Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριουλακι μου μου φαινεται εισαι πολυ μικροτερη αλλα περισσοτερο προετοιμασμενη απο μενα να γινεις μανα που αν δεν κοιμηθω το βραδυ ειμαι ρακος!!!!το ξερω οτι τα μωρακια ειναι ετσι αλλα εγω ηδη ζω για την μερα που κοιμαται ολοκληρο το βραδυ η εστω θα ξυπναει μονο μια φορα....

οι υπολοιπες καταλαβατε γιατι πρεπει να γινομαστε νωρις μανες????ολα μου τα ξενυχτια τα εκανα σε κλαμπ - μπαρακια...τωρα που υπομονη?

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ αλωστε το εχω ξαναπει και εδω μεσα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

το γλυκο μου τερας κοιμαται μονο στην αγκαλια μου!!!!αντε να δω ποτε θα κανω μπανιο...

μαριουλα ξυπναει πολλες φορες η συνηθως μια?

συνηθως 3 φορες ξυπναει χαρα μου μεχρι πριν λιγο καιρο ξυπνουσε 4 πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σπανια μα πολυυυυυυυυ σπανια να ξυπνησει 2!!! αλλα εδω κ 4 νυχτες ειναι ξυπνητος σχεδων συνεχεια:rolleyes::cool:
Εμας κοριτσια η μικρη μας ειναι στο νοσοκομειο με ωτιτιδα.μικροβιο που κουβαλουσε εδω κ 2 μηνες απο το μαιευτηριο που γεννηθηκε κ εκδηλωθηκε τωρα τους ειπε ο γιατρος!

περαστικα στο μωρακι γλυκια μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλησπερα!!!!

περιμενουμε τον παιδιατρο και ειπα να πω μια καλησπερα!!!

επειδη αποφασησαμε να φυγουμε Τριτη του Πασχα ειπα να τα δει πριν φυγουμε και να ρωτησουμε καποιες λεπτομερειες.

αυριο εχω κλεισει γυναικολογο...ηθελα να παω να μου γραψει τις εξετασεις και μου λεει θα σε εξετασω κιολας:evil::evil:αχχχ δεν θελω!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ εγω ζηλεψα ολο το σκηνικο ομαδικοτητα σκαλες χρωμα μου μυρησε νησι βρε παιδι μου!!!

ΜΑΡΤΖΙ τι φοβασε καλε????μην το σκεφτεσαι καν....πως το εννοεις να καθυστερησει την γεννα???εσυ θα πας θα σε δει οποιος εφημερευει και αν δει οτι γεννας θα ειδοποιησει τον γιατρο σου

οσο για τον θηλασμο εχεις εντελως λανθασμενη αποψη να σκεφτεις εγω που ακομα υποφερω με τις θηλες το θεωρω οτι πιο ευκολο και ευχρηστο υπαρχει για ταισμα του μωρου

ηρθε.....αν προλαβω θα μπω μετα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Τσέρυ, λες να μην μου έμειναν άλλες μέρες; Αχ, λέγε μου τέτοια να κατουρηθώ πριν την ώρα μου!Πάντως και τώρα έχω κάτι πονάκια περιόδου!Λέτε να έχει έρθει η ωρα μου; οχι τίποτα άλλο, δεν έχω και μονάδες να ειδοποιήσω καμία!

Αλλά εγώ το θέλω μαγιάτικο το κοριτσάκι μου! Ας κάνει λίγο υπομονή να φύγει και η τελευταία μέρα του Απρίλη και μετά να έρθει.

Λοιπόν, αυριο έχω νον στρεσ το πρωί! Μετά θα πάω για καφέ! Μην ανησυχήσετε πως γέννησα, οκ; Αν δεν μπω ως το απόγευμα, θα έχω μπει στο νοσοκομείο! Σε αυτη την περίπτωση κάποια θα ειδοποιήσω με γραπτό μήνυμα! Εντάξει, κοριτσάκια μου;

μαργκουλα μακαρι να γεννησεις σημερα!!!:P φανταζεσαι αυριο να αργησεις να μπεις και να νομιζουμε πως εισαι για καφε και εσυ να τραβας πονους για να γεννησεις???αχ μακαρι! καρτα δεν εχεις ουτε για μνμ???
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ αλωστε το εχω ξαναπει και εδω μεσα

καντυ ωρα ειναι τωρα να μας πεις οτι εισαι κ γρια:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλησπερα!!!!

περιμενουμε τον παιδιατρο και ειπα να πω μια καλησπερα!!!

επειδη αποφασησαμε να φυγουμε Τριτη του Πασχα ειπα να τα δει πριν φυγουμε και να ρωτησουμε καποιες λεπτομερειες.

αυριο εχω κλεισει γυναικολογο...ηθελα να παω να μου γραψει τις εξετασεις και μου λεει θα σε εξετασω κιολας:evil::evil:αχχχ δεν θελω!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ εγω ζηλεψα ολο το σκηνικο ομαδικοτητα σκαλες χρωμα μου μυρησε νησι βρε παιδι μου!!!

