Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Nai κοπέλα μου, το είδα κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Κορίτσια, η κοιλιά μου έγινε ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Δεν έχω παχύνει και καθόλου στο υπόλοιπο σώμα και φαίνεται δυσανάλογα μεγάλη! Ολοι με κοιτάνει εκεί! Σήμερα φοράω κάτι καλοκαιρινά πυτζαμάκια ( σορτσάκι και μπλούζα)! Ηρθε η ξαδέλφη μου με τη θεία μου για καφέ το πρωί και τις έβλεπα που με κοίταζαν στην κοιλιά.....Παίρνει και διάφορα σχήματα ανάλογα με τη θέση της μπέμπας! Αφήστε!

Α, χθες αισθάνθηκα μια κλωτσία πολύ πολύ χαμηλά! Μάλλον κατέβηκε αρκετά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω γιατι δεν την ψαχνω???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η αληθεια ειναι οτι δεν μου λειπει καθολου!!!!

αντε μαρτζι σε λιγες μερες θα ξενυχταμε παρεα!!!ααχαχχαχα

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγω γιατι δεν την ψαχνω???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η αληθεια ειναι οτι δεν μου λειπει καθολου!!!!

αντε μαρτζι σε λιγες μερες θα ξενυχταμε παρεα!!!ααχαχχαχα

Και εμένα στην αρχή δεν μου έλειπε αλλά τώρα θέλω να ξαναγεμίσει...:-D :-D :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα πατατούλες και καροτάκια βραστά με ντοματούλα αγγουράκι κρεμμυδάκι ριγανούλα λεμονάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

βασιλισες καλησπερα!!!τι κανετε? ειστε καλα??? σας διαβασα στα πολυ πολυ γρηγορα γτ δεν ειχα χρονο....

λιλι θες να ξανα μεινεις εγκυος????????

εγω με 2 συνεχομενες εγκυμοσυνες η μια πισω απο την αλλη δεν νιωθω ακομα ετοιμη για 3 εγκυμοσυνη

τσερουλα μ της ιδεας σουθα ειναι δεν νομιζω να σου μειωθηκε το γαλα απο τωρα! εμεις παλι το πολυ μισο μηνα ακομα κ μετα τερμα ο θηλασμος!!!:( εχει μειωθει πααααααααρα πολυ το γαλα μου απο τοτε πουξεκινησαμε τις στερεες τροφες!

μαρμιν ακομα εδω????? αντε καλε ποτε θα γεννησεις??

νενα μου αντε να ανοιξετε το μαγαζακι ευχομαι ολα να πανε καλα κ να εχετε πολυ δουλεια!:P

αγγελικακι αποτι ειδα εσυ δεν μπηκες καθολου:(

μαρμιν εκανα μολις αυτο που μ ειπες κ εχω ξανα ιντερνετ:P ευχαριστω βρε αγαπη τι θα εκανα χωρις εσενα???

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα μαρμιν μ ο μπουμπουκος ακομα λιγο κ θα σηκωνοταν ορθιος στην προσπαθεια του να μην του παρεις το νερο!:tongue: κουκλος ειναι στις φωτο ειδικα σε υτη που τον κραταει ο μπαμπας του ειναι ετοιμος να μιλησει!

λιλι το καψουρακι κουκλακι στις φωτο οσο για το βιντεο εριξα πολυ γελιο ακριβως ετσι κανει κ ο πριγκηπας μου εκει που περπαταει πηδαει κιολας:tongue:

καντυ ποσο μεγαλωσαν ταμωρακια! και οσο παει νομιζω πως μοιαζουν πιο πολυ:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Πώ! πω! Κίνηση που έχει το θεματάκι μας! Θόλωσαν τα ματάκια μου να διαβάζω!

Πήγα στην πόλη! Αγόρασα μία ενυδατική μάσκα, μια αντηλιακή κι ένα μπλουζάκι! Ο καιρός είναι τόσο ζεστός που δεν έχω μπλούζες να βάλω! Μετά πήγαμε goody's και φάγαμε νηστίσιμα! Αλλά μετά το χαλάσαμε γιατί πήραμε παγωτάκι....

Α, Τσέρυ, αυτό το λαχάνιασμα το έχω κι εγώ! Ακόμη κι όταν μιλάω, λαχανιάζω! Αλήθεια πώς είναι η κοιλιά σου τώρα; Εμείνε καθόλου; Εγώ φοβάμαι πως δεν θα φύγει! Πάντα είχα πρόβλημα με την κοιλια, φαντάσου τώρα!

Μού είπε η φαρμακοποιός πως μπορώ να κάνω ωραίο πίλιγκ με ζάχαρη και λάδι! Κάντυ, Νενα τι λέτε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλέ, Λίλι, τώρα είδα το βίντεο! Αυτός περπατάει κιόλας!!!!

Μού φαίνεται πως τα παιδάκια εδώ μέσα είναι σούπερ παιδάκια! Εχω πάθει πλάκα! Εγώ νόμιζα πως από τους 8 μήνες και πάνω τα κάνουν όλα αυτά! Μάλλον δεν έχω ασχοληθεί πολύ με παιδιά κι αυτό φαίνεται, ε;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

η κοιλια μου μαρτζι ειναι ανέλπιστα καλή!!!οχι οπως ηταν βεβαια αλλα χωρις ραγαδες κ ιδιαιτερη χαλαρωση...δεν θα κολωνα να βαλω μπικινι αν δεν υπηρχε αυτη η γραμμη η οποια φαινεται ακομη πιο εντονα μετα την γεννα...

μαριουλακι αν συνεχισεις να βαζεις τον πριγκηπ; στο στηθος κ συ θα εχεις γαλα...δεν θα εχεις πολυ, θα εχεις οσο χρειαζεται να πιει γι αυτα τα 2 γευματα που του δινεις...

εμεις εχουμε ενα περιεργο απο χθες...ξεφουσκωσαν, δεν σταζουν αλλα σημερα που την εβαλα στο στηθος πινει παρ'ολο που δεν ακουγεται εκεινο το γκλουκ γκλουκ που εκανε πριν...δεν ξερω γιατι εγινε αυτο...παντως απο χθες την εβαλα ποσεςς φορες στο στηθος για να αυξησω την παραγωγη και εφαγα και τον κοσμο ολο και ακομα δεν εγινε οπως ηταν....τωρα μπηκα να δω μηπως εχει γινει αυτο που λενε εγκατασταση γαλουχιας???πως σας φαινεται η περιγραφη μου?ειναι νωρις το ξερω αλλα η μικρη εχει φαει τοσο πολυ πουδεν μου φαινεται περιεργο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...