Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε σας είπα! Χθες βράδυ είδαμε με το σύζυγο ένα έργο από το μέγκα! Περιληπτικά ένα ζευγάρι η σύζυγος έγκυος στη γέννα κάνει τελικά δίδυμα αλλά το κοριτσάκι είναι με σύνδρομο ντάουν. Ο πατέρας - γιατρός μόλις το βλέπει το δίνει στη νοσοκόμα να το πάει στο ίδρυμα. Η γυναίκα που ήταν υπό αναισθησία δεν κατάλαβε τίποτα κ αυτός της είπε πως είχαν δίδυμα κ το ένα πέθανε στη γέννα. Δεν το ήθελε γιατί ήταν μογγολάκι και θα πέθαινε νωρίς το ίδιο είχε συμβεί και στην αδελφούλα του και η μάνα του κατέρευσε! Πίστευε πως με αυτό τον τρόπο προστατεύει τη γυναίκα του. Η νοσοκόμα το λυπήθηκε και το πήρε να το μεγαλώσει. Ο πατέρας παρακολουθεί όλη τη ζωή του από φωτο και γράμματα που του στέλνει η νοσοκόμα χωρίς να ξέρει που είναι. Δείχνει η ταινία και το κοριτσάκι πως μεγαλώνει και είναι και πανέξυπνο. Να το βλέπατε νεογέννητο τι όμορφο που ήταν το πόσο το λυπήθηκα που ο μπαμπάς του τα ξεχώρισε κ το ένα είχε τα πάντα ενώ αυτό όχι. Το καλύτερο όμως είναι ο άντρας μου! Έκλαιγε και ειδικά στο τέλος! Και τον ρωτάω αν είχαμε εμείς θα το αγαπούσες; Και τι μου λέει; Γιατί όταν μου είπες για εκείνη την εξέταση δε συμφώνησα; Ποια; του λεω. Εκείνη του αίματος για να δούμε αν είναι μογγολάκι (τελικά δεν είναι τόσο αλλού όπως νόμιζα :rolleyes:)συμφώνησα να μην την κάνουμε, δε φτάνει που ο Θεός μας έστειλε παιδί δεν θα το θέλαμε κι όλας; Εγώ τα αγαπάω αυτά τα παιδάκια είναι πολύ καλά! Κορίτσια κάτι τέτοια μου λεει και κάνει και λιώνω! Αυτό που με αρέσει είναι πως είναι πολύ ευαίσθητος και τρυφερός και δε μασάει στα δύσκολα αλλά με συγκίνησε πολύ. Βέβαια εννοείται πως όλοι ονειρευόμαστε ένα υγιές παιδάκι αλλά είναι πολύ σημαντικό αν δεν είναι να υπάρχει ενότητα στο ζευγάρι και να παλεύουν μαζί και όχι να το εγκαταλείπουν! Αν ειδατε χθες το έργο θα με καταλαβαίνετε τώρα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εμενα τον κολλησε η μαμα του.οποτε σημερα τσακωνεται μαζι της. Οταν παει να μου πει κατι πχ οτι ποναει κτλ του λεω τα παραπονα στη μανουλα σου κ την παιρνει κ μαλωνουν

χαχαχα πλάκα μου κάνεις :P Καλό από το να μαλώνει μαζί σου :rolleyes: Εγώ τι να του έλεγα; 1ον δεν ήξερα ποιος τον κόλλησε και 2ον δεν έχει μανούλα οπότε υποχρεωτικά αντικαθιστώ και αυτήν ενίοτε:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι μου αν έχει τέτοιο καιρό όντως το βελουτέ θα είναι χοντρό! Το γιο μου τον φοράω κοντομάνικα και το μεσημέρι τον έχω μόνο με το εσωρουχάκι του τουλάχιστον για ένα μισαωράκι και πως το χαίρεται γιατί το σπίτι μας από τις 12 και μετά χτυπάει ο ήλιος από μπροστά δηλαδή σαλόνι οπότε μπορεί να φτάσαμε και τους 35 εδώ μέσα. Βέβαια εσένα θα είναι νεογέννητη αλλά και πάλι χοντρό μου φαίνεται. Όπως λες όμως έχε το μαζί σου για καλό και για κακό.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρμιν οντως πολυ συγκινητικο, τρυφερο κκ ανθρωπινο αυτο που σου ειπε και ο τροπος που σκεφτεται...κ ο δικος μου τα ιδια λεει.

