Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

δεν διάβασα ακόμη τίποτα...

μόνο τα τελευταία νέα της μαρμιν

δεν έχω λόγια..θυμάμιαι που το είχαμε μιλήσει και λέω αποκλείεται να φέρει παραπάνω από λίγα άτομα...

τι να πω...και εγώ σίγουρα αυτό θα έκανα θα τα πλήρωνα αλλά σίγουρα δεν θα ένιωθα καλά και αυτό θα ήταν το χειρότερο από όλα...:(

θα σας στείλω έμαιλ μετά...

όταν λέμε για δώρο τι δώρο? μέχρι πόσα δηλαδή? δεν μπορείς να πάρεις κάτι πιο οικονομικό να το καλύψεις από εκεί?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαρμινουλα πολλες φορες θα πρπει και μεις να γινομαστε λιγο "σκυλες" και να μην ρωταμε τι εννοώ: Δεν θα τη ρωτησεις για αλμπουμ θα της το πας οταν ειναι ετοιμο και αναλογα τη συμφωνια εχεις κανει εσυ. Μην τους δινεις περιθωριο να σου λενε.

Εμενα η κουμπαρα μου δεν με ειχε ρωτησει τιποτα. Του στυλ στο τραπεζι θα σαι εσυ και οι γονεις σου. Απλα μου το ανακοινωνσε και για να καταλαβεις την πεθερα μου ουτε καν την ειχα. Θεωρησε οτι εγω ειμαι η νονα οι γονεις του αντρα μου δεν χρειαζονται. Για το αλμπουμ απλα μου εδωσε αυτο που θεωρησε αυτη και εφτιαξε.

Για δωρο οταν με ρωτησε της ειπα οτι θελει αυτη και επειδη με πιεζε της ειχα πει καμερα την οποια ηταν παλιας τεχνολογιας αυτη που μου πηρε και απλα εγω πηγα και την αλλαξα. Οποτε δεν δινεις περιθωριο στον αλλο.

Εγω καλα ειμαι πηγα σε εναν γαστρενετερολογο με εβαλε να κανω επαναληψη της Β12 και του φυλλικου οξεος που πλεον εχω παθει υπερβιταμινωση απο την ποσοτητα που μου εδινε(2 την ημερα) και μεταα ετοιμαζομαι για γαστροσκοπηση.

Για την υπογονιμοτητα και ο γαστρεντερολογος μου ειπε οτι δεν παιζει ρολο

αχ μαρμινουλα μου εγω θα εβγαζα μονο τους νονους στην θεση σου!σχεδων πιο πολλα ατομα εφεραν εκεινοι απο εσας δλδ? ε οχι θα πρτημουσα τα χρηματα αυτα να τα χαλασω για τον πριγκηπα μου, η πανω μου,η σε δικα μου ατομα! αλλα ειναι κ πανω στον χαρακτηρα του καθενος εγω ας πουμε δεν θα το δεχομουν...

καλως την τιγκερ!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μαρμινακι την βγαζουμε στον απορροφητηρα το βραδυ κ ενω το πονηρακι μου κοιμαται μολις την ακουμπησω στο κρεββατι ξυπναει κ γκρινιαζει!!!το δοκιμασα με πολλους τροπους...στο κρεββατι μολις κλεισει τα ματια, μετα απο 10' , 15' και παει λεγοντας λεπτα....χθες την εβαλα μετα απο 45' νομιζοντας οτι εχει κοιμηθει βαθια κ παλι ξυπνησε!!!

μαριουλακι μου θελει αγκαλιες κ χερια!!!αν ηταν αλλιως τι προβλημα να ειχα να ειναι ξυπνιο?

