Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

επειδη βλεπω ειστε φαν του παπακωνσταντινου θα σας βαλω τάγαπημενα μου

για μην λετε οτι ακουω μονο σκυλαδικα...

Χαχαχα α τα Τσερη ο άνθρωπος που ξέρει από μουσική ακούει τα πάντα!!! Αγαπημένα και τα δύο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιλι καλημερα!!ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ συμφωνουμε σε αυτο!!!! Η μουσική ειναι μια και οι νοτες 7...δεν υπαρχει εντεχνο και άτεχνο!!!

συμμαζεψα το σπιτι, εκανα το ντουζακι μου, εφτιαξα μαλλι και νυχι, ταισα το μωρο και πινω τον πρωτο μου καφε!!!το αντρακι και το μωρο μου κοιμουνται και γω βλεπω καρντασιανς και πινω το καφεδακι μου...να δω αν θα μας επηρεασει!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ειναι ολοι κατω στον κηπο και γω σαν τον κουκου πανω μονη μου!!!ηδη μου ειπαν να κατεβασω το μωρο κατω...φυσικά ειπα όχι!!!μετα μας ειπαν να το βγαλουμε στο μπαλκονι για να το δουν...παλι οχι!!!θα ερθουν να το δουν ολοι ενας ενας τα μικρα και 2-2 οι μεγαλοι!!!την συνυφαδα μου να δω πως θα της πει ο αντρας μου οτι μολις καπνισε και βρωμαει για να παρει το μωρακι αγκαλια...α ρε μανες ανεπαναληπτες!!!ολα τα ακουτε και τιποτα δεν λετε...οχι οτι με ακουσε η μανα μου σ'αυτο πουτης ζητησα αλλα ηταν η πρωτη φορα και της το συγχωρησα!!επλυνες μανα τα δοντια σου πρινμ ερθεις???εφαγα σοκολατα!!!την επομενη φορα ομως δεν εχει αγκαλιια το μωρο ...ειτε σ'αρεσει ειτε οχι!!!

28xYp3.png

Tsery, καλά κανεις και δεν κατεβάζεις το μικρό! Ασαράντιστο είναι ακόμη....Ούτε έξω στο μπαλκόνι κάνει να βγει! Εσυ όμως αν θες μπορείς να κατέβεις! Δνε κατεβαίνεις επειδή είσαι λεχώνα ή επειδή δεν θες;

Να σου πω την βαριά μου αλήθεια όμως, ούτε εγώ θα κατέβαινα!

Εμένα ήρθε μια ξαδέλφη μου για καφεδάκι! Είναι μεγάλη σε ηλικία ( με την κόρη της είμαστε συνομίληκες)! Ωραία τα περάσαμε...τα είπαμε και πέρασε ευχάριστα η ώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι θελω να κατεβω αλλα ρωτησα τον παπα κ μου ειπε οτι αν θελω να κατεβω να τον φωναξω μια απο τις προηγουμενες μερες να μου δωσει μισο σαραντησμο. Αφου δεν κανει δεν πειραζει...λιγες φορες στην ζωη μας θα το κανουμε αυτο!

νενα ο δικος μςα παπας λεει οτι ο μισος σαραντησμος ειναι του ζυμωματος!πιο πριν δεν κανει να κανεις δουλειες κ μετα τους δινεται η "αδεια" να ζυμωσουν...για παλια ολα αυτα οπως καταλαβεινεται που υπηρχαν χωραφια κ απειρες δουλειες...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια, Τσέρυ; Δηλαδή ακόμη και στην αυλή ή στο μπαλκόνι για να βγεις, πρέπει να πάρεις ευχες; Δεν το ήξερα αυτό! Γιατί εμείς το μωρό φυλάμε περισσότερο να μην βγει από το σπίτι! Η λεχώνα την ημέρα μπορεί να βγει κι εξω, να κανει δουλειες κτλ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τι να σου πω?εμεις ετσι το εχουμε...κ μαλιστα εμαθα οτι οι 40 μερες οριστικαν γιατι παλια τις γυναικες δεν τις εραβαν μετα την γεννα κ ηθελε περιπου τοσο για να γειανουν οι πληγες απο την γενννα...

28xYp3.png

Αχ κορίτσια το έπαθα...ήπια δύο γουλιες μπίρα έτσι για το καλό και έγιναν τα βυζ@κι@ μου τούμπανοτρέχουν τα γάλατα σαν βρύσες!!! Το καψουρακι το έχει καταλάβει και όλη την ώρα μεξεβρακωνει και πίνει σαν τρελλός!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αχ κορίτσια το έπαθα...ήπια δύο γουλιες μπίρα έτσι για το καλό και έγιναν τα βυζ@κι@ μου τούμπανοτρέχουν τα γάλατα σαν βρύσες!!! Το καψουρακι το έχει καταλάβει και όλη την ώρα μεξεβρακωνει και πίνει σαν τρελλός!!!
Να το το κόλπο, Τσερυ! Πλακώσου κι εσύ στην μπύρα να έρθει μπόλικο γάλα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοιμήθηκα για λίγο και ξύπνησα σαν να είμαι ζαβλακωμένη! Ολα με ενοχλούν, όλα με πειράζουν! Θέλω και δεν θέλω να φάω, θέλω και δεν θέλώ να πιω ένα καφεδάκι! Μια γκρίνια με έπιασε! Αχ, έτσι θα είναι το καημένο το μαρκελλάκι , όταν δεν κάθεται ήσυχο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

χαχαχχ!έτσι ειναι το μαρκελλακι και ετσι ειναι και τωρα...τι τον ηθελα τον καφε το πρωί η έρμη???δεν κοιμηθηκα λεπτο και ηλπιζα να την κοιμησω και να ξεραθω και γω άλλά αυτη ειχε άλλα σχεδια...πινει ακαταπαυστα γαλα!!!εχει πιει τοσο που απορώ πουτο βρίσκει...

αλήθεια λιλι ε???άρα ισχυει αυτο που λεν για την μπυρα?γιατι η μαιες λενε οτι δεν εχει αποδειχτει οτι οντως κατεβαζει γαλα...παντως η σουμαδα καλυτερη μου ακουγετε...την μπυρα ουτε να την μυρισω!!!

28xYp3.png

Βρε σου λέω βγάζω και με το χέρι και ακόμα τούμπανο είναι!!! Δεν ξέρω τι λένε οι μαίες εγώ εχω γάλα να θηλασω ένα λόχο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Τσέρυ, άσε τη σουμάδα και πιες κανά ποτηράκι μπυρίτσα!

Κορίτσια, οι συσπάσεις είναι σαν να σε σφίγγει κάπως η κοιλιά; Το αισθάνθηκα κανά δυο φορες σήμερα την ώρα που περπατούσα! Λίγο όμως περπατήσαμε, γιατί τα πόδια μου δεν με βαστάνε πια! Πήγαμε στο διπλανό χωριό που έχει ένα ωραίο παρκάκι ( γιατί στο δικό μας δεν έχει ούτε ένα δέντρο στο υποτιθέμενο πάρκο....). Πολλή βαρεμάρα....δεν μπορώ άλλο. Αντε να γεννήσω να ασχολούμαι με την μικρή! Αυτή η ατονία όλους αυτούς τους μήνες με χτύπησε στο κεφάλι!

Ρε κορίτσια, στερέψαμε κι από παρέες! Βαρεθήκαμε πια μόνοι μας! Είχα συνηθίσει με πολύ κόσμο, με πολλές παρέες κι όλοι αυτοί οι μήνες που τους πέρασα στην ουσία μέσα στο σπίτι με βάρεσαν κατακέφαλα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...