Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια, χαλάλι τα λεφτά που έδωσα τόσο καιρό στον γιατρό! Μετά το σημερινό στο νοσοκομείο κι όλη την ταλαιπωρία που έφαγα μονο αυτό εχω να πω!

Ας ξεκινήσω από τα καλά! Αριστο το non stress! Την άλλη εβδομάδα πάλι θα παω να ξανακάνω (αν προλάβω και δεν έρθει η μικρή)

Ακούστε τώρα! Κρίμα που έχουμε ασφάλεια! 20 ευρώ πλήρωσα για να το κάνω και μου είπαν πως χρεώνονται πλέον και οι υπέρηχοι στα πρωινά ιατρεία! Αλλα 10 ευρώ βενζίνη πηγαινε έλα μας κάνουν 30! Βάλτε και την ταλαιπωρία στο να περιμένεις πάνω από μία ώρα να μπεις, ε! πείτε μου δεν εχω δίκιο που λέω χαλάλι τα λεφτα στο γιατρο; Ο άντρας μου τα είδε όλα να περιμένει στο αμάξι μιας που δεν βρήκε πουθενά να παρκάρει!

Και μετά από το νον στρες πάω να πάρω τα αποτελέσματα των αιματολογικών που είχα κάνει πριν μία εβδομάδα και η ηλιθια η υπάλληλος να μην θέλει να μου τα δώσει, γιατί δεν είχα το παραπεμπτικό από την προηγούμενη εβδομάδα, παρακαλώ! Να της λέω πως είμαι ετοιμόγεννη και θέλω τα αποτελέσματα γιατί θα τα χρειαστώ την ώρα της γέννας κι αυτή να σφυρίζει αδιάφορα! Μου γύρισε το κεφάλι ανάποδα! Αφού και όσοι ήταν εκεί της έλεγαν "μα για όνομα του Θεού, δώσε στην κοπέλα τα αποτελέσματα!" κι αυτή η αθεόφοβη, για να γίνει το δικό της, με έστειλε στην αιμοδοσία να τα πάρω από εκεί! Πάω, μου τα εκτυπώνουν οι άνθρωποι και μου λένε "μα εμείς τα στείλαμε πάνω, γιατί δεν τα πήρες από εκεί;". Οατν τους είπα για την "κυρία" έμειναν με ανοιχτό το στόμα! Αλλά έπρεπε να γυρίσω να της ρίξω κανένα βρισίδι μετά που με έτρεχε από εδώ κι από εκεί!

Εγώ θα την είχα ΒΡΙΣΕΙ:evil::evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, βλακεία έκανα που δεν το συνέχισα!.....Αλλά εκείνη την ώρα είχα στο μυαλό μου πώς να πάω να φάω τυρόπιτα που είχα περάσει από το κυλικείο και μου τρύπησε η μυρωδιά τη μύτη! Μέχρι να τη φάω μου είχαν περάσει και τα νεύρα και όλα!!!! Μετά που τα έλεγα στον άντρα μου φούντωσα πάλι!

(καλά, κορίτσια, μια τυρόπιτα όλα τα λεφτά! Να τρως και να λιώνει το τυρί στο στόμα σου! Πολύ φαβάμαι πως η μπαλαρίνα μας θα είναι των λιχουδιών και μπροστά στο φαί θα ξεχνάει τα πάντα!)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ναι, βλακεία έκανα που δεν το συνέχισα!.....Αλλά εκείνη την ώρα είχα στο μυαλό μου πώς να πάω να φάω τυρόπιτα που είχα περάσει από το κυλικείο και μου τρύπησε η μυρωδιά τη μύτη! Μέχρι να τη φάω μου είχαν περάσει και τα νεύρα και όλα!!!! Μετά που τα έλεγα στον άντρα μου φούντωσα πάλι!

(καλά, κορίτσια, μια τυρόπιτα όλα τα λεφτά! Να τρως και να λιώνει το τυρί στο στόμα σου! Πολύ φαβάμαι πως η μπαλαρίνα μας θα είναι των λιχουδιών και μπροστά στο φαί θα ξεχνάει τα πάντα!)

Χαχαχαχα ά ρε Μάρτζη ωραία τα λές!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Βρε, μιλάω ειλικρινά! Υπό άλλες συνθήκες, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το συνεχίσω, αλλά σήμερα το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς θα πάω στο κυλικείο όσο πιο γρήγορα μπορώ να πάρω τυρόπιτα! Και δε ντο έχω ξαναπάθει στην εγκυμοσύνη! Γενικώς δεν ζήλεψα ποτέ τίποτα, δεν ήμουν λαιμαργη.......Σήμερα δεν ξέρω τι έπαθα! Από εκείνη την ώρα βέβαια δεν εχω φάει! Τώρα ετοιμάζουμε.....