μαρμινακι ειναι δυσλοκη η θεση σου αλλα να σου π ω την αληθεια εγω μπορει να τους το ελεγα κ μιση ντροπη δικη σου μιση δικη τιυς!!!ασε που για μενα ειναι ολη δικη τιυς κ μου φαινεται η νονα ειναι η αρχηγος του εγκληματος!!!το κακο ειναι οτι ξεκινατε στραβα αλλα εγω νομιζω οτι ακομη κ να πληρωσεις παλι στραβο ειναι το ξεκινημα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μουσικο διαλειμμα

Κοριτσάκια μου γειά σας και από εμάς!!!Τα έχω φτύσει σήμερα έκανα μπαλκόνι από χειμωνιάτικο καλοκαιρινό που θα πεί κούνια ,μαξιλάρες, αλλαγή θέσης τραπεζιού, παντζούρια, τζάμια μέσα έξω, κάγκελα ,τελείωσα και τις τέντες...το καψουράκι ήταν φρόνημο με τον μπαμπούλη του!!!Μετά ήρθαν οι γονείς μου να μας χαιρετήσουν φεύγουν σήμερα για Σάμο και έφεραν και δωράκι στο καψουράκι ένα ματάκι πλατίνα για το καρότσι γιατί δεν είχαμε και αβγουλάκι KINDER φυσικά πήραμε και το χαρτζηλικάκι μας οικογενειακός;););)

Μαρμίν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οι νονοί!!!!!!!! Εγώ θα κάνω τραπέζι μόνο στους νονούς δεν υπάρχουν λεφτά για παραπάνω!!!Ρώτησα εχθές για φωτό και βίντεο και μου είπαν αναλογικό πακέτο 400 ? και με ψηφιακό άλμπουμ (1 μεγάλο και 3 μικρά)700? χωρίς ΦΠΑ!!!:shock::shock::shock:Περιμένω και προσφορά από τη φίλη γειτόνισα που είναι φωτογράφος!!!

Τσέρη ο απορροφητήρας τη κάνει τη ζημιά εγώ δεν τον έβαλα ποτέ!!!

Μάρτζη μου λίγο έμεινε ακόμα υπομονή ρε κορίτσι!!!

Μαριούλα μου μια χαρά ο πρίγκηπας με τα φρουτάκια μπράβο το αγόρι μου!!!Το βιντεάκι έχει πολύ πλάκα άν και νομίζω τρομάζει και λίγο το παλικάρι μου!!!

Πέπση όλα να τα κάνεις!!!Εμείς σήμερα μετά το γιατροσόφι της γιαγιάς (πράσινο σαπούνι)θηλάσαμε κανονικά από το πληγωμένο στήθος και δεν μάτωσε καθόλου:D:D:DΤο βράδυ είχα βγάλει με το θήλαστρο και ξανά έβγαλα το πρωί το οποίο του το έδωσε ο σύζυγος και τα πήγε περίφημα!!!:D

Το τραγουδάκι πολύ μου αρέσει το άκουγα και μέχρι να τελειώσει το καψουράκι κοιμήθηκε στο καρότσι του!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Tinker, καλώς όρισες! Μας έλειψες!!!!

Μαρμιν, για δώρο και για άλμπουμ έχει δίκιο η Πέπσι! Μην αφήνεις περιθώριο......Σιγά!

Για να τους πεις τώρα τα παραπονά σου, εγώ το βρίσκω λάθος! 1ον: γιατί θα χαλάσετε τις καρδιές σας κι είναι κρίμα και 2ον) γιατί είπε αυτός πως θα πληρώσει τους δικούς του, οπότε θα βγει από πάνω και θα πει πως αυτός ήταν σωστός απέναντί σας και σεις ήσασταν οι περίεργοι!

Οχι ότι δεν έχουν δίκιο Μαριούλα και Τσέρυ! Εχουν, και πολυ μάλιστα! Και κανονικά έτσι έπρεπε να κάνεις! Ακύρωση ή κράξιμο! Αλλά είπαμε! Είναι και θέμα χαρακτήρα! Το καλύτερο σε τετοιες περιπτώσεις είναι να μην αφηνεις κανένα περιθώριο από την αρχη! Να λες πόσοι θα είστε; Τόσοι; Εκλεισε! Δεν δέχομαι παραπανίσιους την τελευταία στιγμή!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τσέρυ, δίκιο έχει το Λιλιτάκι! Τι το θες εσύ και βάζεις τη μικρή στον απορροφητήρα; Ηθελα κι εγώ να στο πω, αλλά ξεχνούσα! Αποκλείεται να συνηθίζει τον ήχο και μετά να ξυπνάει; Ετσι την παθαίνω εγώ τα βράδια με την τηλεόραση! Την βάζω σε χαμηλό ήχο για να με πάρει ο ύπνος και τη ρυθμίζω να κλέισει στο μισάωρο! Με παίρνει ο ύπνος και μόλις σβήνει η αναθεματισμένη, ξυπνάω!!!!! Και φτού! κι από την αρχή! Βρε, λέτε αυτή να είναι η αιτία της αυπνίας μου;;;

