Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ θεωρώ πως δεν είναι θέμα ηλικίας! Ολοι μας σε όποια ηλικία κι αν είμαστε, αν μενουμε ξύπνιοι για πολλές ώρες, κουτουλάμε μετά!

Η αδελφή μου είναι 41 χρονών με παιδάκι 4 μηνών! Της έτυχε παιδί που είναι ήσυχο και βολικό! Επίσης πολύ βασικό πιστεύω είναι ότι δεν θηλάζει ( ο,τι και να λέμε ο θηλασμός είναι κούραση, ενώ το μπιμπερό έχει άλλη άνεση - τα είδα όταν ήρθε για λίγες μέρες). Τ

Οπότε, Πέπσι, κι εμείς οι μεγαλύτερες ο,τι θα κάναμε στα 25 θα κανουμε και τώρα! Εγώ το ξαναλέω πως στα 25 μου δεν ήθελα παιδί! Ηθελα άλλα πράγματα! Από τα 30 και μετά, το ομολογώ πως το ήθελα πάρα πολυ και σκεφτόμουν το θέμα της ηλικίας, όχι από την άποψη πως δεν θα έχω αντοχές, αλλά από την άποψη μήπως δεν μπορέσω να μείνω έγκυος κτλ κτλ!

Εμένα και στα 20 να με σήκωνες 3 φορές την νύχτα, πάλι μετά θα ήμουν ράκος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εγώ θεωρώ πως δεν είναι θέμα ηλικίας! Ολοι μας σε όποια ηλικία κι αν είμαστε, αν μενουμε ξύπνιοι για πολλές ώρες, κουτουλάμε μετά!

Η αδελφή μου είναι 41 χρονών με παιδάκι 4 μηνών! Της έτυχε παιδί που είναι ήσυχο και βολικό! Επίσης πολύ βασικό πιστεύω είναι ότι δεν θηλάζει ( ο,τι και να λέμε ο θηλασμός είναι κούραση, ενώ το μπιμπερό έχει άλλη άνεση - τα είδα όταν ήρθε για λίγες μέρες). Τ

Οπότε, Πέπσι, κι εμείς οι μεγαλύτερες ο,τι θα κάναμε στα 25 θα κανουμε και τώρα! Εγώ το ξαναλέω πως στα 25 μου δεν ήθελα παιδί! Ηθελα άλλα πράγματα! Από τα 30 και μετά, το ομολογώ πως το ήθελα πάρα πολυ και σκεφτόμουν το θέμα της ηλικίας, όχι από την άποψη πως δεν θα έχω αντοχές, αλλά από την άποψη μήπως δεν μπορέσω να μείνω έγκυος κτλ κτλ!

Εμένα και στα 20 να με σήκωνες 3 φορές την νύχτα, πάλι μετά θα ήμουν ράκος!

Στα έντονα συμφωνώ! Στη δεύτερη παράγραφο όμως όχι! Θεωρώ πολύ πιο εύκολο να πετάξεις στο νινί το βυζί σου μόλις πεινάσει παρά να καθίσεις να βράζεις νερό και να ετοιμάζεις σκόνες! Ειδικα τη νύχτα για σκέψου τι είναι πιο εύκολο; Με το που θα κλάψει να την πάρεις δίπλα σου και να της δώσεις βυζί ή να ανάψεις φώτα και να ετοιμάζεις γάλατα; Εκτός και αν εσύ κοιμάσαι και τα ετοιμάσει ο αντρούλης σου οπότε εκεί ναι! Αλλά εάν σε κουράσει ο βραδυνός θηλασμός μπορείς να το κάνεις μικτά! Δηλαδή κάποιο βράδυ που θα θες να κοιμηθείς να αναλάβει ο σύζυγος με το μπιμπερό είτε με δικό σου που θα έχεις αντλήσει είτε με ξένο αν το πίνει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εγω παντως σιγουρα μετα τις 40 θα της μαθω κ μπιμπερο ωστε τουλαχιστον καποια γευματα να τα αντλω μπας κ πεθυμησει ο αντρας μου λιγο τα βυζια μου που τωρα τα εχω ολη μερα σε κοινη θεα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

εννοειτε ρε κοριτσια...κανεις δεν πεθανε κατα τον σαραντισμο. ολες κανουμε υπομονη κ περναει ο χρονος...φανταζομαι μετα μαθαινεις λιγο το μωρο σου κ τα χουγια του κ μερικα πραγματα που στην αρχη ηταν βουνο γινονται πιο ευκολα...συμφωνειτε μανες?

αλλωστε εγω μιλησα κυριως για μενα που το υπνο εχω ενα θεμα...

