Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αυτό έπαιξε ρόλο ή το ότι είχες κλείσει ήδη τις 40 εβομάδες;:tongue:

Αφήστε το μωρέ! Το ξεχάσαμε το άθλημα τελείως! Ελεγα κι εγώ πως θα κάνουμε τίποτα στο τέλος! Πού να το' ξερα η έρμη! Α, και λέει "μια χαρά θα γεννήσεις, δεν το κα΄νω εγώ να σε πιάσουν πόνοι εκείνη την ώρα":evil:

Μάρτζι μου την προηγούμενη μέρα είχα πάει στη γυναικολόγο μου έκανε υπέρηχο με εξέτασε κ από κάτω και ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπε ότι μέχρι τη Δευτέρα (ήταν Πέμπτη) που ήταν και η πητ δε με βλέπει να γεννάω και να κάνουμε σεξ. Εγώ εκείνη τη μέρα μετά που φύγαμε έκλαιγα και ο άντρας μου αγχώθηκε και μου υποσχέθηκε ότι θα κάναμε και τις τρεις μέρες (Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή) αλλά τελικά δεν προλάβαμε γιατί Παρασκευή στις 4 έγινε το μοιραίο και στις 6 έσπασαν τα νερά :tongue::tongue:

Τσέρρυ μου εμείς όταν πήγαμε των Φώτων στην Εκκλησία (το προηγούμενο πρωί πήγα Εκκλησία και σαράντησα) με το μωρό στην αγκαλιά πήγα να με αγιάσει ο πάτερ. Μόλις με άγιασε του λέω "το μωρό είναι αβάπτιστο κάνει να αγιαστεί;" και τότε εκείνος τον ακούμπησε με το σταυρό κ όχι με τον αγιασμό εάν δεν έκανε δε θα μου έλεγε απλά ότι δεν κάνει και θα άγιαζε μόνο εμένα; Τεσπα ότι έγινε έγινε και σίγουρα όχι με κακό σκοπό οπότε δεν πιστεύω ο Θεούλης να μου κρατήσει κακία ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριουλακι μολις πηρα τον γιατρο μου για τον ιδιο ακριβως λογο!!!τελικα εβαλα τα κλαμματα που ειδα οτι το στηθος μου αδειαζει οπψς λες και συ στο 5'...μου ειπε οτι το οτι ηταν τοσο πρησμενο μπορει να ηταν και απο την μαστιτιδα και οτι απο την στιγμη που το μωρο δεν κλαιει μετα εστω και αν εχει φαει 5' σημαινει οτι χόρτασε! απλα τωρα επειδη ειναι και μεγαλυτερο το ρουφαει πιο γρηγορα απο πριν. Ξέρουμε οτι δεν του φτανει μονο αν μετα το στηθος κλαιει και δεν ησυχαζει με τιποτα (πιπιλα, τσαι που θα του δωσουμε λιγο για να το ξεγελασουμε) και τοτε να κανουμε γαλα να πιει...αυτα μου τα ειπε πριν απο πολυ λιγο γιατι με επιασε το παραπονο να εχω προσπαθησει τοσο πολυ και να μην τα καταφερω περισσοτερο απο 17 μερες....αν καταρριφθούν ολες μου οι θεωριες θα το παρω πολύ βαριά!!!

επισης μπραβο που πηγαινεις καθε χρονο στον επιταφιο και εισαι και μυροφορα!!!!φυσικα αν το κανεις και φετος οπως και καθε χρονο οσο μπορεις...αν και λογικα εισαι ηδη [email=εκει!!@

χαρα]εκει!!@ χαρα[/email] μου μια χαρα εισαι εσυ εμενα ομως μου μειωθηκε σιγουρα και δεν ειναι της ιδεας μου:( ναι την ωρα που εγραφες το κειμενο ημουν μυροφορα;)
Μαριούλα μου 1ον έχω γεννήσει και μάλιστα το μωράκι μου κοντεύει να περπατήσει κι όλας το ξέχασες; :tongue::tongue: και 2ον χαίρομαι πάααααααααρα πολύ που τα κατάφερες και έχεις ίντερνετ και που σε βοήθησα αν και δεν ήξερα ότι γίνεται ακόμη και τώρα!!