Λίλι, έκανες πολλές δουλειές! Μπράβο βρε! Και πήρατε και χαρτζιλίκι; Ακόμη περισσότερα μπράβο!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Τσέρυ, δίκιο έχει το Λιλιτάκι! Τι το θες εσύ και βάζεις τη μικρή στον απορροφητήρα; Ηθελα κι εγώ να στο πω, αλλά ξεχνούσα! Αποκλείεται να συνηθίζει τον ήχο και μετά να ξυπνάει; Ετσι την παθαίνω εγώ τα βράδια με την τηλεόραση! Την βάζω σε χαμηλό ήχο για να με πάρει ο ύπνος και τη ρυθμίζω να κλέισει στο μισάωρο! Με παίρνει ο ύπνος και μόλις σβήνει η αναθεματισμένη, ξυπνάω!!!!! Και φτού! κι από την αρχή! Βρε, λέτε αυτή να είναι η αιτία της αυπνίας μου;;;

Λίλι, έκανες πολλές δουλειές! Μπράβο βρε! Και πήρατε και χαρτζιλίκι; Ακόμη περισσότερα μπράβο!!!!

Για το χαρτζιλίκι μπράβο στη γιαγιά και τον παππού που παρόλες τις μειώσεις στη σύνταξη ακόμα αντέχουν να δίνουν το κάτι τους σε 4 παιδιά 2 γαμπρούς 1 νύφη 7 εγγόνια!!!Όσο για τις δουλειές δεν ξέρεις πώς το ευχαριστήθηκα έχω να κάνω τόσα πολλά μαζεμένα από πρίν μείνω έγκυος!!!Μόλις τελείωσα και στέγνωσε η βεράντα έβγαλα το καψουράκι και αράξαμε στη κούνια τέλεια ήταν!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Για το χαρτζιλίκι μπράβο στη γιαγιά και τον παππού που παρόλες τις μειώσεις στη σύνταξη ακόμα αντέχουν να δίνουν το κάτι τους σε 4 παιδιά 2 γαμπρούς 1 νύφη 7 εγγόνια!!!Όσο για τις δουλειές δεν ξέρεις πώς το ευχαριστήθηκα έχω να κάνω τόσα πολλά μαζεμένα από πρίν μείνω έγκυος!!!Μόλις τελείωσα και στέγνωσε η βεράντα έβγαλα το καψουράκι και αράξαμε στη κούνια τέλεια ήταν!!!
Κι εγώ ανυπομονώ να κάνω δουλειές μαζεμένες!

Οντως μπράβο στους παππούδες, αλλά και στα παιδιά, εγγόνια και νύφη, γιατί για να δίνουν οι άνθρωποι, πάει να πει πως είναι και ευχαριστημένοι από εσάς! :P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κι εγώ ανυπομονώ να κάνω δουλειές μαζεμένες!

Οντως μπράβο στους παππούδες, αλλά και στα παιδιά, εγγόνια και νύφη, γιατί για να δίνουν οι άνθρωποι, πάει να πει πως είναι και ευχαριστημένοι από εσάς! :P

Δόξα το Θεό είμαστε μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαρμινακι την βγαζουμε στον απορροφητηρα το βραδυ κ ενω το πονηρακι μου κοιμαται μολις την ακουμπησω στο κρεββατι ξυπναει κ γκρινιαζει!!!το δοκιμασα με πολλους τροπους...στο κρεββατι μολις κλεισει τα ματια, μετα απο 10' , 15' και παει λεγοντας λεπτα....χθες την εβαλα μετα απο 45' νομιζοντας οτι εχει κοιμηθει βαθια κ παλι ξυπνησε!!!