Μετα που μπήκα στο αμάξι κι άρχισα να διηγούμαι στον άντρα μου το γεγονός με πήραν κάτι νεύρα που δεν νευρίασα την ώρα που έπρεπε! Γιατί έπρεπε να της ρίξω γερό βρίσιμο! Να πάω και να την εξευτελίσω......Αλλά είπαμε, ας όψεται η τυρόπιτα που με έριξε σε λήθαργο!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζη αυτο ειπα κ εγω σημερα χαλαλι τα λεφτα που δινουμε.εγω μετα απο τοσο καιρο καταφερα κ εκανα τις εξετασεις που μου χε δωσει απ το φεβ κ αφου τοσο καιρο εψαχνα σε ολα τα νοσοκ για το που γινεται αυτη η εξεταση.κ ενω πηγα χτες σε ιδιωτ κεντρο κ μου ειπανε γινεται απλα θα επρεπε να ψαξουν τον κωδικο πηγα σημερα πληρωσα 150ευρ μου την κανανε κ μετα με πηρανε σπιτι οτι δεν ητανε ο σωστος κωδικος αλλα μετα απο επικοινωνια με τον γιατρο μου ,βρηκανε το σωστο κ να μην ανησυχω! Σημασια εχει οτι την εκανα

Α εκανα επαναληψη κ στην β12 κ το φυλικο κ μετα το πασχα παω για γαστροσκοπηση

Λίλι μου, τι καλός που είναι! Γέλασα πολύ με το νεράκι! Τελικά ούτε από σένα το δέχτηκε ούτε από τον μπαμπά του, ε; Γλύκας όταν γελάει! Ε, μα! Το γέλιο είναι φοβερό στα μωρά!

Μαρμιν, πού είσαι; Δεν μας έχεις συνηθίσει σε πολύωρες απουσίες!

Κάντυ, τι σας είπε χθες ο γιατρός;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζη αυτο ειπα κ εγω σημερα χαλαλι τα λεφτα που δινουμε.εγω μετα απο τοσο καιρο καταφερα κ εκανα τις εξετασεις που μου χε δωσει απ το φεβ κ αφου τοσο καιρο εψαχνα σε ολα τα νοσοκ για το που γινεται αυτη η εξεταση.κ ενω πηγα χτες σε ιδιωτ κεντρο κ μου ειπανε γινεται απλα θα επρεπε να ψαξουν τον κωδικο πηγα σημερα πληρωσα 150ευρ μου την κανανε κ μετα με πηρανε σπιτι οτι δεν ητανε ο σωστος κωδικος αλλα μετα απο επικοινωνια με τον γιατρο μου ,βρηκανε το σωστο κ να μην ανησυχω! Σημασια εχει οτι την εκανα

Α εκανα επαναληψη κ στην β12 κ το φυλικο κ μετα το πασχα παω για γαστροσκοπηση

Πέπσι, μετά την ταλαιπωρία και την τσαντίλα που έφαγα κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα! Πρέπει να πληρώνουμε αδρά για να κάνουμε σωστά την δουλειά μας στο Ελλαδιστάν!:evil: Τι καλά που ήταν τα ταμεία μας! Κάναμε τις εξετάσεις μας όπου θέλαμε και ξενοιάζαμε! Τώρα, ακόμη και στο νοσοκομείο πληρώνουμε! :evil:

Ποιες εξετάσεις έκανες τελικά; Και πότε θα είναι έτοιμες; Καλά, και δεν γίνονταν σε κανένα νοσοκομείο; Αλλά τι ρωτάω τώρα; Κι εκεί θα πλήρωνες! Εγώ, πριν απο ενάμισι χρόνο, που ήθελα να κάνω εξετάσεις θρομβοφιλίας στο πανεπιστημιακό έπαθα πλάκα, όταν μου είπαν πως το ταμείο μου δικαιολογούσε μόνο 13 ευρώ και τα υπόλοιπα 300+ έπρεπε να τα βάλω από την τσέπη μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

χαχαχαα!!!γεια σου ρε μαρτζι με την τυροπιττα!ασε κ γω ολο κατι τετοια λιγουρευομουν!!!αλμυρες πιττες κτλ....το εχωουτως ή αλλως αυτο βεβαια!!!

λιλι λες ε????τι να κανω η μανα?απεγνωσμενη προσπαθεια να κοιμηθω λιγο παραπανω!!θα τα βρω τα χουγια της...που θα μου παει???ο γιατρος ειπε οτι σε αυτην την φαση δενμπορει να εχει προγραμμα αλλα στον υπνο σκεφτομαι να της βαλω απο τωρα γιατι οταν την αφηνω εν λευκω οριεται...τι λετε?

κ μια απορια!το προσωπακι τους το πλενουμε το πρωι?

λιλι τσοτρονελα πηρες ε?για αντικουνουπικο?

κ το τραγουδι μας τωρα...εμεις αυτο λεμε!

επισης το αρθρο τελειο. εγω προσπαθω αυτα να τα λεω κ στους μαθητες μου!!!κ βοηθαει πολυ.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχ μαργκι τι κανει η τυροπιτα:tongue:

κοριτσια απο ζεστη πως πατε????εμεθς εδω εχουμε σκασει ηρθε το καλοκαιρι για τα καλα!!!

λιλι κουκλος ο μπεμπης εμενα στην αρχη με το νερο εκανε χειροτερα αλλα εδω κ 3-4 μερες το πινει κανονικα αλλα προσπαθουσαμε εδω κ 2 μηνες περιπου κ ακομα τωρα ξεκινησε να το πινει

83tdp2.pngcWE4p3.png

Πολύ ωραίο τραγούδι !!! Τσερουλα εχω την εντύπωση τα αγάπη ότι όσο πιο πολλά κόλπα τους κάνεις τόσα πιο πολλά θέλουν και τα θέλουν συνέχεια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...