Λίλι μου τέλειο το καψουράκι σου! Εμένα σήμερα έκανε τα πρώτα του βήματα και φώναζα από τη χαρά μου :tongue::tongue: Ο άντρας μου μάλιστα λέει πως είναι σα να χορεύει ποντιακά :tongue::tongue: χαχαχα! Πάντως σε θαυμάζω που μπορείς και το κάνεις αυτό συνέχεια! Εγώ ντρέπομαι που το λέω αλλά αν δεν είχα ένα τόσο καλό και βολικό μωράκι δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα για αυτό και σας θαυμάζω όλες τις υπόλοιπες. Εμένα το μπουμπουκάκι μου θα του κάνεις κάτι θα γελάσει και αν σταματήσεις δε θα κλάψει να θέλει ξανά ίσως να φωνάξει λίγο αλλά δε θα επιμείνει. Η μαμά μου πχ του κάνει το αλογάκι και γελάει. Μόλις σταματήσει γέρνει προς τα εμπρός από μόνος του. Του το ξανακάνει. Μετά το ίδιο όταν όμως κουραστεί και δεν του κάνει άλλο δεν κλαίει. Το ίδιο γίνεται με όλα. Είναι πολύ βολικό μωράκι και πολύ ήσυχος. Τώρα τελευταία έχω πάθει και το εξής. Τα βράδια τον βλέπω που κοιμάται και κάθομαι και τον χαζεύω και θέλω να βάλω τα κλάμματα! Είναι υπέροχος! Σήμερα ήταν ο καλύτερος Επιτάφιος της ζωής μου!

μαρμιν την μαργκι εννοουσα:tongue: αμεσως να με πειραξεις:tongue::tongue:ναι ναι ναι κ για ακομη μια φορα με βοηθησες ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Καλησπέρα ομορφες και Καλή Ανάσταση να έχουμε!! Πήγαμε και εμείς εκκλησία προσκυνήσαμε εγώ και ο σύζυγος το καψουρακι τελικά μας είπαν όχι γιατί είναι αβάπτιστο του χρόνου να είμαστε καλά!!! Μαρμινακι έτσι ακριβώς όπως τς λες είναι το ομορφότερο Πάσχα της ζωής μας δεν το πίστευα ότι ήμουν στην εκκλησία με το παιδάκι μου...και ήταν και εμάς μέσα στα χαμόγελα το παλικάρι μου!!! Σήμερα πηγα και πήρα ακόμα 4 σετακια σορτσάκι μπλουζάκι στο καψουρακι οπότε αύριο έχει σιδέρωμα όλα τα καινούρια του ρουχαλακια και ετοιμάζουμε βαλίτσα!!! Αυτα από μας παω να ξαπλώσωφιλάκια!!! Τσερη ΌΛΕΣ το περάσαμε το στάδιο "δεν εχω γάλα" μια χαρά γάλα έχεις χαλάρωσε!!! Μαρμιν τη βαφή εγώ τη κρατάω 40 ημέρες και μετά τη ρίχνω στο κήπο!!!!! Καληνύχτααααααα!!!

με γεια τα ρουχαλακια βασιλισα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

xaxaxa Μαριουλάκι μου με αρέσει να σε πειράζω, πειράζει; :tongue::tongue:

Και του χρόνου Μαράκι μου!!

οχι χαρα μου δεν πειραζει που με πειραζεις,τι ρωτας αν με πειραζει?:tongue:

και του χρονου μας! μολις εκανα ενα γλυκο για αυριο το βραδυ:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ειμαι πτωμα!!!!!!

ΛΙΛΙ που ειναι το εξοχικο???

ειδα βιντεο δεν πιστευα στα ματια μου.....περπατατε????και το φουσκομαγουλακι στεκεται ορθιο???τι λετε βρε παιδια???τοσο γρηγορα μεγαλωνουν????

