Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Πήγαμε παιδίατρο και όπως το περίμενα δεν πήραμε πολύ βάρος μόλις 500 γραμμάρια αλλά η παιδίατρος είπε πως είναι φυσιολογικό στο μήνα που είμαστε αλλά παραδόξως ψηλώσαμε 3,5 πόντους. Δηλαδή είμαστε αισίως 8,5 κιλά και 72 πόντους και μας είπε πως είμαστε σαν ενα μικροκαμωμένο 12 μηνίτικο μωράκι και για αυτό να αγοράσουμε ρουχαλάκια για ένα χρόνων που έτσι και αλλιώς τέτοια έχουμε :tongue: Τα υπόλοιπα τα γνωστά όχι αποστείρωση, ναι νερό βρασμένο και μετά τη βάπτιση κρέμα για μία εβδομάδα και μετά και φρούτα το πρωί. Εγώ από μέρες ήθελα να του δώσω νερό. Να δείτε πως με κοιτάει κάθε φορά που πίνω από το μπουκάλι. Τον έβρεχα λοιπόν και χαιρόταν και σημερα που του έδωσα στην αρχή έκανε μια γκριματσούλα αλλά μετά να δείτε πως ορμούσε και το ήθελε. Του το έπαιρνα και το άρπαζε από τα χέρια μου. Το μπιμπερό το κρατούσε μόνος του και έπινε. Είπα τον άντρα μου να τον τραβήξει αλλά είχε ζαβλακωθεί από τη ζέστη και δεν τον τράβηξε :confused::confused::confused: άλλη φορά :P Βίντεο δεν πρόλαβα να δω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς χορέψαμε το "σαγαπώ" του Ρέμου- Πρωτοψάλτη!

Μαρμιν, κάνει τόση χαρά με το νερό; Αχ, αυτό είναι πολύ βολικό μωρό! Εχω την αίσθηση πως ό,τι και να του δώσεις να φάει, θα το τιμήσει δεόντως!

Τσέρυ, ξαναρώτησα την αδελφή μου πώς ήταν η μικρή στις πρώτες 40 μέρες και μου είπε πως έκανε σαν τη δική σου! Κλάμα και κακό! Μετά τις σαράντα ηρέμησε!β Στέίλε μας καλέ το βιντεάκι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μια χαρά Μαρμινακι το μπουμπουκακι μας μπράβο το αγόρι μας!!! Βιντεάκι θα δω αύριο γιατί το εχω κλείσει το laptop!!! Τσερη αυτό το παλικάρι πολύ δυνατό πνευμονι ρε παιδί μου μπράβο του!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Lιλι μου εγώ το είδα το καψουράκι αλλά αγκαλιά με το μπουμπουκάκι μου και έτσι δεν μπορούσα να σχολιάσω τώρα μόλις κοιμηθήκαμε και θα κάνω ένα νηστίσιμο τοστάκι να φάμε! Βλέπω το καψουράκι δεν το γουστάρει το νεράκι έχει γούστο το πουλάκι μου είναι δυνατό να συγκριθεί οτιδήποτε με το γαλατάκι της μανούλας ;:tongue::tongue:

Τσέρρυ ακόμα; Άσε κατάλαβα το έβαλες στο φέις και εμάς μας ξέχασες :(:(

Σήμερα με τηλεφώνησε το Αγγελικάκι και τα είπαμε! Μας πεθύμησε πολύ και μας στέλνει φιλάκια! Η μικρή της τρώει το γαλατάκι που της αφήνει η μανούλα της που δουλεύει και λίγο συμπλήρωμα! Την είδε και ο παιδίατρος και τη βρήκε μια χαρά! Πήρε μισό κιλό αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι ώσπου να προσαρμοστεί με το ξένο γάλα το οποίο παρεμπιπτόντως της έφερε δυσκοιλιότητα και δοκίμασαν διάφορα. Τι άλλο; :rolleyes: Α ναι τώρα θα καθίσει κάποιες μέρες αλλά εχει και τα ψώνια παρόλαυτα θα προσπαθήσει να μπει έχει και φωτο Αργυρένιας και δεν προλαβαίνει να τις στείλει αλλά ελπίζει να προλάβει τώρα γιατί της λείπουμε.