ΜΑΡΤΖΙ τι φοβασε καλε????μην το σκεφτεσαι καν....πως το εννοεις να καθυστερησει την γεννα???εσυ θα πας θα σε δει οποιος εφημερευει και αν δει οτι γεννας θα ειδοποιησει τον γιατρο σου

οσο για τον θηλασμο εχεις εντελως λανθασμενη αποψη να σκεφτεις εγω που ακομα υποφερω με τις θηλες το θεωρω οτι πιο ευκολο και ευχρηστο υπαρχει για ταισμα του μωρου

ηρθε.....αν προλαβω θα μπω μετα

καντυ μου τετοια ωρα ηρθε παιδιατρος???

εμεις πριν λιγο ηρθαμε απο την εκκλησια!:P

γιατι χαρα μ δεν θες να σε εξετασει ο γιατρος?

αντε περιμενουμε νεα απο τα μωρακια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καντυ, δεν ρωτάω για μένα σχετικά με την καθυστέρηση του τοκετού! Απλά είχα μια συζήτηση σήμερα με μια κοπέλα που μου έλεγε πως της καθυστέρησαν τον τοκετό μέχρι να έρθει ο γιατρός της! Μου είπε πως κάνουν μια ένεση για να επισπευτεί ο τοκετός όταν η διαστολή φτάνει στο 6 περίπου! Ε, αυτηνής δεν της την έκαναν και καθυστέρησε να γεννήσει!

Για το θηλασμό έχω συγκεκριμένη άποψη! Θεωρώ πως είναι ό,τι καλύτερο για τη μάνα και το παιδί αλλά αν είναι να υποφέρει πολύ η μάνα με πληγωμένο στήθος που θα της χαλάει τη διάθεση και την ηρεμία, καλύτερα να το σταματάει! Δεν είμαι υπέρ του ξένου γάλακτος, σε καμία περίπτωση κι ευχομαι να με αξιώσει ο Θεός να μπορέσω να θηλάσω τουλάχιστον για ένα 6μηνο!

Βλέποντας την ευκολία της αδελφής μου με το μπιμπερό, η αλήθεια είναι πως έμεινα με ανοιχτό στόμα, γιατί θεωρούσα πως είναι μεγάλο ζόρι! Αυτό είπα: πως τελικά δεν είναι μεγάλο ζόρι - ειδικά τη μέρα! Διαδικασία 10 λεπτών για προετοιμασία και φαγάκι!

Αυτό βέβαια δεν με κάνει να αναθεωρώ! Θέλω να θηλάσω και πολύ μάλιστα! Αλλά σου είπα υπό ποιες προυποθέσεις! Γι' αυτό πολυ συχνά λεω πως σας θαυμάζω που συνεχίζετε έστω και με πληγωμένες θηλές ή μαστίτιδες να το παλευετε! Εγώ από την φύση μου είμαι άνθρωπος που δεν νομίζω να αντέξω τέτοιο πόνο! Θα μου πεις όλα αλλάζουν όταν έχεις ένα ανθρωπάκι που εξαρτιέται από σένα! η μάνα είναι μάνα και βάζει το καλό του μωρού της πάνω από τον εαυτό της! Μακάρι να το κάνω κι εγώ αυτό....πραγματικά θα αισθανθώ υπερήφανη! Αλλά ακόμη κι αν δεν τα καταφέρω και τα παρατήσω, δεν θέλω να έχω μετά ενοχές!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

κοριτσια τηνε χω αφησει με την μανα μου η οποια ειναι πανω απο την κουνια αγρυπνος φρουρος!!!περιττο να σας πω οτι αν κλεισω το πιστολακι (το εχω ανοιχτο εδω κ μια ωρα) ξυπναει στο πι και φι!!!ρε κοριτσια τετοιο μωρο να μην κοιμαται πρωτη φορα βλεπω!!!!πραγματικα...τοσες μερες λεω αποκλειεται αλλα δεν υπαρχει σας λεω...σημερα κοιμηθηκε στην ουσια ενα 15' απο τις 7- 7.15 που ηρθε η μανα μου! απο εκεινη την ωρα αρχισε να κλαιει δυνατα, την ταισα (μιση ωρα παρακαλω!) μπας και σταματησει και κοιμηθει πανω στο βυζακι, αυτη τιποτα...να κλαιει απαρηγορητη!!!τελικα την εκανα και μπανιο να χαλαρωσει και ας ειχε μολις φαει!!!κοιμαται γρηγορα αλλα με θελει εκει, να την εχω αγκαλια! και αν την αφησω (ας πουμε μετα απο 45') ξυπναει!!!το εχετε δει ξανα αυτο σε νεογεννητο???να το κανει μια-δυο φορες σαν μωρακι ναι, αλλα αυτη ειναι ετσι καθε μερα!!!!

