Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσια τι ακριβως ζηλεψατε?????που βαφουμε την σκαλα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαρμιν μου οχι δεν ρωτησαμε για το χρωμα:cool:

Κοριτσάκι και εμείς παλαιότερα το κάναμε στη γειτονιά μας αυτό ασβεστώναμε για να είναι καθαρά τα σκαλιά και όμορφα για τις μέρες που έρχονται (Μ.Εβδομάδα,15αύγουστο και νομίζω και για τα Χριστούγεννα)Όμορφα χρόνια τώρα τίποτα!!!

Κοριτσια, έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου! Τώρα μόλις είδα στον προσωπικό μου φάκελο πως εγκρίθηκαν οι άδειες που εκκρεμούσαν! Αρα δεν θα χρειαστεί λογικά να περάσω από επιτροπή! Το τι ανακούφιση νιώθω, γιατί το είχα ένα άγχος πότε θα με φώναζαν και τι θα γινόταν με το θέμα αυτό! Ουφ! Είμαι έτοιμη να γεννήσω τώρα!

Μια χαρά λοιπόν σε περιμένουμε τώρα!!!:D:D:D

Καλημέρα, κορίτσια! Τι κάνετε; Πρωινή πρωινή σήμερα.....Ολο το βράδυ είχα πονάκια περιόδου κι είπα "βρε, λες να γεννάω;". Αλλά. δεν......Να σας το πω; Θα σας το πω: πάλι με επιασαν οι φοβίες μου για το πώς θα γεννήσω! φοβάμαι, η κοτούλα!!!!

λΊΛΙ, τι καλά που ταιριάξατε με τους νονούς; Μπράβο!

Χθες ο άντρας μου έπλυνε τις τέντες! Κορίτσια, ήταν τόσο βρώμικες! ΑΠό μπεζ είχαν γίνει μαυρες στην κυριολεξία! Τπο πρωί που κάτσαμε έξω για καφέ και τις είδα με έπιασε πυρετός! Εκανα νύξη για πλύσιμο, ο άντρας μου αντέδρασε. Λέει "καλές είναι! Δεν ασχολούμαι!". Ε, δεν είπα τίποτα! Λέω. άστο, θα το κάνω αφού σαραντίσω! Μετά όμως φαίνεται δεν του άρεσε κι αυτουνού όλη αυτή η βρωμια και τις έκανε! Αχ, κοριτσάκια μου, έγιναν σαν καινούργιες! Πεντακάθαρες!

Ναι και εγώ χάρηκα πάρα πολύ γιατί εγώ τα ήξερα τα παιδιά αλλά ο σύζυγος μόνο από το τηλέφωνο είχε μιλήσει με τη νονά είχαμε κανονίσει μια φορά να βγούμε αλλά τελικά αρρώστησε ο μικρός τους και δεν τα είχαμε καταφέρει ε και μετά δεν έκατσε οπότε ένα άγχος το είχα γιατί ο καλός μου είναι λίγο περίεργος αλλά Δόξα το Θεό όλα καλά το παιδάκι μου θα κάνει νονά που θα το αγαπάει σαν μαμά!!!Ξεκίνησα να γράφω στις 8.45 και τώρα συνεχίζω.....:shock::shock::shock:ήρθε η παιδίατρος κάναμε τα εμβόλια μας χωρίς πολύ κλάμα...ύψος 70cmκαι βάρος 8250kg Λίγο πήραμε αυτή τη φορά αλλά λέει είναι φυσικό αφού ήταν και 10 ημέρες αρρωστούλης!!!Και το νέο μας.....ΠΕΤΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!:D:D:D:D 13/5 ξεκινάμε κρεμούλα απόγευμα για μια εβδομάδα και στις 20/5 φρουτάκια!!!Σταματάμε απο σήμερα την αποστίρωση και ξεβγάζουμε με ζεστό νεράκι πιπίλες και μπουκάλια,αρχίζουμε να πίνουμε νεράκι που θα το έχουμε βράσει πρώτα!!!Αυτά μέσα στις άκρες...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας έγραψε και κρεμούλα για τα κουνούπια και αντηλιακό!!!Και πρέπει να πάρουμε και καπελάκια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσάκι και εμείς παλαιότερα το κάναμε στη γειτονιά μας αυτό ασβεστώναμε για να είναι καθαρά τα σκαλιά και όμορφα για τις μέρες που έρχονται (Μ.Εβδομάδα,15αύγουστο και νομίζω και για τα Χριστούγεννα)Όμορφα χρόνια τώρα τίποτα!!!

