Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα και βοήθειά μας σήμερα είναι της Αγίας Ευφημίας σήμερα η Εκκλησία που βαπτίστηκε το μωράκι είναι της Ζωοδόχου Πηγής αλλά τιμούν και την Αγία Ευφημία κι έτσι σήμερα είχαν διπλή γιορτή. Η βάπτιση πολύ ωραία ήταν και ο Δεσπότης (ο πατέρας είναι ιερέας) αλλά δεν κράτησε δυο ώρες όπως κάνουν άλλοι Δεσπότες το μωράκι - αγοράκι σκέτη γλύκα δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου και μετά την βάπτιση το πήρε ο ύπνος. Το όνομα αυτού Νεκτάριος

Αγγελικάκι συμφωνώ με τις προλαλήσασες παααααααρα πολλά τα λεφτά με τίποτα δε θα τα έδινα ακόμα και να τα είχα πολύ εκμετάλλευση βρε παιδί μου για Αθήνα που σκέφτεσαι είναι και εκεί σε κλινική ο γιατρός σου και πόσο υπολογίζεις να σου βγει αν και εγώ προτιμώ το νοσοκομείο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.doctorvasiliadis.gr/mainmenuweekscalc1.html

πατα εδω γιατι ολο αυτο με τις εβδομαδες και τους μηνες ειναι λιγο μπερδεμα

τέλεια, τέλεια τέλεια! Η πιο τέλεια ιστοσελίδα πάνω στο θέμα αυτό που έχω δει μέχρι τώρα ευχαριστούμε ντεπούλα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσια τι κανετε?καλημερα.στην χορτοπιτα τι χορτα βαζετε κ σε τι ποσοτητα περιπου?

καλημέρα εγώ με τα χόρτα δε μιλιόμαστε μόνο με τα ραδικάκια και το μαρουλάλι οποτε δεν είμαι αρμόδια να σου απαντήσω απλά σκέφτηκα ότι τώρα που θα έρθεις κι εσύ και θα εγκατασταθείς Θεσσαλονικη θα μπορούμε να βρεθούμε οι σαλονικιές είναι και η τσέρρυ και η Λια νομίζω και ας χάθηκε κάποια στιγμή θα μπει και αυτή δεν ξέρω αν είναι κι άλλη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγω θα μαι σαλονικα κ στις 28 σεπ μεχρι κ 4 οκτ.αν θελετε κανονιζουμε κ καφεδακι κ για τοτε.θα χαρω πολυ! Λεια οι μη εγκυμονουσες μπορουμε να πιουμε κ αλκοολ

τέλεια εγώ μπορώ να δούμε τι θα πούν και οι υπόλοιπες θα σου στείλω και το κινητό μου με πμ γιατί από μνήμη δε με λες και ελέφαντα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

deppa στο δημοσιο απ΄'οσο εχω καταλαβει πληρωνεις τον γιατρο περιπου 1000Ε!!!

Α-παραδεκτο!!!

φτιαχνεις την σουπα κανονικα αλλά δεν την αυγοκοβεις. όταν σερβιρεις στα πιατα βαζεις 1-2 κουταλιες γιαουρτι, αναλογα ποσο θες, κ το ανακατευεις να παει παντου...κρυωνει κατευθειαν κ γινεται πιο ελαφρια...πιο απαλη...για καλοκαιρι ειναι ιδανικη πιστευω...

1000? τι λετε καλε δεν παμε καλα.....εγω που ειχα ρωτησει κοπελα που γεννησε πριν 2 χρονια στον γιατρο που παω εγω μου ειπε οτι του εδωσε 250?δεν της ζητησε απλα αυτη τοσα ειχε τοσα εδωσε και μια αλλη που ξερω παλι στον ιδιο γιατρο πριν 4 χρονια του εδωσε 500? αλλα ειναι ευκαταστατοι οποτε δεν τους ενδιεφερε...εμενα η απορια μου ειναι αν πληρωνουμε κατι στο νοσοκομειο γιατι περυσι ειχε ακουστει οτι ακομα και στα δημοσια νοσοκομεια πληρωνουμε κανονικα τουλαχιστον ετσι ειχα ακουσει για τον φυσιολογικο τοκετο...

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τέλεια, τέλεια τέλεια! Η πιο τέλεια ιστοσελίδα πάνω στο θέμα αυτό που έχω δει μέχρι τώρα ευχαριστούμε ντεπούλα

πολυ χαιρομαι που σας αρεσε κι εγω ειδα πως ειναι αρκετα κατατοπιστικη αλλα δεν προλαβα να τη δω αρκετα γιατι επρεπε να φτιαξω τις πιτες μου τωρα θα την διαβασω αναλυτικα.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσια τι κανετε?καλημερα.στην χορτοπιτα τι χορτα βαζετε κ σε τι ποσοτητα περιπου?