μαρτζι οπως και να χει λιγες μερες μειναν!!!τα πονακια ειναι προπαρασκευαστηκοι πονοι...αληθεια στο σεμιναριο το τελευταιο απο τα 3 πηγες?

πεπσι ωτιτιδα ε???κριμα το καημενακι σας μωρε. φανταζομαι την μανα του αν ειναι και το πρωτο της...περαστικα σας και γρηγορα γρηγορα σπιτακι τους!!!

γοργονες θα σας καληνυχτισω απο τωρα...νομιζω οτι σημερα τουλαχιστον αποφυγαμε το ξενυχτι ετσι οπως εγινε...θα σηκωθω στανταρ 3-4 φορες αλλα τουλαχιστον στα ενδιαμεσα θα κοιμαμαι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσερυ, δεν πήγα! Βαρέθηκα να ξυπνήσω τόσο νωρις! Εχω και θεμα με τον ύπνο τον τελευταίο καιρό, κοιμόμουν αργά, πού να σηκωνόμουν από τις 8 η ώρα για να είμαι 9 εκεί! Εχασα το θηλασμό και το θέμα για επισκληρίδιο και καισαρική, το άχρηστο το πλάσμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Το έκανε αυτό που περιγράφεις η ανιψιά μου και τώρα είναι το πιο καλό μωρό του κόσμου! κλαιει μόνο όταν πεινάει κι όταν θέλει άλλαγμα! Α, επίσης όταν μπαινει η αδελφή μου στο δωμάτιο και δεν της μιλάει αμέσως! Εκεί βάζει ένα παραπονιάρικό κλάμα!

Νομίζω και η Αγγελική είχε θεματάκι τέτοιο με την μικ΄ρούλα της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

την πατησες τωρα!!!θα σου λεγαν αν μπορεις να καθυστερησεις τον τοκετο!!!εμενα παντως με διαστολη 6 μου βαλαν εςπισκληριδιο που επισπευδει τον τοκετο και αυτη. Αυτο που σου ειπε η φιλη σου ομως ειναι η ωξυτοκινη που μας βαζουν. Εμενα μου την βαλαν με διαστολη 4 περιπου.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσια τηνε χω αφησει με την μανα μου η οποια ειναι πανω απο την κουνια αγρυπνος φρουρος!!!περιττο να σας πω οτι αν κλεισω το πιστολακι (το εχω ανοιχτο εδω κ μια ωρα) ξυπναει στο πι και φι!!!ρε κοριτσια τετοιο μωρο να μην κοιμαται πρωτη φορα βλεπω!!!!πραγματικα...τοσες μερες λεω αποκλειεται αλλα δεν υπαρχει σας λεω...σημερα κοιμηθηκε στην ουσια ενα 15' απο τις 7- 7.15 που ηρθε η μανα μου! απο εκεινη την ωρα αρχισε να κλαιει δυνατα, την ταισα (μιση ωρα παρακαλω!) μπας και σταματησει και κοιμηθει πανω στο βυζακι, αυτη τιποτα...να κλαιει απαρηγορητη!!!τελικα την εκανα και μπανιο να χαλαρωσει και ας ειχε μολις φαει!!!κοιμαται γρηγορα αλλα με θελει εκει, να την εχω αγκαλια! και αν την αφησω (ας πουμε μετα απο 45') ξυπναει!!!το εχετε δει ξανα αυτο σε νεογεννητο???να το κανει μια-δυο φορες σαν μωρακι ναι, αλλα αυτη ειναι ετσι καθε μερα!!!!

μαρτζι οπως και να χει λιγες μερες μειναν!!!τα πονακια ειναι προπαρασκευαστηκοι πονοι...αληθεια στο σεμιναριο το τελευταιο απο τα 3 πηγες?

πεπσι ωτιτιδα ε???κριμα το καημενακι σας μωρε. φανταζομαι την μανα του αν ειναι και το πρωτο της...περαστικα σας και γρηγορα γρηγορα σπιτακι τους!!!

γοργονες θα σας καληνυχτισω απο τωρα...νομιζω οτι σημερα τουλαχιστον αποφυγαμε το ξενυχτι ετσι οπως εγινε...θα σηκωθω στανταρ 3-4 φορες αλλα τουλαχιστον στα ενδιαμεσα θα κοιμαμαι...

μια ωρα ανοιχτο το πιστολακι?:shock: δοκιμασες χαρα μ με την τηλεοραση ανοικτη η ραδιο???
Καληνύχτα και από εμάς όμορφες!!!

καληνυχταααααααααα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Τσερυ, μέχρι πόσο διαστολή ήταν ανεκτός ο πόνος;

Μαριούλα, μην ανησυχείς! Αν κάτι συμβεί απόψε, θα σας ενημερώσω! Ενα μηνυματάκι πριν παώ στο νοσοκομείο θα το στείλω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...