Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τσερρυ μου μου μειωθηκε πολυ το γαλα παααααρα πολυ ομως τον βαζω στο στηθος ακουγεται κανονικα το γκλουπ γκλουπ αλλα μετα απο 5 λεπτακια αδειαζουν τελειως οπουτε αναγκαστικα δινω κ συμπληρωμα γτ που να χωρτασει ολοκληρο μωρακι σχχεδων 7 μηνων με 5 λεπτα θηλασμο???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω κοριτσια η εκκλησια αρχιζει 6μιση κ κατα τις 9μιση σηκωνουν τον επιταφιο κ μαζευονται ολοι οι επιταφιοι στην πλατεια του νησιου, πισω απο τον καθε επιταφειο ειναι οι μυροφορες που ψελνουν και πισω απο τις μυροφορες ολοι οι κατοικοι της ενοριας κανουμε περιφορα ολη την πλατεια κ μετα επιστρεφουμε στην εκκλησια συνεχιζουμε να ψελνουμε ωσπου να περασουν ολοι κτω απο τον επιταφιο που τον κρατανε σηκωμενο στην πορτα της εκκλησιας μετα τον βαζουν μεσα στην εκκλησια προσκυναμε κ φευγουμε αφου εχει ειδη παει περιπου 12+ καθε χρονο πηγαινω στην εκκλησια απο τις 6μιση αλλα φετος για να μην κουραστει το μωρακι κ κλαιει ειπα να παω εννια παρα καλα δεν ειναι??? παρα 6μιση εννια παρα λιγοτερο θα κουραστει ο πριγκηπας! ειμαι κ γω στιν μυροφορες εδω κ 13 χρονια:Pεχω μαθει τους ψαλμους απ'εξω:P η μαμα θα εχει τον πριγκηπα μου μαζι της κ εγω με τις υπολοιπες μυροφορες θα λεμε τα εγγομια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλακι μολις πηρα τον γιατρο μου για τον ιδιο ακριβως λογο!!!τελικα εβαλα τα κλαμματα που ειδα οτι το στηθος μου αδειαζει οπψς λες και συ στο 5'...μου ειπε οτι το οτι ηταν τοσο πρησμενο μπορει να ηταν και απο την μαστιτιδα και οτι απο την στιγμη που το μωρο δεν κλαιει μετα εστω και αν εχει φαει 5' σημαινει οτι χόρτασε! απλα τωρα επειδη ειναι και μεγαλυτερο το ρουφαει πιο γρηγορα απο πριν. Ξέρουμε οτι δεν του φτανει μονο αν μετα το στηθος κλαιει και δεν ησυχαζει με τιποτα (πιπιλα, τσαι που θα του δωσουμε λιγο για να το ξεγελασουμε) και τοτε να κανουμε γαλα να πιει...αυτα μου τα ειπε πριν απο πολυ λιγο γιατι με επιασε το παραπονο να εχω προσπαθησει τοσο πολυ και να μην τα καταφερω περισσοτερο απο 17 μερες....αν καταρριφθούν ολες μου οι θεωριες θα το παρω πολύ βαριά!!!

επισης μπραβο που πηγαινεις καθε χρονο στον επιταφιο και εισαι και μυροφορα!!!!φυσικα αν το κανεις και φετος οπως και καθε χρονο οσο μπορεις...αν και λογικα εισαι ηδη εκει!!@

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Από τι ώρα έχω να μπω; :rolleyes: Λοιπόν χθες έβαψα τα αυγουλάκια μου τα οποία παρεμπιπτόντως έγιναν καλύτερα από κάθε χρονιά! Τα βλέπω και δεν τα χορταίνω και φυσικά κόκκινα! Αλήθεια το νερό με τη μπογιά μετά το κάνετε κάτι συγκεκριμένο;

