Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μα, με τον άντρα μου δεν μαλώνουμε για τίποτα άλλο....Μόνο για κάτι τετοιες χαζομάρες! "γιατί είπε η μάνα σου αυτό; γιατί έκανε έκεινο;". Εγώ όποτε έχει δίκιο τον υποστηρίζω με τα χίλια! Να, προχθες που τον έτρεχε στα μνηματα χιλιες ώρες και γύρισε χολωμένος ο άνθρωπος, του έδωσα χίλια δίκια και πήγα και της την είπα της μάνα μου πως άλλη φορά δεν θα τον αφήσω να την πάει πουθενά! Αυτή ήταν σαν βρεγμένη γάτα! Μετά το συζητάγαμε με τον άντρα μου κι αφού είδε και αυτός πως δεν την υπερασπίστηκα, αρχίσαμε να το διακωμωδούμε......

Είναι και φορές όμως που έτσι όπως είναι τα πράγματα, τσαντίζεται κι αυτός με το παραμικρό (χωρίς να έχει δίκιο)! Εκεί δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω.....Θέλω να είμαι δίκαιη με όλους, αλλά μου φαίνεται εγώ την πατάω στο τέλος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pepsi. είστε ήδη στη Θεσ 6 μήνες; Πως περνάει ο καιρός!

Ναι, τελικά όλοι μας έχουμε προβλήματα! Είναι ξινή η κουνιάδα σου, ε; Ε, νομίζω το δικαιούστε να είστε 15αυγουστο εδώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κ μεις Μαρτζι τωρα το συνηδειτοποιουμε οτι ειμαστε 6 μηνες εδω. Ξινη δεν ειναι Ηλιθια ειναι και αντικοινωνικη. Απλα εγω εχω δεχτει οτι με το σοι αφου δενν μπορουμε να το αποφυγουμε θα πρπει να κανουμε τα στραβα ματια. Το ιδιο ομως ισχυει και για τον συζυγο. Θα πρπει να ανεχεται το σοι μου οπως εγω το δικο του.

Αλλο σκηνικο με την πεθερα. Ειδατε που ηρθε ο ξαδερφος του αντρα μου απο Αθηνα Θεσνικη με την μικρουλα. Κανονισανε να την βαφτισουν εδω Αγ Πνευματος, ενω ο γαμος τους ειχε γινει Αθηνα. Κ πεταγεται η πεθερα μου και λεει ετσι ειναι το σωστο. Δεν καταλαβα λεω εγω ποιο ειναι το σωστο? Να εσεις παντρευτηκατε μου λεει στα Γιαννενα τα παιδια σας θα τα βαφτισετε εδω!!!!!! Σοκ εγω!!!! Ε τοτε απαντω και εγω την καθημερινοτητα μου την τρωω Θεσνικη Χριστουγεννα , Πασχα καλοκαιρι Γιαννενα. Σωστα? Ε μετα την περιελαβε παλι ο αντρας μου δεν μπορεσε να μιλισει ξανα. Αυτο που της ειπε ο αντρας μου ηταν οτι οτι αποφασισει το ζευγαρι και στους 3 δεν πεφτει κουβεντα

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Με μεγάλη μου χαρά είδα πως γράψατε πολλά! Στην αρχή μπήκα από το κινητό αλλά μετά άνοιξα το λαπτοπ για να σας ευχαριστηθώ :tongue::tongue:

Νόμιζα πως μπήκε το Αγγελικάκι έτσι όπως διάβαζα στο κινητό αλλά δεν :(:(

Όμως χάρηκα πολύ για τη Νενούλα! Κοριτσάκι μου καλές δουλειές και πάλι! Εύχομαι τώρα να αλλάξει και η ψυχολογία του αντρούλη σου και να γίνεται ακόμα πιο ευτυχισμένοι :P:p

Το μόνο κακό είναι πως δεν μπήκε η Μαριούλα μας να μας πει τι έγινε με τον πρίγκιπα! Ελπίζω να είναι όλα καλά!

