Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρίστος Ανέστη!!! Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και του χρόνου όλα μας τα κοριτσακια αγκαλιά με μωράκια!!! Πεπσι μου πολύχρονη κοριτσάρα μου με ένα μπεμπάκι σύντομα στην αγκαλιά σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα κοριτσακια μου,Χριστος Ανέστη.και του χρονου να μαστε καλα και να ειαι το καφεδακι μαςζωντανο οπως τωρα.

πεπσουλα χρονια πολλα,οτι επιθυμεις,ευχομα συτομα α φουσκωσει η κοιλιτσα σου.

μαρτζι μου κοντευουν οι μερες,με εναν πονο σου ευχομαι,με το καλο να κρατησεις τη αννουλα σου αγκαλιτσα.

νενα μου απο τα λιγα που διαβασα πρεπει να το ανοιξατε το καφε, καλη αρχη και καλες δουλειες.

η αργυρενια μου σημερα γινετε 3 μηνων και γιορταζουμε το ενα μας ονομα.

παω να διαβασω οσα προλαβω.

φιλακια σε ολες,μου λυψατε πολυ

Καλημερα!!!

Χριστός Ανέστη!!!

Ειρηνούλα χρόνια σου πολλά και καλά με υγεία!!! Σου εύχομαι σύντομα να έχεις στην κοιλίτσα σου ένα σποράκι και να το περιμένουμε και αυτό να έρθει στην παρέα μας!!!...μα πάνω απ'όλα σου ευχομαι υπομονή και ηρεμία γιατι αυτα τα δύο νομίζω θα σου χρειαστουν περισσότερο σε ότι και αν κάνεις!!!φιλιά πολλά.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καλημερα τσερυ μου,το πιστευεις οτι ακομα δεν εχω δει φωτο απο το μπεμπακι σου; σημερα θα τραβηξω και γω τη μπουλιτσα μου και αλλες και θα σας τις βαλω ολες μαζι. και γτω τσερυ νομιζω οτι δεν εχω γαλα αλλα εχω,μαλλο προσαρμοζετε στις αναγκες του μωρου μας. οταν ρθει ο παιδιατρος να τη δει ααλογα με το βαρος της θα σου πει αν ειναι αρκετο η οχι. εγω παντως πινω μαραθο που μου ειπε η μαρμιν και σουμαδα. φτιαχνεται εδω στη χιο,σιγουρα θα βρεις στα μεγαλα σουπερ μαρκετ. μολοις ιο μετα απο λιγο γεμιζουν πολυ.

ευχαριστώ αγγελικακι!!!μαραθο ε???κ σουμαδα...καπου το ξερω αυτο που λες! θα τα ψαξω να τα βρω να τα εχω τουλαχιστον να τα πινω οταν εχω ανασφαλεια...

εγραψα στο la leche league που ειναι σελιδα θηλαμσου κ μουειπαν αυτο που λες. οτι ειναι φυσιολογικο να ειπχουν ξεπρηστει και οτι προσαρμοζονται στις αναγκες μας!!!τι κανει η φυση...οποτε μετα ηρεμισα καπως. ασε που αυτα ξαναπρηστικαν και νομιζω οτι εφταιγε η διατροφη μου. ισως και να μην ειχα φαει και πολυ...

πολυ ομορφο το τραγουδακι σας!!!γενικα μ'αρεσει ο Παπακωνσταντινου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά, κορίτσια μου! Να έχουμε υγεία και χαρά στη ζωή μας! Να είσαστε καλά με τις οικογένειές σας και τα όμορφα παιδάκια σας!

Πέπσι μου, χρόνια πολλά! Να είσαι πολύχρονη! Ευχομαι του χρόνου στην γιορτή σου να έχεις αγκαλιά ένα μωράκι!!!!

Τινκερ εύχομαι και σε σένα να πραγματοποιηθούν όλες σου οι επιθυμίες και πολύ συντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Και το καψουρακι κανονικότατα στην Ανάσταση ενώ είχαμε πει να κοιμηθεί και να τον αφήσουμε στη πεθερα μου δεν εκλεινε τα μάτια του με τίποτα!!! Τελικά μόλις φτάσαμε στην εκκλησία κοιμήθηκε σαν πουλάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αγγελικάκι, να χαίρεστε την κορούλα σας!

Το τραγούδι που χορέψατε είναι το αγαπημένο μου! Οταν το πρωτάκουσα (είχα ήδη παντρευτεί) το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως είναι ιδανικό για χορο νεονύμφων και σίγουρα θα το επέλεγα αν το είχα ακούσει! Μα είναι τραγούδι που εξυμνεί τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Το ακούω και δακρύζω! Βάσίλης= ένας και μοναδικός! Μου αρέσει πολύ!

Μαρμιν, ο Θρασυβουλάκος είναι μέσα σε όλα απ' ο,τι βλέπω και ακούω! Προσέξε κι εσύ κι η φιλενάδα σου, η Λίλι, μην μας στείλετε φώτο με τα παιδιά να τρέχουν σε κανά δυο εβδομάδες, γιατί θα τραβήξω τα μαλλιά μου!

Αχ, ξύπνησα τόσο κουρασμένη! Εχουν πρηστεί λίγο τα πόδια μου, από τον αστράγαλο και κάτω! Ε, χθες τόσο που περπάτησα, όταν γύρισα σπίτι κι έβγαλα τα αθλητικά είδα πως είχαν παραφουσκώσει τα καημένα τα ποδαράκια μου και σήμερα είμαι ψιλοράκος!

Οσον αφορά το θέμα που συζητούσαμε χθες, θα ακολουθήσω συμβουλή Τσέρυ! Θα αφήσω να περάσουν αυτές οι μέρες και αφού γεννήσω θα προσπαθήσω να βάλω κάποια όρια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...