Καλύτερα να μη σας πω ποιο τραγούδι λέω εγώ στο μπουμπουκάκι μου! Αλλά θα σας το πω δεν κρατιέμαι! Το "θάλασσα πλατιά"! Πώς μας βρίσκετε;

Μάρτζι μου τέλεια τα νέα σας! Χαίρομαι που είναι όλα καλά αν και ήμουν σίγουρη! Ταλαιπωρήθηκες όμως ε; Δεν πειράζει χαλάλι τουλάχιστον τώρα σου έφυγε και μία στενοχώρια αφού είδες πως άξιζε τον κόπο να πηγαίνεις στο γιατρό σου επί πληρωμή!!

Αλήθεια η Κάντυ μας είπε νέα από τις γιγαντοσταλίτσες της;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμινακι περναει κ ο μπουμπουκος στο επομενο σταδιο!!!τελικα θα του δωσεις ρυζαλευρο?

πολυ χαιρομαι μαρτζι!!!!κ μενα η δικια μου καπως καλυτερη σημερα...την εβαλα για υπνο το πρωι οπου κοιμηθηκε 2.3 ωρες σερι κ λιγο το απογευμα. αν την κοιμησω αγκαλια, κοιμαται. αν την βαλω μονη στο κρεββατι οριεται...επισης σημερα εκανε το εξης...οπως ξερετε ειμαστε φαγανα κοριτσια κ καποια στιγμη εκει που θηλαζε κανει ενα γκλουκ κ μου βγαζει περιπου 0.5 λιτρο γαλα!!!κατατρομαξα κ πηρα τον γιατρο οπου μου ειπε να την ξεγελαω με πιπλα κ τσαι γιατι ειναι λαιμαργη.επισης του ειπα οτι ειναι νευρικη κ στριγκλιζει κ μου ειπε οτι ειναι οικογενειακο!!!ο αντρας μου κ ολη η οικογενεια του ειναι νετρικοι. επισης σημερα ζυγισα κ αυτην με τον γνωστο τροπο μετα τον εμμετο παρακαλω κ πηραμε μισο κιλο σε μια εβδομαδα!!!ενω θα επρεπε να εχει παρει περιπου 200 γραμ.

ενα καλο ειναι οτι σαν να γειαναν τα βυζια μου!!!

το βιντεακι ακομα φορτωνει...κ να δουμε αν θα μπορειτε να το δειτε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Χαχαχαχα ναι ειδες Μαρμιν με τίποτα δεν το θέλει το νερό έχουμε τρελαθεί στα γέλια με τις αντιδράσεις του!!! Αλήθεια η Καντυ που είναι??? Μια χαρά το τραγούδι σας κοριτσακι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Ε λοιπόν Λίλι να και κάτι που διαφέρουμε :rolleyes::rolleyes: Εμείς πεθάναμε στα γέλια που το ήθελε σαν τρελλός :tongue: Αύριο που θα δεις το βιντεάκι μας θα καταλάβεις! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που και ο μπαμπάς του πίνει πολύ νερό! Παλιότερα και εγώ και τώρα με το θηλασμό επίσης!

Τσέρρυ μου δεν αποφάσισα ακόμα :oops::oops: Η παιδίατρος μου είπε να τον ξεκινησω σε δεκαπέντε μέρες! Τη ρώτησα διατροφιά αν έχει κάποιο νόημα ή είναι μόνο για να μάθει το κουτάλι και μου απάντησε πως είναι υδατάνθρακες τους οποίους τώρα που είναι τόσο μικρός δεν μπορεί να πάρει από αλλού. Δηλαδή θα μπορούσε αλλά λίγο τραβηγμένα από ότι κατάλαβα! Επίσης μου είπε πως του δίνουν ενέργεια που τη χρειάζεται τώρα που αρχίζει να είναι πιο ενεργητικός (γυρνάμε μπρούμυτα, ανάσκελα κτλ όχι εμείς όλα τα μωράκια)! Μου είπε βέβαια πως μπορώ να κάνω αποκλειστικό θηλασμό για έξι ολόκληρους μήνες κ το σύνηθες είναι στους πεντέμιση μήνες να ξεκινάμε! Της είπα και για τη ζάχαρη που έχουν και τις θερμίδες και μου είπε πως το γάλα μου έχει έτσι και αλλιώς θερμίδες και αυτό φαίνεται από την ανάπτυξη του μωρού που σημαίνει πως είναι παχύ επίσης το μητρικό γάλα είναι γλυκό και αν ξεκινήσεις κατευθείαν φρούτα υπάρχει κίνδυνος να μην τους αρέσουν. Ενναλλακτικά μου πρότεινε τις βιολογικές που έχει και χωρίς ζάχαρη και αντί για νερό βάζω γαλατάκι μου που είναι και θρεπτικά πιο υγιεινό!! Αυτές είναι για κανα δυο μήνες γιατί μετά μπορώ να του δίνω ότι θέλω όπως πχ τραχανά. Τι άλλο; Δε μου έρχεται κάτι άλλο προς το παρόν αν θυμηθώ θα σας το πω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσερρούλα με το αντράκι σήμερα ε; Μπράβο!!

