Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσέρυ, γιατί στενοχωριέσαι; Αφού δεν κλαιει, άρα χορταίνει. Εχεις την αίσθηση πως μένει νηστικιά; Θα ξεσήκωνε όλο τον κόσμο! Εμτάξει, σίγουρα φοβάσαι μήπως δεν χορταίνει ( κι εγώ θα το σκεφτόμουν) αλλά αφού όλα οκ είπε ο γιατρός! Γιατί όμως να αδειάζει τόσο γρήγορα το στήθος;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαργκι μου μηπως να κανες λιγο σεξ μπας γεννησεις???;)
Μωρέ ας περάσει το Πάσχα να φάω λίγο αρνάκι και μετά βλέπουμε! Αλλά κι η Τσερυ που το έκανε στις 39+ γέννησε!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσέρρυ μου τα γάλατα δε θα τρέχουν πάντα τόσο πολύ οπότε αυτό μη σε ανησυχεί δεν είναι "σημάδι". Σκέφτηκα δύο πράγματα. 1ον όταν η μικρή σου σταματήσει να τρώει πίεσε το στήθος του. Θα βγάλει γάλα κ θα ηρεμήσεις. 2ον τάισε τη για λίγες ώρες από το ένα στήθος και άσε το άλλο για 5-6 ώρες ας πούμε να "γεμίσει" οπότε θα δεις αν θα πρηστεί. Πιστεύω πως είναι ιδέα σου. Και κάτι ακόμα. Τρώει για πέντε λεπτά; ανά πόση ώρα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κι η Μαρμιν έγινε 40 εβδομάδων κι ας το έκανε κι αυτή! ( Μαρμιν δεν θυμάμαι καλά για σένα, γιατί είσαι παλιά, αλλά έτσι δεν είναι;;;).

Τι να κάνω, η έρμη; Προσπαθώ να το εκλογικεύσω λίγο, γιατι δεν υπάρχει περίπτωση να μου κατσει ο άντρας μου.....Μια νύξη να του κάνω, με λοιτάει με μισό μάτι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα ομορφες και Καλή Ανάσταση να έχουμε!! Πήγαμε και εμείς εκκλησία προσκυνήσαμε εγώ και ο σύζυγος το καψουρακι τελικά μας είπαν όχι γιατί είναι αβάπτιστο του χρόνου να είμαστε καλά!!! Μαρμινακι έτσι ακριβώς όπως τς λες είναι το ομορφότερο Πάσχα της ζωής μας δεν το πίστευα ότι ήμουν στην εκκλησία με το παιδάκι μου...και ήταν και εμάς μέσα στα χαμόγελα το παλικάρι μου!!! Σήμερα πηγα και πήρα ακόμα 4 σετακια σορτσάκι μπλουζάκι στο καψουρακι οπότε αύριο έχει σιδέρωμα όλα τα καινούρια του ρουχαλακια και ετοιμάζουμε βαλίτσα!!! Αυτα από μας παω να ξαπλώσωφιλάκια!!! Τσερη ΌΛΕΣ το περάσαμε το στάδιο "δεν εχω γάλα" μια χαρά γάλα έχεις χαλάρωσε!!! Μαρμιν τη βαφή εγώ τη κρατάω 40 ημέρες και μετά τη ρίχνω στο κήπο!!!!! Καληνύχτααααααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Μαρτζι ούτε εμένα μου καθόταν ο σύζυγος....όπως τα λες φάε το αρνάκι σου και μετά γεννάς!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κι η Μαρμιν έγινε 40 εβδομάδων κι ας το έκανε κι αυτή! ( Μαρμιν δεν θυμάμαι καλά για σένα, γιατί είσαι παλιά, αλλά έτσι δεν είναι;;;).

Τι να κάνω, η έρμη; Προσπαθώ να το εκλογικεύσω λίγο, γιατι δεν υπάρχει περίπτωση να μου κατσει ο άντρας μου.....Μια νύξη να του κάνω, με λοιτάει με μισό μάτι!

