kai γω βλέπω μαριούλα και σκέφτομαι πωπω θα έχουν γράψει πολλά "τρέχω" με το ποντίκι προς τα κάτω αλλά βλέπω ότι είναι μόνο ένα :P και μετά βλέπω ότι μόλις μπήκες ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα,ακομα κοιμαστε η ειστε στην εκκλησια;

μαριουλα μου δουλευω αλλα σαν παρτ ταιμ φαντασου για να εχω χρονο να βοηθαω και τον αντρα μου,με βολευει αυτο τωρα που θα ρθει και το μωρακι. και παλι καλα που βρηκα δουλεια γιατι αλλιως τα ψυχολογικα μου σχετικα με υτο το θεμα θα ηταν τεραστια.

τσερυ η αληθεια ειναι οτι θα σου στοιχησει ακριβα,εμας για 2 τοιχους μας εκαναν και καλυτερη τιμη και παλι το ποσο ηταν απλησιαστο,αλλα εγω αυτο θα εκανα,δεν θα την πετουσα. εχω 3 ντουλαπες μεγαλες και 2 κρεβατια με αποθηκευτικο χωρο και ειναι φουλ. δεν ξερω τι θα κανω με τα πραγματα ου μωρου,σκεφτομαι να παρω και αλλα ντουλαπιτσα για κεινο.

λουνα μου εδω στο νησι εχουμε το νοσοκομειο που ειναι δωρεαν και μια ιδιωτικη κλινικη η οποια ειναι φωτια και λαυρα. σκεψου οτι ο εργατης του μπαμπα μου επαθε ατυχημα μια κυριακη ,εσκισε το χερι του και επειδη αυτη ηταν πιο κοντα στο σπιτι μας και δεδομενου της κυριακης δεν θα υπηρχν γιατροι στο νοσοκομειο,πληρωσε για 5 ραματα 350 ευρο. δυστυχως δεν εχω αλλη επιλογη αφου ο γιατρος μου ειναι εκει. θα κερδιζα πολλα περισσοτερα αν πηγαινα στην αθηνα αλλα δεν θελω να φυγω. η αληθεια ειναι οτι και γω το σκεφτομαι και επιδη ειμαι λιγο πειεργη θελω και τρικλινο που ειναι αλλα 1000 πανω η τιμη,και δεν ξερω τι να κανω. εσεθς τι θα κανατε;

τι να το κανεις χαρα μου το τρικλινο??? αυτα τα 1000 ευρω τα αγοραζεις μετα πραγματακια του μωρου σου!!! και στην χειροτερη αν δεν εχεις τι να τα κανεις τα 1000 ευρω στειλε τα σε εμενα:tongue:;):tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Kai γω βλέπω μαριούλα και σκέφτομαι πωπω θα έχουν γράψει πολλά "τρέχω" με το ποντίκι προς τα κάτω αλλά βλέπω ότι είναι μόνο ένα :P και μετά βλέπω ότι μόλις μπήκες ;)

καλε με συνδιασατε με γεμισμα σελιδας??? γιατι?:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

τι να το κανεις χαρα μου το τρικλινο??? αυτα τα 1000 ευρω τα αγοραζεις μετα πραγματακια του μωρου σου!!! και στην χειροτερη αν δεν εχεις τι να τα κανεις τα 1000 ευρω στειλε τα σε εμενα:tongue:;):tongue:

καλό:tongue::tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλε με συνδιασατε με γεμισμα σελιδας??? γιατι?:tongue::tongue::tongue:

ναι γιατί άραγε:tongue: εγώ πάντως επειδή ξέρω ότι τα διαβάζεις όλα τα θυμάσαι και μετά απαντάς σε όλες και επειδή συνήθως έχεις νέα να μας γράψεις

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια επιτέλους βρέχει και εδώ!!!Εχθές κορίτσια δέν άντεξα και έκανα μεγάλη ατασταλεία χιχιχιχιχιχι ΕΦΑΓΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Αλλά όλο το βράδυ ο μπέμπης έκανε πάρτι στη κοιλιά μου δέν σταμάτησε να κλωτσάει καθόλου χιχιχιχιχιχι και κατά τις 4 το ξημέρωμα τον έπιασε και λόξυγκας πεθάναμε στα γέλια με τον άντρα μου είχε πολύ πλάκα!!!!Είναι υπέροχες οι στιγμές αυτές!!!

