Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρτζι εγω πηρα σαγιοναρες για την κλινικη για να μπαινω στο ντουζ με αυτες! μην κολλησουμε και μυκητες...ημουν μονο με κοντομανικα και χωρις καλτσες. σκεπαζομασταν με πικε κουβερτουλα κ ηταν μια χαρα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα και τώρα μπορείς να κάνει ανταύγειες βρε κοριτσάκι κάντες θα νιώσεις πολύ όμορφα!!!Άσε που μετά δεν θα προλαβαίνεις;););)!!!
Δεν θα κάνω τώρα γιατί με πιάνει και το αναπνευστικό από τις βαφές! Ασε που δεν έχει πού να με βολέψει, καθότι Μ εβδομάδα κι έχει κλείσει από ραντεβού! Δεν πειράζει, θα βρω χρόνο και θα τα κάνω μετά! Δεν αισθανομαι πολύ άσχημα! Τα πιάνω κότσο και φαίνομαι καλούλα!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

τελικα επαθα μαστιτιδα!!!ηδη ανεβασα 38.6!!!ξεκιναω αντιβιωση και αγιος ο Θεος!

Ελα ρε Τσέρυ! Πώς το κατάλαβες ότι είναι μαστίτιδα; Σε είδε γιατρός; Τι αντιβίωση θα ξεκινήσεις; Μα γιατί να είναι τελικά τόσο δύσκολο για κορίτσια που θέλουν διακαώς να θηλάσουν και το προσπαθούν τόσο πολυ να τυχαίνουν τέτοια πράγματα; Περαστικά! Θα επηρεαστεί τώρα ο θηλασμός ή θα χρειαστεί να δώσεις ξένο; Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι εγω πηρα σαγιοναρες για την κλινικη για να μπαινω στο ντουζ με αυτες! μην κολλησουμε και μυκητες...ημουν μονο με κοντομανικα και χωρις καλτσες. σκεπαζομασταν με πικε κουβερτουλα κ ηταν μια χαρα...
Εννοείται πως στην βαλίτσα έχωσα σαγιονάρες παλιές για το ντους!!!! Απλά, θέλω να έχω και πιο όμορφες για τις υπόλοιπες στιγμές, η ψωνάρα!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Επειδή άργησα σήμερα να μπω είπα να σας ανταμείψω με μια γλυκιά καλησπέρα!!:tongue::tongue: Τα κατάφερα;

Όπως καταλάβατε, δουλειές, δουλειές, δουλειές και εσωτερικές και εξωτερικές! Πήγαμε και τακτοποιήσαμε τα του τραπεζιού και προσθέσαμε τα άτομα των νονών :confused::confused: Όπως καταλάβατε την φάγαμε και δεν τη χωνέψαμε κι όλας και ούτε βλέπω να χωνεύτε τέτοια χοντράδα! Αλλά και τι να πεις περισσότερο; Όχι πείτε μου; Τεσπα! Και κάποια είπε για αργότερα λοιπόν αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία υποχώρηση θα φροντίσω από εδώ και πέρα να είμαι αρκετά ξεκάθαρη και φυσικά δε θα ορίζουν οι νονοί τα γεννέθλια του μωρού μου!

Μαριουλάκι μου ξέρω πως το πήρες βαριά αυτό με τους νονούς αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή. Και δε μας παίρνει να πούμε και πολλά γιατί αυτό που θα καταφέρουμε θα είναι στην καλύτερη να πληρώσουν τα άτομα τους γιατί τα εχουν ήδη πει. Το χειρότερο θα το ξαναπώ είναι ότι χαλαστήκαμε πολύ και ψυχραθήκαμε και ο σύζυγος και εγώ. Χίλια συγγνώμη που δεν απάντησα στο μήνυμα σου πουλάκι μου δεν πρόλαβα αλλά περιμένω το νέο σου σκάιπ για να τα πούμε αναλυτικά;)

Τσερρούλα μου περαστικά σου! Βρε παιδάκι μου τέτοιον πυρετό από μαστίτιδα ε; Θα πρέπει να είναι αρκετά χάλια το βυζ@κι σου! Έχω τις ίδιες απορίες με τη Μάρτζι οπότε δε τα ξαναρωτάω.

Λίλι δε θα το πιστέψεις! Έχω αγοράσει από προχθές τα απαραίτητα για να κάνω αύριο κέικ νηστίσιμο και μεσοβδόμαδα θα μου κάνει ένα τέλειο άλαδο κέικ η μάνα μου γιατί δύο μέρες δεν ξέρω πως θα την παλέψω φέτος. Ο Θεός βοηθός! Περαστικά και σε σένα! Για άλμα ανάπτυξης νωρίς είσαι!Βασικά εμείς γίναμε σήμερα 21 εβδομάδων άρα μπαίνουμε στην 22η στην οποία είστε ήδη εσείς από την Τετάρτη σωστά; Καλύτερα δες εδώ!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλησπέρα κορίτσια!!!

