Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εγώ του τραγουδάω και το " πάνω απ'όλα βάζω εσένα πάνω ακόμα και απο εμένα " του Μενιδιατη(του υιού) όπως κατάλαβες ακούμε τα ΠΑΝΤΑ από κλασσική (4 εποχές του Βέρντι που το αγαπώ) μέχρι βαριά σκυλάδικα που επίσης μπορώ να ακούω όλη μέρα:-D :-D :-D:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ Τσερη τη νύχτα ούτε φωτακι δεν εχω αναμενο αν ξυπνήσει ανοίγω τη tv ταιζω και ξανά κρεβάτι με πιπίλα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εγώ Μαριούλα αν ήμουν στο νησί θα ήμουν παραλία σήμερα!!! Και εδω καλοκαίρι!!! Ευτυχώς δεν χρειάζεται να κάνω αλλαγή χειμωνιάτικα καλοκαιρινά με τη ντουλάπα που μου έδωσε η πεθερα πέρσι μια χαρά τα βολεψαμε τα ρούχα μας :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Tserry, τελειο το τραγουδάκι που ακούτε!

Μαριώ, τι χοντρούλικο μωρό, το καημενο!

Ο παιδίατρος είπε στην αδελφή μου να αποφεύγει να αφήνει την μικρή στην τηλεοραση, γιατί είναι κρίμα α) για τα ματάκια της β) για την ψυχολογια της ( μπορεί να κάνουν εφιάλτες)!!! Μια ξαδέλφη μου από πολύ μικρό τον είχε στην τηλεοραση, το παιδί μιλάμε έγινε εξπέρ στις διαφημίσεις και σε όλα τα προγραμματα! Εχει πολύ πλάκα....τα συνδυάζει πολυ΄όμορφα στο μυαλουδάκι του!

Της αλλης ξαδέλφης μου ο γιος όμως έγινε τηλεορασιάκιας και κάνει σαν τρελό να βλέπει τηλ! Αν πας και βλέπει τηλ, δεν μιλάει σε κανέναν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Tserry, τελειο το τραγουδάκι που ακούτε!

Μαριώ, τι χοντρούλικο μωρό, το καημενο!

Ο παιδίατρος είπε στην αδελφή μου να αποφεύγει να αφήνει την μικρή στην τηλεοραση, γιατί είναι κρίμα α) για τα ματάκια της β) για την ψυχολογια της ( μπορεί να κάνουν εφιάλτες)!!! Μια ξαδέλφη μου από πολύ μικρό τον είχε στην τηλεοραση, το παιδί μιλάμε έγινε εξπέρ στις διαφημίσεις και σε όλα τα προγραμματα! Εχει πολύ πλάκα....τα συνδυάζει πολυ΄όμορφα στο μυαλουδάκι του!

Της αλλης ξαδέλφης μου ο γιος όμως έγινε τηλεορασιάκιας και κάνει σαν τρελό να βλέπει τηλ! Αν πας και βλέπει τηλ, δεν μιλάει σε κανέναν!

Κρίμα έτσι είναι και ο μικρός της γειτόνισσας φίλης κολλημένος με τη τηλεόραση :-( μέχρι δύο ετών δεν πρέπει να βλέπουν καθόλου κανονικά!!! Τσέρι για τα κουνούπια πήρα της fresiderm!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εγώ ήθελα το nothing's gonna change my love for you του Medeiros αλλά δεν το έβρισκα τότε και χορεψαμε το τσιγάρο του Κότσιρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Της τουρτας Πλουταρχος- στην πολη ακρογιαλια

Κ χορεψαμε Μαρινελλα- εισαι ποταμι

εισοδου ειχαμε ενα ξενο δεν το θυμαμαι

Ο Πλούταρχος είναι όλα τα λεφτά!! Απλά τον λατρεύω πεπσι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...