Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρτζι την επομενη φορα που θα εχει θεμα γιατρου να ρωτησει τον μαναβη τι να κανει!!!ειναι δυνατον να ακουει τις ξαδερφες???να μην θελει, να δυσφορει και αυτος που σε βλεπει με την κοιλια το καταλαβαινω...ολοι οι αντρες εχουν ενα θεμα με αυτο...αλλά να μην το κανει γιατι ακουει τις ξαδερφες ενω παραβλεπει τις μαιες...τι να πω???καλα η μαμα σου πρεπει να μην παιζετε γενικοτερα!!!μπορει να ειναι καλη, χρυση, αγια αλλα το χερακι της ειναι παντου!!!!υπομονη βρε κοριτσακι...μην την αφηνεις να σου μαυριζει την ψυχη!!!και μενα η δικια μου τα ιδια κανει...οχι τοσο μακαβρια βεβαια αλλα οταν ερχεται εχει παντα κατι...πονοκεφαλο?το στομαχι της? η κοιλια της???μια μουτζουφλιά!!!ποτε δεν ειναι καλα...να πει Δόξα το Θεώ!!!!καλά ειμαστε...

πολυ με εκνευριζει αυτο...παλια τα ελεγε περισσοτερο αλλά της τα εκοψα!τωρα αν παει να πει κατι, την λεω μην μου τα λες, πανε στον γιατρο να τα πεις σε αυτον!γιατι τα λεει σε μας αλλα στον γιατρο δεν παει...

μαμριν τωρα οτι εγινε εγινε...άλλωστε δεν κανατε και κατι τραγικο!!!αφου ηταν παπας εκει τι σε νοιαζει???εκανες οτι σου ειπε!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πεπσι τον εστειλες στην μνουλα του ε???καλα τον εκανες!!!να σου φερει κ την μαγειριτσα ετοιμη!!!καλε τι κανατε με την τεντα???τωρα θα πρεπει να καιγεστε εσεις εκει...

28xYp3.png

Τσερουλα δεν καταλαβες καλα. πηγε να τη βοηθησει με τα ψωνια κρεατος κ σουπερ μαρκετ.μαγειριτσα θα φαμε στο σπιτι της πεθερας το βραδυ μαζι κ με την πολυαγαπημενη κουνιαδα μου κ οικογενεια της.αυριο επισης εκει θα φαμε.κανονικα θα επρεπε να τους κανω το τραπεζι μιας κ γιορταζω αλλα το προσπερασα ελαφρια.

Με την τεντα καιγομαστε οντως. Τα πρωινα ειναι πολυ ωραια τωρα που γραφω απολαμβανω τον καφε στο μπαλκονι αλλα απ τις 3 κ μετα καιγομαστε κ κλεινω γριλες. Ειπαμε στον ιδιοκτητη περιμενουμε απαντηση. Μεχρι ιουνη πρεπει να εχουμε βαλει κ τεντα κ κλιματιστικο.

Αληθεια με τις κουρτινες στο σαλονι σου πως της εβαλες?αν θυμαμαι ειχαμε το ιδιο προβλημα.εκει που μπαινει κλιματιστικο εχω το κουρτινοξυλο με κουρτινα απ τη μια πλευρα ως την αλλη του τοιχου κ δεν ξερω που να το βαλω

Ωχ, Τσερυ, δικαιολογίες! Δεν θέλει αυτός, φοβάται και βρήκε πάτημα στο τι λένε και οι άλλοι που το έχουν περάσει! Δεν προκειται να ακούσει κανέναν! Κι η μάνα του να του το έλεγε, θα την αμφισβητούσε! Φοβάται......Αλλά ποσώς με ενδιαφέρει! Ούτε κι εγώ θέλω! Δεν αισθάνομαι άνετα! Κι από την στιγμή που δεν θέλει κι αυτός, ε! δεν θα κάνω εγώ τον καραγκιοζη να μου κάτσει! Σιγα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά μόλις έκατσα ετοίμασα τα πάντα και περιμενουμε τον μπαμπά μας για να φύγουμε!!! Σας στέλνουμε τα φιλια μας και την αγάπη μας Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε όλοι με ηρεμία και πολύ αγάπη στις καρδιές μας!!!Τα λέμε τη Τετάρτη πρώτα ο Θεός!!! Μαρτζι αν γεννήσεις στείλε μήνυμα μη μας ξεχάσεις!!! ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΤΕ!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εμένα, κορίτσια, με τσαντίζουν πολύ και ο άντρας μου και η μάνα μου και ο πατέρας μου! Ο,τι και να κάνουν, ο,τι και να πουν, καλό ή κακό, θα μου ανεβάσουν την πίεση! Δεν τος αντέχω.....Αρχισε και ο πατέρας μου κάποια σχόλια, χωρίς κακή διάθεση, που όμως εμένα μου δίνουν στα νεύρα! "κι αργείτε να κοιμηθείτε τα βράδια, σας ακούω που μιλάτε!"....."Να αλλαξεις δωμάτιο , του λέω, να μην μας ακούς να μιλάμε!"..... Αχ, αυτή η τόσο κοντινή επαφή δεν κάνει καθόλου καλό! Είχα ξεσυνηθίσει, γιατί τα τελευταία 2 χρόνια ήμασταν μακριά! Τα έχω παίξει λέμε! Τσέρυ, κάνεις πολύ καλά που δεν αφήνεις κανέναν να έρθει να σε ενοχλεί! Εγώ, αν κάνω κάτι τέτοιο, δεν θα μου ξαναμιλήσει κανείς.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά μόλις έκατσα ετοίμασα τα πάντα και περιμενουμε τον μπαμπά μας για να φύγουμε!!! Σας στέλνουμε τα φιλια μας και την αγάπη μας Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε όλοι με ηρεμία και πολύ αγάπη στις καρδιές μας!!!Τα λέμε τη Τετάρτη πρώτα ο Θεός!!! Μαρτζι αν γεννήσεις στείλε μήνυμα μη μας ξεχάσεις!!! ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΤΕ!!!!
Καλό Πασχα! Καλά να περάσετε, Λίλι μου!

