Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα!!!

το μωρακι μου εξελισετε σε ενα πολυ καλο μικρακι μου κοιματε ολο το βραδυ! αρκει να μην την ξυπνησεις για καποιο λογο...μιλαμε για μεγαλη τσαντιλα μετα...τρεμει ολοκληρη απο τα νευρα της...χθες επρεπε να την αλλαξω και επιστρατευσα καθε μεσο...

οπως ξερετε το ενα μου βυζι ηταν το πονεμενο που καταλαβαινα οτι κατι δεν παει καλα. χθες παρατηρησα οτι εχει κοκκινησει, οχι η θηλεα αλως, αλλα ολοκληρο και οταν το ακουμπουσα πονουσε σαν μελανια. δεν εδωσα σημασια. ειπα μηπως ειναι απο το ζουλιγμα που κοιμαμαι μπρουμητα το βραδυ...χθες ομως το απογευμα ειχα ριγος και εβαλα θερμομετρο και ειχα 38.6. πυρετος = φλεγμονη! ειχα δει και ιντερνετ εικονες για μαστιτιδα γιατι δεν θυμωμουν τι μας ειχαν δειξει οι μαιες και εμοιαζε...παιρνω την γιατρο της περιγραφω μου λεει και αυτη τα ιδια και ξεκιναμε ογκμεντιν απο χθες πρωι βραδυ. μου ειπε να θηλασω αλλα οχι αν εχω πανω απο 38 πυρετο γιατι περναν οι τοξινες στο μωρο. οι μαιες βεβαια ειπαν αλλα ομως γιατρος δεν ειμαι οποτε ειπα να κανω αυτο που ειπε. απο χθες παιρνω παναντολ ριχνω τον πυρετο και μετα θηλαζω κανονικα, εβγαλα και με το θηλαστρο 2 μπουκαλακια και αγορασα και ξενο για παν ενδεχομενο. αφου περασε η χθεσινη βραδια δεν νομιζω να εχω θεμα απο δω και περα...θα δουμε...

παρ'ολα αυτα χθες ενω το μωρουλι μου ηταν ησυχο και κοιμοταν μια χαρα εγω στριφογυρνουσα...μια ιδρωνα μια κρυωνα...χαλια βραδυ...κοιμαμαι ορθια!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

images?q=tbn:ANd9GcRRA7dTwsFoLpC5bVMwysi0zd9TGoNh4Y4jTwii2PnT0bN2J3UO

δεστε...καπως ετσι ειναι...και το επαθα απο τα επιθεματα!!!ειμαι σιγουρη! τωρα φοραω κατι πετσετακια που βρηκα στην κουζινα και τα εχω οσο μπορω ανοιχτα να αεριζονται...μιλαμε για πολυ τοπλες...

28xYp3.png

καντυ τα κοχυλια που λες παιρνουν αερα ή ειναι πλαστικουρα και παλι???δεν ακουμπαν τηνθηλη ε???

λιλικα ξεχασα να σου πω...τελειο το τραγουδακι σου!δεν το ηξερα...

28xYp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά :P:p

Τσερρούλα χαίρομαι που είσαι καλύτερα είδες που στρώνει και η μικρή σου; και που είσαι ακόμα. Επίσης ξέχασα να σας πω και στη Νένα να χαρείτε τώρα τα μωρά σας και να τα παίρνετε μαζί σας στο κρεβάτι σας εφόσον το θέλετε. Καλά Νένα μου για σένα είναι μονόδρομος αλλιώς δεν την παλεύεις με τόσα που κάνεις μέσα στη μέρα. Πάντως χαρείτε το τώρα γιατί μετά και να θέλετε δε θα μπορείτε και πιστέψτε με πως εσείς δε θα μπορείτε να κοιμηθείτε μετά χωρίς αυτά και όχι εκείνα. Εμένα ο μπουμπούκος μου μια χαρά κοιμάται. Μάλιστα χθες κοιμήθηκες από τις ενιάμιση ως τις εξίμησι το πρωί. Ξύπνησα και λέω ξημέρωσε και αμέσως συνειδητοποιώ ότι το μωρό δεν είναι δίπλα μου και φρικάρω, κοιτάω κάτω (στο πάτωμα) και θυμάμαι πως δεν το πήρα το βράδυ για να το ταίσω. Πάω κατευθείαν στο κρεβάτι του και το πουλάκι μου ήταν ξύπνιο και χάζευε την πάντα του. Τον πήρα δίπλα μου τον τάισα και μετά τον έπαιζα γιατί μου έλειψε :oops::oops: και μου έκανε κάτι γέλια :D