κ εγω θελω βροχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!! εδω γτ δεν βρεχει???:( λιλιτακι δεν ειναι τελεια οταν το πιανει λοξυγκας???? μιλαμε εχει πολυ πλακα οσο περναει ο καιρος θα το πιανει πιο συχνα εμενα τωρα το πιανει 4-5 φορες την ημερα κ κραταει 20 λεπτα περιπου η καθε φορα αλλα τωρα ειναι μεγαλο το μωρο μ και με καθε λοξυγκα βλεπεις ολη την κοιλια που τιναζετε:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Χαιρετε και απο μενα!

marmin περασες καλα στη βαφτιση διαβασα..αντε με το καλο και στου παιδιου σου τη βαφτιση ;) ...!

Deppa πετυχε η χορτοπιτα??η σελιδα που ανεβασες κατατοπιστικοτατη θα ελεγα ...αντε γιατι και εγω μπερδευομαι με τους μηνες και τις βδομαδες!

Με το νοσοκομειο κοριτσια, τουλαχιστον σε μας εδω, αν θελεις αποκλειστικα συγκεκριμενο γιατρο να σε ξεγεννησει,για να μπορεις να τον παρεις και τηλεφωνο οτι ωρα γεννας να ερθει εννοειτε οτι ζητανε καπου 1000.Διαφορετικα σε παρακολουθει απλα και μετα σε ξεγενναει οποιος εφημερευει.Απο οσο ξερω στο δημοσιο νοσοκομειο παιρνεις τα 900 απο την ασφαλεια και στο ιδιωτικο νοσοκομειο τα παιρνει το νοσοκομειο και εσυ πληρωνεις τη διαφορα.Εγω ετσι θα το κανω στο ιδιωτικο αρκει βεβαια να ειναι συμβεβλημενο με τον εοππυ,που νομιζω ειναι τα πιο πολλα συμβεβλημενα.

Aggelikaki σε τρικλινο ειναι τετοια τιμη??ελεος...Η επομενη επιλογη δηλαδη πια ειναι...εξακλινο?Εγω για τρικλινο λεω γιατι ενταξει δεν θελω και σουιτα.Αλλα και πιο μεγαλα δωματια να ειχε για πιο οικονομικα θα το επελεγα,ετσι και αλλιως 4 βραδια θα ειναι,θα εχω και παρεα και αλλες μανουλες να περναει η ωρα!

Κοριτσια αν ξερετε, τελευταια νιωθω χτυπηματακια-σφιξιματα να το πω κατω χαμηλα,οχι στην κοιλια, σαν μεσα βαθια στα γεννητικα οργανα..Το μωρακι μου τωρα ειναι ψηλα και δεν νομιζω να ειναι αυτο και αφου δεν εχω πονο δεν αγχονομαι,αλλα ξερει καμια τι μπορει να ειναι ?το παθαινει καμια σας?

fHaOp2.png

ναι γιατί άραγε:tongue: εγώ πάντως επειδή ξέρω ότι τα διαβάζεις όλα τα θυμάσαι και μετά απαντάς σε όλες και επειδή συνήθως έχεις νέα να μας γράψεις

ναι δεν μπορω να γραψω τα δικα μου αν πρωτα δεν διαβασω αυτα που γραψατε! θελω να ειμαι ενημερωμενη;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετε και απο μενα!

marmin περασες καλα στη βαφτιση διαβασα..αντε με το καλο και στου παιδιου σου τη βαφτιση ;) ...!

Deppa πετυχε η χορτοπιτα??η σελιδα που ανεβασες κατατοπιστικοτατη θα ελεγα ...αντε γιατι και εγω μπερδευομαι με τους μηνες και τις βδομαδες!

