Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχετε μέιλ! Φρέσκο πράμα λέμε :tongue::tongue:

Τσερρούλα μου τα έβαλα όλα με νερό να τα καλύπτει και έριξα χοντρό αλάτι. Η φωτιά πολύ χαμηλή και την ανέβαζα σταδιακά! Αρκεί να σου πω ότι μου πήρε πάνω από δύο ώρες απλά το νερό έβρασε στα τελευταία δέκα λεπτά. Ίσως να ήταν και νωρίτερα έτοιμα αφού ήταν τόση ώρα σε καυτό νερό αλλά δεν το ρίσκαρα. Καλύτερα περισσότερο σφιχτά παρά μελάτα. Απλά στα δεκαενιά τα είχα έτσι και έσπασαν τα τέσσερα και στα 16 έβαλα κάτω πετσέτα και έσπασαν δυο! Μου είπαν και για βιτέξ στον πάτο αλλά δεν είχα το θεωρώ καλύτερο πάντως από την πετσέτα γιατί η τελευταία φουσκώνει.

ΤΟ μωράκι μου άνοιξε τα ματάκια του πριν πέντε λεπτά. Πέρασε και ένας που φώναζε ότι πουλάει καρέκλες ίσως να μου το ξύπνησε αυτός :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα!

Είστε καλά; Εμείς καλά είμαστε, αν και έβλεπα έναν παλιοεφιαλτη το πρωί και ξύπνησα λουσμένη στον ιδρώτα! Αντε, να γεννηθεί με το καλό το μωράκι μου, γιατί τώρα στα τελευταία και με έχουν πιάσει του κόσμου οι φοβίες!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

πεστε μου οτι θα περπατησετε κιολας να φρικαρω τελειως!!!!τα μωρακια μας νομιζω προτρεχουν λιγο παραπανω!!!

ωραια μαρμιν γαιτι εγω οτι και να δοκιμασω ειτε πετσετε βετεξ κτλ κτλ τα σπαω και μου μενουν λιγα...τωρα μου εφερε η πεθερα μου αυγα απο τις κοτες μας (για να μην ξεχνιεσαι συμπεθερα) αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι βρασμενα ή οχι. βασικα ο ενδιασμος μου ειναι στο οτι μου φαινονται βρασμενα ενω εγω της ειπα να μου τα φερει αβραστα...λετε να σπασω ενα να δω ή να περιμενω να μου φερει την μπογια κ να ρωτησω???μαλλον το 2ο θα κανω! μην παει και στραφι το αυγο. εγω σημερα την εβαλα να κοιμηθει μονη της και καποια στιγμη σαν να εκλεισε τα ματακια της αλλα χτυπησε τηλεφωνο και τα ξανανοιξε...για να δουμε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ρε Μαρμιν, είδαν καλά τα μάτια μου ή το φαντάστηκα; Στέκεται όρθιος; Κάνει βηματάκια; Βρε συ, πολύ μικρός δεν είναι για όλα αυτά; Παιδί- θαύμα μου φαίνεται ότι είναι! Τι γρήγορη εξέλιξη- ανάπτυξη ειναι αυτή! Φτου και πάλι φτου να μην το ματιάξουμε το παιδί! Ματάκι ελπίζω να του έχεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

ΤΣΕΡΡΥ ΔΕΣ

http://www.sintagesgiaantres.gr/symvoules/vrasimo-avgou

Άντε να σε διευκολύνω :tongue:

Πως θα καταλάβω αν είναι βρασμένο;

Βρίσκεις ένα αυγό στο ψυγείο αλλά δεν είσαι σίγουρος αν είναι βρασμένο ή όχι. Πώς θα το καταλάβεις? Αν αναρωτιέσαι πως μπορεί να φτάσει κανείς στο σημείο να μην ξέρει τότε θα σε προκαλέσω να ανοίξεις το ψυγείο σου και να μου πείς πόσων ημερών είναι το κάθε πράγμα που έχει μέσα και τι έχει κάτω από κάθε σκεπασμένο πιάτο - χωρίς να το ανοίξεις. Αν μπορείς να απαντήσεις σωστά τότε μη διαβάζεις παρακάτω.

Στο θέμα μας τώρα. Βάζεις το αυγό πλαγιαστά στο τραπέζι κρατώντας το με δυο δάκτυλα (αντίχειρα και δείκτη). Το γυρίζεις σα να ήταν σβούρα και το αφήνεις να περιστραφεί μόνο του. Καθώς περιστρέφεται το σταματάς στιγμιαία και το ξαναφήνεις. Αν αρχίσει ξανά να περιστρέφεται από μόνο του τότε είναι άβραστο. Αν μείνει σταματημένο τότε είναι βρασμένο.

