Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσια, έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου! Τώρα μόλις είδα στον προσωπικό μου φάκελο πως εγκρίθηκαν οι άδειες που εκκρεμούσαν! Αρα δεν θα χρειαστεί λογικά να περάσω από επιτροπή! Το τι ανακούφιση νιώθω, γιατί το είχα ένα άγχος πότε θα με φώναζαν και τι θα γινόταν με το θέμα αυτό! Ουφ! Είμαι έτοιμη να γεννήσω τώρα!

μπραβο χαρα μου αντε περιμενουμε να γεννησεις τωρα!;)

Εγώ ζήλεψα την ομαδικότητα και την όμορφη διάθεση! Είναι τόσο ωραίο να μαζεύονται τόσα άτομα για έναν κοινό σκοπό! Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια που μαζευόμασταν όλοι οι συγγενείς για να βάλουμε καπνά! Οι μεγάλοι δούλευαν, εμείς τα μικρά τρέχαμε για θελήματα ή παιζαμε!:P

χαιρομαι που σας αρεσε:P καθε πασχα το κανουμε αυτο κ το καλοκαιρι της Παναγιας!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια, έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου! Τώρα μόλις είδα στον προσωπικό μου φάκελο πως εγκρίθηκαν οι άδειες που εκκρεμούσαν! Αρα δεν θα χρειαστεί λογικά να περάσω από επιτροπή! Το τι ανακούφιση νιώθω, γιατί το είχα ένα άγχος πότε θα με φώναζαν και τι θα γινόταν με το θέμα αυτό! Ουφ! Είμαι έτοιμη να γεννήσω τώρα!

Τέλεια!!

Εγώ ζήλεψα την ομαδικότητα και την όμορφη διάθεση! Είναι τόσο ωραίο να μαζεύονται τόσα άτομα για έναν κοινό σκοπό! Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια που μαζευόμασταν όλοι οι συγγενείς για να βάλουμε καπνά! Οι μεγάλοι δούλευαν, εμείς τα μικρά τρέχαμε για θελήματα ή παιζαμε!:P

Κι εγώ!!

Μαριουλάκι μου δεν έκανες ακόμη σκάιπ;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χαρα μ εκανα κ σου εστειλα κ μνμ σε μειλ γτ δν εχω καρτα στο κντ δεν μπορω να σας βρω ουτε εσενα ουτε την λιλι ισως κατι να γραφω λαθος σας στελνω σε πμ το ονομα μου να με κανετε εσεις

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπέρα όμορφες!!! Τώρα έφυγαν οι νονοί μας περάσαμε πολύ όμορφα και ευτυχώς ταίριαξαν και με τον σύζυγό ...γελασαμε παααααρα πολύ!!! Τσακισαμε το κέικ (που έγινε τέλειο) αλλά και το χαλβά που έφτιαξε ο σύζυγος κάτι ξηρό κάρπια κάτι πατατογαριδακια τελικά δεν παραγγείλαμε είπαμε μετά το Πάσχα να το κάνουμε σωστά!!! Τώρα παω για νανάκια δεν σας διάβασα για να σχολιάσω αύριο ... Φιλάκια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα όμορφες!!! Τώρα έφυγαν οι νονοί μας περάσαμε πολύ όμορφα και ευτυχώς ταίριαξαν και με τον σύζυγό ...γελασαμε παααααρα πολύ!!! Τσακισαμε το κέικ (που έγινε τέλειο) αλλά και το χαλβά που έφτιαξε ο σύζυγος κάτι ξηρό κάρπια κάτι πατατογαριδακια τελικά δεν παραγγείλαμε είπαμε μετά το Πάσχα να το κάνουμε σωστά!!! Τώρα παω για νανάκια δεν σας διάβασα για να σχολιάσω αύριο ... Φιλάκια!!!

Μπράβο Λίλι! Όλα καλά :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα, κορίτσια! Τι κάνετε; Πρωινή πρωινή σήμερα.....Ολο το βράδυ είχα πονάκια περιόδου κι είπα "βρε, λες να γεννάω;". Αλλά. δεν......Να σας το πω; Θα σας το πω: πάλι με επιασαν οι φοβίες μου για το πώς θα γεννήσω! φοβάμαι, η κοτούλα!!!!

λΊΛΙ, τι καλά που ταιριάξατε με τους νονούς; Μπράβο!

