Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τα τραγουδάκια όλα όσα βάλατε με αρέσουν πολύ!!

Αγγελικάκι να χαίρεσαι την Αργυρένια σου! Τέλειο το τραγουδάκι και πολύ ρομαντικό! Μας λείπεις :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το πιστευετε οτι το τερατακι μου μολις κοιμηθηκε απο εκεινη την ώρα???απο τις 5.30 προσπαθω να την κοιμησω!!!τελικα την καναμε μπανακι και μασαζακι με λαδακι και επιτελους κοιμηθηκε...το καλο ειναι οτι ετσι οπως εγινε μαλλον σημερα θα κοιμηθώ καλα...για να δουμε!!!!

μαμρινακι εγω μια απορια εχω για το κατα τα άλλα τελειο τραγουδακι σαααας...πως το χορεψατε καλε?????

λιλικα στην αναγκη θα το πιω και αυτο το ποτηρι!!!προς το παρον ηρεμισα λιγο με το θεμα...

σε λιγο θα κοιμηθουμε και γι αυτο θα σας καληνυχτισω απο τώρα!!!

μαρτζι ξεχασα να σου πω...αυτα που νιωθεις ειναι συσπασεις. σε προετοιμαζουν για το γεγονος...λες να ειναι σημερα?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Η Μαριούλα μας όλη μέρα είναι στη γύρα γι'αυτό δεν μπήκε τώρα πάει για φαΐ αφού πήγε στη πλατεία για το έθιμο με τους δυναμίτες.. Και φυσικά μετά έχει ποτάκι μέχρι το πρωί!!! Ο Αντωνακης μια χαρά!!! Έχετε ΌΛΕΣ τις ευχές της!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κορίτσια εμείς σήμερα περάσαμε πάααααααααρα πολύ ωραία! Πήγαμε και φάγαμε στους γονείς μου και μετά για καφεδάκι στους νονούς που είχαν και κάτι φίλους γιατί έψησαν και είναι λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Είχε πολύ δροσούλα εκεί!!Το μπουμπουκάκι μου τους ξετρέλανε όλους! Τους γελούσε όλους ανεξαιρέτως και ένας κύριος το έκανε και γελούσε επί ώρα με ήχο δυνατά και μαζί του γελούσαν όλοι και μου είπαν ότι είναι υπέροχος αν και το ήξερα ήδη :oops::oops: Σας έστειλα και μειλ από το πρώτο μας Πάσχα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Λίλι μου χαίρομαι ιδιαίτερα για τη Μαριούλα μας αφού περνάει καλά τότε θα τη συγχωρέσω που δεν μπήκε να μας ευχηθεί :tongue::tongue:

Τσέρρυ μου τι να σου πω δεν ξέρω πως το λέει εδώ γιατί δεν το άκουσα ακόμα αλλά δεν ήταν πολύ γρήγορο όπως αυτός που το έβγαλε μετά. Εγώ όπως έχω ξαναπεί (νομίζω) δεν ήμουν του χορού ούτε τώρα δηλαδή. Να σκεφτείς πρώτη φορά στο γάμο μου χόρεψα και ένα ακόμη τέτοιο αργό στο γάμο του αδελφού μου! Απλά ήμουν στην αγκαλιά του συζύγου και έπαιξα το "κάνε ότι κάνω" και φυσικά είχαν προηγηθεί πρόβες. Μόνο που επειδή εμένα ένας χορός αγκαλιαστός δε μου έφτανε χορέψαμε δύο αλλά στον δεύτερο ανέβηκαν και άλλοι (φυσικά τους το ζητήσαμε) και ήρθαν αδέλφια και φίλοι. Το δεύτερο κλασικό αλλά ωραίο το "ποιος να συγκριθεί μαζί σου" επίσης Πάριος! Και σε περίπτωση που απορείται ο Γιαννάκης είναι η μεγάααααααααλη αδυναμία του συζύγου μου!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μπράβο Μαρμινακι του χρόνου να δεις που θα χορεύουν κιόλας τα παιδάκια μας:-D. Ζω για τη πρώτη ζεμπεκια του γιου μου!!! Θα τα σπάσω όλα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μπράβο Μαρμινακι του χρόνου να δεις που θα χορεύουν κιόλας τα παιδάκια μας:-D. Ζω για τη πρώτη ζεμπεκια του γιου μου!!! Θα τα σπάσω όλα!!!

χαχαχα! Λες να αργήσει τόσο πολύ η πρώτη ζεμπεκιά; :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μπα δεν νομίζω να αργήσει αν πάρει από τη μανούλα πρώτα θα χορέψει και μετά θα περπατήσει!!!:-D. Καληνύχτα και από εμάς!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας! Πρωτη φορα καναμε τη γιορτη μου στο σπιτι μας κ νιωθω τοσο καλα κ ευτυχισμενη! Ελπιζω να μας πανε ολα καλα απο δω κ περα!

Και του χρόνου κοριτσάκι μου με ένα μωράκι που θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καληνύχτα κοριτσάκια!!

Εμένα πάλι αν πάρει από τη μανούλα θα χορέψει μόνο στο γάμο του και αν αλλά επειδή μέχρι στιγμής όλα (και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα) τα πήρε από τον μπαμπά του άρα μάλλον θα πιαστεί με το δικό σου και θα αρχίσουν τις ζεμπεκιές!!

Αααααααα Λίλι ξέχασα να πω και το εξής. Εκεί που ήμασταν τον έβλεπαν που στεκόταν όρθιος στα πόδια μου και "πηδούσε" και τεντονώταν και μου έλεγαν πως πρώτη φορά βλέπουν πέντε μηνών παιδάκι να στέκεται έτσι και ότι είναι πολύ δυνατός. Που να έβλεπαν να κάνει και βηματάκια, έτσι θα είχαν μείνει :shock::shock::shock: χαχαχα :tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Mάλλον έχω συσπασούλες ήπιες! "Τραβήγματα" θα τα χαρακτήριζα! Λέτε να πλησιάζουν οι ώρες; Για να δούμε! ο σύζυγος είχε στοιχηματίσει για 6, αδελφή για 7, δυο φίλες η μία για 8 η άλλη για 9, Τσέρυ 12 και Λίλι 14! Λιγο πολύ παίζουν όλες οι ημερομηνίες!

Εγώ πάντως δασκάλεψα τον άντρα μου από τώρα να μην πανικοβληθεί αν με πιάσουν οι πόνοι! Να είναι ήρεμος και να μου δίνει κουράγιο, γιατί τον βλέπω που αγχώνεται αν και δεν το λέει! Τον ρωτάω "πόσα τσιγάρα θα κάνεις μέχρι να γεννήσω;". Λέει 'κανά 2 πακέτα".....

Αδικο δεν είναι εμείς να κοιλοπονάμε για να φέρουμε τα μωράκια μας στον κόσμο και οι άντρες να απολαμβάνουν το τσιγάρο τους;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ε, μα Μαρμιν, όποιος το ακούει πως κάνουν σχεδόν βηματάκια 5 μηνών μένουν άφωνοι! Εχετε προχωρημένα παιδιά, το είπαμε αυτό! Απορώ τι θα δούμε ακόμη!!!!Καλα λέει η τσερυ πως το επόμενο βήμα είναι η οδήγηση!!!

Πολύ ωραίο το τραγούδι σας, αλλά όντως κι εγώ είχα την απορία πώς το χορέψατε, αλλά αφού λες πως ήταν σε αργη εκτελεση οκ!

Πέπσι μου, μπράβο που περάσετε τόσο όμορφα! μακάρι του χρόνου να έχετε κι ένα μωράκι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...