Μάρτζι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί σε μερικά είναι σα να διαβάζω για τη μάνα μου και θα πω αυτό που είπε η Νένα καλή, χρυσή μας βοηθάει πολύ αλλά σε δευτερόλεπτα μπορεί να με κάνει τούρκα :confused::confused:

Πέπσι μου εγώ το θυμόμουν ότι γιορτάζεις αύριο αλλά λόγω Πάσχα ξέρω πως μεταφέρεται Τρίτη του Πάσχα εσένα όμως σου ευχόμαστε αύριο σωστά;

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλη Ανάσταση να έχουμε κορίτσια! Εμείς δεν θα πάμε εκκλησία, γιατί α) θα έχει πολύ κόσμο β) δεν εχω τίποτα της προκοπής να φορέσω.....

Είμαστε φευγάτοι από το σπίτι από τις 8! 8 παρά ήρθε ο μπαμπάς! Εμείς ετοιμαζόμασταν να πάμε για περπατημα! Εμείς φύγαμε, αυτός εμεινε να δει τηλεόραση! Γυρίσαμε κι ήταν ακόμη εδώ! Ο άντρας μου μου εξομολογήθηκε πως βεριέται πλέον.....Ξαναφύγαμε το λοιπόν και ξαναπερπατήσαμε για κάμποση ώρα! Γυρίσαμε κι είναι ακόμη εδώ! Βάζει και όποιο κανάλι θέλει κι εμείς κοιταζόμαστε! Αχ, κορίτσια μου, μπούχτισα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλη Ανάσταση να έχουμε κορίτσια! Εμείς δεν θα πάμε εκκλησία, γιατί α) θα έχει πολύ κόσμο β) δεν εχω τίποτα της προκοπής να φορέσω.....

Είμαστε φευγάτοι από το σπίτι από τις 8! 8 παρά ήρθε ο μπαμπάς! Εμείς ετοιμαζόμασταν να πάμε για περπατημα! Εμείς φύγαμε, αυτός εμεινε να δει τηλεόραση! Γυρίσαμε κι ήταν ακόμη εδώ! Ο άντρας μου μου εξομολογήθηκε πως βεριέται πλέον.....Ξαναφύγαμε το λοιπόν και ξαναπερπατήσαμε για κάμποση ώρα! Γυρίσαμε κι είναι ακόμη εδώ! Βάζει και όποιο κανάλι θέλει κι εμείς κοιταζόμαστε! Αχ, κορίτσια μου, μπούχτισα!

Έχεις απόλυτο δίκιο και ο άντρας σου χρήσζει θερμών συγχαρητηρίων! Ο δικός μου με τίποτα δε θα το ανεχόταν κάτι τέτοιο αλλά και εγώ δε θα το άντεχα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Είπα πως θέλω να δω μία ταινία αφού πιω το γαλατάκι μου!

Εφυγε, τι να έκανε; Ξερω πως δεν του αρέσει να βλέπει ταινίες! Κάτσε να δούμε το έργο του λέει ο άντρας μου! Μπα! λέει, δεν κάθομαι....

Μετά με έπιασαν τα ενοχικά μου συμπλέγματα ( αυτή είναι η μεγάλη μου αδυναμία! και μόνο η σκέψη πως μπορεί να κάνω κάτι που να πληγώσει ή να θίξει έναν άνθρωπο με κάνει ράκος! Μακάρι να ήμουν πιο σκληρή, να μην με ενοιαζε για τον αντίκτυπο των όσων λέω ή κάνω.....). Τέσπα, θα δούμε ταινιούλα τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Έχεις απόλυτο δίκιο και ο άντρας σου χρήσζει θερμών συγχαρητηρίων! Ο δικός μου με τίποτα δε θα το ανεχόταν κάτι τέτοιο αλλά και εγώ δε θα το άντεχα!
Τι θα έκανες εσύ Μαρμιν μου; Σε ρωτώ γιατί έχω καταλάβει πως πάνω κάτω έχουμε παρόμοιο χαρακτήρα! ;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τι θα έκανες εσύ Μαρμιν μου; Σε ρωτώ γιατί έχω καταλάβει πως πάνω κάτω έχουμε παρόμοιο χαρακτήρα! ;)

