Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποσο ζηλευω λιλι που μπορεις κ κανεις τοσα!!!εκει που ελεγα οτι θα φυγει η κοιλια κ μετα ποιος με πιανει ειμαι απο το κρεββατι στον καναπε κ το αντιθετο...

επισης αυτο με τον απορροφητηρα το κανει ουτως ή άλλως!!!!απλα ο απορροφητηρας την ησυχαζει γρηγορα οταν ειναι γκρινιαρουλα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Η αλήθεια είναι ότι είναι ωραία να μπορείς να τα κάνεις όλα!!!Αλλά κακά τα ψέμματα άν δεν ήταν ο σύζυγος να απασχολεί το καψουράκι ούτε τα μισά δεν θα είχα κάνει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσάκια πήγα βόλτα με το καψουράκι και έφαγα 200 μυγάκια τι χάλι είναι αυτό καλέ άπαπα δεν ξαναβγαίνω τόσο νωρίς!!!Πήγα να αγοράσω ασύρματο τηλέφωνο γιατί το άλλο μου το έσπασε ο γιόκας μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια πήγα βόλτα με το καψουράκι και έφαγα 200 μυγάκια τι χάλι είναι αυτό καλέ άπαπα δεν ξαναβγαίνω τόσο νωρίς!!!Πήγα να αγοράσω ασύρματο τηλέφωνο γιατί το άλλο μου το έσπασε ο γιόκας μου!!!

χαχαχααααα λιλι μου καλοχωνεμενα:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Βρε κορίτσια αυτό που μας είπαν στην αρχή είναι πως δε θέλουν γονείς και αδέλφια κανά δυο φίλους που τους έχουν υποχρέωση αν θα πουν και πάλι να τους πούμε εμείς πόσα άτομα. Εκεί είχαμε μείνει τουλάχιστον. Εμείς τους είπαμε πως δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε τραπέζει και αν κάνουμε θα είναι μόνο για αδέλφια σε κλειστό κύκλο. Από τότε δε συζητήσαμε ξανά κάτι μόνο μια φορά με ρώτησε η νονά πού είναι η Εκκλησία και που το κέντρο που να το φανταστώ η έρμη. Ένα θέλω να ξέρω από που πήραν τόσο θάρρος να καλέσουν από μόνοι τους δεκαπέντε άτομα και μάλιστα άσχετους τη στιγμή που ξέρουν ότι εμείς δε θα έχουμε φίλους; Αφήστε όσο το σκέφτομαι πιο πολύ νευριάζω. Ο άντρας μου, μου είπε πως ο φίλος του, του έκανε και υποδείξεις του τύπου "κακώς πρώτο παιδί είναι έπρπε να το κάνεις σε ανοιχτό κύκλο :confused::confused:". Τώρα για τα υπόλοιπα που λέτε έχετε όλες δίκιο. Ο άντρας μου γύρισε πολύ στενοχωρημένος και ήθελε να πάρει να τους πει αλλά τον σταμάτησα. Είναι και το οικονομικό αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι περισσότερο είναι ο τρόπος. Εγώ δεν έμπλεξα πουθενά σε ότι αφορά τις δικές τους υποχρεώσεις ούτε να υποδείξω μαγαζί ούτε τίποτα. Και που πήγα μια φορά με τη νονά ήταν επειδή επέμενε εκείνη γιατί τους άρεσαν δύο και δεν μπορούσαν να διαλέξουν. Μου είπε βέβαια δες κ τα άλλα μήπως θες κάτι άλλο μου είχε πει να δω και μαγαζιά αλλά την άφησα να πάει όπου θέλει. Δεν κατάλαβα κουμάντο στα οικονομικά τους θα κάνω; Τεσπα όπως είπε και η Τσέρρυ χαλαστήκαμε ήδη :(:(

Τσέρρυ σιγανοπαπαδια μου φαίνεται το καψουράκι ε; Εν ριπή οφθαλμού αντικατάσταση στήθους και ασύρματου τηλεφώνου; :shock::shock::tongue::tongue:

Τιγκεράκι μου καλώς ήρθες όντως μας έλειψες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

και εμένα μου λείψατε πάρα πολύ...

μαρμιν μου, τι να πω...το θέμα είναι ότι τώρα έχετε ήδη χαλαστεί..και ότι και να γίνει οι σχέσεις θα έχουν χαλάσει..:(

μαρκελλάκι εγώ δεν βλέπω...:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Mamrin, ο,τι και να πεις, ό,τι και να αισθανθεις έχεις όλα τα δίκια του κόσμου! Τι αναισθησία, ρε γμτ! Ξερουμε όλοι μας πως οι εποχές είναι δύσκολες! Ξέραμε κι εμείς τι θα κάναμε για τα παιδάκια μας, αν είχαμε πολλά λεφτά! Και ανοιχτή βάφτιση και φωτογράφους και κάμερες κι απ' όλα! Αλλά για να μην τα κανω, κύριε, παει να πει πως δεν δύναμαι! Κι εσύ έχεις το θράσος, ενώ σου λέω, θα κάνω κλειστή βάφτιση να μου κουβαλάς τη σάρα και τη μάρα;;;;;Αει στο καλό.....Χαζοί και αναίσθητοι άνθρωποι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

και εμένα μου λείψατε πάρα πολύ...

