Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εγ'ω παρατηρώ πως έχει κανα δυο τρεις μέρες που μας την έχεις κάνει τα πρωινά!!!! :tongue: Δεν είναι μόνο το σημερινό!

Ναι ε; :rolleyes::rolleyes: Κοίτα να δεις το Σαββατοκύριακο δεν πιάνεται :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι το λατρευω το τραγουγι που λες!!!θα κεντησω....αυριο θα το βαλω κ στην χιονατη μου!

θηλαστρο μπορεις κ να νοικιασεις με τον μηνα το νοσοκομειακο. ρωτα την καντυ. εγω το χρησιμοποιω οταν πρηζομαι πολυ, καποια στιγμη που πονουσα σκεφτομουν να δωσω με το μπιμπερο κ προχθες με την μαστιτιδα επισης εβγαλα για παν ενδεχομενο. επισης μετα τις 40 θα αρχισω να της δινω κ με το μπιμπερο για να μαθει οταν ειμαστε εξω η την αφηνω στην πεθερα η την μανα μου. γι αυτο κ το ηθελα απο την αρχη.

καληνυχτα γοργονες! το βιντεακι δεν ανεβαινει γιατι ειναι μεγαλο...θα σκεφτω τροπο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ρε Μαρμιν, τι παιδί είναι αυτό; Να μην δίνει με τίποτα το μπιμπερό.......Και πίνει κανονικά νεράκι! Φτου! φτου!

Είδες πώς σηκωνόταν; :tongue::tongue::tongue:

μαρτζι το λατρευω το τραγουγι που λες!!!θα κεντησω....αυριο θα το βαλω κ στην χιονατη μου!

θηλαστρο μπορεις κ να νοικιασεις με τον μηνα το νοσοκομειακο. ρωτα την καντυ. εγω το χρησιμοποιω οταν πρηζομαι πολυ, καποια στιγμη που πονουσα σκεφτομουν να δωσω με το μπιμπερο κ προχθες με την μαστιτιδα επισης εβγαλα για παν ενδεχομενο. επισης μετα τις 40 θα αρχισω να της δινω κ με το μπιμπερο για να μαθει οταν ειμαστε εξω η την αφηνω στην πεθερα η την μανα μου. γι αυτο κ το ηθελα απο την αρχη.

καληνυχτα γοργονες! το βιντεακι δεν ανεβαινει γιατι ειναι μεγαλο...θα σκεφτω τροπο...

Η Μαριούλα ξέρει!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γεια σας!!!!

δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω:cry::cry::cry:ωρες ωρες με πιανει μια απελπησια θελω να κλαιω

4610 ο μπεμπης 4400 η μπεμπα

σε γενικες γραμμες ολα πολυ καλα μας εδωσε οδηγιες για το ταξιδι

σημερα πηγα γυναικολογο εκανα και εξετασεις

εχω ξεκινησει να γραφω απο τις 6 το απογευμα:oops::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κάντυ μου τέλεια τα νέα σας μεγάλωσαν τα μικρούλια μας! Ξέρεις τι σκέφτηκα διαβάζοντας το μνμ σου; Σαν την μπέμπα σου περίπου (30 γρ παραπάνω) ήταν ο γιος μου όταν γεννήθηκε αλλά πιο κοντός :oops: Αλήθεια πόσο ύψος έχετε; Τι οδηγίες σας έδωσε για το ταξίδι; Πολλά ρωτάω; :rolleyes::cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημερα

Κι εγω τον ταισα πριν λιγο και ειπα να σας γραψω δυο λογια τωρα που μπορω. Τα νεα μου ειναι οτι δουλευω ολη μερα δηλ. ξεκιναω απο τις 10 το πρωι δουλεια και το παω μεχρι τις 8-9 το βραδυ με διαλλειματα ενδιαμεσα για θηλασμο. Πηγαινω και στο καφε για λιγο καθε μερα για να συντονισω και να βοηθησω λιγο. Χθες εκει που τακτοποιουσα ενα ψυγειο επεσε ενα μπουκαλι πανω στο μεσαιο δακτυλο του ποδιου και εγινε μαυρο:(!!! Ποναω πολυ σχεδον κουτσενω!!!!