μαριουλακι μου θελει αγκαλιες κ χερια!!!αν ηταν αλλιως τι προβλημα να ειχα να ειναι ξυπνιο?

μαρμινακι ειναι δυσλοκη η θεση σου αλλα να σου π ω την αληθεια εγω μπορει να τους το ελεγα κ μιση ντροπη δικη σου μιση δικη τιυς!!!ασε που για μενα ειναι ολη δικη τιυς κ μου φαινεται η νονα ειναι η αρχηγος του εγκληματος!!!το κακο ειναι οτι ξεκινατε στραβα αλλα εγω νομιζω οτι ακομη κ να πληρωσεις παλι στραβο ειναι το ξεκινημα!!!

χαρα μ και εμενα εχει μαθει στα χερια αλλα μου αρεσει γτ κ εκεινος θελει σηκωμα αλλα κ εγω θελω να τον εχω αγκαλιτσα:Pοσο για τις δουλειες???οταν κοιμηθει κ οσες προλαβω:tongue:
Κοριτσάκια μου γειά σας και από εμάς!!!Τα έχω φτύσει σήμερα έκανα μπαλκόνι από χειμωνιάτικο καλοκαιρινό που θα πεί κούνια ,μαξιλάρες, αλλαγή θέσης τραπεζιού, παντζούρια, τζάμια μέσα έξω, κάγκελα ,τελείωσα και τις τέντες...το καψουράκι ήταν φρόνημο με τον μπαμπούλη του!!!Μετά ήρθαν οι γονείς μου να μας χαιρετήσουν φεύγουν σήμερα για Σάμο και έφεραν και δωράκι στο καψουράκι ένα ματάκι πλατίνα για το καρότσι γιατί δεν είχαμε και αβγουλάκι KINDER φυσικά πήραμε και το χαρτζηλικάκι μας οικογενειακός;););)

Μαρμίν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οι νονοί!!!!!!!! Εγώ θα κάνω τραπέζι μόνο στους νονούς δεν υπάρχουν λεφτά για παραπάνω!!!Ρώτησα εχθές για φωτό και βίντεο και μου είπαν αναλογικό πακέτο 400 ? και με ψηφιακό άλμπουμ (1 μεγάλο και 3 μικρά)700? χωρίς ΦΠΑ!!!:shock::shock::shock:Περιμένω και προσφορά από τη φίλη γειτόνισα που είναι φωτογράφος!!!

Τσέρη ο απορροφητήρας τη κάνει τη ζημιά εγώ δεν τον έβαλα ποτέ!!!

Μάρτζη μου λίγο έμεινε ακόμα υπομονή ρε κορίτσι!!!

Μαριούλα μου μια χαρά ο πρίγκηπας με τα φρουτάκια μπράβο το αγόρι μου!!!Το βιντεάκι έχει πολύ πλάκα άν και νομίζω τρομάζει και λίγο το παλικάρι μου!!!

Πέπση όλα να τα κάνεις!!!Εμείς σήμερα μετά το γιατροσόφι της γιαγιάς (πράσινο σαπούνι)θηλάσαμε κανονικά από το πληγωμένο στήθος και δεν μάτωσε καθόλου:D:D:DΤο βράδυ είχα βγάλει με το θήλαστρο και ξανά έβγαλα το πρωί το οποίο του το έδωσε ο σύζυγος και τα πήγε περίφημα!!!:D

Το τραγουδάκι πολύ μου αρέσει το άκουγα και μέχρι να τελειώσει το καψουράκι κοιμήθηκε στο καρότσι του!!!

λιλι μου το βιντεο με την κουκλα λες? ναι νομιζω κ γω πως τρομαξε σε μια στιγμη μετα ηταν παλι οκ:P εβαλα κιαλλο βιντεο να το δεις ειναι ομορφο γελαει κ εκει πολυ:P χαιρομαι που σημερα ειναι ολα οκ με το ματωμενο στηθος!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...