Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ναι αγάπη μου αυτό είναι το χειρότερο...γιατί αυτά τα πράγματα αν τα θες τα λες απο την αρχή...και εγώ τώρα από την αρχή που μου είπε για ημερομηνία της είπα ποίους ήθελα να καλέσω..να ξέρει να έχει υπόψη της και ήθελα και να της αφήσω και λίγο χρόνο να το σκεφτει να το μιλήσει με τον άντρα της και μετά...αν και εδω σε εμάς ακόμα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα...

δεν τα λες τελευταία στιγμή...και ούτε τα λες προτετελεσμένα...

απλά όσο σκέφτεσαι μερικά πράγματα είναι χειρότερα για τη ψυχολογία σου...

και εμένα έγινε μια μικρή παρεξήγηση...(ο τρόπος περισσότερο με πείραξε) και όσο το σκεφτόμουνα έλεγα γινόμουνα χειρότερα...και έτσι το ξέχασα...εκείνη την ώρα ένιωσα και εγώ σαν μα..ς αλλά σταμάτησα να το σκέφτομαι για το καλό το δικό μου...

εμείς βρε κορίτσια γύρω στα 100Ε κάνουμε δώρο το πολύ...και αυτό στους καλούς καιρούς...

τώρα σκέφτομαι να της κάνω γύρω στα 70Ε που είδα κάτι και μου άρεσε γιατί τελικά βγήκα εκτός προυπολογισμού για άλλα πράγματα και έτσι θα κόψω από το δώρο της μαμάς.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμάς παίρνουν και οι 2...πιο συνηθισμένο η νονά στη μαμά και συνήθως κάτι σε σκολαρίκια ή δαχτυλίδι...βασικά το τυπικο είναι το δαχτυλίδι

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσάκια μου πάω να ξαπλώσω...ωραίες οι δουλειές αλλά πονάει η πλάτη μου απίστευτα...Τα λέμε το πρωί φιλάκιαααααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσάκια μου πάω να ξαπλώσω...ωραίες οι δουλειές αλλά πονάει η πλάτη μου απίστευτα...Τα λέμε το πρωί φιλάκιαααααα!!!

E όχι και ωραίες οι δουλειές :rolleyes::confused: Τώρα αν πάλι εσένα σου αρέσουν τόσο πολύ μήπως προλαβαίνεις αύριο πρωί να έρθεις από εδώ; Όχι πολύ νωρίς δηλαδή κατά τις έντεκα!:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Δύσκολη νύχτα πέρασα!!! Το στήθος που έβγαζα με το θήλαστρο δεν ξέρω τι έχει πάθει το νιώθω πολύ γεμάτο και όσο και να τρώει το καψουρακι δε ξαλαφρωνει να φανταστείτε τη νύχτα τον έβαλα δύο φορές κοιμησμενο να φαεί από εκεί και πάλι ησυχία δεν βρήκα τώρα το πρωί πάλι από το ίδιο του έδωσα αλλά ακόμα τούμπανο μωρά θα βγάλω και με το θήλαστρο!!! Και ένας πονοκέφαλος αλλά πράμα πήρα ντεπόν τίποτα με ξεματιασε η μανούλα ηρέμησα λίγο και τη νύχτα μς ξαναπιασε..... :-(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!

λιλικα αυτο το επαθα και γω με το δεξι χθες που ειναι και το πονεμενο...και οταν το ακουμπαω ποναει λες και εχει μελανιες εκει πανω...λες να εφραξε κανας αδενας???

το καμαρι μου χθες ηταν το καλυτερο κοριτσακι του κοσμου!!!η μαμα κοιμηθηκε απο τις 9 και την ειχε ο μπαμπας να κοιμαται διπλα του!!!κατα τις 12 την παρελαβα να φαει και ξανακοιμηθηκε το πουλακι μου στο κρεββατακι του!!!χθες καναμε κατι διαφορετικο ομως....μολις πηγαινε να γκρινιαξει της εδινα πιπιλα αντι να την παρω αγκαλια και διπλα μου...στην αρχη αναγουλιαζε αλλα μετα την συνηθιζε...κατα τις 5 μας εκανε κατι κονξες κοιμηθηκε μετα απο κανα μισαωρο και παραπανω....εντομεταξυ το εβλεπα το μωρο, τα ματακια του ηταν ζαλισμενα και δεν την επαιρνε ο υπνος και εκνευριζοταν!!!αυτο το πηρε απο τον αντρα μου και ειναι πολυ δυσκολο!!