Λίλι σήμερα είναι η μεγάλη μέρα που θα έρθουν οι νονοί ε; Εσύ πως είσαι σήμερα;

Τιγκερ έχεις μειλ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Tserroula μου βλέπω το άλλαξες τελικά το κείμενο στο τικεράκι σου! Μπράβο! Ήδη τρελαμένη με το γέλιο της Μαρκελλίτσας σου ε; Και που είσαι ακόμη :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα!!!

ΤΣΕΡΡΥ μαστιτιδα??????????πως την επαθες??τι συμπτωματα εχει????ποιος το διεγνωσε και τι αντιβιωση πηρες???

δεν ρωταω πολλα ε???αλλα να ξερω μην μου συμβει και τιποτα τετοιο:rolleyes::rolleyes:

ΛΙΛΙ εχει ακομα πληγη η θηλη??πονας η επειδη ειναι σκληραγωγημενο το βυζι δεν ποναει?? σε ζηλευω που κανεις τοσες δουλειες

ΜΑΡΜΙΝ ουτε εγω θα ελεγα κατι αλλα θα τους την εφερνα διαφορετικα:evil::evil:

ΜΑΡΤΖΙ με φυτικη που εκανα εγω σας το ειχα πει πως δεν επιασε οι ανταυειες μου ομως μια χαρα ειναι!!!εμενα η κομωτρια μου απο τοτε μου ειχε πει πως οσο θηλαζω δεν μπορει να μου κανει τιποτα...ουτε ανταυειες και το επιβεβαιωσε και ο γιατρος:cry::cry:

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ μου:P ξεκινατε φρουτακια????

εχθες εβγαλα τα καλοκαιρινα δεν μου κανει τιποτα εκτος απο 2-3 φορεματα τελειως καλοκαιρινα:oops::cry:απογοητευση......αφηνω το σπιτι ανω κατω παιρνω αντρα μανα και μωρα και παμε εξω πηρα ενα παντελονι εγκυμοσυνης:shock::shock:βασικα δεν φαινεται πως ειναι εγκυμοσυνης να σκεφτητε πως ενα παρομοιο πηρα και σημερα απο κανονικο μαγαζι μετα πηγαμε για καφε (λεμε τωρα..βαφλα με παγωτο ηταν)γυρησαμε στις 10 μεχρι να κανουν μπανιο και να φανε περασε η ωρα μετα δεν κοιμοταν κανενα........2,30 πηρε η μαμα μου στο αλλο δωματιο την μπεμπα εγω ημουν ηδη στο κρεβατι με τον μπεμπη ο οποιος απο τα πολλα κοιμηθηκε στην αγκαλια μου μετα τις 6 το πρωι......στις 9 σηκωθηκαμε και φυγαμε για Γιαννενα γυρησαμε τα μαγαζια ψωνησα κατι ρουχα τεραστιων διαστασεων,μα πως γινεται να ειμαι λιγοτερο απ οταν εμεινα εγκυος και να μην μου κανουν τα ρουχα μου???βασικα το προβλημα ειναι στην κοιλια δεν μου κουμπωνει τιποτα:shock::shock:

ΜΑΡΤΖΙ θηλασα στο κλειστο παρκινγκ στην πλατεια σε ωρα αιχμης....ο αντρας μου ειχε φυγει να μην με βλεπει.....

φαγαμε goodys και συνεχησαμε practiker jumbo ξαναθηλασαμε και επιστρεψαμε στις 9,30 σπιτι μας τα μωρα κυριοι!!!!η μικρη στην αγορα ηταν στο baba sling κι ο μπεμπης στο μονο καροτσι που μας εχουν δωσει μετα για φαγητο τα ειχα βαλει στο μονο καροτσι το ενα πανω το αλλο κατω πολυ γελιο...και jumbo η μικρη με το καθησματακι αυτοκινητου μεσα σε καροτσι του jumbo και ο μπεμπης στο καροτσι

ξεσκιστηκαμε στα ψωνια να ναι καλα η μαμα μου!!!!!