εγω να σας πω την αληθεια στεναχωριεμαι που μεγαλωνουν τοσο γρηγορα θαμε πειτε βλαμενη αλλα λεω αφου δεν θα κανω αλλο μωρακι ας μην προσπερνανε ετσι τα σταδια για να προλαβαινω να τα ζησω...εμενα ποτε γεννηθηκαν ποτε αρχισαν να μιλανε ααα ουουου αγκου με την μπεμπα μπορω και να συννενοηθω ξεκιναει να κλαψει την κοιταζω και της λεω''τι θελεις μπεμπα μου??''

με κοιταζει στα ματια και κανει με τα χειλακια της ενα θορυβο 'μιαμ μιαμ''δεν το λεω αλλα το κανει με τα χειλη της:shock::shock:της δινω και αν δεν εχει χορτασει με κοιταζει και το ξανακανει....εδω και 15 μερες γυρναει απο ανασκελα μπρουμυτα και σημερα βαζω τον μπεμπη μπρουμυτα να παιξουμε και να γυρναει ανασκελα εε λεω δεν μπορει θα ετυχε:rolleyes::rolleyes:τον ξαναβαζω και παλι τα ιδια μπορει να το εκανε και 6 φορες παει λεω αυτο ηταν μου μεγαλωσαν χωρις να το καταλαβω.

πηγαμε κι εμεις εκκλησια αποψε και στην περιφορα κυριοι...βεβαια δεν τα εβαλα μεσα στην εκκλησια γιατι φοβηθηκα με τοσο κοσμο μπηκα πρωτα εγω μετα βγηκα και μπηκε ο συζυγος

ΤΣΕΡΡΥ δεν νομιζω οτι μειωνεται το γαλα σου απλα οτι προσαρμοζεται στις αναγκες της μικρουλας μας!!

εμενα παλι τρεχει ανεξελεγκτα:evil::evil::evil:βρηκα συμβουλο εδω και πηγα προχθες και μιλησα...πηρα και τις εξετασεις μου.......32 αιματοκριτη 20 σιδηρο και 10 φεριτινη και ο θυροιδης πολυ πιο χαμηλα απο τα φυσιολογικα.....μειωσα την δοση και βλεπουμε

φευγω παω να κανω μπανιο!!

ποτε θα κοιμηθω:confused::confused::confused::confused:

καληνυχτα σε οσες κοιμαστε και να ξερετε οτι σας ζηλευω:tongue::tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντυ μη ζηλευεις κι εγω ξυπνια ειμαι.....

Λοιπον ανοιξαμε το καφε αν και δεν ηρθαν ολα τα επιπλα και χρειαστηκε να χρησιμοποιησω καποια απο τα παλια τραπεζια. Μαλωσα με την εταιρια γιατι επρεπε να μου παραδωσει 25-4 και τελικα τα μισα ακομη δεν τα εχουν κανει:evil:!!!

Σημερα ηρθαν καποιοι φιλοι και καποια αλλοι περαστικοι. Για πρωτη μερα μεχρι να βρουμε τη σειρα μας ηταν καλα. Ο μπεμπης που οταν ειμαστε στο σπιτι γρινιαζει για να τρωει ανα 2-3 ωρες οταν ειμαστε στο καφε κοιμαται στο καροτσι με τις ωρες. Σημερα και το πρωι κοιμηθηκε και το απογευμα. Και το απογευμα μαλιστα κοιμοταν στο καροτσι περιπου απο τις 6μιση εως τις 10:rolleyes:!!! Μαλλον του αρεσει ο καθαρος αερας και η φασαρια-μουσικη!!!!