Λέξεις κλειδιά: αυγό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

πεπσι περαστικα σας!!!βγαλατε καλοκαιρινα ε???ουφ...εμεις εχουμε ακομα ΔΡΟΜΟ...προς το παρον φοραμαι μπιτζαμες μονο!!εχω πει οτι μεχρι να 40 δεν θα βαλω παλιο τζιν...

τινκερ ποτε ειναι η βαφτιση αληθεια??ακομα τρεχετε?

εμεις σημερα ειπαμε για 15-9 να κλεισουμε για να ειναι εδω κ οι θειοι μας. αυτες τις μερες θα πουμε κ τον παπα.

Ωραία ημ/νια για τη βάπτιση θα έχει και ωραίο καιρό!!!Με το καλό λοιπόν!!!

Κ εγω κουραστηκα με τα καλοκαιρινα.απλα μετα το πασχα θα παμε γιαννενα κ δεν θα προλαβαινα. Τα χαλια θα τα κανω μετα.να δω που θα τα αποθηκευσω.

Πω πω ρε κοριτσια πως κανουν οι αντρες οταν αρρωσταινουν.εχει πεσει του θανατα.βεβαια δεν τολμαει να μου πει κ πολλα γιατι ολη μερα τον μαλωνω οτι δεν προσεξε κ αρρωστησε

Περαστικά στον αντρούλη σου Πέπση μου!!!

Εμενα τον κολλησε η μαμα του.οποτε σημερα τσακωνεται μαζι της. Οταν παει να μου πει κατι πχ οτι ποναει κτλ του λεω τα παραπονα στη μανουλα σου κ την παιρνει κ μαλωνουν

Χαχαχαχαχαχααχα μια χαρά σε βρίσκω!!!

Δε σας είπα! Χθες βράδυ είδαμε με το σύζυγο ένα έργο από το μέγκα! Περιληπτικά ένα ζευγάρι η σύζυγος έγκυος στη γέννα κάνει τελικά δίδυμα αλλά το κοριτσάκι είναι με σύνδρομο ντάουν. Ο πατέρας - γιατρός μόλις το βλέπει το δίνει στη νοσοκόμα να το πάει στο ίδρυμα. Η γυναίκα που ήταν υπό αναισθησία δεν κατάλαβε τίποτα κ αυτός της είπε πως είχαν δίδυμα κ το ένα πέθανε στη γέννα. Δεν το ήθελε γιατί ήταν μογγολάκι και θα πέθαινε νωρίς το ίδιο είχε συμβεί και στην αδελφούλα του και η μάνα του κατέρευσε! Πίστευε πως με αυτό τον τρόπο προστατεύει τη γυναίκα του. Η νοσοκόμα το λυπήθηκε και το πήρε να το μεγαλώσει. Ο πατέρας παρακολουθεί όλη τη ζωή του από φωτο και γράμματα που του στέλνει η νοσοκόμα χωρίς να ξέρει που είναι. Δείχνει η ταινία και το κοριτσάκι πως μεγαλώνει και είναι και πανέξυπνο. Να το βλέπατε νεογέννητο τι όμορφο που ήταν το πόσο το λυπήθηκα που ο μπαμπάς του τα ξεχώρισε κ το ένα είχε τα πάντα ενώ αυτό όχι. Το καλύτερο όμως είναι ο άντρας μου! Έκλαιγε και ειδικά στο τέλος! Και τον ρωτάω αν είχαμε εμείς θα το αγαπούσες; Και τι μου λέει; Γιατί όταν μου είπες για εκείνη την εξέταση δε συμφώνησα; Ποια; του λεω. Εκείνη του αίματος για να δούμε αν είναι μογγολάκι (τελικά δεν είναι τόσο αλλού όπως νόμιζα :rolleyes:)συμφώνησα να μην την κάνουμε, δε φτάνει που ο Θεός μας έστειλε παιδί δεν θα το θέλαμε κι όλας; Εγώ τα αγαπάω αυτά τα παιδάκια είναι πολύ καλά! Κορίτσια κάτι τέτοια μου λεει και κάνει και λιώνω! Αυτό που με αρέσει είναι πως είναι πολύ ευαίσθητος και τρυφερός και δε μασάει στα δύσκολα αλλά με συγκίνησε πολύ. Βέβαια εννοείται πως όλοι ονειρευόμαστε ένα υγιές παιδάκι αλλά είναι πολύ σημαντικό αν δεν είναι να υπάρχει ενότητα στο ζευγάρι και να παλεύουν μαζί και όχι να το εγκαταλείπουν! Αν ειδατε χθες το έργο θα με καταλαβαίνετε τώρα.

