Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα Μαρμίν βλέπω τους άντρες σου να βλέπουν Δημοκρατικές ειδήσεις όλη μέρα...!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω....λέτε να φάω καμιά ήτα με καμιά μαστίτιδα???Προσπάθησα να βγάλω με το θήλαστρο και έβγαλε 30gr Λέτε να έκανα χαζομάρα εχθές με τις δουλειές???Δέν ξέρω θα φανεί στη πορεία αφήστε που το καψουράκι σήμερα τρώει στις 2 ώρες....Κάντυυυυυ άλμα ανάπτυξης περνάμε??????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαρτζι τα φαγητα αποδειχτηκαν σωτηρια!!!η πεθερα εχει να φανει μερες...απο την ημερα που ηρθε χωρις τηλεφωνο κ ειπε γιατι δεν ανοιγεται...απο τοτε. βεβαια εχει μετακομιση η μια η κορη κ προσεχει τα παιδια αλλα εγω πιστευω οτι στραβωσε κ λιγο...

η μικρη σου τα βραδια ειναι ανησυχη ε???καλως τα δεχτηκες!!!γενικα οι συνηθειες της θα μοιαζουν με αυτες τωρα που ειναι στην κοιλια!!!στην αρχη τουλαχιστον...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα ταλαιπωρημένες ( πλην ευτυχισμένες) μανούλες!

Καλημέρα και στις μέλλουσες μανούλες (Πέπσι, τινκερ, Κορίνα, Μαρία)!

Τι κάνετε; Ρε λίλι, μετά από τόσο καιρό κι έβγαλες τώρα πρόβλημα με το στήθος; Γιατί να μην αδειάζει άραγε;

Τσέρυ, είσαι μόνη σου τις περισσότερες ώρες τελικά; Σε βόλεψαν τα φαγητά που είχες φτιάξει; Η πεθερά ανεβαίνει;

Μαρμιν, κανα νεότερο από το μέτωπο των κουμπάρων;

Εγώ χθες παιδεύτηκα πάλι λίγο να κοιμηθώ, αλλά σαφώς κοιμηθηκα καλύτερα από άλλες βραδιές κι είμαι κάπως καλύτερα από χθες! Τα βράδια και η μικρή έχει μια υπερκινητικότητα μόλις πέφτω για ύπνο ( λες και καταλαβαίνει). Αρχίζει να κλωτσάει, να έχει λόξυγγα, να φτερουγίζει.....Τι είναι αυτό το πράγμα; Αφού χθες της μιλούσα και της έλεγα να ηρεμήσει για να κοιμηθούμε! Με άκουσε μάλλον η καημενουλα και ησύχασε αυτή, ησύχασα κι εγώ!

Εχει πολύ ωραίο καιρό εδώ τις τελευταίες μέρες! Σκέφτομαι πως θα γεννήσω και θα έχει καύσωνα!

Επεσα 10άδα! Αλλες 19 μέρες έμειναν! Απίστευτο μου φαίνεται!

Απίστευτο και όμως αληθινό!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαρτζι τα φαγητα αποδειχτηκαν σωτηρια!!!η πεθερα εχει να φανει μερες...απο την ημερα που ηρθε χωρις τηλεφωνο κ ειπε γιατι δεν ανοιγεται...απο τοτε. βεβαια εχει μετακομιση η μια η κορη κ προσεχει τα παιδια αλλα εγω πιστευω οτι στραβωσε κ λιγο...

η μικρη σου τα βραδια ειναι ανησυχη ε???καλως τα δεχτηκες!!!γενικα οι συνηθειες της θα μοιαζουν με αυτες τωρα που ειναι στην κοιλια!!!στην αρχη τουλαχιστον...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια τι κανετε?

λιλι μου τι λες να φταει???οι δουλειες επειρεαζουν το στηθος???

μαρμιν μου τι να πω χαρα μ εγω συμφωνω με τον αντρα σου να παρει κ να τους μιλησει,,,δλδ πιο μετα στα γενεθλια κ.α παλι κουμαντο θα κανουν?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εγώ είμαι πολύ χάλια για δουλειές αύριο το πρωί πάλι τώρα θα ταισω τη καψουρα και θα φτιάξω ένα κέικ νηστισιμο για αύριο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πού είστε καλέ σήμερα; Πω! πω! ησυχία! Πού να έρθει και το καλοκαιράκι! Εμείς πλύναμε και την άλλη βεράντα, έβαλα πατάτες με κεφτέδες στο φούρνο και σιγά σιγα μπάινω σε μία σειρά! Μένει να στήσουμε την κούνια ( μόνο που δεν έχουμε το στρώμα!). Αυτό θα το φέρει ο πεθερός μου όταν έρθουν! Εγώ θα είμαι στο νοσοκομείο, οπότε θα το τακτοποιήσει ο άντρας μου! Αχ, κορίτσια, να τον δείτε πώς κάνει! Αυτός θα ταίριαζε με την Κάντυ μας! Επλυνε τα πάντα! Το κάθισμα αυτοκινητου, μια κούνια που μας έδωσε η φίλη μου, όλα τα αρκουδάκια, τα συμμάζεψε.....Τι να πω; Εγώ πάλι στην κοσμάρα μου! Τακτοποιώ τα τελευταία πράγματα της βαλίτσας! Εβγαλα μια χειμωνιάτικη νυχτικια, έβαλά μια καλοκαιρινή, αντικατέστησα κάτι βελουτέ φορμάκια με βαμβακερά, γιατί το κόβω να κάνει πολύ ζέστη......Παντόφλες ακόμη δεν αξιώθηκα να αγοράσω, μαλλι δεν έχω φτιάξει....Α, και θέλω να αποτριχωθώ από εκεί κατώ! Πώς θα τα καταφέρω; Εσείς το κάνατε μόνες σας; ( αχ! τι ρωτάω, η αθεόφοβη;;;).

