Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσερυ, μέχρι πόσο διαστολή ήταν ανεκτός ο πόνος;

Μαριούλα, μην ανησυχείς! Αν κάτι συμβεί απόψε, θα σας ενημερώσω! Ενα μηνυματάκι πριν παώ στο νοσοκομείο θα το στείλω!

ωραια αγαπη μου οταν ερθει η ωρα η καλη ο,τι ωρα κ να ναι στειλε μνμ!:P

Κλαηνύχτα!
κλαηνυχτα βασιλισα:tongue::P

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΤΣΕΡΡΥ σου έχω λύση! Να της τραγουδάς! Εμένα έπιανε και έχω και γαιδουροφωνάρα :tongue::tongue: Μόνο το μωρό μου κοιμάται όταν τραγουδάω όλοι οι υπόλοιποι ξυπνάνε από την παραφωνία :tongue: Επίσης ο άντρας μου του χάιδευε και το μέτωπο και το κάνω και εγώ ακόμα και τώρα αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που και σε εκείνον αρέσει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλησπερα κουκλες

Σας εριξα μια ματια και βλεπω οτι ειστε καλα.

cherroula ειναι κουκλα η Μαρκελιτσα!!! Κοριτσοφατσα ρε παιδι μου!!! Οσο για τον υπνο και ο δικος μου μια απο τα ιδια. Θελει να κοιμαται στην αγκαλια καποιου και μολις τον αφησεις ξυπναει. Μονο τις τελευταιες μερες αρχισε να ριχνει και κανα υπνο στη διαρκεια της ημερας που να ξεπερνα το 10 λεπτο αλλα παλι οχι καθε μερα.

Εμεις τρεχουμε για να ανοιξουμε μαλλον την Παρασκευη- Σαββατο. Ηθελα νωριτερα αλλα μας καθυστερησαν τα επιπλα.

lili με γεια το δοντακι σας!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Μαρμιν θα τρελαθώ και το καψουρακι μόλις ξεκινήσω να τραγουδάω σταματάει τα πάντα και φυσικά του αρέσει να τον χαιδευω στη μυτουλα!!! Και του τραγουδάω Σφεντόνα Παπακωνσταντίνου...με αυτό κοιμάται στο φτερό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλησπερα κουκλες

Σας εριξα μια ματια και βλεπω οτι ειστε καλα.

cherroula ειναι κουκλα η Μαρκελιτσα!!! Κοριτσοφατσα ρε παιδι μου!!! Οσο για τον υπνο και ο δικος μου μια απο τα ιδια. Θελει να κοιμαται στην αγκαλια καποιου και μολις τον αφησεις ξυπναει. Μονο τις τελευταιες μερες αρχισε να ριχνει και κανα υπνο στη διαρκεια της ημερας που να ξεπερνα το 10 λεπτο αλλα παλι οχι καθε μερα.

Εμεις τρεχουμε για να ανοιξουμε μαλλον την Παρασκευη- Σαββατο. Ηθελα νωριτερα αλλα μας καθυστερησαν τα επιπλα.

lili με γεια το δοντακι σας!!!!

Νένα μου με το καλό το μαγαζί σας κοριτσακι μου και καλές δουλειές να έχετε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα! Είμαι έτοιμη να πάω για νον στρες! Δεν γέννησα όπως καταλαβαίνετε! Μάλιστα είχα μια πολύ ωραία νύχτα! Κοιμήθηκα σαν πουλάκι! Τα λέμε μετά! Φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημερα!!!μαριουλακι τηλεοραση δεν ανοιγω γιατι την κοιταει κ δεν κανει για τα ματακια της. μουσικη ομως που της βαζω κλασσικη για μωρα δεν κανει τιποτα!!!χθες ξυπνησε στις 4.30 (5 φορες συνολο!!) κ απο την τσαντιλα της που δεν μπορουσε να κοιμηθει εκανε εναν θορυβο οπως οταν θελει να κανει κακα!!!τελικα ανοιξα το πιστολακι για 10λεπτο κ ευτυχως κοιμηθηκαμε συντομα...μεχρι τις 5.15 που ηθελε να ξαναφαει!ετσι κ δεν κοιμηθει στην ωρα της την πατησες!!!στριγκλιζει!!!!

μαρτζι εγω αντεξα μεχρι 6 που ειχα μια μεγαλη συσπαση. εκει τα ειδα ολα!!!αλλα αν ηξερα οτι πχ σε μι ωρα τελειωνω ισως εκανα υπομονη...ηξερα ομως οτι θα αργησω!!!

της αδερφης σου ετσι ητν ε???μου δινεις κουραγιο!αν κ της νενας δεν βλεπω να εστρωσε κ μετα τις 40...απλα ελπιζω σε ενα προγραμμα απο εκει κ μετα.

