Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχχαχ!!!!καλως την λιλικα!!!!

πεπσι το ειχα ξεχασει τελειως ετσι οπως πεφτει και γιορταζει κ η μανα μου αυριο!!!!και μενα η κουρτινα ειναι απο ακρη σε ακρη καθως επισης και τα αλλα που βαζουμε απο πανω (τραπαριες??). εγω απλα απο την πλευρα του κλιματιστικου την τραβηξα λιγο και οταν το εχω σβηστο πχ τετοια εποχη το καλυπτω με τν κουρτινα.

μαρτζι φυσικα και εχουν και καλα οι γονεις σου. Τώρα συζηταμε ενα προβλημα, δεν τους κατηγορουμε. ειναι μεγαλοι ανθρωποι και οπως ολοι οι μεγαλοι εχουν τις παραξενιες τους. και γω ισως εφαρμοζα αυτο που λεει η πεπσι! απο την αλλη τι τους νοιαζει για το ρευμα?αυτοι το πληρωνουν?κατι τετοια τα εκανε κ η γιαγια μου οταν εμενα στο πατρικο και μου την εδινε στα νευρα!!!εκει που διαβαζα ερχοταν τσακ εσβηνε το φως και εφευγε σιφουνας...ε τι ελεγε δεν βλεπεις???θα κεντισεις???σκεψου να ησουν στην θεση του αντρα σου κ να τα εκανε αυτα η δικη του μαμα...νομιζω θα ειχατε πιαστει μαλλι με μαλλι οποτε και παλι καλος ειναι να λες...βρες μια λυση, κανε κατι γιατι με το μωρο μαλλον θα γινουν χειροτερα...το σπιτι δεν προοριζεται για σενα?και μεις εδω που μενουμε ο πεθερος μου μας το εδωσε και τον χιλιοευχαριστουμε που δεν μενουμε στα ενοικια και φροντισε αυτος και γι αυτο, ειναι πολυ αξιος ανθρωπος γενικά, αλλά αν μου ελεγε κατι τετοιο δεν ξερω αν θα καθομουν...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαρτζι όπως τα λέει η Τσερη είμαι και εγώ φραου Ανκελα....ο πατέρας μου με τα παπούτσια και το πλύσιμο των χεριών μου έλεγε σε έξι μήνες θα με ξαναδείς που θα έχει τελειώσει η αποστηρωση και του έλεγα εγώ και σε σε ένα χρόνο να έρθεις πάλι θα βγάζεις παπούτσια και θα πλενεις χέρια..... Ε κάθε τρεις και λίγο εκεί ήταν και φυσικά ακόμα και τώρα που έβγαλα τα χαλιά εκείνος βγάζει παπούτσια...:-D
Ρε συ, άλλο αυτό! Σε κάτι τέτοια επιβάλλομαι! Ασε, που ο πατέρας μου θα τα βγάλει πάντα τα παπουτσια! Στη δική μου περίπτωση τίθεται το θέμα "σπίτι", πόσο συχνά έρχομαι, πόσο κάθομαι και ποσο επεμβαίνω, αλλά χωρίς να καταλαβαίνω ότι επεμβαίνω! Στη μάνα μου μια χαρά τα λέω, άσχετα που τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνει! Στον πατέρα μου δεν μπορώ! Τσατίζεται, κατεβάζει μούτρα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσει! Μιλάει για πολύ πεισματάρη.....Αν δηλαδή του πω "μπαμπά όταν λέιπουμε δεν θα μπαίνεις σπίτι", θα γυρίσει να μου πει "γιατί τι σου κάνω που έρχομαι;" Οποια απάντηση και να του δώσω, θα σηκωθεί να φύγει θιγμένος και μετά δεν θα ξανάρθει! Τον έχω ικανό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

το σμαρτακι ε???χαχχαχ!!!δεν θα μου φανει και πολυ περιεργο...

μαρτζι άρα παλι κανετε βηματα!!!ε και αυτα που λες οτι της διορθωσες καλά ειναι...αυτο σημαινει άρα οτι περνει απο λογια οποτε προσπαθησε να την περιορισεις κι άλλο στο μετρο του δυνατου παντα!!!και φυσικα να υπενθυμιζεις στον αντρα σου την προοδο της για να ηρεμει αλλα να του υποσχεσε οτι θα το δουλεψετε κι άλλο το θεμα...γιατι οπως και να το κανουμε ο άντρας σου σε κατι τετοια έχει τα δικια του!