Εμείς δεν το κάναμε συχνά μία ή δύο φορές στην αρχή οπότε δεν πιάνεται. Όταν όμως ο σύζυγος το πήρε απόφαση γιατί δεν ερχόταν και μου έκατσε σε δύο ώρες έσπασαν τα νερά ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλησπέρα ομορφες και Καλή Ανάσταση να έχουμε!! Πήγαμε και εμείς εκκλησία προσκυνήσαμε εγώ και ο σύζυγος το καψουρακι τελικά μας είπαν όχι γιατί είναι αβάπτιστο του χρόνου να είμαστε καλά!!! Μαρμινακι έτσι ακριβώς όπως τς λες είναι το ομορφότερο Πάσχα της ζωής μας δεν το πίστευα ότι ήμουν στην εκκλησία με το παιδάκι μου...και ήταν και εμάς μέσα στα χαμόγελα το παλικάρι μου!!! Σήμερα πηγα και πήρα ακόμα 4 σετακια σορτσάκι μπλουζάκι στο καψουρακι οπότε αύριο έχει σιδέρωμα όλα τα καινούρια του ρουχαλακια και ετοιμάζουμε βαλίτσα!!! Αυτα από μας παω να ξαπλώσωφιλάκια!!! Τσερη ΌΛΕΣ το περάσαμε το στάδιο "δεν εχω γάλα" μια χαρά γάλα έχεις χαλάρωσε!!! Μαρμιν τη βαφή εγώ τη κρατάω 40 ημέρες και μετά τη ρίχνω στο κήπο!!!!! Καληνύχτααααααα!!!

Λίλι μου παπάς σου είπε ότι δεν κάνει να προσκυνήσει; Γιατί εμένα στην εκκλησία μου είπαν ότι ο παπάς είπε πως κάνει και έτσι προσκύνησε κανονικότα και περάσαμε και από κάτω. τεσπα. Ελπίζω να μην έκανα καμία βλακεία.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εμείς δεν το κάναμε συχνά μία ή δύο φορές στην αρχή οπότε δεν πιάνεται. Όταν όμως ο σύζυγος το πήρε απόφαση γιατί δεν ερχόταν και μου έκατσε σε δύο ώρες έσπασαν τα νερά ;)

Αυτό έπαιξε ρόλο ή το ότι είχες κλείσει ήδη τις 40 εβομάδες;:tongue:

Αφήστε το μωρέ! Το ξεχάσαμε το άθλημα τελείως! Ελεγα κι εγώ πως θα κάνουμε τίποτα στο τέλος! Πού να το' ξερα η έρμη! Α, και λέει "μια χαρά θα γεννήσεις, δεν το κα΄νω εγώ να σε πιάσουν πόνοι εκείνη την ώρα":evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λίλι μου παπάς σου είπε ότι δεν κάνει να προσκυνήσει; Γιατί εμένα στην εκκλησία μου είπαν ότι ο παπάς είπε πως κάνει και έτσι προσκύνησε κανονικότα και περάσαμε και από κάτω. τεσπα. Ελπίζω να μην έκανα καμία βλακεία.
Ουτε που ξέρω τι ισχύει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

και γω παντως θα περιμενα να μην κανει...και το λεω γιατι οταν εμεινα εγκυος ειχα κανει ευχελαιο στο σπιτι και ειχαν ερθει και οι θειες μας, η μια γερμανιδα κ η αλλη αμερικανα και ενω ο παπας μας ερανε ολους με αγιασμο ('η δεν θυμαμαι τι μας εβαλε να κανουμε, ισως να φιλησουμε το ευαγγελιο) αυτες τις εβαλε να φιλησουν μονο τον σταυρο στον οποιο ουτως ή άλλως πιστευουν.

αχ λετε ρε κοριτσια να ειναι η ιδεα μου???αντε και εχω χολοσκασει. τωρα που τα εχω εξω παλι αερα πατερα το ενα (το γεματο) σταζει λιγο λιγο...ειναι η ωρα της μικρης να ξυπνησει. την ταιζω περιπου στο 2ωρο μαρμιν (αν και το μεσημερι την ταισα 3 φορες ανα μια ωρα και μαλιστα για αρκετο χρονο) και η αληθεια ειναι οπως πολυ σωστα λεει και η μαρτζι οτι δεν κλαιει, ισα ισα που τρωει και κοιμαται ολη μερα σημερα!!!εγω και το χαζοαγχος μου...τι να πω???απλα ηταν τοσο διαφορετικο ολες αυτες τις μερες το στηθος που τωρα νομιζω οτι εχει προβλημα...επισης αυτο που μου προτινεις να κανω δεν μπορω να το κανω απο αγχος οτι οταν θα ερθει η ωρα δεν θα εχει εκεινο το βυζι την επαρκη ποσοτητα γαλακτος...καταλαβαινεις...εχω προβλημα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...