Μια χαρά λοιπόν σε περιμένουμε τώρα!!!:D:D:D

Ναι και εγώ χάρηκα πάρα πολύ γιατί εγώ τα ήξερα τα παιδιά αλλά ο σύζυγος μόνο από το τηλέφωνο είχε μιλήσει με τη νονά είχαμε κανονίσει μια φορά να βγούμε αλλά τελικά αρρώστησε ο μικρός τους και δεν τα είχαμε καταφέρει ε και μετά δεν έκατσε οπότε ένα άγχος το είχα γιατί ο καλός μου είναι λίγο περίεργος αλλά Δόξα το Θεό όλα καλά το παιδάκι μου θα κάνει νονά που θα το αγαπάει σαν μαμά!!!Ξεκίνησα να γράφω στις 8.45 και τώρα συνεχίζω.....:shock::shock::shock:ήρθε η παιδίατρος κάναμε τα εμβόλια μας χωρίς πολύ κλάμα...ύψος 70cmκαι βάρος 8250kg Λίγο πήραμε αυτή τη φορά αλλά λέει είναι φυσικό αφού ήταν και 10 ημέρες αρρωστούλης!!!Και το νέο μας.....ΠΕΤΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!:D:D:D:D 13/5 ξεκινάμε κρεμούλα απόγευμα για μια εβδομάδα και στις 20/5 φρουτάκια!!!Σταματάμε απο σήμερα την αποστίρωση και ξεβγάζουμε με ζεστό νεράκι πιπίλες και μπουκάλια,αρχίζουμε να πίνουμε νεράκι που θα το έχουμε βράσει πρώτα!!!Αυτά μέσα στις άκρες...

Μεγάλωσε το μωρό μας!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αχουτο παλικαρακι σου!!!σταματατε τα αποστειρωμενα!!!δεν ηξερα οτι θα γινει κ αυτο...70εκ!!!με φτανει σιγα σιγα...