νενα καλη αρχη κ καλες δουλειες!θα θελα πολυ να μπορουμε να ερθουμε με το δρακουλακι μας για 2 μερουλες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου τι κανετε??? εμεις σημερα το βραδυ τα πηγαμε μια χαρα! κοιμηθηκε συνεχομενα κ ξυπνησε μονο 2 φορες για φαγακι. σημερα του εδωσα μονο αχλαδακι για δεκατιανο αν δω πως ειναι ολα οκ αυριο θα προσθεσω και μηλο παλι!

νενα μου με το καλο να ανοιξετε το μαγαζακι σας κ ευχομαι να εχετε πολυ δουλεια!

τσερουλα μου ισως αν ανοιξεις την τηλεοραση αλλα την εχεις γυρισμενη αντιθετα να μην μπορει να δει???

μαργκι μου καλα αποτελεσματα γλυκια μου αντε και κοντευεις!

83tdp2.pngcWE4p3.png

θα τα δοκιμασω ολα !!!προς το παρον στα αμεσα σχεδια ειναι βολτα στο σπιτι με το καροτσι...

το σκυλι τα χει παιξει!!!κοιΑΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κορίτσια, χαλάλι τα λεφτά που έδωσα τόσο καιρό στον γιατρό! Μετά το σημερινό στο νοσοκομείο κι όλη την ταλαιπωρία που έφαγα μονο αυτό εχω να πω!

Ας ξεκινήσω από τα καλά! Αριστο το non stress! Την άλλη εβδομάδα πάλι θα παω να ξανακάνω (αν προλάβω και δεν έρθει η μικρή)

Ακούστε τώρα! Κρίμα που έχουμε ασφάλεια! 20 ευρώ πλήρωσα για να το κάνω και μου είπαν πως χρεώνονται πλέον και οι υπέρηχοι στα πρωινά ιατρεία! Αλλα 10 ευρώ βενζίνη πηγαινε έλα μας κάνουν 30! Βάλτε και την ταλαιπωρία στο να περιμένεις πάνω από μία ώρα να μπεις, ε! πείτε μου δεν εχω δίκιο που λέω χαλάλι τα λεφτα στο γιατρο; Ο άντρας μου τα είδε όλα να περιμένει στο αμάξι μιας που δεν βρήκε πουθενά να παρκάρει!

Και μετά από το νον στρες πάω να πάρω τα αποτελέσματα των αιματολογικών που είχα κάνει πριν μία εβδομάδα και η ηλιθια η υπάλληλος να μην θέλει να μου τα δώσει, γιατί δεν είχα το παραπεμπτικό από την προηγούμενη εβδομάδα, παρακαλώ! Να της λέω πως είμαι ετοιμόγεννη και θέλω τα αποτελέσματα γιατί θα τα χρειαστώ την ώρα της γέννας κι αυτή να σφυρίζει αδιάφορα! Μου γύρισε το κεφάλι ανάποδα! Αφού και όσοι ήταν εκεί της έλεγαν "μα για όνομα του Θεού, δώσε στην κοπέλα τα αποτελέσματα!" κι αυτή η αθεόφοβη, για να γίνει το δικό της, με έστειλε στην αιμοδοσία να τα πάρω από εκεί! Πάω, μου τα εκτυπώνουν οι άνθρωποι και μου λένε "μα εμείς τα στείλαμε πάνω, γιατί δεν τα πήρες από εκεί;". Οατν τους είπα για την "κυρία" έμειναν με ανοιχτό το στόμα! Αλλά έπρεπε να γυρίσω να της ρίξω κανένα βρισίδι μετά που με έτρεχε από εδώ κι από εκεί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαζευτήκαμε και εμείς!!!Όλη μέρα στους δρόμους!!!Πήγα και έκανα αιματολογικές Τ3 Τ4 κτλ κτλ για να ξαναρυθμήσουμε το χάπι!!!Πήρα καπελάκι του γιού μου και πήραμε και τις κρεμούλες για τα κουνούπια,για τον ήλιο και για μετά το τσίμπημα του κουνουπιού!!!Κάναμε βόλτα ήπιαμε καφέ με μια φίλη που έχει έρθει από Κρήτη και τώρα μαζευτήκαμε ...:tongue: Πολλή ζέστη όμως ρε κορίτσια!!!Μάρτζη μου και εγώ αυτά δεν ήθελα με τα νοσοκομεία οπότε ναι κοριτσάκι μου χαλάλι τα λεφτά που τους δώσαμε μωρέ τουλάχιστον δεν ταλαιπωρηθήκαμε!!!Μια χαρά η μπαλαρίνα μας την έχει καταβρεί στη κοιλίτσα της μαμάς!!!Τσέρη θα σου έρθει η ΔΕΗ και θα τραβάς τα μαλλιά σου με τόσο πιστολάκι......χαχαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...