Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εξαρτάται από την ενορία εμείς στην ενορία μας η μία Εκκλησία τελειώνει 10 παρά 10 η άλλη 10 με δέκα και δέκα η ενορία της μαμάς μου μετά τις 10 και τέταρτο κατά τις 10 και μισή και η ενορία του πνευματικού μου 10:30 με 11 παρά

ναι ετσι ειναι στην δικη μ ενορια τελειωνει 10 κ μιση με 11 παρα εικοσι ειναι η μονη ενορια ομως σε ολο το νησι που αργει τοοοοοσο στις υπολοιπες τελειωνει πιο νωρις

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοείται αυτό χαρά μου (είδες χρησιμοποίησα και τη δική σου έκφραση:tongue:)

χαχαχα στο κολλησα??? ετσι μιλαω εγω καμια φιλη μου για εμενα δεν εχει ονομα ολες χαρα μου και βασιλισες τις λεω το εχω να μιλαω ετσι αλλα δεν με παρεξηγουν με εχουν συνηθισει:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχαχα στο κολλησα??? ετσι μιλαω εγω καμια φιλη μου για εμενα δεν εχει ονομα ολες χαρα μου και βασιλισες τις λεω το εχω να μιλαω ετσι αλλα δεν με παρεξηγουν με εχουν συνηθισει:tongue:

ούτε εμείς σε παρεξηγούμε αντιθέτως μου αρέσει:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαρμινουλα αν παω στη δικη μου υπηρεσια με αποσπαση ειναι 6 μηνες μονο χωρις ανανεωση κ μετα σκεφτομουν να παρω αδεια ανευ αποδοχων μεχρι να βγει η μεταταξη στο κιλκις.παλι σε ασφαλιστικο ταμειο θα παω.

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια πολυ κριμα παντως που καμια σας δεν μενει στην ροδο ωραια θα ηταν τωρα που θα παω να μεινω για ενα μηνα να εμενε καποια απο εσας εκει και ολες να μενατε εκει ακομα καλυτερα:P και να ειχα παρεα να πηγαιναμε για κανενα καφε να περναει πιο γρηγορα και πιο ευχαριστα ο καιρος!

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσαρες η καουρα, σε μεγαλο μηνα ομως υποθετω, σημαινει οτι το μωρο εχει πολλά μαλλια...ακους μαριουλα....που εβαλες μονο 6 κιλα!!!μακαρι να βαλω και γω μονο τοσα!!!θα δειξει...

ντεππα εβαλες και γιαουρτι που σου ειπα?

αγγελικακι ωραια η ιδεα αλλα μηπως βγει λίγο ακριβή???η ταπετσαρια που εβαλα στο σπιτι εκανε 450Ε...αν ντυσω ολοκληρη ντουλαπα...εκτος αν μιλας για αλλο υλικο και δεν καταλαβα καλα...

ωραιο το καροτσι και θα θελω και καροτσι καινουριο ετσι που με κανετε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσαρες η καουρα, σε μεγαλο μηνα ομως υποθετω, σημαινει οτι το μωρο εχει πολλά μαλλια...ακους μαριουλα....που εβαλες μονο 6 κιλα!!!μακαρι να βαλω και γω μονο τοσα!!!θα δειξει...

αγγελικακι ωραια η ιδεα αλλα μηπως βγει λίγο ακριβή???η ταπετσαρια που εβαλα στο σπιτι εκανε 450Ε...αν ντυσω ολοκληρη ντουλαπα...εκτος αν μιλας για αλλο υλικο και δεν καταλαβα καλα...

ναι το εχω ακουσει αυτο με τα μαλλακια το πρωτο μου μωρακι ειχε πολλα πολλα μαυρα μαλλακια για να δουμε αυτο θα εχει μαλλακια? ο αντρας μ οταν γεννηθηκε δεν ειχε καθολου μαλλια:tongue: μετα εβγαλε:tongue::tongue::tongue: μην σου πω πως εβαλα 5 γιατι στο καραβι για να περασει η ωρα εφαγα ενα σωρο πραγματα για την ακριβεια εφαγα 2 σαντουιτς, ενα παγωτο, μια πολυ μεγαλη σοκολατα, και ενα σακουλι πατατακια και πολυ πολυ νερο και να σημειωσω οτι ηθελα πολυ τουαλετα αλλα δεν πηγαινα γιατι συχαινομουν τις τουαλετες μεσα στο καραβι...:tongue:οποτε μαλλον δεν ειμαι 58 καπου 57 θα ειμαι με τοσα που κατεβασα:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

αχχαχχαχαχα μια χαρα σε βρισκω!!!και γω εχω θεμα με τα πατατακια και χαιρομαι πολυ τωρα που δεν μπορω νατα φαω!!!

μπα δεν τρελαινομαι για πατατακια απλα ετσι τα πηρα για να εχω κατι να μασουλαω να περναει η ωρα στο ταξιδι:cool:εγω παλι εχω μεγαλο θεμα με τις σοκολατες ειδικα την λακτα με αμυγδαλο!!!! πεθαινω για λακτα με αμυγδαλο μπορω να φαω οσες θες χωρις να νιωσω αηδια! αλλα τωρα που ειμαι εγκυος δεν τρωω πολλες φοβαμαι για το ζαγχαρο δεν εχω προβλημα με το ζαγχαρο βεβαια αλλα εχω ακουσει οτι το ζαγχαρο αυξανει το αμνιακο υγρο και επιδη εμενα ειναι ειδη αυξημενο λεω να μην το κανω χειροτερα

83tdp2.pngcWE4p3.png

για το γιαουρτι θυμαμαι οτι σε ρωτησα αλλα δεν θυμαμαι αν μου απαντησες και ετσι δεν το εβαλα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εβλεπε μια ταινια που μολις τελειωσε!!σταματουσα που και που το dvd να σας διαβασω κιολας....

εγω Μαριουλα αν ημουν στη Ροδο αυτη τη στιγμη θα ηταν μεγαλη μου χαρα να σε φιλοξενησω παντως!!!!το σκεφτομουν πριν που το ειπες και λεω τι τελεια που θα ηταν!!!!!!!και μετα θα ερχοσουν και με το μωρακι πωπω μετα δεν θα σας αφηνα να φυγετε.....μηπως να το ξανασκεφτεις και να ερθεις στα μερη μου να γεννησεις???φευγω κι εγω παω για υπνο τα υπολοιπα αυριο καληνυχτα!!!!!!!!!!

Μαρμιν καλα να περασεις στα βαφτησια και παρε καμια ιδεα να εχουμε υποψην μας;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...