Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

deppa απο χορτοπιτες δεν εχω μεγαλη ιδεα γιατι δεν αγαπω πολυ τα χορτα αλλα αν χρειαστεις συνταγη για αλλη πιτα εδω ειμαι ;)

aggelikaki ευχομαι να μην ειναι τιποτα αλλα και να ειναι καμια ουρολοιμωξη θα ειναι που με μια αντιβιωση θα διορθωθει το θεμα...Υπομονη μεχρι τη Δευτερα αναγκαστικα...Καλε που θα γεννησεις και παει τοσο πολυ η τιμη??Εμενα οπως τα υπολογισα γιατρος και νοσοκ. Θα βγουν γυρω στα 2.500 και παλι πολλα μου φαινονται!

Μαριουλα εμενα με βλεπω απο κιλα να χτυπαω τα 20 σαν τη μαμα σου μεχρι τον 9..Αλλα τι να κανω το παιδακι μου να βγει γερο και τα αλλα ειναι λεπτομερειες..!Καουρες ε?Θα βγει με μαλλια καρφακια ο μικρος!

Cherry και εγω θα σου ελεγα αν εχεις χωρο να την βολεψεις καπου αυτη τη ντουλαππα γιατι παντα χρειαζονται οσες και να εχεις.Εστω σε μια αποθηκη ...εγω οσες και να εχω νομιζω θα καταφερνουμε να τις γεμιζουμε παντα με τον συζυγο...Αφου τωρα παθαμε και καναμε να αδειασουμε την ντουλαπα του παιδικου δωματιου να την ετοιμασουμε για τον μικρο...Γιατι αφου γεμιζαμε τη δικια μας ειχαμε καταφερει να φουλαρουμε και αυτη μετα!

αχ σας καληνυχτω και εγω και ελπιζω να καταφερω να κοιμηθω γιατι νιωθω πως εχω υπερενταση...Ονειρα γλυκα σε ολες!!!!!!

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εβλεπε μια ταινια που μολις τελειωσε!!σταματουσα που και που το dvd να σας διαβασω κιολας....

εγω Μαριουλα αν ημουν στη Ροδο αυτη τη στιγμη θα ηταν μεγαλη μου χαρα να σε φιλοξενησω παντως!!!!το σκεφτομουν πριν που το ειπες και λεω τι τελεια που θα ηταν!!!!!!!και μετα θα ερχοσουν και με το μωρακι πωπω μετα δεν θα σας αφηνα να φυγετε.....μηπως να το ξανασκεφτεις και να ερθεις στα μερη μου να γεννησεις???φευγω κι εγω παω για υπνο τα υπολοιπα αυριο καληνυχτα!!!!!!!!!!

Μαρμιν καλα να περασεις στα βαφτησια και παρε καμια ιδεα να εχουμε υποψην μας;)

ευχαριστώ κούκλα μου καληνύχτα σε όλα τα κοριτσάκια

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα,ακομα κοιμαστε η ειστε στην εκκλησια;

μαριουλα μου δουλευω αλλα σαν παρτ ταιμ φαντασου για να εχω χρονο να βοηθαω και τον αντρα μου,με βολευει αυτο τωρα που θα ρθει και το μωρακι. και παλι καλα που βρηκα δουλεια γιατι αλλιως τα ψυχολογικα μου σχετικα με υτο το θεμα θα ηταν τεραστια.

τσερυ η αληθεια ειναι οτι θα σου στοιχησει ακριβα,εμας για 2 τοιχους μας εκαναν και καλυτερη τιμη και παλι το ποσο ηταν απλησιαστο,αλλα εγω αυτο θα εκανα,δεν θα την πετουσα. εχω 3 ντουλαπες μεγαλες και 2 κρεβατια με αποθηκευτικο χωρο και ειναι φουλ. δεν ξερω τι θα κανω με τα πραγματα ου μωρου,σκεφτομαι να παρω και αλλα ντουλαπιτσα για κεινο.