cherry κι εγω δεν πιστευω οτι μειωθηκε το γαλα σου. Εμενα ποτέ δεν ετρεχε το στηθος μου γαλα, δεν φοραω καν επιθεματα αλλα στον μπεμπη δειχνει να αρκει αυτο που εχω. Βεβαια εμενα αν δεν κοιμηθει δεν το αφηνει το στηθος και καθε θηλασμος κυμαινεται απο 30 εως 50 λεπτα. Κα αν τον αφησω μπορει και περισσοτερο. Αν θελεις παρε μαγια μπυρας σε ταμπλετες. Εγω πηρα απο την 12 μερα με προτροπη γιατρου. Βεβαια τωρα ολο και τα ξεχναω και τα παιρνω οποτε ναναι.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κ γω ειμαι εδωωωωωωωωωωωωωωω ακομη δεν κοιμηθηκα κ γενικα δεν με βλεπω να κοιμαμαι αποψε!!! εκλαψε το μωρο το θηλασα δεν του εφτανε και του εκανα συμπληρωμα σε σκονη εκειπου επινε πνηγηκε και εκανε λιγη ωρα να συνελθει, μετα την ωρα που ανασαινε του εμεινε ενας ηχος περιεργος σαν βροχος να το πω?σαν σφυριγμα? πηρα τηλ την παιδιατρο και μου ειπε να του κανω μασκακι με αερολιν-ατροβεντ για να ανοιξουν οι βρογχοι και να ξεκολλησει το γαλα που στραβοκαταπιε:| του εκανα μασκακι και τωρα κοιμαται το αγγελακι μου αλλα εχει ακομα λιγο ηχο μακαρι να περασει ως το πρωι αχ Παναγια μου τι ηταν παλι αυτο βραδιατικα???????????

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα!!!

αμαν βρε μαριουλακι μου βραδιατικα...φανταζομαι τι τρομαρα θα πηρες!!!αληθεια τελικα ηρεμισε το πριγκηπακι?και μενα γουργουνιζει συνεχεια...ειδικα οταν τρωει!!!

νενα αντε καλες δουλειες να εχετε!!!καλή αρχή στο νεο σας ξεκινημα, για άλλη μια φορα θα πω, και να σας παν όλα δεξιά!!!ελπιζω να τακτοποιηθειτε συντομα! απορώ με όλα τα μαγαζιά να κλεινουν γυρω μας πως ορισμενοι δεν προλαβαινουν να ειναι συνεπεις εντος προθεσμιας!!!ποση δουλεια μπορει να εχουν μεσα στην κριση???ωστε ετσι το γαλα σου ε???και ουτε ηταν ποτε πρησμενο το στηθος?να δειτε κοριτσια οτι ειναι αυτο που ελεγα...οτι απο την μαστιτιδα ειχε προβλημα και τωρα που ειναι νορμαλ μου φαινεται περιεργο...

καντυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!καλως την!!!δεν κοιμαστε ε???στρωσατε κιολας εγω βλεπω ομως και οχι απλα δεν κλαιτε πλεον αλλα επικοινωνειτε και με το παραπανω...μου περιγραφεται πραγματα κ απορω που θα τα ζησω και γω σε λιγο καιρο!!!

μαρτζι γεννησες???οχι ε?

εγω τον αντρα μου γι αυτο τον ηθελα οπωσδηποτε μαζι μου στα σεμιναρια αυτα για να α ακουσει και μονος του και να μην εχουμε διαμαχες μετα για το οτιδηποτε...τωρα να δεις πως συνενοουμαστε....οταν αμφιταλλαντευομαστε για κατι λεμε τι ειπαν οι μαιες και μετα παιρνουμε αποφαση!!!ο ένας συμπληρώνει τον άλλον...βεβαια μην νομιζετε οτι εχω τον σουπερ αντρα που προσεξε τα παντα και τα θυμαται κιολας...τα πιο πολλά του τα θυμιζω!ομως χθες ειπε καιτι και με εξεπληξε!!!εγω ειχα τον νταλκα μου με το γαλα και λεει: οι μαιες ειπαν οτι το στηθος δεν ειναι αποθηκευτηκος χωρος γαλακτος, οσο τραβαει το μωρο αυτο θα κατεβαινει αυτοστιγμη!!!

εεε???ειδατε το καμαρι μου???

