Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Τέλεια όλα! Και εγώ ήθελα φουλ καριέρα, έσκασε ο κοβιντ και μετά μαθαίναμε για την εξωσωματική… κάπως κύλισαν έτσι τα πράγματα. Μην μετανιώνεις. Το μόνο που δεν ήξερες γιατί πριν 10 χρόνια δεν ήταν τόσο στην μόδα να προωθούν οι γιατροί την κατάψυξη ωαρίων. Τώρα ξεκίνησε έντονα να συζητιέται. Παλιά σου έλεγαν κάνε τώρα παιδί. Τι είναι; Ούτε εγώ θα έκανα. Έτυχε και ο σύζυγος μου είναι μεγαλύτερος μου και κάπως ήρθε σε αυτήν την φάση λίγο ποιο γρήγορα από ότι θα ερχόμουν πιστεύω με συνομήλικο μου. Προς θεού δεν με πίεσε σε κάτι, απλά ήρθε η επιθυμία ίσως ποιο γρήγορα. 
      Ε άστο. Είναι δυναμική και κάνω τα πάντα μόνη μου, αλλά εκεί στην εμβρυομεταφορά δυσκολεύτηκα. Βεβαια είδα την γλύκα του μόνη μου όταν έκανα παιδι. Και το κερασάκι στην τούρτα όταν φεύγει τώρα που έχω και δουλειά και παιδί και σκυλί και τόσες ώρες που λείπει; Οι δουλειές; Ποιος θα της κάνει, με τέτοια έξοδα , μια γυναίκα για το σπίτι 2 φορές το μήνα φαίνεται μακρινό όνειρο. Προσπαθούμε μισά μισά όπως είχαμε πει πριν κάποιες μέρες να τις κάνουμε παρέα. 
      πολυ μου αρέσει η προσέγγιση του γιατρού. 

πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Σοκ, μην με τρομάζεις! Προσπάθησα να αγοράσω, αλλά γελάω με τις τιμές 😂😂 ένα νορμαλ σπίτι στα 180.000 σε ότι ναναι περιοχές. Υπομονή και κουράγιο. Μας βλέπω 2-2 τις οικογένειες σε ίδιο σπίτι. Οπως παλια 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρμιν, λες να γεννησω μες στο Πάσχα; Αντε να πέφτουν τα στοιχήματα και για μένα!

Ο άντρας μου στοιχηματισε για 6 Μαιου, η κολλητή μου για 9 Μαιου, η αδελφή μου λέει πως δεν θα προλάβω το επόμενο νον στρες που είναι τρίτη (7 μαιου)! Εγώ πιστεύω πως μέχρι την Κυριακή θα γεννήσω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστουμε μαρτζι για τις αφιερωσεις!!!κ μενα ο Παπαζογλου ειναι απο τους αγαπημενους μου....το δικο μου αγαπημενο
σε ματζορε διαθεση παντα!!!
Τρελαίνομαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ, τι ωραία τα δίδυμα με αυτά τα ρουχαλάκια! καλά, η μικρή είναι ολοιδια εσύ! Ο μικρούλης υπναράς και ξανθούλης!

Με την ευκαιρία ρε κορίτσια! Εχω ετοιμάσει για το μωρό βελουτέ σετάκι για την ώρα που θα γεννηθεί! Για τις επόμενες μέρες στο μαιευτήριο έχω και βαμβακερά φορμάκια και βελουτέ! Μήπως τα βελουτέ για την ώρα της γέννας της πέσουν βαριά της καημενούλας μου; Εχει πολλή ζεστη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τα βελουτε που ειχα εγω δεν τις τα βαζω γιατι δυσανασχετει απο την ζεστη. εκει που εισαι βεβαια εχει αλλο καιρο...

μαρμιν ελειπες ολη μερα αλλα επεστρεψες δριμύτερη. ειπαμε να ριξουμε εναν υπνακο με το μαρκελλακι μας. βεβαια ερχικα στο σχεδιο ηταν να κοιμηθει κ ο μπαμπας μαζι μας αλλα αυτη φροντισε κ τον εδιωξε!!!

μαρτζι θα πονταρω στο 12 γιατι δεν σ'ακουω να κανεις σεξ κ γι αυτο θα καθυστερησεις πιστευω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Μαρτζι ο γιατρος μεχρι ποτε σου ειπε?

Εγω σημερα κατεβασα τα καλοκαιρινα κ ο αντρας ειναι αρρωστος με 39 πυρετο.

Ωωχχχχχχχχχ ο καημενούλης :(:( Περαστικά σας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε??όλα καλά??

εγώ έλειπα σήμερα...πριν λίγο ήρθα σπίτι...τρεχάματα είχα...και αύριο το ίδιο...αύριο θα πάω και δουλεία...:( πολύ θα ήθελα να έμενα σπίτι...