μας κόλασες μάρμιν με τη σοκολάτα σου...και έχω και αρκετές στο ψυγείο!!! χα χα!!!:)

θέλω τη συνταγή για το κεικ της μαμάς σου...να το φτίαξω άυριο να έχουμε να τρώμε..

τσέρρυ μου μαστίτιδα ε? είσαι σίγουρη βρε πουλάκι μου? αυτά είναι τα συμπτώματα ?δεν έχω ιδέα...η αδελφή μου είχε κάνει..αλλά μάλλον δεν το είχε καταλάβει έγκαιρα..πονούσε πάρα πολύ...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλησπέρα κορίτσια!!!

μας κόλασες μάρμιν με τη σοκολάτα σου...και έχω και αρκετές στο ψυγείο!!! χα χα!!!:)

θέλω τη συνταγή για το κεικ της μαμάς σου...να το φτίαξω άυριο να έχουμε να τρώμε..

τσέρρυ μου μαστίτιδα ε? είσαι σίγουρη βρε πουλάκι μου? αυτά είναι τα συμπτώματα ?δεν έχω ιδέα...η αδελφή μου είχε κάνει..αλλά μάλλον δεν το είχε καταλάβει έγκαιρα..πονούσε πάρα πολύ...

Έγινε κοριτσάκι μου αλλά θα σου τη δώσω αύριο! Κι εμένα άλλες χρονιές των Βαίων μου το έκανε αλλά φέτος λόγω θηλασμού θα νηστέψω και από λάδι μόνο δύο μέρες δηλαδή Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ναι αύριο..εγώ πρώτη φορά θα κάνω άλαδο τη μεγάλη βδομάδα...

θα μου κάνει και ψωμάκι η μαμά μου, πήρα και αποξηραμένα και φρουτάκια..μια χαρά νομίζω θα περάσουμε..ευτυχώς δεν έχει σκ...

ναι εσύ με το θηλασμό να κάνεις ότι πρέπει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Μαρμιν, τι άλλο να κάνετε κι εσείς; Κι εγώ στην θέση σου το ίδιο θα έκανα! Θα την έτρωγα και δεν θα έλεγα τίποτα, άλλα μέσα μου θα έβραζα!!! Αν σας το έλεγαν νωρίτερα και σας ρωτούσαν μια χαρά θα ξέρατε πώς να το χειριστείτε! Τώρα, αν τους λέγατε όχι, θα άρχιζαν και "το δεν καταλάβαμε" και "θα τα πληρώσουμε εμείς" και θα σας έκαναν να αισθανθείτε ακόμη πιο άσχημα στο τέλος έτσι που θα μετωνιωνατε που τους το είπατε! Απλά, τώρα που τους ξέρετε, θα είσαι κι εσύ προετοιμασμένη και θα ξεκαθαρίζεις τα παντα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσέρη μου περαστικά!!!Κοριτσάκια τα υπόλοιπα αύριο είμαι κομμάτια πάω να κοιμηθώ!!!Φιλάκια πολλά πολλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλησπερα!!!

ΤΣΕΡΡΥ μαστιτιδα??????????πως την επαθες??τι συμπτωματα εχει????ποιος το διεγνωσε και τι αντιβιωση πηρες???

δεν ρωταω πολλα ε???αλλα να ξερω μην μου συμβει και τιποτα τετοιο:rolleyes::rolleyes:

ΛΙΛΙ εχει ακομα πληγη η θηλη??πονας η επειδη ειναι σκληραγωγημενο το βυζι δεν ποναει?? σε ζηλευω που κανεις τοσες δουλειες

ΜΑΡΜΙΝ ουτε εγω θα ελεγα κατι αλλα θα τους την εφερνα διαφορετικα:evil::evil:

ΜΑΡΤΖΙ με φυτικη που εκανα εγω σας το ειχα πει πως δεν επιασε οι ανταυειες μου ομως μια χαρα ειναι!!!εμενα η κομωτρια μου απο τοτε μου ειχε πει πως οσο θηλαζω δεν μπορει να μου κανει τιποτα...ουτε ανταυειες και το επιβεβαιωσε και ο γιατρος:cry::cry:

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ μου:P ξεκινατε φρουτακια????