εμεις σημερα κοιμηθηκαμε καπως καλουτσικα...το βραδυ εγω πηγα για υπνο και εκατσε ο αντρας μου μαζι της που κοιμοταν. οταν ξυπνησε μου την εφερε, εφαγε αλλα μετα το ματι γαριδενιο...πω πω λεω την κατσαμε...τελικα λιγο κουνημα απο δω λιγο νταντεμα απο κει, λιγο ο αφυγραντηρας (το αλλαξαμε το σχεδιο!!!) κοιμηθηκε κατα τις 2.30! ειχαμε ενα ανδιαμεσο ξυπνημα κ μετα στις 7.30!!!καλα δεν ειναι?στρωνουν τα μωρουλια μας...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα και καλή Ανάσταση να έχουμε, κορίτσια μου!

Εδώ είμαι ακόμη! Να δω πότε θα γεννήσω! Χθες κοιμήθηκα καλά! Οι πόνοι περιόδου το βράδυ συνεχίζουν ( είναι φυσιολογικό; εσείς είχατε;), αλλά τα πρωινά είμαι περδίκι! Δεν πονάει τίποτα!

Νένα, με το καλό! Καλές δουλειές να έχετε! Ο μικρός από τώρα συνηθίζει την πολυκοσμία, την μουσική και τα ξενύχτια, ε;

Κάντυ, επιτέλους! Δεν φύγατε ακόμη για το χωριό, σωστα; Η κόρη πρέπει να σου πήρε τα μυαλά περισσότερο απ' ό,τι ο γιόκας! Ετσι νομίζω. Είδες πόσο μεγαλώνουν; Τα βηματάκια κι εμένα μού φάνηκαν πολύ προχωρημένα, αλλά για να τα κάνουν τα παιδάκια πάει να πει είναι έτοιμα....Απλά, είναι κι αυτό που λες! Πολύ γρήγορα μεγαλώνουν τα άτιμα!

Μαρμιν, εγώ από πιο παλιά που άκουγα για αβάφτιστα ήξερα πως δεν επιτρεπόταν καν να μπουν στην εκκλησία! Μετά βέβαια ο καινούργιος παπάς άρχισε να το επιτρέπει, αλλά για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα! Τωρα ό,τι έγινε έγινε! Αλλωστε σε λίγο βαφτίζεται, οπότε μην χολοσκάς! Αλήθεια, στις 9 είναι η βάφτιση; Κάπως έτσι το θυμάμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Τσέρυ, εμένα ο δι΄κός μου το άκουσε αυτό για το σέξ που είπε η μαία, αλλά τι το ήθελα και το έθιξα το θέμα μπροστά στην φίλη μου και την ξαδέλφη μου που και οι δυο άρχισαν να ωρύονται "και τι πράγματα είναι αυτά; τι χαζομάρες; μην πάτε και κάνετε τίποτα κι αφήστε το παιδί να έρθει μόνο του....κι εμείς τίποτα δεν κάναμε...." κι αυτός επηρεάστηκε! Μάλιστα η φίλη μου είπε πως όταν πήγαινε στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού κάτι τέτοια άκουγε και αποφάσισε να τα σταματήσει, αφού τα θεώρησε βλακείες!!!!! Αυτές έχουν και την εμπειρία γέννας, οπότε θεωρούν πως τα ξέρουν όλα!

Πέρα από όλα αυτά όμως, για να πω την αλήθεια, ούτε εγώ θέλω να το κάνω! Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με τραβάει το θέμα! Λίγο το ότι μόλις ξαπλώνω δυσφορώ, λίγο η τεράστια κοιλιά μου, λίγο τα πονάκια, λίγο οι κλωτσιές, ε! δεν μπορώ να πω πως είμαι φουλ στη διάθεση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πρωί πρωί με τσάντισε η μάνα μου! Ρε κορίτσια πώς τα καταφέρνει μπορείτε να μου πείτε; Ηρθε να μου φέρει αντίδωρο! Ως εδώ καλά!

Τι θα μαγειρέψετε; ρωτάει

Ρύζι με κοτόπουλο!

Α, θα κάνετε κοτόπουλο.....

Ναι, θέλω να φάω κοτοπουλάκι, γιατί αύριο θα μου πέσει βαρύ το αρνάκι.....

Ε, μετά να μην κάνω μαγειρίτσα το βράδυ! Πάλι ρύζι θα φάτε;;;;

Εγώ δεν θα φάω μαγειρίτσα, της λέω.