Πάντως, στο βίντεο που μας έστειλες δεν φαίνεσαι κοντη! Πόσο είσαι, αλήθεια; Εγώ 1.60 :(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Λίλι μου τέλεια τα νέα σας :P Αύριο έχουμε και εμείς παιδίατρο και μου έλυσες πολλές απορίες μου αλλά παρολαυτά θα ρωτήσω και την παιδίατρο μου και ελπίζω να μου πει τα ίδια. Δηλαδή για την αποστείρωση και για νεράκι. Έχει πολύ ζέστη μωρέ και θέλω να του δώσω αλλά κρατιέμαι ώσπου να τη ρωτήσω. Επίσης δεν ήμουν σίγουρη αν το βράζεις. Θα πούμε σίγουρα και εμείς για κρεμούλες. Ρώτησα και τη φίλη μου που έχει τρία παιδιά και με αυτά που συζητήσαμε εδώ και διάβασα κ στο ίντερνετ πιστεύω πως έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα την οποία θα ολοκληρώσω ακόμα περισσότερο με τις τελευταίες απορίες που θα μου λύσει η παιδίατρος. Θέλω πολύ να ξεκινήσουμε κρεμούλες αλλά θα αυτοσυγκρατηθώ και θα βάλω πάνω από όλα τη λογική μου γιατί για λίγες μέρες δε χάθηκε και ο κόσμος σωστά; Είμαι σίγουρη πάντως πως θα ξετρελαθεί ο μπουμπουκάκος μου. Νεράκι να μου επιτρέψει να του δίνω και θα είμαι τρισευτυχισμένη. Βάρος πολύ αυτή τη φορά πιστεύω ούτε εμείς πήραμε αλλά και για ύψος το ίδιο νομίζω. Εσείς Λίλι μου από ύψος μια χαρά τα πήγατε! Αααααααααα και κάτι άλλο που ήθελα να σε ρωτήσω! Πώς κατάλαβες ότι πετάτε δοντάκι; Άρχισε να φαίνεται; ή το κατάλαβε η παιδίατρος από την εξέταση; Άντε με το καλό :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εμείς πήραμε καπέλο την Παρασκευή!! Ένα κίτρινο. Το χρώμα τυχαίο λέει ο σύζυγος :rolleyes::rolleyes: Αλλά θα πάρουμε κι άλλα! Πάντως του πάει πολύ :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσερρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ που μου έστειλες το τραγουδάκι που άρσε στον αντρούλη μου!! Πολύ ωραία εκτέλεση! Τυχερούλα ;);) Το αντράκι μου κοιμάται τώρα αλλά να σου πω την αλήθεια διστάζω να του το βάλω μην αρχίσει να κλαίει πάλι κ δεν μπορώ να τον βλέπω στενοχωριέμαι :(:( δεν είναι απλά ότι συγκινείται όπως εγώ πχ αλλά πονάει η ψυχούλα του :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Tserroula κούκλα η μικρούλα σου και μεγάλωσε και έγινε ακόμα πιο φατσουλίνα :tongue::tongue: Και σήμερα θα παραπονιόμουν για νέες φωτο! Στη Νένα και το Αγγελικάκι δεν τολμώ να παραπονεθώ έτσι όπως τρέχουν οι καημένες :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Tsery μου, το κοριτσάκι σας είναι μια γλύκα! Φτου! φτου! μεγάλωσε, ομόρφυνε, έγινε ολόκληρη δεσποινίδα! Κουκλα είναι!!! Αχ, δεν το πιστεύω πως σε λίγες μέρες θα έχω κι εγώ ένα μικρό ανθρωπάκι στην αγκαλιά μου!

Διευκρίνισέ μου μόνο σε ποιον από τους δυο μοιάζει, γιατί εγώ δεν κατάλαβα να μοιάζει σε κανέναν σας! Θα έλεγα με μεγάλη επιφύλαξη πως πήρε περισσότερο από σένα, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Tsery μου, το κοριτσάκι σας είναι μια γλύκα! Φτου! φτου! μεγάλωσε, ομόρφυνε, έγινε ολόκληρη δεσποινίδα! Κουκλα είναι!!! Αχ, δεν το πιστεύω πως σε λίγες μέρες θα έχω κι εγώ ένα μικρό ανθρωπάκι στην αγκαλιά μου!

Διευκρίνισέ μου μόνο σε ποιον από τους δυο μοιάζει, γιατί εγώ δεν κατάλαβα να μοιάζει σε κανέναν σας! Θα έλεγα με μεγάλη επιφύλαξη πως πήρε περισσότερο από σένα, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη!

Kαι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ποιον μοιάζει η αλήθεια :rolleyes::rolleyes:

Μάρτζι μου εγώ ανυπομονώ να δω τη μπουμπού σου φαντάζομαι εσύ! Άντε και κοντεύεις κοριτσάκι μου :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Kαι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ποιον μοιάζει η αλήθεια :rolleyes::rolleyes:

Μάρτζι μου εγώ ανυπομονώ να δω τη μπουμπού σου φαντάζομαι εσύ! Άντε και κοντεύεις κοριτσάκι μου :P

Ανυπομονώ λέει!!! Πώς να είναι άραγε;;;; Αντε μωρέ, γερό να είναι το πουλάκι μου και να γεννηθεί καλά.....

Μια ξαδέλφη μου είπε πως την έβλεπε στον ύπνο της πως ήταν πολύ λευκη! Λέω το αντίθετο θα βγει! Ποιον να μοιάσει για να βγει λευκή; Δεν θα μας έλεγες και το πιο λευκό σόι, ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...