Με το νοσοκομειο κοριτσια, τουλαχιστον σε μας εδω, αν θελεις αποκλειστικα συγκεκριμενο γιατρο να σε ξεγεννησει,για να μπορεις να τον παρεις και τηλεφωνο οτι ωρα γεννας να ερθει εννοειτε οτι ζητανε καπου 1000.Διαφορετικα σε παρακολουθει απλα και μετα σε ξεγενναει οποιος εφημερευει.Απο οσο ξερω στο δημοσιο νοσοκομειο παιρνεις τα 900 απο την ασφαλεια και στο ιδιωτικο νοσοκομειο τα παιρνει το νοσοκομειο και εσυ πληρωνεις τη διαφορα.Εγω ετσι θα το κανω στο ιδιωτικο αρκει βεβαια να ειναι συμβεβλημενο με τον εοππυ,που νομιζω ειναι τα πιο πολλα συμβεβλημενα.

Aggelikaki σε τρικλινο ειναι τετοια τιμη??ελεος...Η επομενη επιλογη δηλαδη πια ειναι...εξακλινο?Εγω για τρικλινο λεω γιατι ενταξει δεν θελω και σουιτα.Αλλα και πιο μεγαλα δωματια να ειχε για πιο οικονομικα θα το επελεγα,ετσι και αλλιως 4 βραδια θα ειναι,θα εχω και παρεα και αλλες μανουλες να περναει η ωρα!

Κοριτσια αν ξερετε, τελευταια νιωθω χτυπηματακια-σφιξιματα να το πω κατω χαμηλα,οχι στην κοιλια, σαν μεσα βαθια στα γεννητικα οργανα..Το μωρακι μου τωρα ειναι ψηλα και δεν νομιζω να ειναι αυτο και αφου δεν εχω πονο δεν αγχονομαι,αλλα ξερει καμια τι μπορει να ειναι ?το παθαινει καμια σας?

εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω το νιωθω και πολυ εντονα μαλιστα λουνα μου σαν να παει να σπασει κατι και θα βγει το μωρο εξω

83tdp2.pngcWE4p3.png

κ εγω θελω βροχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!! εδω γτ δεν βρεχει???:( λιλιτακι δεν ειναι τελεια οταν το πιανει λοξυγκας???? μιλαμε εχει πολυ πλακα οσο περναει ο καιρος θα το πιανει πιο συχνα εμενα τωρα το πιανει 4-5 φορες την ημερα κ κραταει 20 λεπτα περιπου η καθε φορα αλλα τωρα ειναι μεγαλο το μωρο μ και με καθε λοξυγκα βλεπεις ολη την κοιλια που τιναζετε:tongue::tongue::tongue:

ζηλεύω το μωρό μου δεν το έχει πιάσει λόξυγγας ακόμα ή δεν το έχω καταλάβει:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

marioula ουτε σε μας βρεχει δυστυχως !!Κανει ζεστη τρελη ακομα!!Λοξυγκα παθαινει και μενα τωρα τελευταια και εχει πλακα οντως!

και που εισαι ακομα πιο μετα θα ειναι πιο μεγαλο το μωρο και θα το νιωθεις πολυ πιο εντονα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

ζηλεύω το μωρό μου δεν το έχει πιάσει λόξυγγας ακόμα ή δεν το έχω καταλάβει:oops:

μαλλον δεν θα το εχεις καταλαβει χαρα μου ειναι σαν μικρα ρυθμικα χτυπηματακια που τα νιωθεις αρκετα λεπτα:Pειναι το μωρακι που τιναζεται απο το λοξυγκα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ντεπουλα οπως το ειπες οταν η μαμα μου εκανε πιτα απο αντιδραση δεν την παρακολουθουσα.μαμα ηπειρωτισσα κ πεθερουλα κοζανιτισα με τα κιχια.εγω ανεπροκοπη.παλι απ εξω παραγγειλαμε.

Μαρμιν σπουδαζα θεσνικη κ την αγαπησα πολυ την πολη αυτη.μετα βρηκα κ θεσνικιο κ ετσι επελεξα να μεινω εκει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...