Ε, δεν κανω τότε!

Εσείς αφού θέλετε να φάτε, κάντε την....τι πειράζει που δεν θα φάω εγώ! ο μπαμπάς και ο Ν....θέλουν να φάνε οι άνθρωποι.

Καλά θα κάνω!

Φεύγει και σε 5 λεπτά με παίρνει τηλ να μου πει πως δεν θα κάνει τελικά μαγειρίτσα, γιατί δεν είναι καλό να τρώμε συνέχεια ρύζι! Με πήραν κάτι νεύρα! Συζητάμε στον αέρα και αυτή τις αποφάσεις τις παίρνει από μόνη της, χωρίς να την νοιάζει αν υπάρχει έστω κι ένα άτομο που μπορεί να θέλει να φάει μαγειρίτσα!

Της κόλλησε επίσης να κάνει το αρνι απόβραδίς μην τυχόν και γεννήσω το βράδυ και πάμε στο νοσοκομείο και τι θα φάνε αυριο! Οχι, της λέω, εγώ αν δεν γεννήσω θέλω αυριο να γίνει το αρνι να καταλάβω Πάσχα! Κι να γεννήσεις; ΑΝ γεννήσω λέω, ας το βάλει να ψηθεί ο μπαμπάς και γυρίζετε κάποια στιγμή το μεσημέρι, τρώτε και ξανάρχεστε στο νοσοκομείο! Ελεος δηλαδή.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μην συγχιζεσαι Μαρτζι μερες που ειναι.

Εμενα εγινε καλα κ τωρα που πηγε?Μα φυσικα στη μανουλα του. Ο

Την καλημερα κ απο μενα!

Νενα με το καλο το μαγαζι σας κ να πανε ολα δεξια !

Pepsi, δεν ήρθατε στα Γιαννενα για Πάσχα; Θα μείνετε εκεί;

Του κράτησε μερες το κρύωμα, ε;

Συγχύζομαι γιατί άλλα συνεννοούμαστε να κάνουμε κι άλλα κάνει τελικά! Να, προχθες πήρε τον άντρα μου να την πάει στα μνήματα ! Ενώ της είπε πως έχει δουλειά και να μην καθυστερήσουν πολύ, ξέρετε μετά από πόση ώρα γύρισαν; Μετά από μιαμιση ώρα! Τον είχε τον άνθρωπο να περιμένει μέσα στο αυτοκίνητο στον ήλιο κι αυτή έκανε μιαμιση ώρα να τελειώσει! Εγώ περίμενα σπίτι να τελείωσουμε τις δουλειες κι είχα γίνει έξω φρενών! Γυρισαν και της τα έψαλλα αλλά πού να καταλάβει!

Και χθες ήρθε και μου έλεγε κάτι μακάβρια! Αν δηλ πεθάνει, τι να κάνω με τον μπαμπά κι άλλα τέτοια τρελά!Της λέω σταμάτα, ρε μαμα! Ετοιμόγεννη γυναίκα είμαι τι σε έπιασε και λες τέτοια πράγματα;;;;Εκεί αυτή, να συνεχίζει.....

Εντάξει, δεν λέω, σε γενικές γραμμές καλή είναι, μας βοηθάει, την αγάπαω, αλλά όταν της μπει κάτι στο μυαλό, ο κόσμος να χαλάσει πρέπει να το κάνει, ακόμη κι αν είναι λάθος και δεν θα το παραδεχτεί ότι είναι λάθος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζουλα ολες οι μαμαδες το ιδιο ειναι. Η δικια μου ενω ηξερε γιατι ειχα ορκιστει οτι δεν προκειται να ξανακανω πασχα στα γιαννενα φετος με ρωτουσε το ιδιο.περυσι μου το χε βγαλει ξινο κ δεν μιλιομασταν για 3 μηνες.

Θα ρθω μετα το πασχα κατα την τριτη γιαννενα.

Το κρυωμα του κρατησε 4 μερες.τωρα απλα νιωθει λιγο αδυναμια κ δεν εχει γευση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...