Σήμερα πήγαμε στον Επιτάφιο στο Μοναστηράκι που πάμε κάθε χρόνο. Πήγαμε έξι παρά δέκα και ο Επιτάφιος βγήκε 7:20 (άλλες χρονιές έβγαινε 6:20) και φύγαμε 8! Φυσικά μαζί με το μωρό μας το οποίο ήταν άψογο. Γελούσε σε όλο το κόσμο είχε και παιδάκια. Το είχαμε στο καροτσάκι και ήταν τρισευτυχισμένος. Στις 7 παρά 10 κατάφερα να τον κοιμήσω. Είχε πολύ πλάκα γιατί είχα το καρότσι του στην ξαπλωτή θέση τα μάτια του είχαν κλείσει από τη νύστα και αυτός σηκωνόταν για να κοιτάξει. Κοιμήθηκε λοιπόν και ξύπνησε ακριβώς όταν έβγαινε ο Επιτάφιος μου φώναξε μάλιστα για να του σηκώσω την κουκούλα και να βλέπει. Μόλις τελείωσε τον πήρε ο μπαμπάς του και περάσαν κάτω από τον Επιτάφιο που τον κρατάνε όπως και της Μαριούλας και φυσικά πέρασα και εγώ. Κάθε χρόνο εκεί πάμε και φυσικά φέτος ένα παραπάνω γιατί πρώτον βγαίνει νωρίς και δεύτερον δεν έχει πολύ κόσμο! Τώρα πια μπορούμε να πούμε Καλή Ανάσταση και να χαιρόμαστε γιατί ο Χριστός Ετάφη και περιμένουμε την Ανάσταση Του. Ααααα επίσης πήγα και το πρωί με το μπουμπουκάκι στην Εκκλησία και ήταν πολύ ωραία! Τον κρατούσε η μαμά μου τον έβγαλε μάλιστα στη δροσούλα και τον κοίμησε. Ξύπνησε λίγο πριν βγει η αποκαθήλωση και όταν έβγαιναν με τον Χριστούλη για να τον βάλουν στον Επιτάφιο ενώ πριν χαμογελούσε μετά σα να κατάλαβε κοίταζε σοβαρός. Αυτά τα νέα μας.

Αααααα επίσης το πρωί μετά την ακολουθία βρεθήκαμε με το Νονό και τη Νονά που μας έφεραν ωραία δωράκια και τους κάναμε και εμείς!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαριούλα μου 1ον έχω γεννήσει και μάλιστα το μωράκι μου κοντεύει να περπατήσει κι όλας το ξέχασες; :tongue::tongue: και 2ον χαίρομαι πάααααααααρα πολύ που τα κατάφερες και έχεις ίντερνετ και που σε βοήθησα αν και δεν ήξερα ότι γίνεται ακόμη και τώρα!!

Λίλι μου τέλειο το καψουράκι σου! Εμένα σήμερα έκανε τα πρώτα του βήματα και φώναζα από τη χαρά μου :tongue::tongue: Ο άντρας μου μάλιστα λέει πως είναι σα να χορεύει ποντιακά :tongue::tongue: χαχαχα! Πάντως σε θαυμάζω που μπορείς και το κάνεις αυτό συνέχεια! Εγώ ντρέπομαι που το λέω αλλά αν δεν είχα ένα τόσο καλό και βολικό μωράκι δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα για αυτό και σας θαυμάζω όλες τις υπόλοιπες. Εμένα το μπουμπουκάκι μου θα του κάνεις κάτι θα γελάσει και αν σταματήσεις δε θα κλάψει να θέλει ξανά ίσως να φωνάξει λίγο αλλά δε θα επιμείνει. Η μαμά μου πχ του κάνει το αλογάκι και γελάει. Μόλις σταματήσει γέρνει προς τα εμπρός από μόνος του. Του το ξανακάνει. Μετά το ίδιο όταν όμως κουραστεί και δεν του κάνει άλλο δεν κλαίει. Το ίδιο γίνεται με όλα. Είναι πολύ βολικό μωράκι και πολύ ήσυχος. Τώρα τελευταία έχω πάθει και το εξής. Τα βράδια τον βλέπω που κοιμάται και κάθομαι και τον χαζεύω και θέλω να βάλω τα κλάμματα! Είναι υπέροχος! Σήμερα ήταν ο καλύτερος Επιτάφιος της ζωής μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρρυ μου καλά έκανες και πήρες το γιατρό για να ηρεμήσεις! Πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά!

Μάρτζι μου υπομονή! Ε ε εεεεεεεεε ρχεται!!!:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

άσε ρε μαρμιν...όλη μερα ασχολουμε με τα βυζια μου..βρηκα και χρονο νομιζεις???και σιγα να μην ηρεμισα επειδη πηρα τον γιατρο!!!το μυαλο μου γυριζει στο τι να κανω, πιο ειναι το επομενο βημα...

που ειναι και η καντυ να μας πει καμια ιδεα!!εφυγε στο χωριο της αυτη και μας ξεχασε!!!αυριο λεω να παω να παρω κανενα απο τα τσαγακια που κατεβαζουν γαλα γι αρχη.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

H Κάντυ έφυγε; Μα την τρίτη μέρα του Πάσχα δεν ήταν να φύγει;

Μαρμιν, ωραία τα περάσατε! Μπράβο. Κι ο μικρός πολύ καλός! Τον είδα και στις φώτο! Είναι πολύ ομορφούλης! Καθεται πλέον χώρίς στηρίγματα; Ε, μα δεν μπορώ! Νομίζω πως είμαι τελείως άσχετη με μωρά! Μα γιατί εγώ πίστευα ότι όλα αυτά τα κάνουν πολύ πιο αργά;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...