μαρμιν μου, τι να πω...το θέμα είναι ότι τώρα έχετε ήδη χαλαστεί..και ότι και να γίνει οι σχέσεις θα έχουν χαλάσει..:(

μαρκελλάκι εγώ δεν βλέπω...:(

Αυτό ακριβώς! Μόνο για το μωράκι μου για να έχει νονούς που θα τους γνωρίζει θα κάνω τα στραβά μάτια γιατί τώρα για κάτι άλλο είναι πια πολύ αργά:( Πάντως έχω χαλαστεί παααααααααρα πολύ!!

Μάρτζι μου ακριβώς έτσι είναι!Αναισθησία!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κρίμα, ρε Μαρμιν! Αλλά κάνε τα στραβά μάτια να μην χαλαστείτε τελειως! Απορώ γιατί μερικοί άνθρωποι δεν σκέφτονται καθόλου μα καθόλου λογικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

βρε κορίτσι μου, μην το σκέφτεσαι..ξέχνα το...

δεν φέρθηκαν σωστά αλλά όσο το σκέφτεσαι είναι χειρότερα τα πράγματα..

καταλαβαίνω ότι πλέον το θέμα είναι και οικονομικό...

αυτό με το δώρο που λέτε δλδ μέχρι πόσα υπολόγιζες?

1533345xcnw09g7xt.gif

Κρίμα, ρε Μαρμιν! Αλλά κάνε τα στραβά μάτια να μην χαλαστείτε τελειως! Απορώ γιατί μερικοί άνθρωποι δεν σκέφτονται καθόλου μα καθόλου λογικά!

Μάρτζι μου αυτό είπα και στον άντρα μου απλά δεν μπορούμε να το χωνέψουμε με τίποτα. Ο άντρας μου έχει πικραθεί πάρα πολύ και συνέχεια μου λέει "εμείς θα κάνουμε πάντα τους μ@λ@κες; γιατί να μην τους πω;"Του λέω να μη χαλάσουμε τις σχέσεις μας κτλ, κτλ και μετά από λίγο ξανά τα ίδια. Ε, μα άδικο έχει ο άνθρωπος;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μπορεί όντως η καλύτερη λύση είναι να τους το πείτε στα ίσια...

μας είχατε πει τόσα άτομα και τόσα υπολογίζαμε κλπ...αυτή η λύση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο...

απλά μετά αν η νονά που αυτή από ότι κατάλαβα κινεί τα νήματα μπορεί να δημιουργθούν πιο πολλές παρεξηγήσεις...και είναι κρίμα και το μωρό...

δεν ξέρω φυσικά και τη σχέση που έχει ο άντρας σου με το φίλο του...

1533345xcnw09g7xt.gif

βρε κορίτσι μου, μην το σκέφτεσαι..ξέχνα το...

δεν φέρθηκαν σωστά αλλά όσο το σκέφτεσαι είναι χειρότερα τα πράγματα..

καταλαβαίνω ότι πλέον το θέμα είναι και οικονομικό...

αυτό με το δώρο που λέτε δλδ μέχρι πόσα υπολόγιζες?

Τίνκερ μου και αυτό το σκέφτηκα και είπα θα τη βγάλουμε από εκεί τη ζημιά όμως πίστεψε με περισσότερο με πείραξε ο τρόπος που το έκαναν παρά το οικονομικό και ας μην τα έχουμε. Αν φέρονταν ανθρώπινα και μας το έλεγαν πριν δύο μήνες που τους ρωτήσαμε και είπαν ότι θέλετε εσείς εμείς δε λέμε και κανένας θα ήταν διαφορετικά. Αντιθέτως μας το είπαν δύο εβδομάδες πριν που έχουμε ήδη κάνει τα κουμάντα μας και μάλιστα επειδή το έφερε η κουβέντα και επειδή δεν έδειξαν να είναι τέτοιοι τύποι δεν καταλαβαίνω γιατί φέρθηκαν έτσι! Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε είναι ο τρόπος τους ασχέτως με το οικονομικό. Και ναι έχεις δίκιο να μην το σκέφτομαι αυτό προσπαθώ να κάνω αλλά έχω κ το σύζυγο που είναι παιδικός του φίλος και όσο ναναι τον πείραξε περισσότερο. Τεσπα. Θα μας περάσει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...