με ρωτησατε ποτε θα φυγει.....

αν ολα ειναι καλα θα φυγουμε μαζι την τριτη μετα το Πασχα!!!αχχχ δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι το οτι θα φυγει.....με εχει βοηθησει τοσο πολυ....απ ολες τις αποψεις...δεν εχω κανενα παραπονο!!!!!αχ μακαρι να ην ειχα κοντα:cry:

παω να παρω τον γκρινιαρη μου να δω τι θα τον κανω αποψε που ειμαστε ολοι πτωματα αλλα αυτα εχουν ντουρασελ:rolleyes::rolleyes:

καληνυχτα!!!

Δέν έχει πληγή ευτυχώς με το γιατροσόφι της γιαγιάς (πράσινο σαπούνι)έγιανε απλά ήταν τούμπανο και πονούσε όπως λέει η Τσέρη σαν να έχει μελανιές αλλά κοκκινίλα ευτυχώς δεν έκανε.....!!!Όσο για τα ρούχα θα μπούν μην αγχώνεσαι!!!;)

καντυ τα κοχυλια που λες παιρνουν αερα ή ειναι πλαστικουρα και παλι???δεν ακουμπαν τηνθηλη ε???

λιλικα ξεχασα να σου πω...τελειο το τραγουδακι σου!δεν το ηξερα...

Μου αρέσει πάρα πολύ!!!Εγώ τα έχω σταματήσει τα επιθέματα γιατί δεν τρέχει καθόλου το στήθος μου ...λές γι'αυτο να τη γλύτωσα.....???:confused:

Καλημέρα και χρόνια πολλά :P:p

Τσερρούλα χαίρομαι που είσαι καλύτερα είδες που στρώνει και η μικρή σου; και που είσαι ακόμα. Επίσης ξέχασα να σας πω και στη Νένα να χαρείτε τώρα τα μωρά σας και να τα παίρνετε μαζί σας στο κρεβάτι σας εφόσον το θέλετε. Καλά Νένα μου για σένα είναι μονόδρομος αλλιώς δεν την παλεύεις με τόσα που κάνεις μέσα στη μέρα. Πάντως χαρείτε το τώρα γιατί μετά και να θέλετε δε θα μπορείτε και πιστέψτε με πως εσείς δε θα μπορείτε να κοιμηθείτε μετά χωρίς αυτά και όχι εκείνα. Εμένα ο μπουμπούκος μου μια χαρά κοιμάται. Μάλιστα χθες κοιμήθηκες από τις ενιάμιση ως τις εξίμησι το πρωί. Ξύπνησα και λέω ξημέρωσε και αμέσως συνειδητοποιώ ότι το μωρό δεν είναι δίπλα μου και φρικάρω, κοιτάω κάτω (στο πάτωμα) και θυμάμαι πως δεν το πήρα το βράδυ για να το ταίσω. Πάω κατευθείαν στο κρεβάτι του και το πουλάκι μου ήταν ξύπνιο και χάζευε την πάντα του. Τον πήρα δίπλα μου τον τάισα και μετά τον έπαιζα γιατί μου έλειψε :oops::oops: και μου έκανε κάτι γέλια :D

Λίλι σήμερα είναι η μεγάλη μέρα που θα έρθουν οι νονοί ε; Εσύ πως είσαι σήμερα;

Τιγκερ έχεις μειλ

Μια χαρά ευτυχώς είμαι Μαρμίν μου....και το στήθος κάλμαρε και το κεφάλι ηρέμησε και μπόρεσα να συνεχίσω τις δουλειές σήμερα!!!Τώρα θα φάμε και μετά έχω σιδέρωμα γενική το μπάνιο (το άφησα τελευταία στιγμη) και να ξεβρωμιστώ και εγώ και όλα έτοιμα!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαρμίν και το καψουράκι όταν ξυπνήσει στη κούνια του χαζεύει την πάντα και μιλάει με τα αρκουδάκια χαχαχα!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Δέστε τι ευαίσθητο αντρούλη έχω