Εννοείται πως δεν θα σε ξεχάσω και θα σε ενημερώσω αμέσως! Πολλά φιλιά στον μικρό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

λιλικα καλή Ανάσταση κ καλό Πάσχα να εχουμε!!!!καλα να περασετε στο χωριο σας!!!!αντε κ οταν γυρισετε φερτε κ κανα βιντεο του μικρου να κανει ποδηλατο:shock::shock::shock::shock:

πεπσι μου καλα θυμασαι!!!εγω ομως δεν εχω κουρτινοξυλο. εχω το αλλο που ειναι στο ταβανι καρφομενο οποτε εχω τραβηξει την κουρτινα σε εκεινο τι σημειο...ληθεια κ γω δεν καταλαβα γιατι γιορταζεις???εχεις 2 ονοματα μηπως?

μαρτζι πολυ δυσκολη η θεση σου!!!αλλα η πειρα μου λεει οτι κ να τους πεις κατι οσο κ να θυμοσουν το ξεχναν!!!εμεμα η μανα μου στην αρχξ ειχε την απαιτηση να καπνισει μεσα στο σπιτι!!!φυσικα της το απαγορευσα κ γυρισε κ μου ειπε ετσι μου με κανεις δεν θα ξαναρθω...φυσικα δεν μασας σε τετοιες απειλες...της απαντησα "οπως νομιζεις!!!" κ μια χαρα ξεχασε οτι ειπε την ιδια στιγμη!ο πεθερος μου δε τα ιδια αλλα αυτος με το σκυλι...ελεγε οτι επιτηδες το πηραμε για να μην ερχετε κ δεν προκειτε να πατησει το ποδι του κ.α. τετοια...ο αντρας μου ητανν καταδτεναχωρημενος!!κ φυσικα οπως ημουν σιγουρη κ του το ελεγα κιολας...θα δεις θα τα ξεχασει!!!κ σημερα που μιλαμε ο πεθερος μου οχι μονο δεν εκανε ποτε πραξη αυτο που ειπε αλλα οταν ερχετε παιζει κ μαζι της!!!κ γω δεν θα ειχα κανενα προβλημα να ειμαστε ακομη πιο χαλαρα μεταξυ μας...αλλα το κακο ειναι οτι παραγνωριζομαστε!!!εχω παρατηρησει δηλαδη οτι αν κατεβω πχ για καφε την αλλη μερα (για να μην πω μερες) θα με ρωταει αν θα παω για καφε...αν φαμε πχ μια μερα εκει μετα ρωταει τι να μας μαγειρεψει την επομενη...και απο το να λεω δικαιολογιες καθε φορα κραταω αποστασεις. ωρες ωρες νιωθω σαν τον γερμανο που ηταν στο μπαλκονι με εναν ελληνα...ενα βημα μπροστα ο ελληνας, ενα βημα πισω ο γερμανος...σιγα σιγα τον εριξε απο το μπαλκονι!!!θελω να πω οτι θελω τον χωρο μου κ αυτο δεν νομιζω να ειναι κακο...το ιδιο ισχυει κ για σας!

28xYp3.png

Ax, δεν τους ξέρεις τους δικούς μου! Θεωρούν πως το σπίτι είναι δικό τους ( που είναι βέβαια) και με κάθε ευκαιρία η μάνα μου το πετάει. Λέει πχ "στο σπίτι της αδελφής σου δεν εχω λόγο, δεν είναι δικό μου! Το δικό σου το πονάω, είναι δίκο μου, πάλεψα γιαυτό κά". Αν λείπουμε, ο πατέρας μου δεν το έχει σε τίποτα να χρησιμοποιήσει το κλειδί, να μπει και να κάτσει! Γυρίζουμε και τον βρίσκουμε εκεί!

