Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαριουλακι μου τι ωραια που κανετε ολοι μαζι ετσι δουλειες!!!γινεστε μια οικογενεια ολοι μαζι!!!ο αντρας μου ξετρελλαινεται για κατι τετοια...

μαρμινακι κ γω κοντεψα να βαλω τα κλαματα και το εκλεισα...αυτο το τραγουδι καποια στιγμη θα σας το ηχογραφήσω...;)αρεσει και σε μας παρα πολυ οταν το λεμε...

λιλικα δεν καταλαβα το γιατροσοφι της γιαγιας...επλυνες απλα της θηλες σου με πρασινο σαπουνι?και που το βρηκες το σαπουνι?εχει στα σουπερ?

ειμαι σιγουρη οτι αν φορουσες επιθεματα θα ειχες και συ θεματακι οπως εγω...

αληθεια μαρμιν εσενα σταματησε το στηθος να τρεχει? τι θα κανω καλε μες το κατακαλοκαιρο???τιποτα δεν θα μπορω να φορεσω?

χαρα μου ειμαστε οικογενεια ολοι στην φωτο ειναι ξαδερφια κ θειες:P το στηθος θα σταματησει κ εσενα να τρεχει δεν θα ειναι ετσι συνεχεια

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tsery, χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Δημιουργουν πρόβλημα τελικά τα επιθέματα, ε; Α, να ξέρω να μην χρησιομοποιήσω! Θυμάμαι που μας το είχες πει παλιά, όταν πήγαινες στα σεμινάρια, που σας είπαν πως είναι καλύτερο να φτιάξουμε μόνες μας με 2-3 κομμάτια βαμβακερό ύφασμα!

Μαριούλα, πολύ ωραίες οι φώτο! Μου θύμισαν παλιές εποχές, παλιές κινηματογραφικές ταινίες! Α, και χθες αποτριχώθηκα μόνη μου......Σιγά μην κάτσω να με πετσοκόψουν εκεί!

Εμείς πήγαμε βολτίτσα! Περπατήσαμε στο παραλίμνιο, μπήκαμε στο κάστρο! Είχε τόσο κόσμο κι όλοι φορουσαν καλοκαιρινά! Μιλάμε τα σορτσάκια πήγαιναν σύννεφο! Μετά πήγαμε και φάγαμε στα goodys, πήραμε κι από ένα χωνάκι! Καλά ήταν, αλλά κουράστηκα και ζεστάθηκα πολύ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αντε να δουμε γιατι προς το παρον δεν εχει σταματημο...σκεφτομαι πως αν βγαλω τελειως τα επιθεματα και τα πανακια να ειναι καλυτερα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Kai mένα σταμάτησε να τρέχει το βυζί κ έχει περίπου κανένα μήνα. Χθες μάλιστα ήταν το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκα χωρίς σουτιέν :P Και φορούσα επιθέματα γιατί όποτε τα ξεχνούσα ή ξεχνούσα να τα αλλάξω γινόμουν μούσκεμα :( αλλά δεν έπαθα απολύτως τίποτα. Είπαμε εμείς οι "μαύρες" είμαστε σκληραγωγημένες :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Το πράσινο σαπούνι το κάνεις αφρό το βαζεις πάνω στη πληγή καθ το αφήνεις μέχρι τον επόμενο θηλασμό ξεβγαζεις με κρύο νεράκι και θηλαζεις κανονικά!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

γεια σας ομορφες!!!

σας διαβασα και απαντω...