Χθες ο άντρας μου έπλυνε τις τέντες! Κορίτσια, ήταν τόσο βρώμικες! ΑΠό μπεζ είχαν γίνει μαυρες στην κυριολεξία! Τπο πρωί που κάτσαμε έξω για καφέ και τις είδα με έπιασε πυρετός! Εκανα νύξη για πλύσιμο, ο άντρας μου αντέδρασε. Λέει "καλές είναι! Δεν ασχολούμαι!". Ε, δεν είπα τίποτα! Λέω. άστο, θα το κάνω αφού σαραντίσω! Μετά όμως φαίνεται δεν του άρεσε κι αυτουνού όλη αυτή η βρωμια και τις έκανε! Αχ, κοριτσάκια μου, έγιναν σαν καινούργιες! Πεντακάθαρες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημερα!!!η μαρκελλιτσα αν κ χθες μας ζαλισε ολη μερα γιατι δεν μπορουσε να κοιμηθει τελικα εκανε μπανακι εφαγε κ κοιμηθηκε μεχρι το πρωι. το βραδυ ξυπνουσαμε ανα 2ωρο οπου μεχρι να φαμε -αλλαξουμε ξανακοιμηθουμε (μανουλα) παει το μισο βραδυ στο ποδι...

μαριουλακι κ γω την ομαδικοτητα αυτην χαιρομαι κ θυμαμαι πριν χρονια στο χωριο που μαζευαμε ντοματες κ φτιαχναμε σαλτσες...ποσες αναμνησεις μας ξυπνησες...τωρα στην πολη με το ζορι καλημερα λεμε...αληθεια γιατι ξενυχτας 3 βραδια τωρα?

λιλι τελειες οι εξελιξεις με τους νονους!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

μαρμινουλα μου ο αντρουλης σου κανει τον δυσκολο αλλα καταβαθος δεν σου χαλαει χατηρι!

τσερρυ μου ετσι ειναι τα μωρακια!

εγω 3 ολοκληρες νυχτες δεν κοιμηθηκα γιατι ο πριγκηπας ηταν πολυ ανυσηχος κουνιοταν,τιναζοταν,εκλαιγε, στριγγλιζε μες τον υπνο του πολυ χαλια....πηρα τηλ την παιδιατρο και επειδη της ειπα οτι αυτα ξεκινησαν απο την ωρα που ξεκινησαμε τα φρουτα κ λεει μηπως τον ενοχλησαν!με ρωτησε πως εισαι τα κακακια του κ αν εχει αερια κ οντως αυτες τις 3 μερες κανει πολλες πορδουλες κ χθες τα κακακια του ητν πολυ σκληρα.....μου ειπε να σταματησω τα φρουτακια για 3-4 μερες να ηρεμησει το στομαχακι κ μετα να τα αρχισουμε παλι..αλλα εγω σκεφτομαι μηπως ειναι κ δοντακι??? δεν ξερω θα διξει:|παντως ο,τι απο τα 2 κ να ειναι γτ τον πιανει μονο την νυχτα??? την ημερα ειναι μια χαρα!και το αλλο μ προβλημα ειναι οτι μου μειωθηκε πολυυυυυυ το γαλα απο τοτε που ξεκινησαμε στερεες τροφες (κρεμουλα-φρουτακια) σημερα σα να ηταν καλυτερα η βραδια κοιμηθηκε ως τις 4 αλλα μετα ξυπνησε κ δεν ξανα κοιμηθηκε:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα!!!

Καλή Μ. Εβδομαδα να έχουμε και καλή Ανάσταση! Να που έφτασε και το Πάσχα και χαμπάρι δεν πήρα! Και σε λίγες μέρες το μπουμπουκάκι μου θα γίνει χριστιανός! Κορίτσια ο άντρας μου χαίρεται πολύ που θσ βγάλει το όνομα του πατέρα του και δε σας κρύβω πως χθες που τον είδα να κλαίει με λυγμούς και δάκρυα (μιλάμε για έναν άντρα 46 ετών!) με το τραγούρι που έλεγε για τη μάνα είπα χαλάλι του! Και το βράδυ μου είπε πως του λείπουν οι γονείς του!:(

Μαριουλάκι μου κι εγώ δοντάκι πίστευα πως είναι αλλά τελικά λες να φταίνε όντως τα φρούτα; Όπως λες κι εσύ θα δείξει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

nimfios%255B1%255D.jpg

ΣτηνΟρθόδοξη Εκκλησία, η Μεγάλη Δευτέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Ιωσήφ, του επωνομαζόμενου "Παγκάλου" του γιου του Ιακώβ, που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη και στην άκαρπη συκιά, που την καταράστηκε ο Χριστός και ξεράθηκε μ' ένα του λόγο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαριουλακι μου μου φαινεται εισαι πολυ μικροτερη αλλα περισσοτερο προετοιμασμενη απο μενα να γινεις μανα που αν δεν κοιμηθω το βραδυ ειμαι ρακος!!!!το ξερω οτι τα μωρακια ειναι ετσι αλλα εγω ηδη ζω για την μερα που κοιμαται ολοκληρο το βραδυ η εστω θα ξυπναει μονο μια φορα....

οι υπολοιπες καταλαβατε γιατι πρεπει να γινομαστε νωρις μανες????ολα μου τα ξενυχτια τα εκανα σε κλαμπ - μπαρακια...τωρα που υπομονη?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...