Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μου έφερε η ξαδελφη μου πέδιλα ασημένια με τακούνι από Αθηνα! Ξέρετε τι όμορφα είναι και πώς μου πάνε!

Τσέρυ, το καλό είναι πως μπορεί να είμαστε κοντές, αλλά χαιρόμαστε τα τακούνια!

Η nutricia έστειλε έναν φάκελο για τις πρώτες εξετάσεις του μωρού!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Του έδωσα νεράκι κορίτσια!!! Στην αρχή έπιασε το μπιμπερό νομίζοντας ότι θα πιει γάλα και μόλις έσκασε το νερό έκανε μια γκριμάτσα περίεργη λες και του έδωσα λεμόνι Χαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Του έδωσα νεράκι κορίτσια!!! Στην αρχή έπιασε το μπιμπερό νομίζοντας ότι θα πιει γάλα και μόλις έσκασε το νερό έκανε μια γκριμάτσα περίεργη λες και του έδωσα λεμόνι Χαχαχα!!!

:tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Το δοντακι το ένιωθα στο σαγόνι μου όταν με δαγκωνε αλλά δεν ήμουν σίγουρη και η γιατρός το κατάλαβε στην εξέταση!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα!!!

Καλή Μ. Εβδομαδα να έχουμε και καλή Ανάσταση! Να που έφτασε και το Πάσχα και χαμπάρι δεν πήρα! Και σε λίγες μέρες το μπουμπουκάκι μου θα γίνει χριστιανός! Κορίτσια ο άντρας μου χαίρεται πολύ που θσ βγάλει το όνομα του πατέρα του και δε σας κρύβω πως χθες που τον είδα να κλαίει με λυγμούς και δάκρυα (μιλάμε για έναν άντρα 46 ετών!) με το τραγούρι που έλεγε για τη μάνα είπα χαλάλι του! Και το βράδυ μου είπε πως του λείπουν οι γονείς του!:(

Μαριουλάκι μου κι εγώ δοντάκι πίστευα πως είναι αλλά τελικά λες να φταίνε όντως τα φρούτα; Όπως λες κι εσύ θα δείξει

μαρμιν μου κ ο μπαμπας του εφυγε?:(
μαριουλακι μου μου φαινεται εισαι πολυ μικροτερη αλλα περισσοτερο προετοιμασμενη απο μενα να γινεις μανα που αν δεν κοιμηθω το βραδυ ειμαι ρακος!!!!το ξερω οτι τα μωρακια ειναι ετσι αλλα εγω ηδη ζω για την μερα που κοιμαται ολοκληρο το βραδυ η εστω θα ξυπναει μονο μια φορα....

οι υπολοιπες καταλαβατε γιατι πρεπει να γινομαστε νωρις μανες????ολα μου τα ξενυχτια τα εκανα σε κλαμπ - μπαρακια...τωρα που υπομονη?

τσερρυ μου εμενα παντως που ειναι 6μιση μηνων ακομα δεν ηρθε η μερα που να μην ξυπνησει το βραδυ:rolleyes:

Κοριτσάκι και εμείς παλαιότερα το κάναμε στη γειτονιά μας αυτό ασβεστώναμε για να είναι καθαρά τα σκαλιά και όμορφα για τις μέρες που έρχονται (Μ.Εβδομάδα,15αύγουστο και νομίζω και για τα Χριστούγεννα)Όμορφα χρόνια τώρα τίποτα!!!

Μια χαρά λοιπόν σε περιμένουμε τώρα!!!:D:D:D

Ναι και εγώ χάρηκα πάρα πολύ γιατί εγώ τα ήξερα τα παιδιά αλλά ο σύζυγος μόνο από το τηλέφωνο είχε μιλήσει με τη νονά είχαμε κανονίσει μια φορά να βγούμε αλλά τελικά αρρώστησε ο μικρός τους και δεν τα είχαμε καταφέρει ε και μετά δεν έκατσε οπότε ένα άγχος το είχα γιατί ο καλός μου είναι λίγο περίεργος αλλά Δόξα το Θεό όλα καλά το παιδάκι μου θα κάνει νονά που θα το αγαπάει σαν μαμά!!!Ξεκίνησα να γράφω στις 8.45 και τώρα συνεχίζω.....:shock::shock::shock:ήρθε η παιδίατρος κάναμε τα εμβόλια μας χωρίς πολύ κλάμα...ύψος 70cmκαι βάρος 8250kg Λίγο πήραμε αυτή τη φορά αλλά λέει είναι φυσικό αφού ήταν και 10 ημέρες αρρωστούλης!!!Και το νέο μας.....ΠΕΤΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!:D:D:D:D 13/5 ξεκινάμε κρεμούλα απόγευμα για μια εβδομάδα και στις 20/5 φρουτάκια!!!Σταματάμε απο σήμερα την αποστίρωση και ξεβγάζουμε με ζεστό νεράκι πιπίλες και μπουκάλια,αρχίζουμε να πίνουμε νεράκι που θα το έχουμε βράσει πρώτα!!!Αυτά μέσα στις άκρες...