Αυτό το τραγούδι το είχε στη νετ σε μία εκπομπή και ο άντρας μου έκλαιγε με δάκρυα σας μιλάω :(:( το πόσο στενοχωρεθηκα δε λέγεται με το ζόρι κρατήθηκα να μην τα μπήξω και εγώ. Λέει για τη μάνα και καταλαβαίνετε:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Με αυτό το κομμάτι κλαίω εγώ που την έχω τη μανούλα μου σκέψου ο Μαρμίνος πως νιώθει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πού είστε καλέ σήμερα; Πω! πω! ησυχία! Πού να έρθει και το καλοκαιράκι! Εμείς πλύναμε και την άλλη βεράντα, έβαλα πατάτες με κεφτέδες στο φούρνο και σιγά σιγα μπάινω σε μία σειρά! Μένει να στήσουμε την κούνια ( μόνο που δεν έχουμε το στρώμα!). Αυτό θα το φέρει ο πεθερός μου όταν έρθουν! Εγώ θα είμαι στο νοσοκομείο, οπότε θα το τακτοποιήσει ο άντρας μου! Αχ, κορίτσια, να τον δείτε πώς κάνει! Αυτός θα ταίριαζε με την Κάντυ μας! Επλυνε τα πάντα! Το κάθισμα αυτοκινητου, μια κούνια που μας έδωσε η φίλη μου, όλα τα αρκουδάκια, τα συμμάζεψε.....Τι να πω; Εγώ πάλι στην κοσμάρα μου! Τακτοποιώ τα τελευταία πράγματα της βαλίτσας! Εβγαλα μια χειμωνιάτικη νυχτικια, έβαλά μια καλοκαιρινή, αντικατέστησα κάτι βελουτέ φορμάκια με βαμβακερά, γιατί το κόβω να κάνει πολύ ζέστη......Παντόφλες ακόμη δεν αξιώθηκα να αγοράσω, μαλλι δεν έχω φτιάξει....Α, και θέλω να αποτριχωθώ από εκεί κατώ! Πώς θα τα καταφέρω; Εσείς το κάνατε μόνες σας; ( αχ! τι ρωτάω, η αθεόφοβη;;;).
ναι χαρα μ εγω ξυριστηκα μονη μου κ στις 2 γεννες μου!
τελικα επαθα μαστιτιδα!!!ηδη ανεβασα 38.6!!!ξεκιναω αντιβιωση και αγιος ο Θεος!
περαστικα βασιλισα!
καλησπερα!!!

ΤΣΕΡΡΥ μαστιτιδα??????????πως την επαθες??τι συμπτωματα εχει????ποιος το διεγνωσε και τι αντιβιωση πηρες???

δεν ρωταω πολλα ε???αλλα να ξερω μην μου συμβει και τιποτα τετοιο:rolleyes::rolleyes:

ΛΙΛΙ εχει ακομα πληγη η θηλη??πονας η επειδη ειναι σκληραγωγημενο το βυζι δεν ποναει?? σε ζηλευω που κανεις τοσες δουλειες

ΜΑΡΜΙΝ ουτε εγω θα ελεγα κατι αλλα θα τους την εφερνα διαφορετικα:evil::evil:

ΜΑΡΤΖΙ με φυτικη που εκανα εγω σας το ειχα πει πως δεν επιασε οι ανταυειες μου ομως μια χαρα ειναι!!!εμενα η κομωτρια μου απο τοτε μου ειχε πει πως οσο θηλαζω δεν μπορει να μου κανει τιποτα...ουτε ανταυειες και το επιβεβαιωσε και ο γιατρος:cry::cry:

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ μου:P ξεκινατε φρουτακια????