καντυ μου εγω τε ξεχωριζω προς το παρον τουλαχιστον. ειναι κουκλια κ πολυ ζηλεω τα τελεια ρουχαλακια σας. ο γιος σου εκει που κοιμαται κ σουφρωνει τα χειλακια ειναι για ζουλιγμα!

αληθεια πεπσι τι εκανες με την τεντα?

η προισταμενη σου ηρεμισε καθολου?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Marmin μου, πού να ήξερα για τον μίνι καύσωνα, ρε γμτ; Μα και ξέρεις τι ωραίο σετάκι πήρα; και το πήρα και τσιμπημένο στην τιμή! Τώρα ποιος τρέχει να παίρνει βαμαβακερό;

Κάντυ, από το νεxt σε πόσες μέρες φτάνουν; Κι ερχονται στο σπίτι ή στο ταχυδρομείο; Και μετά πάμε τράπεζα και πληρώνουμε με πιστωτική;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρμιν οντως πολυ συγκινητικο, τρυφερο κκ ανθρωπινο αυτο που σου ειπε και ο τροπος που σκεφτεται...κ ο δικος μου τα ιδια λεει.

καντυ μου εγω τε ξεχωριζω προς το παρον τουλαχιστον. ειναι κουκλια κ πολυ ζηλεω τα τελεια ρουχαλακια σας. ο γιος σου εκει που κοιμαται κ σουφρωνει τα χειλακια ειναι για ζουλιγμα!

αληθεια πεπσι τι εκανες με την τεντα?

η προισταμενη σου ηρεμισε καθολου?

Μα ναι Τσέρρυ μου εγώ όταν έμεινα έγκυος του είπα για την εξέταση πριν μιλήσω με τη γυναικολόγο πως είναι ένας υπέρηχος που δείχνει αν είναι νταουνάκι και πως ακόμα και να υπάρχει περίπτωση να είναι δεν κάνω έκτρωση και τον ρώτησα αν θέλει να την κάνουμε. Μου λέει όχι ούτε εγώ θέλω να το ρίξουμε. Απλά τότε δεν ήξερα αν το εννοούσε ή το είπε πιστεύοντας ότι δε θα είναι νταουνάκι και το έκανε για να μη με κακοκαρδίσει. Να έβλεπες όμως χθες πως έκανε κάθε φορά που έβλεπε το κοριτσάκι και πως συγκινούνταν. Όταν το έδωσε ο μπαμπάς του βούρκωσε. Τα αγαπάει πολύ τα παιδάκια πόσο ευτυχισμένη είμαι που μας αξίωσε ο Θεός να κάνουμε παιδάκι και να είναι και γερό. Γιατί σίγουρα στην πράξη είναι πολύ δύσκολα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αααα και επίσης ο άντρας μου δεν είναι αυτό που λέμε της Εκκλησίας με την έννοια να έχει δικό του πνευματικό και να πηγαίνει κάθε Κυριακή Εκκλησία που μια τέτοια πράξη (να μην κάνει έκτρωση ένα νταουνάκι) θα ήταν αναμενόμενη και αυτό είναι που με κάνει να τον θαυμάζω ακόμη περισσότερο γιατί σημαίνει πως έχει ευγενική ψυχή άσχετα που πολλές φορές μου σπάει τα νεύρα μέσα στη ζωή και αυτά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καληνύχτα Μαρμιν!

Αν έρχονται γρήγορα (θα μου πει η Κάντυ) ίσως τα παραγγείλω! Αλλιώς αύριο είμαι για αγορά να της αγοράσω ένα ωραίο βαμβακερό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...