Επίσης το Αγγελικάκι είπε πως η μικρή είναι πολύ δραστήρια και γυρίζει από μπρούμυτα ανάσκελα ήδη και ο παιδίατρος δεν το πίστευε ώσπου το είδε με τα ίδια του τα μάτια :P:p

Αλήθεια σας είπα πού ήμουν το πρωί; Πήγα άφησα το μωρό στους γονείς μου και πήγα να εξετάσω τα μάτια μου που ήταν μια χαρά! Ε μετά γύρισα πάλι στους γονείς μου περίμενα το σύζυγο να μας πάρει πήγαμε σπίτι ετοίμασα μακαρονάδα με σάλτσα μανιτάρια, ένα κέικ, άλλαξα τάισα μπουμπουκάκι αφού φάγαμε φυσικά και με αυτά και εκείνα ήρθε η ώρα για παιδίατρο! Τώρα πιστεύω καταλάβατε γιατί εξαφανίστηκα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

βρε κορίτσια, τι σκεφτόμουν σήμερα! Λέτε να πρέπει να αγοράσω θήλαστρο; Θα μου πείτε βλέποντας και κάνοντας, αλλά πιθανό να το χρειαστώ, αν θηλάσω, ε;

Μαρμιν, εμένα μου αρέσει πολύ το "θάλασσα πλατιά". Το λατρεύω! Επίσης μου αρέσει το "θα κεντήσω" από τη Βουγιουκλάκη στο "η αρχόντισσα και ο αλήτης"

Το Αγγελικάκι τρέχει και δεν φτάνει το καημένο! Η νένα το ίδιο! Την Κάντυ την κόβω να μπάινει στο εξής πολύ βραδινές ώρες! Η Μαρία χάθηκε τελείως! Το Κορινάκι έμπλεξε με πεθερικά! Α, και μια και λέμε για πεθερικά τα δικά μου μπορούν να έρθουν μετά τις 7 Μαιου, πράγμα που σημαίνει πως αν γεννήσω νωρίτερα δεν έχουμε στρώμα για την κούνια!!!! Οπότε η μικρή θα κοιμηθεί στο κρεβάτι αν γεννηθεί νωρίτερα και βγουμε από το νοσοκομείο μέχρι 7 Μαιου! Και το άλλο το ωραίο! Είπε ο πεθερός στον άντρα μου πως θα κάτσουν μια εβδομάδα!!!!!!!! Κορίτσια, τι θα κάνω;;;;;;; Ελεος......Ο άντρας μου λέει πως πανω από 2-3 μέρες αποκλείεται να κάτσουν, αλλά αν κάτσουν;;;;;;; Σας το λέω από τώρα! Θα είμαι κλεισμένη στο δωμάτιο κι ας κάνουν ό,τι θέλουν! Θα έχω και τον υπολογιστή δίπλα μου να σας τα λεω, γιατί αλλιώς θα πάθω κατάθλιψη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσερρούλα με το αντράκι σήμερα ε; Μπράβο!!

Επίσης το Αγγελικάκι είπε πως η μικρή είναι πολύ δραστήρια και γυρίζει από μπρούμυτα ανάσκελα ήδη και ο παιδίατρος δεν το πίστευε ώσπου το είδε με τα ίδια του τα μάτια :P:p

Αλήθεια σας είπα πού ήμουν το πρωί; Πήγα άφησα το μωρό στους γονείς μου και πήγα να εξετάσω τα μάτια μου που ήταν μια χαρά! Ε μετά γύρισα πάλι στους γονείς μου περίμενα το σύζυγο να μας πάρει πήγαμε σπίτι ετοίμασα μακαρονάδα με σάλτσα μανιτάρια, ένα κέικ, άλλαξα τάισα μπουμπουκάκι αφού φάγαμε φυσικά και με αυτά και εκείνα ήρθε η ώρα για παιδίατρο! Τώρα πιστεύω καταλάβατε γιατί εξαφανίστηκα:tongue:

Εγ'ω παρατηρώ πως έχει κανα δυο τρεις μέρες που μας την έχεις κάνει τα πρωινά!!!! :tongue: Δεν είναι μόνο το σημερινό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...