Κι εγώ αυτό κατάλαβα αλλά ειλικρινά δεν ξέρω φαντάζομαι πάνω κάτω ότι και εσύ αλλά θα εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από την αντίδραση του άντρα μου! Η βασικη μας διαφορά είναι πως ο μπαμπάς μου είναι αορατος και η μάνα μου - εκτός απο ελάχιστες φορές που την πιάνουν οι αναποδιές της και λέει χοντράδες ακόμα και μπροστά στον άντρα μου - φροντίζει όταν θέλει να πει κάτι να το λέει όταν είμαστε οι δυο μας και μπροστά στο σύζυγο μου συμφωνεί μαζί του ή είναι τυπική. Θα σου έλεγα να μιλήσεις στη μητέρα σου αλλά από ότι κατάλαβα δεν παίρνει από λόγια ακόμη και να συμφωνήσει σε λίγο καιρό τα ίδια θα κάνει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Είναι και ο άντρας σου χωρίς δουλειά οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές αλλιώς θα σου έλεγα να φύγεις όσο πιο μακριά γίνεται ακόμα και σε διπλανό χωριό αλλά ας όψεται η κρίση! Και πολύ απλά θα τους έλεγες ότι έχω χρέος να παλέψω για το γάμο μου και την οικογένεια μου. Βρε Μάρτζι μου εμένα μου φαίνεται πολύ χοντρό το να μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου όσο λείπετε ακόμα και αν είναι οι γονείς σου! Είσαι σίγουρη πως θα παρεξηγηθεί ο πατέρας σου αν καθίσεις και του μιλήσεις ήρεμα και απλά; Να τους πεις δηλαδή ότι ξέρεις πως το σπίτι είναι δικό τους αλλά σε μια αντίθετη περίπτωση που θα σας παραχωρούσαν τα πεθερικά σου σπίτι κάτω ή πάνω από το δικό τους και ήξεραν ότι η πεθερά ή/και ο πεθερός έμπαιναν στο σπίτι σας ενώ λείπατε πώς θα τους φαινόταν; Αν δηλαδή τους έκανες παράπονα ότι αυτό σε ενοχλεί δε θα σου στέκονταν; Δε θα έλεγαν πως έχεις δίκιο; Ε λοιπόν, θα τους πεις, για να μη φτάσουμε στο σημείο να χαλάσουμε τις καρδιές μας μην το κάνετε αυτό. Πές τους ότι δε νιώθεις άνετα γιατί πάντα έχεις το νου σου να μην ξεχάσεις τίποτα κάπου που δεν πρέπει και το δουν. Για παράδειγμα πες τη μητέρα σου πώς θα νιώσεις αν έρθεις και δεις ένα εσώρουχο του άντρα μου στο σαλόνι ή ένα δικό μου ο μπαμπάς; Και για να μην τα βάλουν με τον άντρα σου πες ότι εσύ πρώτα δε νιώθεις άνετα γιατί αν και είσαι στο σπίτι σου νιώθεις σαν ξένη και παρείσακτη. Ακόμη και να θυμώσουν μόλις γεννηθεί η μικρή θα τα ξεχάσουν όλα οπότε ίσως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να μιλήσεις ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρτζι ασε με το καλο να περασει το Πασχα, αγιες μερες που ειναι μην μαλωνετε και με το καλο οταν ερθει και το μωρο προσπαθησε να βαλεις μια σειρα.

κοριτσια μου ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ να έχουμε με τις οικογένειες μας!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! Και του χρόνου με υγεία! Τα κοριτσάκια μας που προσπαθούν να είναι πια μανούλες και οι μανούλες να έχουμε γερά τα παιδάκια μας! Κάθε χρόνο τέτοια μέρα όπως και τα Χριστούγεννα ευχόμουν την επόμενη χρονιά να είμαι με το μωράκι μου ή έστω έγκυος και να που φέτος πήγαμε όλοι μαζί στην Ανάσταση! Το μωρούλι μου κοιμόταν και μόλις το βάλαμε στο καρότσι ξύπνησε και συνέχεια χαμογελούσε και σηκωνόταν να δει οπότε του έβαλα το καρότσι σε καθιστή θέση! Σκορπούσε παντού χαμόγελα και δεν κοιμόταν λες και καταλαβαινε τι ημέρα είναι ή μάλλον τι νύχτα! Τώρα φυσικά κοιμάται και εμείς φάγαμε ήδη τη μαγειρίτσα μας! Δυστυχώς δεν καταφέραμε να μείνουμε μέχρι το τέλος της Ακολουθίας. Καθήσαμε ένα μισάωρο και φύγαμε! Φιλάκια σε όλες! Καλά να περάσετε!

Πεπσούλα χρόνια σου πολλά γλυκιά μου και σύντομα να γίνει το θαύμα και σε σένα σου εύχομαι ολόψυχα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...