Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!εμεις χθες προσπαθουσαμε να κοιμησουμε το τερατακι μου απο το απογευμα μεχρι τις 10 το βραδυ...κ εχω σκασει απο χθες γιατι μειωθηκε το γαλα μου παλι! σταματησε να τρεχει κ να γεμισω πετσετες με αποτελεσμα η μικρη να πρεπει να κανει προσπαθεια για να ρουφιξει κ να εκνευριζεται ακομη περισσοτερο!!!τεντωνοταν απο την τσαντιλα της με το βυζι στο στομα...κ ολο το βραδυ το περασα μεσα στο αγχος...τελικα το γαλα εφτανε για 5λεπτους θηλασμους που ευτυχως της αρκουσαν κ κουτσα στραβα περασε η νυχτα μας...τωρα 2 πραγματα σκεφτομαι....ειτε να παρω το θηλαστρο να αρχισω να αντλω μπας κ αυξηθει ειτε ειναι προσπαθεια του οργανισμου να το ρεγουλαρει κ τζαμπα σκαω...επισης κ ενα 3ο...χθες απο το πολυ τρεξιμο δεν μπορω να πω οτι εφαγα κ παρα πολυ...ειδικα το πρωι που ημουν μονη...μηπως γι αυτο???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα!!εμεις χθες προσπαθουσαμε να κοιμησουμε το τερατακι μου απο το απογευμα μεχρι τις 10 το βραδυ...κ εχω σκασει απο χθες γιατι μειωθηκε το γαλα μου παλι! σταματησε να τρεχει κ να γεμισω πετσετες με αποτελεσμα η μικρη να πρεπει να κανει προσπαθεια για να ρουφιξει κ να εκνευριζεται ακομη περισσοτερο!!!τεντωνοταν απο την τσαντιλα της με το βυζι στο στομα...κ ολο το βραδυ το περασα μεσα στο αγχος...τελικα το γαλα εφτανε για 5λεπτους θηλασμους που ευτυχως της αρκουσαν κ κουτσα στραβα περασε η νυχτα μας...τωρα 2 πραγματα σκεφτομαι....ειτε να παρω το θηλαστρο να αρχισω να αντλω μπας κ αυξηθει ειτε ειναι προσπαθεια του οργανισμου να το ρεγουλαρει κ τζαμπα σκαω...επισης κ ενα 3ο...χθες απο το πολυ τρεξιμο δεν μπορω να πω οτι εφαγα κ παρα πολυ...ειδικα το πρωι που ημουν μονη...μηπως γι αυτο???

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!Σίγουρα πρέπει να τρώς καλά, σούπες,γάλακαι να θυμάσαι πολύ νερό!!!Μα να ήσουν μόνο εσύ???Εχθές όλες χαθήκατε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

μαζι με την καλημερα μου....

Α ρε Τσέρη με κάνεις πρωί πρωί και κλαίω....πολύ πίσω με πήγες...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Παρούσα!

Καλημέρα, κορίτσια μου! Οπως βλεπετε είμαι εδώ ακόμη! Οι βραδιές μου είναι πλέον εφιαλτικές! Μην τολμήσω να ξαπλώσω, ξεκινάει η συχνοουρία και τα πονάκια σε κοιλιά και μέση! Δυσκολα τα βράδια μου!

Ξύπνησα σήμερα με πονάκια, τώρα μου έχουν περάσει βέβαια!

Τσερυ, ζόρικη η μικρή! Δείχνει από τώρα χαρακτήρα! Για το γάλα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που ξέρει να σου πει! Είμαι σίγουρη πάντως πως εσύ ειδικά το παλεύεις και δεν το αφήνεις στην τύχη του!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Το Αγγελικάκι δεν προλαβαίνει λόγω δουλειάς και τρεξίματος γενικότερα!

Η νένα έχει το μαγαζί, αλλα όλο και δίνει το παρόν, η καημένουλα! Νένα, να πάνε καλά οι δουλειες, σας εύχομαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Παρούσα!

Καλημέρα, κορίτσια μου! Οπως βλεπετε είμαι εδώ ακόμη! Οι βραδιές μου είναι πλέον εφιαλτικές! Μην τολμήσω να ξαπλώσω, ξεκινάει η συχνοουρία και τα πονάκια σε κοιλιά και μέση! Δυσκολα τα βράδια μου!

Ξύπνησα σήμερα με πονάκια, τώρα μου έχουν περάσει βέβαια!

Τσερυ, ζόρικη η μικρή! Δείχνει από τώρα χαρακτήρα! Για το γάλα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που ξέρει να σου πει! Είμαι σίγουρη πάντως πως εσύ ειδικά το παλεύεις και δεν το αφήνεις στην τύχη του!

Είδες τι ώρα μπήκα και σε έψαχνα???Λίγο ακόμα υπομονή θα κάνεις και μετά θα έχεις άλλο λόγο να ξενυχτάς!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...