λουνα μου εδω στο νησι εχουμε το νοσοκομειο που ειναι δωρεαν και μια ιδιωτικη κλινικη η οποια ειναι φωτια και λαυρα. σκεψου οτι ο εργατης του μπαμπα μου επαθε ατυχημα μια κυριακη ,εσκισε το χερι του και επειδη αυτη ηταν πιο κοντα στο σπιτι μας και δεδομενου της κυριακης δεν θα υπηρχν γιατροι στο νοσοκομειο,πληρωσε για 5 ραματα 350 ευρο. δυστυχως δεν εχω αλλη επιλογη αφου ο γιατρος μου ειναι εκει. θα κερδιζα πολλα περισσοτερα αν πηγαινα στην αθηνα αλλα δεν θελω να φυγω. η αληθεια ειναι οτι και γω το σκεφτομαι και επιδη ειμαι λιγο πειεργη θελω και τρικλινο που ειναι αλλα 1000 πανω η τιμη,και δεν ξερω τι να κανω. εσεθς τι θα κανατε;

Καλημέρα κορίτσια επιτέλους βρέχει και εδώ!!!Εχθές κορίτσια δέν άντεξα και έκανα μεγάλη ατασταλεία χιχιχιχιχιχι ΕΦΑΓΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Αλλά όλο το βράδυ ο μπέμπης έκανε πάρτι στη κοιλιά μου δέν σταμάτησε να κλωτσάει καθόλου χιχιχιχιχιχι και κατά τις 4 το ξημέρωμα τον έπιασε και λόξυγκας πεθάναμε στα γέλια με τον άντρα μου είχε πολύ πλάκα!!!!Είναι υπέροχες οι στιγμές αυτές!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσαρες καλημερα!!!

μολις γυρισαμε απο την εκκλησια φαγαμε τις φετουλες με μελι και έναν χυμο τουρμπο οπως κανω καθε πρωι τον χειμωνα με 4 φρουτα!!!σήμερα κλεινω την 9η εβδομαδα!!!θεωρουμε 2 μηνων ετσι δεν ειναι???αλλού τα λεει ετσι αλλου τα λεει αλλιως...

αγγελικακι θα δω την προοπτικη αυτη αν και οπως ειπαμε μαλλον θα μας σκισει η τιμη και δεν ειμαι και σιγουρη για το αποτελεσμα γιατι η ντουλαπα εχει καμπυλες στις ακρες, ανεπαισθητες καμπυλες στα φυλλα και σε εκεινα τα σημεια δεν θα εφαπτει οπως πρεπει...θα δω τι μπορω να κανω...μηπως βρω κατι οικονομικο κ αξιζει τον κοπο...απλα σκεφτομαι μην στο τελος καταστρεψω κ την ντουλαπα και ειναι για πεταμα...τουλαχιστον ετσι μπορει ενας ανθρωπος να την βολευτει εστω κ αν την χαρισω τελικα...την ειχε κανει η πεθερα μου 1000Ε πριν καμια 5ετια...

ντεππα δεν πειραζει που δεν δοκιμασες...την αλλη φορα αν το θυμηθεις...

μαρμιν πως πηγε η βαφτιση???

μαριουλα κοινωνησατε με τον πρίγκηπα???

μαρτζι χθες διαβασα σε ενα βιβλιο οτι δεν επηρεαζει ο υπολογιστης την κυηση...το μονο που παθαινεςι ειναι πονοκεφαλους οταν εχεις ευαισθησια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

κοριτσαρες καλημερα!!!

μολις γυρισαμε απο την εκκλησια φαγαμε τις φετουλες με μελι και έναν χυμο τουρμπο οπως κανω καθε πρωι τον χειμωνα με 4 φρουτα!!!σήμερα κλεινω την 9η εβδομαδα!!!θεωρουμε 2 μηνων ετσι δεν ειναι???αλλού τα λεει ετσι αλλου τα λεει αλλιως...

αγγελικακι θα δω την προοπτικη αυτη αν και οπως ειπαμε μαλλον θα μας σκισει η τιμη και δεν ειμαι και σιγουρη για το αποτελεσμα γιατι η ντουλαπα εχει καμπυλες στις ακρες, ανεπαισθητες καμπυλες στα φυλλα και σε εκεινα τα σημεια δεν θα εφαπτει οπως πρεπει...θα δω τι μπορω να κανω...μηπως βρω κατι οικονομικο κ αξιζει τον κοπο...απλα σκεφτομαι μην στο τελος καταστρεψω κ την ντουλαπα και ειναι για πεταμα...τουλαχιστον ετσι μπορει ενας ανθρωπος να την βολευτει εστω κ αν την χαρισω τελικα...την ειχε κανει η πεθερα μου 1000Ε πριν καμια 5ετια...

μαρτζι χθες διαβασα σε ενα βιβλιο οτι δεν επηρεαζει ο υπολογιστης την κυηση...το μονο που παθαινεςι ειναι πονοκεφαλους οταν εχεις ευαισθησια...