εχθες εβγαλα τα καλοκαιρινα δεν μου κανει τιποτα εκτος απο 2-3 φορεματα τελειως καλοκαιρινα:oops::cry:απογοητευση......αφηνω το σπιτι ανω κατω παιρνω αντρα μανα και μωρα και παμε εξω πηρα ενα παντελονι εγκυμοσυνης:shock::shock:βασικα δεν φαινεται πως ειναι εγκυμοσυνης να σκεφτητε πως ενα παρομοιο πηρα και σημερα απο κανονικο μαγαζι μετα πηγαμε για καφε (λεμε τωρα..βαφλα με παγωτο ηταν)γυρησαμε στις 10 μεχρι να κανουν μπανιο και να φανε περασε η ωρα μετα δεν κοιμοταν κανενα........2,30 πηρε η μαμα μου στο αλλο δωματιο την μπεμπα εγω ημουν ηδη στο κρεβατι με τον μπεμπη ο οποιος απο τα πολλα κοιμηθηκε στην αγκαλια μου μετα τις 6 το πρωι......στις 9 σηκωθηκαμε και φυγαμε για Γιαννενα γυρησαμε τα μαγαζια ψωνησα κατι ρουχα τεραστιων διαστασεων,μα πως γινεται να ειμαι λιγοτερο απ οταν εμεινα εγκυος και να μην μου κανουν τα ρουχα μου???βασικα το προβλημα ειναι στην κοιλια δεν μου κουμπωνει τιποτα:shock::shock:

ΜΑΡΤΖΙ θηλασα στο κλειστο παρκινγκ στην πλατεια σε ωρα αιχμης....ο αντρας μου ειχε φυγει να μην με βλεπει.....

φαγαμε goodys και συνεχησαμε practiker jumbo ξαναθηλασαμε και επιστρεψαμε στις 9,30 σπιτι μας τα μωρα κυριοι!!!!η μικρη στην αγορα ηταν στο baba sling κι ο μπεμπης στο μονο καροτσι που μας εχουν δωσει μετα για φαγητο τα ειχα βαλει στο μονο καροτσι το ενα πανω το αλλο κατω πολυ γελιο...και jumbo η μικρη με το καθησματακι αυτοκινητου μεσα σε καροτσι του jumbo και ο μπεμπης στο καροτσι

ξεσκιστηκαμε στα ψωνια να ναι καλα η μαμα μου!!!!!

με ρωτησατε ποτε θα φυγει.....

αν ολα ειναι καλα θα φυγουμε μαζι την τριτη μετα το Πασχα!!!αχχχ δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι το οτι θα φυγει.....με εχει βοηθησει τοσο πολυ....απ ολες τις αποψεις...δεν εχω κανενα παραπονο!!!!!αχ μακαρι να ην ειχα κοντα:cry:

παω να παρω τον γκρινιαρη μου να δω τι θα τον κανω αποψε που ειμαστε ολοι πτωματα αλλα αυτα εχουν ντουρασελ:rolleyes::rolleyes:

καληνυχτα!!!

ναι χαρα μ ξεκινησαμε τα φρουτακια:P μην αγχωνεσαι συντομα θα ξανα μπεις στα ρουχα σου! εμ ολο το προβλημα στην κοιλια ειναι κ εμενα η κοιλια σκατα οχι τοσο μεγαλη οσο τα σκισηματα κ η μαυριλα που εμεινε δεν νομιζω να ξανα φορεσω μπικινι στην παραλια!:(

αγγελικουλαααααααααααααααα που εισαι??????????????

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλακι μου τι ωραια που κανετε ολοι μαζι ετσι δουλειες!!!γινεστε μια οικογενεια ολοι μαζι!!!ο αντρας μου ξετρελλαινεται για κατι τετοια...

μαρμινακι κ γω κοντεψα να βαλω τα κλαματα και το εκλεισα...αυτο το τραγουδι αρεσει και σε μας παρα πολυ.

λιλικα δεν καταλαβα το γιατροσοφι της γιαγιας...επλυνες απλα της θηλες σου με πρασινο σαπουνι?και που το βρηκες το σαπουνι?εχει στα σουπερ?

ειμαι σιγουρη οτι αν φορουσες επιθεματα θα ειχες και συ θεματακι οπως εγω...

αληθεια μαρμιν εσενα σταματησε το στηθος να τρεχει? τι θα κανω καλε μες το κατακαλοκαιρο???τιποτα δεν θα μπορω να φορεσω?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...