ΤΣΕΡΡΥ τα κοχυλια δεν ακουμπουν πανω στην θηληαυτο που εφαρμοζει στο στιθος ειναι σιλικονη αλλα δεν πλησιαζει την θηλη ειναι στην περιμετρο της θηλαιας ...το απ εξω ειναι σκληρο πλαστικο αλλα δεν ακουμπα πουθενα εκει συλλεγεται το γαλα αλλα πρεπει να φορας σουτιεν για να κρατιουντε.η θηλη δεν ακουμπα πουθενα αυτα εχουν στο επανω μερος τρυπες για να αεριζεται η θηλη εγω οταν εβαζα λανολινη εβαζα τα κοχυλια για να στεγνωνει γιατι αν ακουμπουσε πανω σε ρουχο γινομουν χαλια.τα επιθεματα κανουν μεγαλη ζημια εγω σας το ειπα απο την αρχη εγω εξαιτιας αυτων υπεφερα στην αρχη:evil::evil:εγω τωρα που δεν ποναω τοσο οσο στην αρχη βαζω κατι λεπτα ρεψοπανακια που εχει το τζαμπο τα βαζω μεσα απο το σουτιεν.

εμενα αν θηλασουν τα μωρα αρχιζει να τρεχει στο 3ωρο αν βγαλω με θηλαστρο τρεχει και νωρυτερα καλα για την νυχτα δεν το συζητω...μπρουμυτα???:shock::shock::shock:τι ειναι αυτο????

εδω στο πλαι ακουμπαει και ποναω και φυσικα πιεζεται και τρεχει

ΜΑΡΤΖΙ κριμα που δεν πηγατε εχθες goodys να συναντιωμασταν κιολας!!

καλε δικιο εχει ο αντρας σου κι εγω ολα τα εβγαλα για πλυσιμο καινουρια και μεταχειρησμενα ολα!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ πολυ ζηλεψα με τις φωτο που μας εβαλες

ΠΕΠΣΙ μου τι κανεις κοριτσακι???ηθελα καιρο να σου πω πως φυλικο παιρνουμε 1 την ημερα και αν παρεις σιδηρο που περιεχει φυλικο δεν παιρνεις εξτρα καθολου.

ΤΙΓΚΕΡ σου στελνω μειλ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γεια σας ομορφες!!!

σας διαβασα και απαντω...

ΤΣΕΡΡΥ τα κοχυλια δεν ακουμπουν πανω στην θηληαυτο που εφαρμοζει στο στιθος ειναι σιλικονη αλλα δεν πλησιαζει την θηλη ειναι στην περιμετρο της θηλαιας ...το απ εξω ειναι σκληρο πλαστικο αλλα δεν ακουμπα πουθενα εκει συλλεγεται το γαλα αλλα πρεπει να φορας σουτιεν για να κρατιουντε.η θηλη δεν ακουμπα πουθενα αυτα εχουν στο επανω μερος τρυπες για να αεριζεται η θηλη εγω οταν εβαζα λανολινη εβαζα τα κοχυλια για να στεγνωνει γιατι αν ακουμπουσε πανω σε ρουχο γινομουν χαλια.τα επιθεματα κανουν μεγαλη ζημια εγω σας το ειπα απο την αρχη εγω εξαιτιας αυτων υπεφερα στην αρχη:evil::evil:εγω τωρα που δεν ποναω τοσο οσο στην αρχη βαζω κατι λεπτα ρεψοπανακια που εχει το τζαμπο τα βαζω μεσα απο το σουτιεν.

εμενα αν θηλασουν τα μωρα αρχιζει να τρεχει στο 3ωρο αν βγαλω με θηλαστρο τρεχει και νωρυτερα καλα για την νυχτα δεν το συζητω...μπρουμυτα???:shock::shock::shock:τι ειναι αυτο????

εδω στο πλαι ακουμπαει και ποναω και φυσικα πιεζεται και τρεχει

ΜΑΡΤΖΙ κριμα που δεν πηγατε εχθες goodys να συναντιωμασταν κιολας!!

καλε δικιο εχει ο αντρας σου κι εγω ολα τα εβγαλα για πλυσιμο καινουρια και μεταχειρησμενα ολα!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ πολυ ζηλεψα με τις φωτο που μας εβαλες

ΠΕΠΣΙ μου τι κανεις κοριτσακι???ηθελα καιρο να σου πω πως φυλικο παιρνουμε 1 την ημερα και αν παρεις σιδηρο που περιεχει φυλικο δεν παιρνεις εξτρα καθολου.