Αυτό το έργο το έιχα δεί μετά τη πρώτη μου αποβολή οπότε φαντάζεσαι για τι ψυχολογία μιλάμε......:cry::cry::cry:

Είναι όντως πανέμορφα!!!

Κοριτσάκια εγώ εχθές πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων Τ3 Τ4 κτλ ΧΑΛΙΑΑΑ αντί να 'εχουμε έστω μια μικρή βελτίωση είναι ακόμα χειρότερα... μου ανέβασε το χάπι και ξανά εξετάσεις σε 3 μήνες!!!Πήγα και ψώνησα στο καψουράκι καλοκαιρινά ρουχαλάκια και φορμάκια εσωτερικά τα πλύναμε τα σιδερώσαμε και τα φορέσαμε κιόλας!!!Για τη Μαριούλα σας τα είπα μετά το Πάσχα internet!!!Ο γιός μου εχθές έριξε το πρώτο γκομενάκι με φιλάκια:tongue::tongue::tongue: είχε έρθει η γειτόνισσα φίλη και όρμαγε στη κόρη της και τη φιλούσε το τί γέλιο κάναμε δεν φαντάζεστε!!!Σήμερα πήγα στον ΟΑΕΔ με το καψουράκι για ανανέωση της κάρτας μου πρώτη φορά οι μας στο αμάξι εκτός της περιοχής μας και τα πήγαμε μια χαρά...και στον ΟΑΕΔ πέρασα χωρίς να περιμένω στην ουρά ;););)Του φόρεσα και το καπελάκι του και καμάρωνε σαν το γύφτικο σκερπάνι!!!Τώρα κοιμάται το καμάρι μου και εγώ βράζω αβγουλάκια αφού έκανα ένα σφουγγάρισμα μέσα έξω το σπίτι!!!Έχω βγάλει και χταποδάκι να κάνω με μακαρονάκι κοφτό!!!Αυτά τα νέα μας!!!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗ ΘΕΛΩ ΘΑΛΑΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαρμινάκι όντως μεγαλώνουν τα καμάρια μας και εμένα όλη μέρα έτσι θέλει να τον έχω τα νεφρά μου έφτασαν στις πατούσες αλλά χαλάλι του!!!Κούκλος είναι ο Θρασυβουλάκος μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Νενα μου καλές δουλειές κοριτσάκι μου!!!Μακάρι να ήμουν κοντά να ερχόμουν και εγώ,γιατί κάτι μου λέει ότι οι Σαλονικιές θα τη κάνετε τη μάζωξη με τα μωρά σας στο νέο στέκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλως την ομορφη της παρεας!!!αντε καλη αρχη με τις βολτες και καλη συνεχεια...

ωστε ετσι το μαριουλακι μας ε??μας την εκανε παλι το ιντερνετ της...θα μας λειψει αλλα δεν πειραζει...

ωραιο φαγακι σημερα εχετε λιλικα!!!

ισως το κανω και γω αυριο...

εμεις σημερα ειμαστε ησυχες και καναμε και το μπανιο για πρωτη φορα μετα απο καιρο με χλωρινη!!!εβγαλα το αχτι μου!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλως την ομορφη της παρεας!!!αντε καλη αρχη με τις βολτες και καλη συνεχεια...

ωστε ετσι το μαριουλακι μας ε??μας την εκανε παλι το ιντερνετ της...θα μας λειψει αλλα δεν πειραζει...

ωραιο φαγακι σημερα εχετε λιλικα!!!

ισως το κανω και γω αυριο...

εμεις σημερα ειμαστε ησυχες και καναμε και το μπανιο για πρωτη φορα μετα απο καιρο με χλωρινη!!!εβγαλα το αχτι μου!

Νομίζω είμαστε εθισμένες στη χλωρίνη άν την απαγορεύσουν όπως στο εξωτερικό τι θα κάνουμε???:confused::confused::confused:

χαχαχα!αυτο το εκανε η αδερφη μου οταν ηταν μικρη κ εριχνα πολυ γελιο που πιπιλιζε το ποδι αντι το χερι!!!

Ναι τον έχω ξεκάλτσωτο λόγω ζέστης και ανακάλυψε και άλλα δάχτυλα για πιπίλιμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...