Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή θα το ξεχάσω! Ρώτησα την παιδίατρο για τα κουνουπάκια και μου είπε πως πάνω του δεν κάνει τίποτα να το βάλω οπότε ή στο καροτσάκι του ή στο κρεβατάκι του τα αυτοκόλλητα και κάτι άλλα δε θυμάμαι τα οποία όμως επειδή μου είπε είναι οικολογικά (;) δε θυμάμαι :oops::oops: δε θα κάνουν και δουλειά. Καλύτερα φυσικούς τρόπους λέει όπως σίτα στα παράθυρα, φαρδιά κουνουπιέρα κτλ. Και έξω της λέω; Ε από ότι κατάλαβα ας το τσιμπήσει και κανένα. Για αντιηλιακό ξέχασα να ρωτήσω. Και επειδή στη Λίλι έδωσε η παιδίατρος και τα δύο είχα σκοπό να ρωτήσω εσένα Κάντυ τι γνωρίζεις για όλα αυτά αλλά με πρόλαβες! Ουφ πάλι πρέπει να διασταυρώσω πληροφορίες!:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλό μήνα κι από μένα!

Βρε κορίτσια, να το παρω απόφαση πως αν θηλάσω, το στήθος μου θα τρέχει συνέχεια γάλα; Και πώς θα κυκλοφορώ τις πρώτες μέρες μέσα στο σπίτι που θα είναι και τα πεθερικά μου; Και για πόσο καιρό θα τρέχουν έτσι; Ουφ! Και μετά μου λέτε πως είναι βολικός και ξεκούραστος ο θηλασμός! Δύσκολος και επίπονος είναι......Για πόνους ακούω, για μαστιτιδες ακούω, για βυζιά όλη μέρα έξω ακούω, για γάλατα να τρέχουν ακούω, για μωρά εξαρτημένα από το βυζί ακούω......Τα έχω παίξει λέμε!!!!

Λίλι, γιατί φοβόταν ο άντρας σου πως θα πάθει κάτι το μωράκι;

Κάντυ, σωστό κι αυτό! Πού να τα τρέχεις τα μωράκια μέσα στον ήλιο; Δίκιο είχε η κοσμετολόγος λέγοντας πως είναι καλό να βγαίνουν ή νωρίς ή αργά! Αλλά και πάλι! Αν χρειαστεί να βγει τέτοια ώρα πχ πώς να μην του βάλεις ένα αντιηλιακό να προστατευτεί, το καημένο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

μαρτζι αυτα ισχυουν για μενα κ το πυραγχας μου!!!τα κοριτσια δεν θυμαμαι να ηταν ετσι...μην απογοητευεσαι! εγω εχω γενικα πολυ ευαισθητο δερμα κ γι αυτο ειναι ετσι για μενα, σε συνδυασμο βεβαιο με το νευρικο-λαιμαργο παιδι που εχω!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κάπου διάβασε για ένα μωρό που χάθηκε από εισρόφιση και του είχε κολλήσει.........μας ξαγρύπνησε και εμένα και το καψουράκι!!!Αυτό το τραγούδι τσέρη του το έβαζα από τη κοιλιά ακόμα και το ανααγνωρίζει όπως και αυτά

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Για το αντηλιακό και το αντικουνουπικό Κάντυ θα χρειαστούν σίγουρα στο εξοχικό γιστί έχει κάτι στούκας που σε εμάς και κάνουν καρούμπαλα σκέψου στο μωρούλι μου....κσαι το αντηλιακό και αυτό θα το χρησιμοποιήσω γιατί ακόμα και με την αντηλιά το καψουράκι γίνεται σαν το κ@λ@ της μαιμούς!!!!Πήραμε και καπέλο και του αρέσει πολύ!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαρμιν πρώτη φορά το καψουρακι είδε βιντεάκι σας και φώναζε λες και μαλωνε το μπουμπούκο που πρόδωσε το βυζί για το νερό...Χαχαχα πάντως μια χαρά το αγόρι μου το πίνει το νεράκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΤΖΙ λες για την προισταμενη της μαιευτικης β?????εγω μ αυτην ειχα τσακωθει μας ειχε ακουσει ολος ο οροφος:evil::evil:

ταλαιπωρηθηκες ε????εγω οποτε πηγαινα ηταν χαλαρα δεν ειχα ποτε θεμα και το βασικοτερο εγω οτι εκανα το εκανα εντελως δωρεαν

οσο για τα βυζια:shock::shock:προχθες μιλουσα με το Αγγελικακι και μου ελεγε πως αυτη δεν ειχε ποτε προβλημα με το στηθος της ουτε να τρεξει ουτε να πριστει ουτε να πονεσει τιποτα οσες ωρες κι αν περασουν μπορει να εισαι κι εσυ τοσο τυχερη

εγω δεν σας ειπα τι επαθα προχθες που ηρθε ο γιατρος:D:Dειχα θηλασει λιγο πριν ερθει αφου ζυγισε εξετασε τα μωρα τα ντυνω και καθομαστε να συζητησουμε και αρχιζουν να τρεχουν χωρις να το καταλαβω αφου λοιπον εγινε η μλπουζα σουπα αρχησαν να τρεχουν τα γαλατα στα ποδια μου ετσι οπως μου μιλουσε με κοιταζει παραξενα και μου λεει

''απο τι εγινες μουσκεμα??''απο το στηθος μου που τρεχει του λεω αα λεει επρεπε να θηλασεις τωρα?οχι του λεω θηλασα πριν ερθετε:shock::shock::shock:

σοκ ο γιατρος εδω μου λεει εχει χασει 100mlγαλα παω αλλαζω κι αυτος ακομα να λεει πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο μηπως να το ψαξεις

ρεζιλι εγινα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γεια σου ρε καντυ!!!πολυ γελιο εριξα...κ γω καπως ετσι ειμαι!!!

επισης η πεθερα μου μου ειπε οτι ετσι νευρικος ηταν ο αντρας μου κ για 40 μερες δεν κοιμηθηκε ουτε πρωι ουτε βραδυ αλλα μετα εστρωσε!!!

τα νευρα ηξερα απο που τα πηραμε....αφου μου λεει οτι στρωνει παλι καλα!!!!

χθες το ειπα κ στον γιατρο οτι την πιανει υστερια κ μου απαντησε οτι αυτο ειναι οικογενειακό!!!σαν προσβολη μου ακουστηκε...αφου το ξερεις το βιος σου βρε ζωον τι ρωτας...???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχαχαχ!!!ειδες λιλι το μπουμπουκακι??

εμενα η δικια μου αναγνωριζει αυτα...

κτλ κτλ...

με γαλλικά και πιάνο το κοριτσάκι μου θα το μεγαλώσω!!!

Χαχαχαχαχα τα καλύτερα ακούει το κορίτσι μας!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαρμιν έδωσα νερό στο καψουράκι με το μπιμπερό που δίνεις στο μπουμπουκακι και το ήπιε μια χαρά λες να μη γουστάρει το άλλο μπιμπερό???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...