ΤΙΓΚΕΡ σου στελνω μειλ

Αν σου πω πως μόλις μπήκα στα goodys το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ, θα το πιστέψεις; Πιστεύω θα σας αναγνώριζα με την πρώτη!;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marioulaki μου κι εγώ ζήλεψα τρελά μόλις είδα τις φώτο αλλά μου γεννήθηκε και μία απορία! Επιτρέπετε να βάφετε τις σκάλες ότι χρώμα θέλετε ή πήρατε άδεια από το Δήμαρχο; Απορίες που έχω ώρες ώρες η γυναίκα ε; :rolleyes::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καντυ ομως αυτα λεν οτι ειναι για να συγκρατουν το γαλα κατα τον θηλασμο...μπορω να τα φοραω ολο το βραδυ χωρις να γινομαι μουσκεμα?η μονο για λιγες ωρες?

λιλι το κολπο θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καντυ ομως αυτα λεν οτι ειναι για να συγκρατουν το γαλα κατα τον θηλασμο...μπορω να τα φοραω ολο το βραδυ χωρις να γινομαι μουσκεμα?η μονο για λιγες ωρες?

λιλι το κολπο θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια...

οχι δεν ειναι για το βραδυ:(:(εγω το βραδυ εβαζα αυτα τα ρεψοπανακια που σου λεω την ημερα ομως την εβγαζα με τα κοχυλια.

ακουστε προχθες τι επαθα....βγαζω τα καλοκαιρινα τα απλωνω πανω στο κρεβατι απογοητευτηκα τοσο πολυ μα τοσο πολυ...πριν μια ωρα ειχα θηλασει τα μωρα....την ωρα που γινοταν πανικος ομως πανω στο κρεβατι ξυπναει ο μπεμπης και εκλαιγε τον παιρνω λοιπον αγκαλιτσα και κοιτουσα τα ρουχα μου με πιανουν κατι κλαματα κι εκεινη την ωρα αισθανομαι να εχω γινει μουσκεμα κοιταζομαι και τι να δω το παιδι μουσκεμα φορμακι φανελακι τα εστιβες η μπλουζα μου ειχε σουπωσει και αρχιζαν κι ετρεχαν στα ποδια μου :shock::shock::shock: στην αρχη νομιζα πως κατουρηθηκε το παιδι μετα συνηδητοποιησα πως ηταν τα ανωμαλα βυζια μου:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου! Τώρα μόλις είδα στον προσωπικό μου φάκελο πως εγκρίθηκαν οι άδειες που εκκρεμούσαν! Αρα δεν θα χρειαστεί λογικά να περάσω από επιτροπή! Το τι ανακούφιση νιώθω, γιατί το είχα ένα άγχος πότε θα με φώναζαν και τι θα γινόταν με το θέμα αυτό! Ουφ! Είμαι έτοιμη να γεννήσω τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσια τι κανετε? Ολα καλα?

Σκεφτομαι οτι μου λειπει ποσοτητα απο πουρεγκον. Μηπως εχει καμια γνωστη σας?πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι!

Για πότε λες να ξεκινήσεις; και πού θα την κάνεις τελικά; Εγώ δυστυχώς δεν έχω πουρεγκον!:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσια τι ακριβως ζηλεψατε?????που βαφουμε την σκαλα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαρμιν μου οχι δεν ρωτησαμε για το χρωμα:cool:

Εγώ ζήλεψα την ομαδικότητα και την όμορφη διάθεση! Είναι τόσο ωραίο να μαζεύονται τόσα άτομα για έναν κοινό σκοπό! Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια που μαζευόμασταν όλοι οι συγγενείς για να βάλουμε καπνά! Οι μεγάλοι δούλευαν, εμείς τα μικρά τρέχαμε για θελήματα ή παιζαμε!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...