Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marmin μου, πού να ήξερα για τον μίνι καύσωνα, ρε γμτ; Μα και ξέρεις τι ωραίο σετάκι πήρα; και το πήρα και τσιμπημένο στην τιμή! Τώρα ποιος τρέχει να παίρνει βαμαβακερό;

Κάντυ, από το νεxt σε πόσες μέρες φτάνουν; Κι ερχονται στο σπίτι ή στο ταχυδρομείο; Και μετά πάμε τράπεζα και πληρώνουμε με πιστωτική;

σε 3 εργασιμες εγω εδωσα παραγγελεια Σαββατο και σημερα παρελαβα

ερχοντε με σπιντεξ στο σπιτι κανεις την παραγγελεια και οταν ολοκληρωσεις σου ζηταει με τι καρτα θα πληρωσεις επιλεγεις πατας τα στοιχεια της καρτας σου και αυτο ηταν ολο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

next εχει και γιαννενα αλλα οι τιμες δεν ειναι οι ιδιες τα ρουχα ομως ειναι ιδια περασα προχθες και τα ειδα αν μπεις θα τρελαθεις εχει πολυ ομορφα και να εισαι σιγουρη πως ειναι ολα πολυ καλη ποιοτητα εγω φανελακια και φορμακια τα εχω πλυνε βαλε τιποτα δεν εχουν παθει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

untitled.png

Λατρεμένος Αρκάς!!Κάθε Δευτέρα πρώτη ώρα στο Λύκειο μου έφερνε η διπλανή μου τον Αρκά από μία εφημερίδα που έπαιρνε την Κυριακή!Από θαύμα γλίτωσα αποβολή :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μπηκα να σας πω μονο μια καλημερα και να φυγω τρεχοντας. Παω στη δουλεια και μετα μεχρι πολυ αργα το βραδυ στο καφε γιατι σημερα ερχονται τα επιπλα και θα στηθει το καφε. Αν δωσει ο θεος αυριο επιτελους ανοιγουμε!!:P Θα σας στειλω οποσδηποτε φωτο!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλημερα κ απο μας τις υπναρουδες!!!

τι μου κανετε???εμεις σε ενα απο τα ξυπνηματα...στις 5.30 ειχαμε ορεξη για παιχνιδια!!!τελικα την ταισα κ κοιμηθηκε στις 8...κ τωρα ξανατρωμε!!!τι αλλο?βαλαμε ομως ενα σχετικο προγραμματακι κ ειμαι πολυ χαρουμενη γι αυτο...

τα ρουχαλακια απο το νεξτ ειναι φανταστικα κ με την πρωτη ευκαιρια (ελλειψη) θα παρω κ γω...επισης παρατηρησα οτι βγηκαν καλοκαιρινα...μαρτζι εμας ο παιδιατρος μας ςιπε οτι ειναι πολυ μικρο ακομα κ να του φοραμαι φανελακι κ απο πανω φορμακι ασχετα αν εξω βραζει ο τοπος!!!κ προχθεςω ακομα του λεω γιατρε να τις βγαλω τα μπουτακα εξω να δροσιστει κ ειπε οχι!!!τοβραδυ μου ειπε να την σκεπαζω με κουβερτα!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα λοιπόν και στις υπναρούδες που επιτέλους αρχίζουν να στρώνουν :tongue:

Είδες Μάρτζι πήρες απάντηση και σε αυτή την απορία σου! Ευτυχώς μέχρι στιγμής καλύπτουμε όλες τις ηλικίες εδώ:tongue:

Νενούλα μου με το καλό να ανοίξετε κοριτσάκι μου και περιμένουμε τις φώτο με ανυπομονησία!

Εμείς βάφουμε αυγά! Δηλαδή όχι ακριβώς αλλά είναι στο πρόγραμμα και αυτό! Προς το παρόν είναι έτοιμα βρασμένα από χθες! Από τα 35 που έβρασα μου έσπασαν τα 6 καλά δεν είναι; Τώρα ετοιμάζω τη γέμιση (νηστίσιμη) για το καλαμαράκι που θα φάμε το μεσημέρι. Ο υιός μου είναι μπροστά στο παράθυρο και κοιμάται στο καροτσάκι του το παλικαράκι μου εδώ και μία ώρα! Κορίτσια κλείσαμε πέντε ολόκληρους μήνες που είναι στη ζωή μας το πιστεύετε; Και γίνεται όλο και πιο καλό και πιο βολικό μωράκι. Σήμερα ξύπνησε στις 6 παρά 20 (από το βράδυ που κοιμήθηκε στις 9 και τέταρτο) έφαγε του έδωσα πολλά φιλάκια, κάναμε αγκαλίτσες και τον έβαλα ξύπνιο στο κρεβατάκι του όπου κοιμήθηκε μετά από λίγο και ξύπνησε στις 8,30! Τον άλλαξα φάγαμε και τώρα κοιμάται από τις 10 παρά 20! Πραγματικά πιστεύω πως αν δεν ήταν τόσο ήσυχος δε θα τα κατάφερνα κ για αυτό ο Θεούλης άργησε να μου τον στείλει για να τον ηρεμήσει πρώτα και να μου τον δώσει έτοιμο :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμιν οντως πολυ καλο το παλικαρι σου!!!αν φτασουμε ετσι θα ειναι σαν να μην εχω παιδι!!!εμεις απο την ωρα που ξυπνησαμε τρωμε με ενα διαλειμμα στο ενδιαμεσο κ τωρα την αφησα κ κλαει αλλα πρεπει να φαω κ γω ...

τα αυγα πως τα εβρασες?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...