τα φιλια μου σε όλες...

μαρτζι μετά το πάσχα στοιχιματίζω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Tsery, όντως το σεξ δεν παίζει ούτε κατά διάνοια! Ο άντρας μου φοβάται πάρα πολύ κι όχι τίποτα άλλο έτυχε να μιλήσουμε με μια φίλη και μία ξαδέλφη μου και πώς πέσαμε σε κουβέντα και υποστήριζαν κι εκείνοι πως δεν πρέπει κι άλλα τέτοια, ε! κι αυτό ήταν! Το έδεσε κόμπο πως δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα! Ετσι περιορίστηκα κι εγώ στο περπατημα!

Αχ, κι εδώ έχει πολύ ωραίο καιρό, κορίτσια! Οταν πήρα το σετάκι το βελουτέ για την ώρα της γέννας δεν πίστευα με τίποτα πως θα είχαμε καυσωνα όταν θα γεννιόταν η μικρούλα μου! Να πάω λέτε να αγοράσω ένα βαμβακερο; Της έχω κάμποσα βαμβακερά αλλά είναι όλα από μια φίλη μου και θα ήθελα τα πρώτα της ρούχα να είναι ολόδικά της! Να έχω λέτε ένα καβάτζα μην μου βάλουν τις φωνές οι μαιες, αν παρουσιάσω το βελουτέ;;;

Πέπσι μου, μέχρι 16 Μαιου με έχει ο γιατρός! Περαστικά στον αντρούλη σου!

Τινκερ, έχεις τρέξιμο, ε; Φιλιά και από εμάς!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

πεπσι περαστικα σας!!!βγαλατε καλοκαιρινα ε???ουφ...εμεις εχουμε ακομα ΔΡΟΜΟ...προς το παρον φοραμαι μπιτζαμες μονο!!εχω πει οτι μεχρι να 40 δεν θα βαλω παλιο τζιν...

τινκερ ποτε ειναι η βαφτιση αληθεια??ακομα τρεχετε?

εμεις σημερα ειπαμε για 15-9 να κλεισουμε για να ειναι εδω κ οι θειοι μας. αυτες τις μερες θα πουμε κ τον παπα.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τίγκερ μου τι κάνεις; Μας έλειψες! Δουλίτσα αύριο ε; Θα σχολάσετε κανονικά ή σας αφήνουν νωρίτερα μέρα που είναι;

Εγώ βράζω αυγουλάκια για να τα βάψω αύριο γιατί όλα μαζί δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω και προκειμένου να αγχωθώ καλύτερα να προετοιμαστώ νωρίτερα!;)

Καντυ κουκλάκια τα διδυμάκια! Πέστε με χαζή αλλά με το ζόρι τα ξεχωρίζω κ περισσότερο από την ομοιότητα με σένα! Για να δούμε! Αυτό με το φορμάκι που αγαπάει τον μπαμπά είναι η κόρη σωστά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαρτζι για 14 σε εχω εγώ!!Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Μπήκα να ααα πω ότι η Μαριούλα δεν έχει internet!!! Σας καληνυχτίζω!!! Αύριο τα νέα μας και ο σχολιασμός!!! Σας αγαπώωωωωω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κ εγω κουραστηκα με τα καλοκαιρινα.απλα μετα το πασχα θα παμε γιαννενα κ δεν θα προλαβαινα. Τα χαλια θα τα κανω μετα.να δω που θα τα αποθηκευσω.

Πω πω ρε κοριτσια πως κανουν οι αντρες οταν αρρωσταινουν.εχει πεσει του θανατα.βεβαια δεν τολμαει να μου πει κ πολλα γιατι ολη μερα τον μαλωνω οτι δεν προσεξε κ αρρωστησε

Αφήστε πονεμένη υπόθεση τα καλοκαιρινά και δεν είναι που πρέπει να τα βγάλω αλλά και να τα σιδερώσω και να σηκώσω και τα χειμωνιάτικα :( Ουφ κουράστηκα μόνο που το συζήτησα:confused::confused:

Πέπσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα δεν έχει άλλωστε πολύ καιρό που τα πέρασα και εγώ! Περαστικά και σε σένα κοριτσάκι και εύχομαι να μη μαλώσετε μέρες που είναι! Υπομονή

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τι να μαλωσουμε?τον λυπαμαι. Ψηνεται. Αλλα ειναι παραπονιαρηδες. Που να αντεξουν πονους αυτοι?

Έτσι μπράβο κοριτσάκι μου στο λέω γιατί απλά η πολύ μουρμούρα έστω και δικαιολογημένη σου σπάει τα νεύρα και δε θέλει και πολύ! Εμείς είχαμε μαλώσει καναδυο φορές γιατί κι εγώ πολύ κούραση με δύο μωρά μέσα στο σπίτι και μάλιστα το ένα άρρωστο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...