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Πήρα τηλ την κομμώτρια να την ρωτήσω τι να κάνω με το μαλλι! Η γνώμη της είναι να μην παιδευομαι με φυτικές βαφές ούε καν κομμωτηρίου, γιατί δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε ομοιομορφο χρώμα, αφού οι φυτικές δεν "πιάνουν" καλα!

Είπαμε λοιπόν πως μετά τη γεννα, θα πάω και θα γυρίσουμε το χρώμα στο φυσικό μου, πετάγοντας πάνω φωτεινές καστανοκοκκινες ανταύγειες! Θα το χαλάσουμε τελείως το χρώμα που έχω τώρα κι αν θέλω αργότερα το ξανακάνω!

Οπότε αφήνω την διχρωμία ως έχει και αφού γεννήσω, θα πάω να φτιάξω το μαλλι μου με την ησυχία μου και την άνεσή μου! Μέχρι τότε "σε όποιον αρέσουμε.....για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε"!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πήρα τηλ την κομμώτρια να την ρωτήσω τι να κάνω με το μαλλι! Η γνώμη της είναι να μην παιδευομαι με φυτικές βαφές ούε καν κομμωτηρίου, γιατί δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε ομοιομορφο χρώμα, αφού οι φυτικές δεν "πιάνουν" καλα!

Είπαμε λοιπόν πως μετά τη γεννα, θα πάω και θα γυρίσουμε το χρώμα στο φυσικό μου, πετάγοντας πάνω φωτεινές καστανοκοκκινες ανταύγειες! Θα το χαλάσουμε τελείως το χρώμα που έχω τώρα κι αν θέλω αργότερα το ξανακάνω!

Οπότε αφήνω την διχρωμία ως έχει και αφού γεννήσω, θα πάω να φτιάξω το μαλλι μου με την ησυχία μου και την άνεσή μου! Μέχρι τότε "σε όποιον αρέσουμε.....για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε"!!!!

Μα και τώρα μπορείς να κάνει ανταύγειες βρε κοριτσάκι κάντες θα νιώσεις πολύ όμορφα!!!Άσε που μετά δεν θα προλαβαίνεις;););)!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

τι επαθες λιλι?

Αυτά που σας είπα λίγο το βυζί τούμπανο λίγο ο πονοκέφαλος που με βασανίζει από εχθές ε πολύ θέλει ο άνθρωπος ούτε το κέικ δεν έκανα γιατί νόμιζα ότι έχω στο ντουλάπι κακάο και ήταν κόρν φλαουερ :?:?:? περιμένω ένα φίλο που έχει ψιλικατζίδικο να μου φέρει μετά τις 6 ευτυχώς που δεν το ξεκίνησα!!!Είχα ξαπλώσει με το καψουράκι στο κρεββάτι μου και έπαιζα όλη αυτή την ώρα το ξέκανα το παιδάκι μου έφαγε και αποκοιμήθηκε στο λεπτό,,άπλωσα και ένα ακόμα πλυντήριο και τώρα θα φτιάξω καφεδάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Τελικά μόνο καφέ δεν ήπια.......σκούπισα και σφουγγάρισα το σπίτι και τη βεράντα...άμ δεν βάζω μυαλό εγώ............μόλις ένιωσα καλύτερα τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!!!!:?:?:?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αμαν βρε λιλι!!!και γω που πηγα να πω οτι σε ζηλευω που πινεις καφεδακι με την ησυχια σου...η δικια μου κοιμηθηκε πολλες ωρες, απο τις 3.30 την ξυπνησα πριν λιγο για να φαει αλλα δεν τολμω να περασω στο γαλα μου καφεινη!!!αντε να δουμε τι βραδια μας σκοτεινιαζει σημερα...θα κοιμηθουμε άραγε?

και γω εχω πονεμενο βυζακι, σας το ειπα?εκτος απο την θηλη, ποναει σαν μελανια...στον επομενο θηλασμο θα εφαρμσοω τις θεωριες μου...για να δουμε...παντως τωρα που το ενα εγινε καλα το απολαμβανω να βλεπω το μικρακι μου να τρωει, κανει και ενα χαμογελακι ικανοποιησης στο τελος...παραδινομαι!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...