εχθες εβγαλα τα καλοκαιρινα δεν μου κανει τιποτα εκτος απο 2-3 φορεματα τελειως καλοκαιρινα:oops::cry:απογοητευση......αφηνω το σπιτι ανω κατω παιρνω αντρα μανα και μωρα και παμε εξω πηρα ενα παντελονι εγκυμοσυνης:shock::shock:βασικα δεν φαινεται πως ειναι εγκυμοσυνης να σκεφτητε πως ενα παρομοιο πηρα και σημερα απο κανονικο μαγαζι μετα πηγαμε για καφε (λεμε τωρα..βαφλα με παγωτο ηταν)γυρησαμε στις 10 μεχρι να κανουν μπανιο και να φανε περασε η ωρα μετα δεν κοιμοταν κανενα........2,30 πηρε η μαμα μου στο αλλο δωματιο την μπεμπα εγω ημουν ηδη στο κρεβατι με τον μπεμπη ο οποιος απο τα πολλα κοιμηθηκε στην αγκαλια μου μετα τις 6 το πρωι......στις 9 σηκωθηκαμε και φυγαμε για Γιαννενα γυρησαμε τα μαγαζια ψωνησα κατι ρουχα τεραστιων διαστασεων,μα πως γινεται να ειμαι λιγοτερο απ οταν εμεινα εγκυος και να μην μου κανουν τα ρουχα μου???βασικα το προβλημα ειναι στην κοιλια δεν μου κουμπωνει τιποτα:shock::shock:

ΜΑΡΤΖΙ θηλασα στο κλειστο παρκινγκ στην πλατεια σε ωρα αιχμης....ο αντρας μου ειχε φυγει να μην με βλεπει.....

φαγαμε goodys και συνεχησαμε practiker jumbo ξαναθηλασαμε και επιστρεψαμε στις 9,30 σπιτι μας τα μωρα κυριοι!!!!η μικρη στην αγορα ηταν στο baba sling κι ο μπεμπης στο μονο καροτσι που μας εχουν δωσει μετα για φαγητο τα ειχα βαλει στο μονο καροτσι το ενα πανω το αλλο κατω πολυ γελιο...και jumbo η μικρη με το καθησματακι αυτοκινητου μεσα σε καροτσι του jumbo και ο μπεμπης στο καροτσι

ξεσκιστηκαμε στα ψωνια να ναι καλα η μαμα μου!!!!!

με ρωτησατε ποτε θα φυγει.....

αν ολα ειναι καλα θα φυγουμε μαζι την τριτη μετα το Πασχα!!!αχχχ δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι το οτι θα φυγει.....με εχει βοηθησει τοσο πολυ....απ ολες τις αποψεις...δεν εχω κανενα παραπονο!!!!!αχ μακαρι να ην ειχα κοντα:cry:

παω να παρω τον γκρινιαρη μου να δω τι θα τον κανω αποψε που ειμαστε ολοι πτωματα αλλα αυτα εχουν ντουρασελ:rolleyes::rolleyes:

καληνυχτα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρούδια! Χρόνια Πολλα! Πού είστε όλες; Στην εκκλησία; Εγώ σήμερα δεν πήγα γιατί πραγματικά δεν έχω πλέον κάτι καλό να φορέσω! Ξέρω πως δεν είναι δικαιολογία! Απέναντι στο Θεό ό,τι και να φοράμε ίδιοι είμαστε όλοι ( η ψυχή μας να είναι καθαρή) αλλά τέσπα!

Τσέρυ, είσαι καλύτερα; Ελπίζω να είσαι!

Κάντυ, αρχίσαμε τις βολτίτσες, ε; Καλά κάνεις! Δεν επιτρέπονται οι ανταύγειες όταν θηλάζεις; Αχ, μην μου λες τέτοια τώρα!

Καλά, δεν σου κάνει τίποτα; πω, πω! Μ'αρέσει που λέω, αντε να γεννήσω να αρχίσω να βάζω τα ρουχαλάκια μου! Εχει γούστο να αρχίσω να τρέχω κι εγώ μετά στην αγορά και να ψωνίσω όσα δεν ψώνισα στην εγκυμοσύνη! Γιατί όντως το θέμα είναι η κοιλιά! Κι αν μοιάσω την μάνα μου που μετά τις εγκυμοσύνες της εμείνε η κοιλια, αχ! τι θα κάνω, η έρμη;

Εχει ωραίο καιρό σήμερα! Μπορεί να πάω για κανα καφεδάκι! Πήρα να μαγειρέψω καλαμαράκια! Θα τα φτιάξω κοκκινιστα στην κατσαρόλα ! Με αυτό τον καιρό το ιδανικό θα ήταν να φάμε έξω, αλλά πάνε αυτές οι εποχές! Πέρασαν ανεπιστρεπτι φοβάμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...