Καλημέρα κοριτσάκι και βοήθεια σας!!!Νομίζω όταν κλείνεις τη 10η είσαι 2 μηνών αλλά πάλι είπαμε εγώ με τους μήνες δεν τα πάω και καλά!!!;);););)Η μκρή θα σου πεί σίγουρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αγγελικακι...ρε κοριτσαρα το ποσο ειναι αστρονομικο...αν πας αθηνα και μεινεςι στο μεγαλη βρετανια θα πληρωσεις λιγοτερα μαζι με την γεννα...δεν ξερω...εγω θα το σκεφτομουν σοβαρα να παω αθηνα για να ειμαι σε κλινικη ή αλλιως στο νοσοκομειο...εγω στο πρωτο υπερυχο που πηγα στην κλινικη ειχα δει τις τιμες και ειναι σε 3κλινο 900Ε με εοπυ...μαζι με γιατρο και αναισθισιολογο να παει 2500...αλλα 6000 ειναι 2 φορες πανω συν...ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα...τι σου εχουν πει γνωσες σου για το νοσοκομειο...γιατι σιγουρα θα εχουν γεννησει πολλες εκει...

28xYp3.png

λιλιτακι την επομενη εβδομαδα εγω θα ειμαι 10 εβδομαδων και συ θα γεννας σε 10 εβδομαδες!!!

Πράγματι πότε ήμουν και εγώ 10 εβδομάδων μέσα στο άγχος και πότε εφτασα τις 29 απίστευτο!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αχ παιδια αυτες οι ορμονες....σημερα ακουγα σαφετη (πανηγυρτζής τραγουδαει δημοτικα φωναρα) στου παιδιου μου την χαρα και συγκινηθηκα...το μυαλο μου εφτασε και στον γαμο του παιδιου μου και λεω τωρα θα ειμαστε γονεις και θα παντρεψουμε και μεις το παιδι μας μια μερα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

αχ παιδια αυτες οι ορμονες....σημερα ακουγα σαφετη (πανηγυρτζής τραγουδαει δημοτικα φωναρα) στου παιδιου μου την χαρα και συγκινηθηκα...το μυαλο μου εφτασε και στον γαμο του παιδιου μου και λεω τωρα θα ειμαστε γονεις και θα παντρεψουμε και μεις το παιδι μας μια μερα...

Σάν μια ξαδέρφη μου το κάνεις που μόλις της είπαν στην αυχενική ότι έχει αγόρι πλάνταξε στο κλάμα γιατί θα πάει στρατό χαχαχαχαχα!!!:P:p:p

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοριτσαρες καλημερα!!!

http://www.doctorvasiliadis.gr/mainmenuweekscalc1.html

πατα εδω γιατι ολο αυτο με τις εβδομαδες και τους μηνες ειναι λιγο μπερδεμα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα σας ειπα??δεν σας ειπα.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!βοηθεια σας κοριτσακια που πηγατε στην εκκλησια!!!!!!

Τσερρυ πως το βαζεις το γιαουρτι????μεσα στην σουπα???οταν ειναι ζεστη????πες μου καλε την συνταγη...

Λουνα σημερα ειναι η μερα της χορτοπιτας..αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχω δοκιμασει να φτιαξω αλλα πιτα με χειροποιητο φυλλο τις υπολοιπες τις φτιαχνω με ετοιμο!!!

Λιλιτακι παρτυ ο γιος με την σοκολατοπιτα???εγω ημουν λατρης των γλυκων αλλα τωρα δεν τρελαινομαι απο προχθες ηθελα μπακλαβα τελικα πηρα εχθες αλλα δεν με ενθουσιασε...

Αγγελικακι δεν υπαρχει καποιος που να εμπιστευεσαι στο δημοσιο νοσοκομειο???μωρε παρα πολλα δεν ειναι τα χρηματα για το ιδιωτικο??θα μπορουσες να παρεις τα καλυτερα πραγματα για το μωρο σου!!!

αληθεια γνωριζει καμια αν πληρωνουμε κατι στο δημοσιο νοσοκομειο????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

deppa στο δημοσιο απ΄'οσο εχω καταλαβει πληρωνεις τον γιατρο περιπου 1000Ε!!!

Α-παραδεκτο!!!

φτιαχνεις την σουπα κανονικα αλλά δεν την αυγοκοβεις. όταν σερβιρεις στα πιατα βαζεις 1-2 κουταλιες γιαουρτι, αναλογα ποσο θες, κ το ανακατευεις να παει παντου...κρυωνει κατευθειαν κ γινεται πιο ελαφρια...πιο απαλη...για καλοκαιρι ειναι ιδανικη πιστευω...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...