Ο καημενος ο μπεμπακος λες και με καταλαβαινει οτι ειμαι σε φρενηρη κατασταση αρχισε να μπαινει σε ενα πιο βολικο προγραμμα. Τρωει μερικες φορες στο 2 αλλα πλεον και στο 3ωρο γιατι αρχισε να κοιμαται και την ημερα:P!!! Ακους cherroula!!! Eπισης το βραδυ δεν ξυπναει παω απο 2 φορες και μαλιστα κανει και ενα τετραωρο συνηθως στον πρωτο υπνο. Πχ. σημερα απο τις 1130 με 12 που κοιμηθηκαμε ξυπνησε 430.

Παω για υπνο γιατι εχω δυσκολη μερα. Ευτυχως στη δουλεια μου θα δουλευω μεχρι και την Πεμπτη οποτε απο Παρασκευη θα πηγαινω να βοηθαω στο καφε.

Παραδοξως παρολο που τρεχω ολη μερα και δεν κοιμαμαι και πολυ δεν νιωθω κοπωση. Εχω τρομερη ενεργεια. Βεβαια λεω τη αμαρτια μου οτι ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που δεν νηστευω. Βεβαια δεν τρωω κρεας αλλα τρωω ολα τα αλλα. Πιστευω να με συγχωρεσει ο θεος. Σημερα θα προσπαθησω να μην φαω γαλακτοκομικα και την Παρασκευη θα προσπαθησω χωρις λαδι για μια μερα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Τσερρούλα μου πώς πάει το στήθος; Ήθελα και εγώ να σου πω ότι δεν κοιμάμαι μπρούμυτα παρά μόνο τώρα τελευταία πια που άρχισε να μη με ενοχλεί και πάλι μόνο όταν τα βυζάκια μου έχουν αδειάσει και όχι για πολύ. Το αποφεύγω γιατί ψιλοφοβάμαι να σου πω την αλήθεια. Έλεγα μήπως κάνω λάθος και για αυτό το έψαξα και όντως η λάθος στάση του ύπνου μπορεί να κάνει μαστίτιδα (φαντάζομαι όχι από μόνη της μαζί με προδιάθεση). Κοίτα τι βρήκα

"Η παρατεταμένη πίεση του μαστού-φραγμένοι πόροι

Σφιχτοί στηθόδεσμοι, μπανέλες, ζώνες αυτοκινήτου και λουριά από μάρσιππους που πιέζουν κάποια σημεία του στήθους για πολλή ώρα, εμποδίζουν τη ροή του γάλακτος προς τη θηλή και προδιαθέτουν για μαστίτιδα. Επίσης η λάθος στάση ύπνου μπορεί και αυτή να προκαλέσει υπερβολική πίεση σε κάποια σημεία του μαστού."

Είναι από εδώ: http://www.babyonline.gr/thilasmos/mastitida-simptomata-aitia-antimetopisi

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Δεν θέλω παράπονα σήμερα πρόλαβα και έδωσα πρωινό παρόν :tongue::tongue: Τώρα νομίζω μπορώ να εξαφανιστώ σωστά; ;) Εσείς μην πάρετε θάρρος και λείψετε όμως να μείνετε εδώ και να τα λέτε για να έχω μελέτη όταν με το καλό επιστρέψω :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια κουφάθηκα τώρα :shock: Είχα το μωράκι μου στην κούνια του και τον άκουγα να κοπανιέται! Λέω να τελειώσω με τις καλημέρες μου στα κορίτσια και να τον πάρω (δεν έκλαιγε) και ώσπου να τελειώσω με τα μνμ τον ακούω να ροχαλίζει ή μάλλον να ρουθουνίζει "δεν μπορεί" σκέφτομαι και ναι κοιμάται ο γλυκός μου :eek:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!!! Νυστααααααζω!!! Ο άντρας μου σήμερα όλη τη νύχτα είχε μια ανησυχία ότι κάτι θα πάθει το μωρο όλο νόμιζε ότι κάνει εμετό...φυσικά το μωρο ήταν και είναι μια χαρά αλλά δεν μας άφησε να κοιμηθούμε όλο μου έλεγε σήκωσε το μωρο κάτι έχει ξυπναγα εγώ ξυπναγε και το καψουρακι!!! :-(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

εχω τον μπουμπουκο αγκαλια να ρευτει και ειπα να πω μια καλημερα

κι εγω νυσταζω........ο αντρας μου ελειπε αποψε τη νυχτα καποια στιγμη απελπιστηκα στις 2 εβαλα να σιδερωσω και στις 3,5 ηλεκ σκουπα ειμαι που ειμαι ξυπνια να κανω καμια δουλεια:cry:μετα εκανα μπανακι και κοιμηθηκαμε απο τις 4++ εως 7