καλε εσυ σαν ηπειρωτισα θα επρεπε να μας διδασκεις σ αυτα τα θεματα!!!λοιπον πλακα σου κανω αλλα κι εγω εδω στην ηπειρο εμαθα να φτιαχνω γιατι οσο ημουν κοντα στην μανουλα μου εφτιαχνε αυτη και σιγα μην καθομουν να μαθω τωρα ομως.....λοιπον εγω παιρνω σεσκουλα και σπανακια περιπου 1 κιλο επισσης βαζω φρεσκο κρεμμυδακι και ανηθο καποιοι βαζουν και πασο αλλα εμενα δεν μου αρεσει αυτα τα πλενω τα βαζω σε πετσετα να στεγνωσουν μετα τα κοβω σε μια λεκανη και προσθετω αλατι πιπερι ελαχιστο ρυζι λαδι και φετα την οποια λιωνω με τα χερια μου ολα αυτα τα ανακατευω στην λεκανη ανοιγω τα φυλλα στρωνω στο ταψι 2 απο κατω ενδιαμεσα τα αλοιφω με λαδι να μην κολησουν και 2 απο πανω στο τελευταιο απο πανω ριχνω με τα δαχτυλα μου λιγο νερο για να γινει τραγανο αυτα ειναι για το μεγαλο ταψι του φουρνου.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα και βοήθειά μας σήμερα είναι της Αγίας Ευφημίας σήμερα η Εκκλησία που βαπτίστηκε το μωράκι είναι της Ζωοδόχου Πηγής αλλά τιμούν και την Αγία Ευφημία κι έτσι σήμερα είχαν διπλή γιορτή. Η βάπτιση πολύ ωραία ήταν και ο Δεσπότης (ο πατέρας είναι ιερέας) αλλά δεν κράτησε δυο ώρες όπως κάνουν άλλοι Δεσπότες το μωράκι - αγοράκι σκέτη γλύκα δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου και μετά την βάπτιση το πήρε ο ύπνος. Το όνομα αυτού Νεκτάριος

Αγγελικάκι συμφωνώ με τις προλαλήσασες παααααααρα πολλά τα λεφτά με τίποτα δε θα τα έδινα ακόμα και να τα είχα πολύ εκμετάλλευση βρε παιδί μου για Αθήνα που σκέφτεσαι είναι και εκεί σε κλινική ο γιατρός σου και πόσο υπολογίζεις να σου βγει αν και εγώ προτιμώ το νοσοκομείο

να τους ζησει και το παιδακι και το ονοματακι του!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

1000? τι λετε καλε δεν παμε καλα.....εγω που ειχα ρωτησει κοπελα που γεννησε πριν 2 χρονια στον γιατρο που παω εγω μου ειπε οτι του εδωσε 250?δεν της ζητησε απλα αυτη τοσα ειχε τοσα εδωσε και μια αλλη που ξερω παλι στον ιδιο γιατρο πριν 4 χρονια του εδωσε 500? αλλα ειναι ευκαταστατοι οποτε δεν τους ενδιεφερε...εμενα η απορια μου ειναι αν πληρωνουμε κατι στο νοσοκομειο γιατι περυσι ειχε ακουστει οτι ακομα και στα δημοσια νοσοκομεια πληρωνουμε κανονικα τουλαχιστον ετσι ειχα ακουσει για τον φυσιολογικο τοκετο...

Ναι αυτό είχε γίνει μια περίοδο αλλά μετά βγήκε απόφαση από τον εοπυυ οτι όσες γεναν σε νοσοκομείο δεν πληρώνουν τίποτα αλλά τα παίρνει το νοσοκομείο από τον εοπυυ που σημαίνει ότι δεν παίρνεις τα 900? του τοκετού. Τώρα εμένα η γυναικολόγος μου είναι σε κλινική και ξέρω ότι παίρνει 800? έτσι είπε τουλάχιστον στην φιλενάδα μου που γέννησε πριν τρεις μήνες η ίδια κοπέλα επειδή ήθελε να γεννήσει στο νοσοκομείο πήγε στον 8ο μήνα στο γυναικολόγο που είχε στα δύο προηγούμενα παιδιά της (πολύ γνωστός εδώ στη Θεσσαλονίκη ασχολείται και με εξωσωματικές και έχει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα στη Θεσσαλονίκη) το ρώτησε αν μπορεί να την αναβάλλει μόνο στη γέννα φυσικά της είπε πως ναι και της ζήτησε 1500? για το ιπποκράτειο και φυσικά τα χρήματα αυτά ήταν μόνο για τον εαυτό του με τα πολλά το κατέβασε στα χίλια τελικά η φιλενάδα μου γέννησε σε εφημερία του ιπποκρατίου και έμεινε και πολύ ευχαριστημένη και δεν πλήρωσε και τίποτα γενικά όπως έχω ξαναπει πολύ εκμετάλλευση σε όλα τα θέματα στην εγκυμοσύνη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εβλεπε μια ταινια που μολις τελειωσε!!σταματουσα που και που το dvd να σας διαβασω κιολας....

εγω Μαριουλα αν ημουν στη Ροδο αυτη τη στιγμη θα ηταν μεγαλη μου χαρα να σε φιλοξενησω παντως!!!!το σκεφτομουν πριν που το ειπες και λεω τι τελεια που θα ηταν!!!!!!!και μετα θα ερχοσουν και με το μωρακι πωπω μετα δεν θα σας αφηνα να φυγετε.....μηπως να το ξανασκεφτεις και να ερθεις στα μερη μου να γεννησεις???φευγω κι εγω παω για υπνο τα υπολοιπα αυριο καληνυχτα!!!!!!!!!!

Μαρμιν καλα να περασεις στα βαφτησια και παρε καμια ιδεα να εχουμε υποψην μας;)

ωραια θα ηταν να εμενες στην ροδο ντεππα μ αλλα δυστηχως δεν μενεις:( ομορφα θα περναγαμε θα εβλεπες και το μωρακι μου απο κοντα:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...