28xYp3.png

Καλά, ο άντρας μου με το θέμα του ρεύματος γίνεται Τούρκος! Κι εχει δίκιο! Κι εγώ θα τσαντιζόμουν να μου το έκανε αυτό η πεθερά μου! Εχω τσακωθεί άπειρες φορές, το ξεχνάνε για λίγο και μετά φτου! και από την αρχή!

Ναι, τό σπίτι προορίζεται για μένα, αλλά το θεωρούν ακόμη δικό τους! Σε πολλά πράγματα έχω βάλέι όρια, αλλά αδυνατώ να τους πω πχ να μην έρχονται, όπως έκανες εσύ!!!! Εκεί θα βάλω φυτίλι και θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα! Είμαι σίγουρη!

Προσπαθώ να το κάνω διακριτικά! Οχι, ότι δεν τους θέλω να έρχονται, προς Θεού! Γονείς μου είναι! Απλά σκέφτομαι και τον άντρα μου! Αυτό που κάνω είναι να πηγαίνω εγώ στην μάνα μου για καφε, να τα λέμε. Ετσι αφού με βλέπε, δεν έρχεται μετά αυτή ή και να έρθει δεν θα κάτσει πολύ! Την έω δασκαλέψει κιόλας να μην λέει πολλά πολλά μπροστά στον άντρα μου και κάπως συμμαζεύεται! (μέχρι να πάρει βέβαια πάλι θάρρος).

Κι όταν έρχεται ο μπαμπάς και βλέπω ότι κάνει αρμένικη βίζιτα ( πάντα κάνει, αλλά κάποιες φορές τα θέλει κι άντρας μου -σας το έχω πει) λέω πως είμαι κουρασμένη, πως θέλω να κοιμηθώ ή πως θέλω να δω μια ταινία στην τηλεόραση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

οσο για τον μπαμπα σου...εγω δεν το πιστευω αυτο που λες οτι δεν θα ξαναπατησει αλλά να σου πω και κάτι...απο να στεναχωριέσαι εσύ, να στεναχωριεται ο άντρας σου, να μαλώνεται και αυριο μεθαυριο να έχετε και ένα μωρό μεσα στη ένταση για τετοιους λόγους ε ας μην πατησει ρε συ μαρτζι!!!και τι να κανουμε τώρα???αν δεν μπορει να καταλαβει τα αυτονοητα!!!και στο κατω κατω δεν θα ειναι και μακρια...απο κατω σας ειναι!!!θα πηγαινετε εσεις να τον βλεπετε!

28xYp3.png

εφοσον προοριζεται το σπιτι για δικο σου τοτε να τους πεις αυτο. ή θα μου το δωσετε και το κανω οτι θελω το καιω και λογος δεν σας πέφτει ή πεστε το μας να σηκωθουμε να φυγουμε και καντε το μετα οτι θελετε!!!

και γω δεν τους ειπα να μην ερχονται!!!τους το ειπαμε αλλιως...οταν θελουν να ερθουν να περνουν τηλεφωνο γιατι θα θηλαζω κτλ κτλ κτλ...θα κοιμαμαι, δεν εχει προγραμμα...τα γνωστα που δεν ειναι και ψεμα στο φιναλε!!!εχω μια εβδομαδα με τα βυζια εξω περιφερομαι! ε δεν θα μου ηταν και ευχαριστο να ανοιγω και πορτες τριες την ώρα...

28xYp3.png

ε δεν θα χαλασεις ομως και το σπιτι σου για ένα καπριτσιο του μπαμπα σου!!!καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι μεγαλος ανθρωπος και δεχεται συγκεκριμενα πραγματα αλλά και συ εισαι νεος και τα θες αλλιώς!!!το κακο που ειναι?

28xYp3.png

εφοσον προοριζεται το σπιτι για δικο σου τοτε να τους πεις αυτο. ή θα μου το δωσετε και το κανω οτι θελω το καιω και λογος δεν σας πέφτει ή πεστε το μας να σηκωθουμε να φυγουμε και καντε το μετα οτι θελετε!!!

και γω δεν τους ειπα να μην ερχονται!!!τους το ειπαμε αλλιως...οταν θελουν να ερθουν να περνουν τηλεφωνο γιατι θα θηλαζω κτλ κτλ κτλ...θα κοιμαμαι, δεν εχει προγραμμα...τα γνωστα που δεν ειναι και ψεμα στο φιναλε!!!εχω μια εβδομαδα με τα βυζια εξω περιφερομαι! ε δεν θα μου ηταν και ευχαριστο να ανοιγω και πορτες τριες την ώρα...