οποτε αν ειναι κ σημερα ετσι με την πιπιλιτσα -χωρις φοβο και παθος - την κανουμε την δουλεια!!!

μαρμινακι τι αποφασισατε με τον συζυγο?την τρωτε κ καθεστε ή θα τους το πειτε?

τινκερακι καιρο ειχα να σε δω...θα σας ξαναστειλω φωτο με την κορινα με την πρωτη ευκαιρια!~

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Μια καλημερα και απο μενα πριν φυγω

cherroula προσπαθησε με την πιπιλα και μενα τα ιδια μου κανει αλλα προσπαθω που και που και εγω αλλα περισσοτερο η μαμα μου να του την δινουμε για να ηρεμει. Αν και σπανια την θελει μετα απο προσπαθεις τις πεισσοτερες φορες την παιρνει. Εμενα ο παιδιατρος μου το προτεινε απο την 2η εβδομαδα.

Οσο για τον υπνο και ο δικος μου δεν ειναι πολυ του υπνου την ημερα. Την νυχτα ομως κοιμαται. Εννοειται ξυπναει 2-3 φορες για να φαει αλλα τον ταιζω στο πλαι στο κρεβατι και ετσι κοιμαται σε λιγα λεπτα οποτε δεν νιωθω αυπνη. Γιατι δεν το δοκιμαζεις? Απλα μετα θα την φορτωθεις στο κρεβατι σου οπως κι εγω και δεν θα ξεκολαει. Βεβαια ολες τις αλλες ωρες πχ. οταν το βραδυ παμε για υπνο αλλα και το το πρωι μετα της 630-700 τον ταιζω καθιστη και περιμενω να κοιμηθει και να τον βαλω στην καλαθουνα. Ομως περιπου απο τις 2 μεχρι το πρωι 6 με 7 κοιμομαστε μαζι:rolleyes: και οι τρεις βεβαια.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ετσι την ταιζα νενα μου...βεβαια εμεις ειμαστε οι 2 μας (ειδες που η ανεργια εχει και τα καλα της?)...ο συζυγος ειναι στο διπλα δωματιο, αλλα και παλι δεν ησυχαζει...γενικα ειναι μωρο που δεν κοιμαται. Έλπιζω να αλλάξει αυτο...Ειδικά τις απογευματινεςς ώρες την βάζω να κοιμηθεί και φοβάμαι για το τι θα ακολουθησει το βραδυ!!!ευτυχως την πιπιλα την παιρνει με μεγαλη ευκολια!!στην αρχη λιγο την αναγουλιαζει η πρωτη επαφη αλλα μετα οκ, μην σου πω την ζηταει κιολας!κουραζεται το καημενο και ειναι γκρινιαρουλα επειδη δεν την παιρνει ο υπνος.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα ταλαιπωρημένες ( πλην ευτυχισμένες) μανούλες!

Καλημέρα και στις μέλλουσες μανούλες (Πέπσι, τινκερ, Κορίνα, Μαρία)!

Τι κάνετε; Ρε λίλι, μετά από τόσο καιρό κι έβγαλες τώρα πρόβλημα με το στήθος; Γιατί να μην αδειάζει άραγε;

Τσέρυ, είσαι μόνη σου τις περισσότερες ώρες τελικά; Σε βόλεψαν τα φαγητά που είχες φτιάξει; Η πεθερά ανεβαίνει;

Μαρμιν, κανα νεότερο από το μέτωπο των κουμπάρων;

Εγώ χθες παιδεύτηκα πάλι λίγο να κοιμηθώ, αλλά σαφώς κοιμηθηκα καλύτερα από άλλες βραδιές κι είμαι κάπως καλύτερα από χθες! Τα βράδια και η μικρή έχει μια υπερκινητικότητα μόλις πέφτω για ύπνο ( λες και καταλαβαίνει). Αρχίζει να κλωτσάει, να έχει λόξυγγα, να φτερουγίζει.....Τι είναι αυτό το πράγμα; Αφού χθες της μιλούσα και της έλεγα να ηρεμήσει για να κοιμηθούμε! Με άκουσε μάλλον η καημενουλα και ησύχασε αυτή, ησύχασα κι εγώ!

Εχει πολύ ωραίο καιρό εδώ τις τελευταίες μέρες! Σκέφτομαι πως θα γεννήσω και θα έχει καύσωνα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...