λιλι μου μπραβο το μωρακι μεγαλωνει! στο βαρος μας περασατε στο υψος θελετε ακομα λιγο...δοντακι? αντε με το καλο!φαινεται??? η απλα πριστηκαν τα ουλα του?

χαχα κ εμενα ετσι ακριβως κανει:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Το δοντακι το ένιωθα στο σαγόνι μου όταν με δαγκωνε αλλά δεν ήμουν σίγουρη και η γιατρός το κατάλαβε στην εξέταση!!!

α δηλαδη αν ανοιξεις το στοματακι του θα φανει????

εμενα ο τεμπελακος μου ακομη δεν εβγαλε:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχαχαχ!!!αντε και το πρωτο δοντακι της παρεας!!!!η δικια μου στριγκλιζε απο τις 4 μεχρι κ πριν απο λιγο πουτελικα εδεησε να κοιμηθει...αλλα την βλεπω οτι κουνιεται παλι!!!!δεν θα το αντεξω να ξυπνησει...και θα ερθει κ η μανα μου να την δει και θα κοιμαται ορθια!!!τι τραβαω η μανα...

η μικρη πολυ γενικα μοιαζει σε μενα, αν βλεπατε φωτο δικη μου ασαραντηστη θα λεγατε οτι ειμαστε ιδιες! αλλα αν παρατηρησεις χαρακτηριστικα δικα μου εχει μονο ματια φρυδια, ολα τα αλλα ειναι του αντρα μου...η μυτη και τα αυτια ειναι λιγο αδιευκρινιστα ακομα...

μαρτζι εφτασε και για σενα η ωρα σιγα σιγα...αντε με το καλο!!!λιγες μερα σου εμειναν...μπορει δηλαδη και καμια..ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει σημερα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

το γλυκο μου τερας κοιμαται μονο στην αγκαλια μου!!!!αντε να δω ποτε θα κανω μπανιο...

μαριουλα ξυπναει πολλες φορες η συνηθως μια?

Μπάνιο=πολυτέλεια εκεί που πριν μείνω έγκυος έκανα μπάνιο κάθε βράδυ και ντουζάκι κάθε πρωί και όταν έμεινα έγκυος μπάνιο κάθε βράδυ και ντουζ 3-4 φορές την ημέρα τώρα ένα μπανάκι και στα γρήγορα....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Τσέρη μου δεν έχω λόγια για τη Μαρκέλλα μας είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ και έχει να κάψει πολλές καρδιές!!!

Ο μπαμπάς θα τρέχει και δεν θα φτάνει με τη κοράκλα που έκανε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??

δοντάκι ε???μια χαρούλα...θα ταλαιπωρηθεί λίγο το καψουράκι...αλλά μια χαρά...της ανηψίας μου της δίναμε γιαούρτι, ναι από 6 μηνών και μια χαρά...της περνούσε ο πόνος

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εμας κοριτσια η μικρη μας ειναι στο νοσοκομειο με ωτιτιδα.μικροβιο που κουβαλουσε εδω κ 2 μηνες απο το μαιευτηριο που γεννηθηκε κ εκδηλωθηκε τωρα τους ειπε ο γιατρος!

Εμας κοριτσια η μικρη μας ειναι στο νοσοκομειο με ωτιτιδα.μικροβιο που κουβαλουσε εδω κ 2 μηνες απο το μαιευτηριο που γεννηθηκε κ εκδηλωθηκε τωρα τους ειπε ο γιατρος!

Ελα ρε Πεπσι περαστικα στι κοριτσακι μας και γρήγορα σπιτι τους!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Τσέρυ, λες να μην μου έμειναν άλλες μέρες; Αχ, λέγε μου τέτοια να κατουρηθώ πριν την ώρα μου!Πάντως και τώρα έχω κάτι πονάκια περιόδου!Λέτε να έχει έρθει η ωρα μου; οχι τίποτα άλλο, δεν έχω και μονάδες να ειδοποιήσω καμία!

Αλλά εγώ το θέλω μαγιάτικο το κοριτσάκι μου! Ας κάνει λίγο υπομονή να φύγει και η τελευταία μέρα του Απρίλη και μετά να έρθει.

Λοιπόν, αυριο έχω νον στρεσ το πρωί! Μετά θα πάω για καφέ! Μην ανησυχήσετε πως γέννησα, οκ; Αν δεν μπω ως το απόγευμα, θα έχω μπει στο νοσοκομείο! Σε αυτη την περίπτωση κάποια θα ειδοποιήσω με γραπτό μήνυμα! Εντάξει, κοριτσάκια μου;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...