Κι εγώ αυτό θα κάνω! :P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ε δεν θα χαλασεις ομως και το σπιτι σου για ένα καπριτσιο του μπαμπα σου!!!καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι μεγαλος ανθρωπος και δεχεται συγκεκριμενα πραγματα αλλά και συ εισαι νεος και τα θες αλλιώς!!!το κακο που ειναι?

Το καλό είναι πως δεν τσαντίζεται ο άντρας μου, αλλά ως πότε δεν θα τσαντίζεται; Τώρα το βρίσκει αστείο και γελάει πολύ που εγώ τσαντίζομαι! Αυριο μεθαύριο όμως μπορεί να βαρεθεί! Ετσι δεν είναι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι 1000/100!!!άλλος αν ηταν θα ειχε ηδη φυγει!!!ο αντρας σου σε αγαπαει πολυ ως φαινεται!!! δες το και απο τον εαυτο σου...εσυ θα ειχες κατσει σε τετοιο περιβαλλον???εγω παντως οχι!

28xYp3.png

Πολύ καλά τα λέει η Τσερη. Όσο για τον μπαμπά μου ένα παράδειγμα έφερα...μια φορά επειδή του είπα ότι φωνάζει πολύ (λέγανε για αθλητικό) και να χαμηλώσει τον τόνο της φωνής του έφυγε τσαντισμενος και έκανε να έρθει δύο μήνες...όσο για κλειδιά εδω τους έδωσα τώρα μετς από δέκα χρόνια που είμαι σπίτι μου και αυτό μη γίνει καμία στραβη και πέσω ,λιποθυμησω να μπορούν να μπουν τώρα με καψουρακι και φυσικά δεν έχουν το ελεύθερο του ανοίγω μπαίνω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αχ ρε κοριτσια απλα δεν εχουν καταλαβει οτι εχουμε μεγαλωσει και εχουμε τις δικες μας οικογενειες.

Εγω βεβαια τα χωνω στον δικο μου για το σοι του και ευτυχως καταλαβαινει και ειναι με το μερος μου. Ειμαστε εδω θεσνικη 6 μηνεςε και την αδερφη του την εχω δει μονο 3 φορες χριστουγεννα και γιορτη της. Καλα για το τηλ δεν με εχει παρει ποτε. Παιρνει μονο τον αδερφφο της και μιλαει χωρις να ρωταει αν ειμαι καλα. Και του λεω γιατι τετοιες μερες χρονιαρες να την τρωω στην μαπα? Με καταλαβαινει αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι λογω και της μαμας του.

Την προηγουμενη βδομαδα να σας πω να γελασετε. Ειμαστε σπιτι της πεθερας και μιλαμε. Εμενα εντωμεταξυ δεν μου αρεσουν καθολου να πηγαινω στα χωρια και ποσο μαλιστα 15αυγουστο που θελω να πηγαινω θαλασσα. Περυσι λοιπον εχουμε περασει απο το χωριο του συζυγου, τους βλεπουμε και μετα παμε Γιαννενα για να ψωνισω εγω για τον γαμο της αδερφης μου. Την ημερα λοιπον 15αυγουστο ειμαστε θαλασσα και γυριζωντας καθομαστε σε μια ταβερνουλα στα Γιαννενα και τρωμε παϊδακια. Η πεθερα λοιπον θυμοταν τα παϊδακια. Και γυριζει και λεει στον γιο περυσι εισασταν στο χωριο της Ειρηνης φετος θα στε στο δικο μας. Αποκλειεται λεει ο συζυγος περυσι περασαμε απο σας στο χωριο της γυναικας δεν πηγαμε. Ε πως λεει αφου τρωγατε παϊδακια στο πανυγυρι. Και την πιανει και της ριχνει ενα βρισιμο.Καλα της λεει θυμασαι τι ετρωγα περυσι και μου μετραγες και τις μπουκιες? Εγω να εχω παθει πλακα.

Απλα φετος θα το κανω διαφορετικα. Χριστουγεννα Πασχα ειμασταν Θεσνικη, τον Αυγουστο στα Γιαννενα. Χιχιχι!

Ολοι μας τελικα Μαρτζουλα εχουμε τα προβληματα μας οπως βλεπεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...