Στο φαί έχω βάλει όρια, γιατί έκαναν αυτό που λες κι εσύ! Εχουμε όμως άλλα! Γυρίζουν, ας πουμε, και λένε! Μην βάζετε την κουζίνα, καίει πολύ ρεύμα, δεν το φέρνετε να το κάνετε στη σόμπα;

Η : γιατί έχετε όλα τα φώτα αναμμένα; ή πολλά πλυντήρια βάζετε, πού τα βρίσκετε τόσα ρούχα; Επανειλημμένες φορές τα έχω πει στη μάνα μου, έχουμε παρεξηγηθεί, συμμαζεύετε για λίγο και μετά πάλι αρχίζει!

Της έχω πει χιλιες να μην μας σβήνει τα φώτα (ξέρεις τι κάνουν; μπαίνουν πχ και σβήνουν τα μισά φώτα ή πηγαίνουν στην κουζίνα και σβήνουν το φως που μπορεί να το έχω αναμμένο! Ο άντρας μου γίνεται έξω φρενών.....,με κοιτάει με νεύρα κι όταν φεύγουν, το σχολιάζει! Λέει "πάω εγώ να τους σβήσω τα φώτα;"

Δεν έχουν μόνο αρνητικά, όπως καταλαβαίνετε! Σίγουρα αν σας πω και τα καλά που κάνουν θα πάθετε πλάκα! Απλά, αισθάνομαι πως σε κάποια πράγματα είναι πιεστικοί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Τσερυ κ εγω αυτο στο ταβανι εχω.την κουρτινα την ειχα απ τη μια πλευρα μεχρι την αλλη.το καλοριφερ το χειμωνα το χα σκεπασμενο για να καταλαβεις με τη κουρτινα.κ τωρα μου λεει οτι πρεπει να βγαλω κουρτινα για να βαλει το κλιματιστικο. Δεν ξερω πως να το βαλω.

Αυριο κανονικα ειναι της αγ ειρηνης.απλα πεφτει κ το πασχα πανω στη γιορτη μας!

Μαρτζι όπως τα λέει η Τσερη είμαι και εγώ φραου Ανκελα....ο πατέρας μου με τα παπούτσια και το πλύσιμο των χεριών μου έλεγε σε έξι μήνες θα με ξαναδείς που θα έχει τελειώσει η αποστηρωση και του έλεγα εγώ και σε σε ένα χρόνο να έρθεις πάλι θα βγάζεις παπούτσια και θα πλενεις χέρια..... Ε κάθε τρεις και λίγο εκεί ήταν και φυσικά ακόμα και τώρα που έβγαλα τα χαλιά εκείνος βγάζει παπούτσια...:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαρτζι απλα μπορεις να τους απειλησεις οτι αν δεν σταματησουν να επεμβαινουν σπιτι σας θα πατε να νοικιασετε αλλου.φυσικα δεν χρειαζεται να εφαρμοσεις την απειλη
To kακό είναι πως δεν αισθάνονται πως επεμβαίνουν! οταν κάνω καμία παρατήρηση στην μάνα μου, με βγάζει υπερβολική και περίεργη!

Κάποια πράγματα τους τα έχω ευτυχώς διορθώσει! Δηλαδή, όταν λένε για το ρεύμα, λέω πως πληρώνω την συμμετοχή μου και θα καίω όσο θέλω! Απλά όταν έρχεται η ΔΕΗ πετάει καμία σπόντα η μάνα μου του τύπου "γιατί ήρθε τόσο πολύ; εμείς δεν καίμε τίποτα". :evil: Φαγητό φτιάχνω μόνη μου και τους αφήνω να κάνουν ό,τι θέλουν! Πλέον δεν έρχεται όποτε της καπνισει για να κάνει δουλειές! Αν δεν της πω, δεν θα έρθει! Της έχω απαγορεύσει να κάνει σχόλια για το πώς έχω το σπίτι.....Παλιά ερχόταν κι έλεγε "αχ! τι ωραία που τα είχα όταν καθόμουν εδω! εσύ γιατί δεν κάνεις αυτό ή εκείνο;"........Αφού, ρε κορίτσια, προχθες της είπα πως κατέβασα τα καλοκαιρινά και ανέβασα ψηλά στις ντουλάπες τα χειμωνιάτικά και μου την είπε πάλι! "Πώς όταν καθόμασταν 4 άτομα εδώ, εγώ δεν χρειάστηκε ποτέ να μαζέψω χειμωνιάτικά και μια χαρά χωρούσαν όλα κι εσείς 2 άτομα δεν έχετε πού να τα τακτοποιήσετε;" :evil: Δεν της δίνω σημασία: συνεχίζω και λέω πως έπλυνα τα καλοκαιρινα για μυρίζουν ωραία! "πώς μύρισαν; ε! πώς να μην μυρίζουν; αφού τα κλέινεις σε σακούλες και δεν αερίζεις όπως πρέπει!":evil: Ε, πείτε μου, πόση υπομονή να κάνω;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...