ΛΙΛΙ κι εγω οσο δουλευα στο φαρμακειο εδινα σε βρεφη το αντικουνουπικο της φρεζυ αλλα και το αντηλιακο αφου τα συνταγογραφουσαν παιδιατροι εεεε σκεφτομουν οτι μια χαρα θα ειναι αλλα περυσι στην σχολη εμαθα πως ηταν τραγικο λαθος:shock::shock:οταν εμαθα τα συστατικα που περιεχουν σοκαριστηκα καλα για το αντικουνουπικο ειναι αρκετα επιβαρυμενο και για ενηλικες ποσο μαλλον για το βρεφος:evil::evil:επισσης τα φιλτρα οποιουδηποτε αντηλιακου απαγορευοντε σε μωρο κατω του ενος ετους

ακομα ηχει στ αυτια μου η ερωτηση ενος συναδελφου προς την κοσμετολογο

''και οταν μου ερχοντε μαμαδες στο φαρμακειο και ζητουν αντηλιακο τι θα λεω???''

η απαντηση ''πως απαγορευοντε σε μωρο κατω του ενος ετους''

και συνεχιζω εγω...''και πως θα βγει ενα μωρο εξω χωρις αντηλιακο??''

η απαντηση ''το μωρο δεν το βγαζουμε ποτε στον ηλιο η θα το βγαλεις πριν τις 9 το πρωι η μετα τις 6 το απογευμα''

ειχα πραγματικα σοκαριστει γιατι ουτε που το ειχα σκεφτει ποτε

βεβαια για τις ωρες μου το ειπε και τωρα ο δικος μας παιδιατρος μαλιστα αυτος μου ειπε μετα τις 7:shock::shock::shock:

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ τωρα ειναι 55-56 ο μπεμπης και 55 η μπεμπα δεν καθοντε και καλα να τα μετρησει

για το ταξιδι μας ειπε τι ωρα να φυγουμε στο δρομο να μην δωσω ξενο παρα μονο δικο μου γαλα και μετα το φαγητο να καθησουμε 1 ωρα πριν ξαναξεκονησουμε η ταχυτητα να ειναι σταθερη χωρις φρενο γκαζι και αποτομες κινησεις και πολυ ελαφρα ρουχα δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!

χθες ειχαμε μια υπεροχή βραδια!!!κοιμηθηκαμε με τον μπαμπα μας και μαλον αυτο ηθελα η χιονατη μου και δεν ησυχαζε!!!

κοιμηθηκε κατα τις 10 στην αγκαλια μου και ξυπνησε 2 για να φαει και άλλη μια φορα στις 5.30!!!αλλάξαμε μονο μια πανα!!!ειμαι κατασυγκινημενη και πολυ ξεκουραστη σημερα!

τωρα την εχω στο ριλαξ και βλεπει την ταπετσαρια ενω νιαουριζει μπας και την παρω αγκαλια...εχω την αισθηση οτι αρχιζουν οι κολλικοι μας!σημερα που την εβαλα για υπνο μετα τις 5.30 κοιμηθηκε αλλα βογκουσε το καημενο και στο κρεββατι το πρωι μαζευε τα ποδαρακια της και οταν την χαιδευα την κοιλια ηρεμουσε...

μαρμινακι μπορυμητα ουτε κ γω κοιμαμαι γιατι δεν μπορω, ποναω. κοιμαμαι στο πλαι και μπρουμητα...δεν ξερω αν καταλαβες...με το ενα ποδι σηκωμενο στο πλαι...λες αυτο να την εκανε την δουλεια?μαλλον ειναι στο δερμα μωρε...κ η μανα μου ειχε παθει μαστιτιδα. αλλα εγω τα καταλαβαινω το βραδυ οτι δεν ειναι καλα γιατι βαζω αναγκαστηκα κατι μεσα απο το σουτιεν, τωρα βαζω πανακια βαμβακερα...και γεμιζουν γαλατα. μαλιστα εχω διπλα μου ενα σετ και την νυχτα αλλαζω ενα σετ μετα τον θηλασμο!!!κι ομως με αυτον τον τροπο παπαριαζουν και ενω χθες ολη μερα ηταν τελεια γιατι τα ειχα να αεριζονται ολημερις το βραδυ οταν εβαλα το μωρο να φαει πονουσα!

παω να δω τα βιντεακια!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...