Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Tsery, πολύ με εφτιαξες με το τραγουδάκι! Βρε κορίτσια, πολύ μ' αρέσει η φωνή της Αλίκης! Τη θεωρώ τόσο μοναδική και τόσο όμορφη για παιδιά! Τώρα ακούω το "γλάρο"!!!! Επίσης στην ανιψιά μου τραγουδούσα το "νιαου! νιαου! βρε γατούλα" και της άρεσε πάρα πολυ!

Αλλά το Θα κεντήσω είναι το ωραιότερο!

Κάντυ, όχι, δεν με τσάντισε αυτή που λες! Μια ηλίθια ήταν στο γκισέ για τα τα αποτελέσματα των αιματολογικών στο ισόγειο! Ασε, όσο την σκέφτομαι τόσο αγριεύω που δεν την τσακώθηκα!

Τρέχει τόσο γάλα, ρε κορίτσι; Και πώς το σταματάς; Τα επιθέματα, κοχύλια δεν στο συγκρατούνε τουλάχιστον; Αχ, ας είμαι σαν το Αγγελικάκι! Πολυ σύντομα θα ξέρουμε....

Η babylino μού έστειλε σήμερα δεματάκι! Πολύ ωραίο: 26 πάνες το 2 νούμερο, ένα κουτί σερβιέτες maxi night, βαμβάκι, μωρομάντηλα και εκπτωτικά κουπόνια των 2 και 3 ευρώ! Μια χαρά μού ήρθαν!

Τσερυ, αν είναι οικογενειακό εύχομαι η μικρούλα μου να πάρει από μένα που ήμουν ,σύμφωνα με τη μάνα μου, πολύ ήσυχο μωρό και δεν ακουγόμουν ποτέ! Αν μοιάσει στον πατέρα της χαθήκαμε! Πολύ νευρικός άνθρωπος, ρε κορίτσια, ώρες ώρες! Νομίζω έχει διπλή προσωπικότητα! Δεν ψυχολογείται! Η που θα είναι πολύ καλός και ήπιος και θα τον παίζεις στα δάχτυλα ή που θα είναι αγριάνθρωπος χωρίς κι ο ίδιος να ξέρει το λόγο της τσαντίλας του!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστουμε μαρτζι για τις αφιερωσεις!!!κ μενα ο Παπαζογλου ειναι απο τους αγαπημενους μου....το δικο μου αγαπημενο

σε ματζορε διαθεση παντα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

αχαχαχ!!!ειδες λιλι το μπουμπουκακι??

εμενα η δικια μου αναγνωριζει αυτα...

κτλ κτλ...

με γαλλικά και πιάνο το κοριτσάκι μου θα το μεγαλώσω!!!

χαχαχα! Πριν τα ακούσω σκέφτηκα πως μας έβαλες κανένα γαλλικό κουλτουριάρικο!!

Μαρμιν έδωσα νερό στο καψουράκι με το μπιμπερό που δίνεις στο μπουμπουκακι και το ήπιε μια χαρά λες να μη γουστάρει το άλλο μπιμπερό???

Ή νευρίασε γιατί τελικά κατάλαβε πως ήθελε και αυτός και έκανε χαζομάρα χθες που το έσπρωχνε :tongue::tongue: Πάντως Λίλι μου σοβαρά τώρα από αυτό το μπιμπερό δοκίμασα να του δώσω το γάλα μου και δεν το έπινε και του έδινα πάντα με της νουκ. Τώρα όμως δεν το έβρισκα το άλλο και αναγκαστικά λεω θα δοκιμάσω κ μια χαρά! Σήμερα βρήκα και το καλό μας τελικά, ξυνίστηκε λίγο - δεν ξέρω γιατί - αλλά ήπιε και από εκεί μια χαρά! Απλά πιστεύω πως με της Κίκο ακονίζει και τα δοντάκια του καλύτερα και δροσίζεται κι όλας! Εγώ πινω εμφιαλωμένο με το μπουκάλι και έχει πόσο καιρό που με κοιτάει σα λιγωμένος! Κάνω για πλάκα να του δώσω και ορμάει! Χαχαχα το αγοράκι μου λες να έχει την ίδια όρεξη και για τα φρουτάκια του;

Κι αυτό είναι το δικό μου τραγούδι και ο δικός μου τραγουδιστής!!!! Ο πιο αγαπημένος........Το χαρίζω σε όλες σας!!!

Μάρτζι μου λατρεμένο τραγούδι και για μένα αυτό! Ο μπουμπούκος μου σου στέλνει πολλά πολλά φιλάκια και σε ευχαριστεί για το τραγουδάκι!

Όταν ήταν νεογέννητο ακόμα έβλεπε ο άντρας μου μια συνέντευξη του Γιάννη Πάριου. Άρχισα λοιπόν να του τραγουδάω το "πιο καλή η μοναξιά" και κοιμόταν μια χαρά! Το λέγαμε εναλλάξ με τη θάλασσα! Μια μέρα αποφασίζω να βρω τον Πάριο και του το βάζω! Το πιστεύετε πως έβαλε τα κλάμματα και δεν το ήθελε και μόλις το σταμάτησα και του το τραγούδησα εγώ ηρέμησε; Και είμαι τελείως φάλτσα και κακόφωνη μιλάμε! Τι γούστο θα έχει το παλικάρι μου :rolleyes:

Λοιπόν Μάρτζι τόση ώρα είχα να μπω και αγωνιούσα μη γέννησες και δεν το μάθω αν και η θεία Λίλι με φροντίζει πάντα μέχρι τώρα :tongue::tongue: Πάντως κάτι μου λέει πως θα γεννήσεις 5 Μαίου και αν σκεφτείς πως στην Τσέρρυ έπεσα έξω μία μέρα παίζει και η 4 (μήπως και η έξι; :rolleyes:)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Σας άρεσε το σκυλάκι μου; Επειδή το πρωί ξεχασα να σας ευχηθώ καλό μήνα είπα να εξιλεωθώ με μία όμορφη φώτο :tongue::tongue: Και μια και για τους δημόσιους υπαλλήλους σήμερα είναι και πρωτομαγιά

images?q=tbn:ANd9GcSYdZ0iWU26JQ4YG5IOuNRz5stNjbrWyp_hYQYPqUSVqYK4vWl5

καλή Πρωτομαγιά λοιπόν :?

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...