28xYp3.png

Μαρμιν, είδα μια τεράστια ευκολία, ειλικρινά σου μιλάω! Το νεράκι το έχει έτοιμο βρασμένο στο θερμός! Στο πι και φι έφτιαχνε γαλατάκι στη μικρή! Για το βράδυ, δεν αντιλέγω! Σίγουρα το να σηκωθεί, να πάει να φτιάξει γάλα, έχει μια διαδικασία! Αλλά τη μέρα ήταν μες στην τρελή χαρά! Και σε 5 λεπτά έτοιμη η μικρή! Χορτάτη.....Από αυτή την άποψη θεωρώ πως είναι πιο ευκολο! Δεν σηκώνοταν δηλαδή ανα δίωρο να πάει στο δωμάτιο να θηλάσει τη μικρή (γιατί μην μου πείτε τώρα ότι θα μπορούσε να θηλάσει μπροστά στον άντρα μου ή στον πατέρα μου, γιατί θα ουρλιάξω)! Πηγε κομμωτήριο για 4 ώρες, δεν την ένοιαξε να βγάλει γάλα με το θήλαστρο ή να γυρίσει εγκαίρως να φάει η μικρή!

Προς Θεού, μην νομίσετε πως εξιδανικεύω το μπιμπερό, απλά είδα από κοντά πως δεν έχει καθόλου μα καθόλου άγχος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εννοειτε ρε κοριτσια...κανεις δεν πεθανε κατα τον σαραντισμο. ολες κανουμε υπομονη κ περναει ο χρονος...φανταζομαι μετα μαθαινεις λιγο το μωρο σου κ τα χουγια του κ μερικα πραγματα που στην αρχη ηταν βουνο γινονται πιο ευκολα...συμφωνειτε μανες?

αλλωστε εγω μιλησα κυριως για μενα που το υπνο εχω ενα θεμα...

Κι εγώ έχω θέμα με τον ύπνο! Αν με ξυπνήσεις και δεν έχω χορτάσει τον ύπνο μου, γίνομαι χειρότερη από μωρό! Γκρίνια να δουν τα μάτια σου! Γι' αυτό λέω πως σε όποια ηλικία κι αν έκανα παιδί, πάλι τις ίδιες αντοχές θα είχα στο θέμα του ύπνου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εμενα η κολλητη μου θηλασε μπροστα στον αντρα μου κ τιποτα δεν φανηκε! ειμασταν παρεα, το μωρο πεινασε γυρισε σε μας πλατη, ταισε το μωρακι της κ ολα μελι γαλα! δεν λεω ειναι λιγο αβολο ισως ια καποιες, κ για μενα ακομα, ειδικα ετσι οπως το σκεφτομαι τωρα που ειμαι απειρη, τα γαλατα τρεχουν απο παντου κτλ κτλ...αλλα η δουλεια εγινε αψογα!

28xYp3.png

εμενα η κολλητη μου θηλασε μπροστα στον αντρα μου κ τιποτα δεν φανηκε! ειμασταν παρεα, το μωρο πεινασε γυρισε σε μας πλατη, ταισε το μωρακι της κ ολα μελι γαλα! δεν λεω ειναι λιγο αβολο ισως ια καποιες, κ για μενα ακομα, ειδικα ετσι οπως το σκεφτομαι τωρα που ειμαι απειρη, τα γαλατα τρεχουν απο παντου κτλ κτλ...αλλα η δουλεια εγινε αψογα!
Εγώ αν την είχα κολλητή θα της έλεγα να θηλάσει σε άλλο δωμάτιο! Αυτά είναι βλακείες!:evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Τα μωρά δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ξαπλωμένο στην κούνια του, το μωρό προσφέρει αβίαστα το χαμόγελό του για να τραβήξει την προσοχή σας. Αν η προσοχή τού δοθεί, το χαμόγελο ενισχύεται. Αν το πρώτο χαμόγελο δεν τύχει της απαραίτητης ανταπόδοσης, το μωρό σύντομα θα πάψει να χαμογελάει και πολύ γρήγορα θα σταματήσει την προσπάθεια επικοινωνίας του με τον κόσμο.

28xYp3.png

Τα μωρά δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ξαπλωμένο στην κούνια του, το μωρό προσφέρει αβίαστα το χαμόγελό του για να τραβήξει την προσοχή σας. Αν η προσοχή τού δοθεί, το χαμόγελο ενισχύεται. Αν το πρώτο χαμόγελο δεν τύχει της απαραίτητης ανταπόδοσης, το μωρό σύντομα θα πάψει να χαμογελάει και πολύ γρήγορα θα σταματήσει την προσπάθεια επικοινωνίας του με τον κόσμο.

Αχου, το καήμενο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

χαχαχαχα!!!μαρτζι κ να σου πω οτι η κολλητη μου ειναι μοντελο!!!θα χες φρικαρει????χαχαχχα!!!
Τα μοντέλα κάνουν τέτοιες βλακείες!:tongue: πού να βρουν το μυαλό να σκεφτούν λίγο;;;;:rolleyes:

Πλάκα κάνω! Είτε μοντέλο, είτε απλή καθημερινή κοπελίτσα εγώ δεν θα ήθελα η φίλη μου να θηλάσει μπροστά στον άντρα μου, όπως κι εγώ δεν θα θήλαζα ποτέ μπροστά στον δικό της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εχω μια ερώτηση κι αν ξέρετε μου απαντάτε!

Οταν ξεκινήσει ο τοκετός, μπορεί ο γιατρός ή η μαία να καθυστερήσουν την γέννα για κάποιο λόγο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...